64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#5134 winyónak (csak adat van rajta) mindenképp masteren kell lennie ?
mert, ha slavere rakom nem látja az XP. -
#5133 *Segítség!* Itt ülök a titanikon 5 perc és nekimegyünk egy jéghegynek, a kapitány meg nem hisz nekem ::(((( -
#5132 U vazz, ja hogy a proci az jó...
Akkor a mem időzítés lehet, vagy csak freki van elállítva
-
#5131 Hát mondjuk proci teljesítmény ott van visszafogva vagy vmi memória időzítés szar, hasonlók
-
kingke #5130 Mijen biosz problémáról beszélsz? -
#5129 csa router-rel van megosztva a net és azota a dcc++ nem megy, tölteni semtudok
aktivra van állitva és dinamikus ipem van most mi lehet a baj? -
Vlala #5128 Bocs, hogy ide írom, nem tudok jobb topicot a problémámhoz:
StarJet SJ-48-as (picike) nyomtatóhoz keresek akkumulátort.
NiCd Battery Pack BP-10-es kell bele a címke szerint...
Fontos lenne, így csak szivargyújtóról tudok az autóban nyomtatni :-)
Na viccen kívül, tényleg kellene.
-
#5127 Hát sztem BIOSban van vmi nagyon elba**va -
kingke #5126 Hello Van egy oltári problémám vettem 2 hónapja 2db kingstone 400 cl2,5-es 256mb memóriát és marha lassú volt pc 133-as legjobbja volt, ezt a cpunak tudtam le-------
Vettem egy 3000+-os cput és az eredmény elkeseritő pc1600-as eredményt kap.
Mi a baj túl lassú.
Alaplap misk7n2delta ILSR. Még alapon járattam nem volt huzva és Duálban is ilyen lassú. Van rajra mindkettön termaltakes hütő(sértetlen a két modul)
Hogy tudom normális sebességre késztetni? -
#5125 Tudtok olyan bootmanager-t mondani amihez nem kell külön Fat os partíció? -
#5124 Igen. -
#5123 Spybot-ot lefutattad már?
-
#5122 Nem a feladatütemező hivatkozik rá mindig 19.00-kor?
Onnan töröld ki az ütemezést! -
#5121 Akkor format! -
#5120 -
#5119 Akkor szeddd le valakitől dc-n ezt a filet és másold be a megfelelő helyre! -
#5118 Nincs ott semmi! -
#5117 töröld le! -
#5116 Hi!
A családi gépünkön minden nap 19:00kor bejön ez a figyelmeztetés:
+ a vírusírtó is ugyanezt a fájlt dobja fel.
Mi lehet ez? Hogy tudnám eltüntetni?
-
ERIK #5115 De,mégis!Most azt vettem észre,hogy ha sokáig nem mozgatom az egeret akkor tuti fagyás! -
ERIK #5114 Az bassza legjobban a csőröm hogy most több mint egy órája akármit csinálok nem fagy le! -
ERIK #5113 Új táp van benne!Bár manapság az sem sokat számít! -
#5112 lehet táp hiba is -
ERIK #5111 Memóriát kipróbáltam másik gépben!NEm fagyott!Akkor lehet hogy tényleg vinyó?Köszi szépen a válaszokat!
-
#5110 getrightot felraktam, mert az volt meg vinyón, de azzal nem megy
ugyanugy a listat szedi le mint az ie a jobbklikkel
-
#5109 Jobb klikk -> letöltés flash gettel (én így szoktam) -
#5108 Azokat a videókat amik azonnal nézhető állapotban vannak fen neten, hogyan lehet letölteni hogy meglegyen a vinyón is? -
#5107 Az semmi, itthon van egy gép netelésre fater barátnőjének, 200Mhz PII, vmi 6megás szar vga, 168 ram, megy az XPsímán -
#5106 Igen látom.Azért irtam hogy működik. -
#5105 ja, sztem is XP -t simán elbír!
Öcsémnél 400as AMD, 128mb SD, Voodoo3 megy gyönyörűen XP -vel, szintén netezésre... -
#5104 Hát az netezni bőven zsír
De ha nem akarsz szarozni mindenféle beállítással akkor jobb ha XPt raksz rá, az egy fokkal egyszerűbb -
#5103 Ez vagy memória vagy kezd meghalni a vinyód. -
ERIK #5102 De van amikor el sem indítja a windowst hanem már boot-nál lefagy! -
ERIK #5101 Van amikor elindul a windows és már le is fagy,van amikor öt perc múlva,és spontán!Tehát nem befojásolja hogy mit csinálok!Ha csak netezek akkor is ha csak megnyitok egy cd-t akkor is!Nem melegszik semmi!Előre is köszi! -
izb #5100 Mitől fagy?
Mikor fagy?
Ird le részletesen! -
ERIK #5099 Sziasztok!Fagy a gépem egy napja!Hogy tudnám kinyomozni az okát?Sűrgős lenne!Köszi! -
#5098 mer másik fos gép az 900-as celeron 256 mb sd
meg voodoo3 16megással
faternak jo lesz netezni:)
akkor 98 at rakok sztem -
izb #5097 Nem kell mindkét gépre ugyanolyan op rendszer!Öcsémnek linuxa van,nekem meg xp!Mindkettő szuperál! -
#5096 hali
ha két gépet össze akarok kötni majd routerral akkor a másik gépen is ugyanolyan win-n-ek kell lenni ugye? (szal midnegyiken win xp) -
#5095 A windows-ban is látod azt a vinyót?