64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#5894 Passz... de ha semmi program nem talál Bad sectort, akkor csak örülj. :) -
Doma #5893 Elég furcsa. De most nem talált semmilyen progi bad sectort.
Lehet hogy valami alkalmazás, trójai, vagy vírus, okozta?! Esetleg valami rossz registry bejegyzés?! -
#5892 A BAD sectorok nem nagyon szoktak eltünni formázástól... -
#5891 Az Omega egy optimalizált változata a Cataclyst-nak, apróbb finomhangolásokkal, és pár plusz lehetőséggel. Megéri próbaképpen felrakni, de mint minden driver esetén, itt is próbálgatni kell, melyik jön be a legjobban, próbáld meg felrakni, és ha nem tetszik, rakd vissza a sima Cataclyst-et. -
#5890 -
Pogi #5889 Köszi, megoldódott, a DVI átalakítós megoldással, k*rvára happy vagyok.KÖSSZE!!!!!!!!!!!! -
Doma #5888 Üdv!
Röpke kérdés:
SATAs vinyóról pqmagic formázás után eltűnhetnek a BAD sectorok??
csak 4KB volt... -
gyick #5887 hi!lenne egy kérdésem.mi a különbség az ati omega driver és a catalyst között?
mejiket érdemesebb feltenni? -
#5886 videóba ha beviszed külön RCA-s vidójelet, szokott rajta lenni RF kimenet ( parasztosan " koax " ). de átalakítani csak aktív eszközzel lehet!!! -
#5885 vagy működik ugyis hogy koax-koax? -
#5884 Sziasztok!
Kérdés. Adott egy DVD lejátszó, adott egy rohatt régi tv, csak koax van rajta, van valamilyen átalakító, vagy olyan kábel hogy,Koax-RCA?
Előre is kösze! -
#5883 hella.
válogassál innen
FlyDS kira, de cracket szerezz hozzá. -
#5882 -
#5881 1990-től 2004-ig? -
#5880 200 megát is töltöttem már modemmel,lejött! -
ent #5879 TV nézéshez melyi progik jók a pinnacle pctv vision helyet??? -
#5878 Na, megvan!
De sajna nem tudom feltenni. Elindítom, lefut a csík aztán szevasz, kilép hibaüzenet nélkül. Előzőt már eltávolítottam (az is fura, hogy csak audio+lan drivert volt, semmi gart v. valami). -
#5877 Hát nem. Modemmel esélytelen letölteni 8 megát!!
Nem hiszem el, hogy 1 magyar serveren sincs fent ez: Nforce614_beta
Ha valaki adna 1 linket az jó lenne. Csak ezen múlik hogy végre menjen a gép rendesen... -
#5876 Megtaláltam, már töltöm. 614_w2kxp.exe 11 mega... lesz vagy 2 óra :) -
#5875 De, pont azt tettem fel :) Ezt a 6.valahányas-t hol találom meg?
[Linket kér, mert most sovány modemmel van] -
_Vegeta_ #5874 Sulinetes cuccot nem lehet eladni. :) -
Pill #5873 Akkor valszeg eladom a 2db 256-os ramot es veszek 2db 521-est.
Amugy nem bas*nak meg azert ha sulinetes cuccot eladsz? Ettol felek csak. -
Borg #5872 Nforce2 driver... tipikus hiba. Nem véletlenül az 5.x whql nforce2 csomagot tetted fel? (bár hogy a whqlt milyen rejtélyes okból kapta meg...)
Installáld fel pl a legújabb 6.valahányas bétát, és máris menni fog. -
#5871 De, a biosban van auto,4,8. Én 8x-ra állítottam, de smartgart-ban egyszerűen nem megy. Directx-ben se tudok agp tesztet futtatni.
-
#5870 ????
A BIOS-ban nem tudod beállítani?? -
#5869 Hali.
Most vettem egy új lapot (ABIT NF7 v2.0) mert a chaintechemet (7NJL1) sikeresen megsütöttem...
Próblémám annyi lenne, hogy nem tudom beállítani 8x-os AGP-re a videókarim (Sapphire Radeon 9800Pro 128mb, sőt semmi fajta agp gyorsítást sem. A régi lapba ment tökéletesen.
Bios legfrissebb, driverek is. -
#5868 eh köszi -
#5867 innen
MS7102C (MS7192SM) -
#5866 hali
rokonom hozott egy régi gépet amibe Matsonic MS7192S lap van és felkéne tenni hangkártyát ahhoz honnét tudnék drivert leszedni? -
#5865 Én memória- vagy CPU hibára gyanakodnék, nincs húzva a géped? -
#5864 Sziasztok!
Van egy olyan gondom, kálváriám ami már jó ideje tart! Bárhonnan bármilyen játékot, vagy nagyobb programot letöltök, vagy kicsomagolás, vagy telepítés közben CRC Hibát ír ki és ráadásul mindig másik fájlnál! Mi lehet a gond?
Próbáltam több gépen, több op rendszeren, több wincsivel, de nem segít! A Legújabb winrarom van és több letöltésvezérlöt is próbáltam már!
SEGÍTSETEK PLZ! -
#5863 A PAT az Intel deszkáknál elég sokat számít, most csak fejből mondom, de jó 15% körüli előny származik belőle (vagy több).
4db modul nem stabilabb, mint 2db. -
Pill #5862 Hi!
Az lenne a kerdesem hogy va negy IS7-E alaplapom 2 db 512-es Hynix ram modullal. A gond az hogy vennek bele meg ram-ot de ugyanolyan Hynix ramot sehol se lehet kpani ha masfajtat veszek akkor ugyan menni fog a Dual Channel de nem lesz PAT. Mennyi szamitana ez a PAT?
Valai azt mondta hogy 4db 256-ossal stabilabb a redszer mint 2db 512-es modullal. Igaz ez? -
_Vegeta_ #5861 Ugytunik igen, koszi megeccer. :)
Pogi: Engem mindig meglep a gep vmi ujjal. :) -
Pogi #5860 Nekem eddig mindig nVidia-m volt, és még soha nem találkoztam hasonló problémával, ez a szar, mikor már azt hiszed, a géped nem tud neked "újjat" mutatni, és akkor beüt az a bizonyos megoldhatatlan. -
Pogi #5859 Köszi a tippet. -
Pogi #5858 DVI/VGA átalakítóra nem emlékszem, de azt még megpróbálom.
Az SVideót átállítottam, de az sem használt.
-
#5857 Eztet most nem igazán értem... -
Pogi #5856 Bazz', majdnem komolyan vettem.:)
Be is szarnék, ha már lekéne cserélni. -
#5855 Miután nincs nV kártyám, a neten néztem utána, azt találtam, hogy kegyetlen sok FX5700 tulaj szenvednek ettől a hibától, csak ötleteket találtam, aztán vagy működik, vagy nem.
Elvileg van egy DVI/VGA átalakító a kártyádhoz, próbáld meg, hogy a monitorodat ezen keresztül hajtod meg.
A másik ötlet, hogy az S-Video módot átállítani Composite Video módra (ezt nem értem teljesen, de hátha neked mond valamit).