64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • ibrik
    Ne hallgass izb-re!
    Csak állítsd a készítendő videosáv FPS-ét is 25-re a tuner beállításaiban.
  • grebber
    Hali mindenkinek!
    Lenne egy kérdésem.Az mitől lehet hogy amikor bootol a gépem és kiirja hogy milyen proci mennyi ram mennyi vinyó stb.. ,akkor nekem az egyik vinyomat nem irja ki oda viszont ha nyomom a DEL-t akkor ott a BIOS-ban kiirja tehát működik????
  • izb
    Nagyon egyszerű a megoldás!A géped nem bírja az iramot!A dvix realba való tömörítése elég gépigényes megoldás!
  • Dj Révész
    Sziasztok! Az a gondom, hogy van egy xpert tv-pvr 878 pci tunerem, és egy ati radeon 9200 kártyám, meg egy alaplapi hangkártya. A tuner saját progijával minden jól müxik, de ha a dr divx-el akarok digizni akkor elmegy a hang. Pedig azzal lehet kis méretű de még is szép felvételeket készíteni. Tud valaki segíteni?
  • steweee
    nem a képernyőkímélő érdekel, hanem ha írok vagy rendezkedek az aszalomon, akkor nem ébredjen fel a monitor energiatakarékos üzemmódból. egyrész kattog, másrész idegesít, harmadszor meg semmi értelme. elképesztő hogy 2004-re egy ilyen alapvető igényt nem lehet megoldani ebben a retek oprendszerben
  • Vlala #5089
    Nem a vindóz, a képernyőkímélők ilyenek. Némelyiket be lehet állingatni, hogy tegye ki a sarokba a kis x-et, és csak arra lépjen ki (Pl. a Csatorna képernyőkímélő, de vannak igényesebbek is)
  • steweee
    hogy lehetne beállítani ezt a retek vindózt hogy ne térjen vissza képernyőkímélőből az egérmozgatásra, csak meghatározott billentyű lenyomására ! megőrülök tőle
  • nemcsakfeel
    másik gépbe most átraktam, és itt nem álldogál le.
    majd visszarakva megnézem hogy a tápcsatlakozó milyen állapotban van.
    jó a tápja nem nagy, 250, de régebben ugyan ebben a konfigban ment 2 éven keresztül ( Pii, 1 cdrom, 1 vinyó + ez a vinyó )
  • Narancs
    lehet hogy kevés a tápod, vagy laza a tápcsati.
  • Johnyy
    Szerezz hozzá garanciapapírt,, és cseréltesd ki,, az egyik haverom 2* megcsinállta....
  • ZaJanga

Nekem régen volt ilyen utána egyszercsak meghalt!

(legalább a bőrét lenyúzhatnám....)
  • 0ppika
    Nem laza a tápcsati?
  • nemcsakfeel
    ja, vmi áthidaló megoldást várnék :)
  • nemcsakfeel
    Egyik vinyóm olyan hangokat ad ki, minthogyha leállna, és újraindulna ( használat közben !!! ), és amíg ez van, be is fagy a gép.
  • nemcsakfeel
    Egy laptoptól nem kell 2-3 óránál többet várni! Amúgy meg az új word akkora processzor kihasználtságot csinál.. nem érdemes használni.
    Hogyha hosszabb útrta kell, akarsz szöveget szerkeszteni, kis kézi Psion , 7-8 óra üzemi idővel..
  • Vlala #5079

Köszi, de "tóparti csobbantós" módszerrel megoldottuk.
  • Johnyy
    meg a felem is fál egy pipit
  • Johnyy
    már unom :(((
  • ZaJanga
    aknakeresőzzz....
  • Johnyy
    *Segítség* Lementem egy barlangba 1000 m mélyre de beszakadt és csak egy leptopom van!!!! mit tegyeK?????? és betört a fejem is meg leszakadt a 2 lábam,, elég hideg van idelent és már egy picit fázok is :((((
  • Antromorph
    hello Lecsoo

na figy próbáld meg újratelepíteni Avastot! és próbáld meg ismét eltávolítani. Én is használtam, előszőr jónak tünt, de aztán meghülyült szegényke igy uninstalláltam én is.
    Azt mondom próbáld ki az Eset Nod32 vírusírtóját, nekem az vált be az Avast! óta.
  • Barni
    semmi sípolás, semmi
    szerintem nem is bootol
    világít mindegyik led
  • 0ppika
    Nem sipol induláskor?
    Véleményed szerint meddíg bootol?
  • Barni
    haaaha
    minden benne van és a monitor is jó
    na?
  • Met
    kapcsold be a monitort:D
  • Barni
    hello!
    most raktam össze egy gépet, de nincs kép.
    ez mitől lehet?
  • Fboy
    most nézem, outlook express-be se jön be az a fő oldal, ahol pl identitást lehetne választna, teljesen kész vagyok, lécci írjatok vmit mer megőrülök
  • Fboy
    ehemm, most nézem, itt az sg-n ez a kis chat se megy, ez is activex? már kezdek kicsit mérgez lenni emiatt a hülye vírusirtó miatt
  • Fboy
    kipróbáltam az avast nevü vírusírtót, de nem vált be, uninstalálni nem akarta magát:((, ezért kézzel kellett lepucolnom, és most nem megy a samurize, vmi activex miatt, ezt hol tom visszaállítani vagy bekapcsolni, ilyen hibaüzenet ír szerkesztésnél: Microsoft ActiveX Script Control create failed. A script engine for the specified language can not be created. Help
  • Kandurex
    2-3? Újonnan? Hmm...és ha nem full üzembe megy, hanem csak egyszerűen a word -be dolgozok vele akkor is 2 -3 óra?
  • Punker
    2-3 óra a min
  • Kandurex
    Egy új, közepes árszintű (bolti) laptopnak kb mennyit bír az aksija?
  • najbika
    Meglehet oldani azt,hogy a HP nyomtatóm egy másik patront is elfogadjon az eredeti helyett ami méretileg tök ua.???
  • ZaJanga
    Csak biost találtam drivert nem igazán mert a zida honlapjára linkelnének.
    Milyen az alaplapi vga?

http://www.driver.hu/product.php?prodid=1677

http://www.soft-search.msk.ru/alphabet/t/programs/page6/

http://driver.ru/?H=T810B-CU&By=ZIDA

http://www.filesearch.ru/drivers/main/tomato.html
  • Vlala #5060
    Erre tök egyedül is rájöttem... azét kérdeztem meg itt, hogy valakinek van-e. Orosz oldalakon megvan valami, csak lószaft se tudok oroszul :-(
  • [Jakuza]
    Ha mar visszaviszed garba, akkor fizess inkabb ra es csereltesd le egy olcsobb DVD irora.
  • ibrik
    Az első problémára a megoldás: Mindenki kerülje el a saját érdekében a kombókat.
  • nemcsakfeel
    # Az én LG 48*24*48*16 CD-RW+DVD combom egy ideje nem akarja beplvasni rendesen a DVD lemezeket, föleg kétrétegűt, a cd z meg#

nekem ugyan ez, csak 52*es a 48 helyett.. ures cdket nem ismeri fel, elrontja iraskor a cdket, .... vissza garba, egyebkent nem erdemes vele vacakolni.
  • ZaJanga
    a zida honlapján lósz@r sincs..nem élnek a linkek..
  • Wanted
    Hi!
    Egy kis helpre lenne szükségem. Van egy 80 gigás vinyóm egy 40 gigás fat32 és egy 40 gigás NTFS particióval. Az ntfsre másoltam mobil rackről pár giga cuccot. Mire visszamentem megnézni, hogy hogy áll, egy kék képernyő fogadott. A memóriát ellenőrizte a gép és állítólag ki is írta a vinyóra a tartalmát. Ezután már nem tudtam elindítani az xp-t, semmilyen módon sem: az xp felirat megjelenése után mindíg magától resetelt a gép. A fat32es partíción levő win98-al történő bootolás esetén is hasonló lett a helyzet. Egyedül a csökkentett mód parancssora indult de pár perc mulva az is leállt, hogy rossz szektorok vannak a vinyón, indítsam a scandisket. (ami nem indult el ezek után természetesen)
    Megsérült a vinyó, vagy a fat tábla?
    Vagy csak a windows döglött be?
    Mivel tudnám leellenőrizni ezeket?