64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Roll #6536 Tuti hogy a net miatt kapcsol be, de miért?? -
#6535 Hát ja ez meg a másik!fogalmatlanok egyesek! -
#6534 épp ezt írtam le az imént! -
#6533 arról nem tehetek, hogy nem tudja leírni értelmesen, hogy mibaja -
Roll #6532 egyébként 6 hónapos az alaplap -
Roll #6531 nem igaz amit mondtok mert ha lehuzom a lan kábelt a gépről, akkor ugyan nem kapcsol be -
#6530 akkor probáld meg azt hogy:tépd ki addig a hálókábelt abból a gépbőlamelyiket kikapcsolod!! -
#6529 na látod a 6527-est!!én erről beszéltem! -
#6528 Hát igen sajna belenyultam egybe!az az alaplap még Slot A vót!De jól birta a kiképzést!750-es Athlon volt benn és 915-ig volt húzva egyedi hűtés volt rajt...pöpec volt!de már ez legalább 3 éve volt..meghalt -
Roll #6527 a router + a gép egy elosztón van azért akarom áram alatt hagyni hogy a másik gépen menjen a net.
A gép nem újraindul, hanem kikapcsolom és egy pár másodperc(5-20) múlva bekapcsol magától.
Szerintem a net miatt mert látom hogy villog a router az én szálamon is. -
#6526 akkor ez a süket gyerek mért nem azt írja hogy:újraindul-----> szép magyar szó
én arra értettem hogy teljesen kikapcsolja leáll a gép és néhány msodperc múlva bekapcsol! LOL -
#6525 igen, az Abitnak volt egy olyan szériája amin szarok voltak a kondik és táptól függetlenül púposodtak -
#6524 elolvastad, hogy mit írt???
"ha a gépet áram alatt hagyom visszakapcsol"
segítek, ez azt jelenti, hogy használta a gépet, kikapcsolta és a gép nem leáll hanem újraindul -
#6523 nekem már felpuposodott egy abit alaplapom de nem a táp volt a hibás mert a tápot még után jópár hónapig használtam az új lappal és ott nem történt változás... -
#6522 de attól még nem fog bekapcsolni a gép max újraindul! -
#6521 de attól
a púposodás azért van mert a táp már szétcseszte -
#6520 akkor nemtom mi a baj de tuti nam attól kapcsol be a gép hogy púposodnának a kondik!
Talán a táp!
-
#6519 azt írta, hogy kikapcsolta a lan wake up-ot -
#6518 De a modemtől kapcsol be!és azt be lehet állítani Biosba!egyik havernak volt ilyen esete: Suliba voltunk és egyszercsak hívja anja hogy megy a gépe a srácnak!Megcsörgette valaki a vezetékes vonalat és a telefonosmodem által bekapcsolt a gép.Be volt állítva a BIOS-ba hogy modemmel is be lehessen kapcsolni a gépet... -
#6517 Kikapcsolod és visszakapcsol?
Haldoklik a táp és lehet, hogy az alaplap kondikat is szétcseszte már. Nincsenek felpúposodva, kifolyva? -
#6516 egyszerű:a Router-t kapcsold ki! I think! -
#6515 micsoda???
Bekapcsol a géped??? -
Roll #6514 sziasztok!
Itthon adsl-el van routerrel megosztva, ha a gépet áram alatt hagyom visszakapcsol. Mitől van ez?
A biosba kikapcsoltam a lan wake up funkciót.
Mit kell még kikapcsolni? -
#6513 vagy csak simán tönkre ment
próbáld ki egy másik gépben is és ha ott is szar akkor kuka -
Kapocs #6512 Az iró nem mai darab. A szervizben ezt szokták mondani: Ezeket úgy csinálják meg, hogy nem lehet javítani, vásároljak egyet nálluk!
Eddig muködött. Biztos valami spéci beálítás kell neki. -
steweee #6511 hát én a pontos magyarázatát nem tudom, de egyet tudok, ha nem lenne semmi baja akkor ilyet nem csinálna. úgy kellene működnie hogy berakod, a vindóz felismeri és írsz vele, legfeljebb a 74 percről 90-re állítod a túlírást, meg egy két aprórság a néróban. szóval ha garos vidd vissza gyorsan -
Kapocs #6510 Problémám akadt egy cd íróval. Mégpedig: uj Xp telepítése után amikor cd-t akartam írni a Nero-val minden esetben csak 18%-ig írta meg. Ezután leürítette az adatárolót és azt a hibaüzenetet adta, hogy adatelfogyás hiba. Miután megnöveltem az adatároló méretét 16Mb-ról 800MB-ra a Nero megirta 100%-ig a cd-t, csak az volt a baj, hogy az adatot nem lehetett olvasni. Mikor megnyitottam a cd-t rajta volt az adat. Amikor viszont kivettem és megnéztem a cd-t, mindössze néhány menetet írt rá. Valószínüleg csak a bekezdést és az adat fejlécét. Átraktam másik gépbe is az írót, de ott is ugyanez a hiba jelentkezett, söt probáltam másik progival is....
Ha valaki tudja a problémára a megoldást az legyenszives ossza meg velem is......
[email protected] -
#6509 lol most olvasom:D
szóval system32 -
#6508 francba:(
thx -
#6507 akkor szerezzél valahonnan egy olyan fájlt és másold issza oda ahonnan letörölte a virusírtó!De ez szerintem nem fog működni ezért Winfos telepítés lesz majd! -
#6506 hali,lenne 1 kis problémám.lefuttattam egy vírisirtót ami talált egy symstem 32.exe,vagy ilyesmi vírusos fájlt és letörölte.azóta,amikor elindítom a gépet csak hosszas gondok után indul el.újraindul,lefagy,és soxor megkérdezi hogy csökkentett vagy normál módban akarom-e futtatni.ezután már bejelntkezik és belép a windowsba.mit tudnék csinálni? -
#6505 akkor probálgasd csak!Én se formáznám meg csak vicceltem!azt nem is kellett volna! -
skristof #6504 hülye leszek megformázni a 80asat
nem is az enéym és van rajta 50 giga cucc
de most nézem, h jumper meg sehol :D -
#6503 Látja akkor a winfos?
csak 0 mb?
ez furcsa!Nekem is volt már hasonló helyzetem:unokatesóm hozott egy 80-as vinyót de bekőtöm meg minden a windows is felismeri,csak amikor rákattintok a vinyaró azt írja ki hogy:
nincs megformázva!
Megformázza most?
Újrainditottam és átraktam a jumpert máshova és máris jó lett
Ha nincs más megoldás akkor formázd meg a 80-asat! -
skristof #6502 sziasztok
olyan problémám lenne, hogy van egy 120 gigás maxtor winyóm, NTFS filrendszerrel. haverom adott egy 80 gigásat, szintén maxtor ugyanaz a széria is. rádugom IDE és tápkábelt is, a winXP eszközkezelője látja de ha be akarnám olvasni a köteteket, akkor 0 MBosnak látja
típusa dinamikus, állapota idegen.
mi a szart csináljak?!?! plíz help -
#6501 Router-ben próbáltad másik portba átdugni? -
#6500 HAli , van ez a honlap és szövegfordító oldal, úgy veszem észre hogy nagyon jol dolgozik, és hogy it magyarban még nem csináltak, vagy tudtok valami hasonló czímet??? -
mEkLaU #6499 Hy vki tudna segiteni hálás lennék!
1 mbites net itthon van megosztva két pc és egy laptop között, mondjuk a netet általában csak én használom:P
Na most a két pc közül amit nem én használok azon 'tönkrement' a net egyik pillröl másikra.Történt ugyanis h másoltam át pár fájlt és hát mászkáltam szobákbol szobákba és két fájl között lerobbant a net és már nem láta egymást a két gép.Aszittem megörülök routeres a net.Müködött sokáig.Nem nyult hozzá senki amikor tönkre ment.A hálokártya küld csomagokat a routernek csak fogadni nem tud és mivel tesom amikor itthon van sulibol használná néha a netet hétvégenként bosszanto:(
Már ujratelepitettem a hálozatot mindent nem jo. hálokártya csere is volt kábel csere minden. Win Xp reinstall esetleg segithet mer én má nem tom mit csináljak.
1900+ 512 mb ram xp sp2 amugy tesom gépe.
-
#6498 Nekem ilyen router van: Linksys WRT54G (wireless) 4 sima port van rajta. Én mindenképp a linksys hálózati eszközöket javaslom, nem túl drága és minőségi cuccai vannak( Itt nézz szét ár ügyben )
A második kérdésedre: A nyomtatót valószínű megtudod osztani, a többit nem tudom én nem használok ilyen irodai "csuda eszközöket", inkább legyen minden külön. -
miatyánk #6497 Kellene egy olyan router, amin keresztül öszze tudom kötni a gépeket, meg tudom osztani a netet, és a nyomtatót.
Pl. Vigor 2104P. Ez a router jónak tűnik és nem is drága.
Viszont egy kisirodai multifunkciós(nyomató/szkenner/fax/másoló)nyomtató megosztásakor nem tudom hogy működne e a szkenner funkció.