64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Roll
    Tuti hogy a net miatt kapcsol be, de miért??
  • Gabesz amd64
    Hát ja ez meg a másik!fogalmatlanok egyesek!
  • Gabesz amd64
    épp ezt írtam le az imént!
  • Met
    arról nem tehetek, hogy nem tudja leírni értelmesen, hogy mibaja
  • Roll
    egyébként 6 hónapos az alaplap
  • Roll
    nem igaz amit mondtok mert ha lehuzom a lan kábelt a gépről, akkor ugyan nem kapcsol be
  • Gabesz amd64
    akkor probáld meg azt hogy:tépd ki addig a hálókábelt abból a gépbőlamelyiket kikapcsolod!!
  • Gabesz amd64
    na látod a 6527-est!!én erről beszéltem!
  • Gabesz amd64
    Hát igen sajna belenyultam egybe!az az alaplap még Slot A vót!De jól birta a kiképzést!750-es Athlon volt benn és 915-ig volt húzva egyedi hűtés volt rajt...pöpec volt!de már ez legalább 3 éve volt..meghalt
  • Roll
    a router + a gép egy elosztón van azért akarom áram alatt hagyni hogy a másik gépen menjen a net.
    A gép nem újraindul, hanem kikapcsolom és egy pár másodperc(5-20) múlva bekapcsol magától.
    Szerintem a net miatt mert látom hogy villog a router az én szálamon is.
  • Gabesz amd64
    akkor ez a süket gyerek mért nem azt írja hogy:újraindul-----> szép magyar szó

én arra értettem hogy teljesen kikapcsolja leáll a gép és néhány msodperc múlva bekapcsol! LOL
  • Met
    igen, az Abitnak volt egy olyan szériája amin szarok voltak a kondik és táptól függetlenül púposodtak
  • Met
    elolvastad, hogy mit írt???

"ha a gépet áram alatt hagyom visszakapcsol"

segítek, ez azt jelenti, hogy használta a gépet, kikapcsolta és a gép nem leáll hanem újraindul
  • Gabesz amd64
    nekem már felpuposodott egy abit alaplapom de nem a táp volt a hibás mert a tápot még után jópár hónapig használtam az új lappal és ott nem történt változás...
  • Gabesz amd64
    de attól még nem fog bekapcsolni a gép max újraindul!
  • Met
    de attól
    a púposodás azért van mert a táp már szétcseszte
  • Gabesz amd64
    akkor nemtom mi a baj de tuti nam attól kapcsol be a gép hogy púposodnának a kondik!

Talán a táp!
  • Met
    azt írta, hogy kikapcsolta a lan wake up-ot
  • Gabesz amd64
    De a modemtől kapcsol be!és azt be lehet állítani Biosba!egyik havernak volt ilyen esete: Suliba voltunk és egyszercsak hívja anja hogy megy a gépe a srácnak!Megcsörgette valaki a vezetékes vonalat és a telefonosmodem által bekapcsolt a gép.Be volt állítva a BIOS-ba hogy modemmel is be lehessen kapcsolni a gépet...
  • Met
    Kikapcsolod és visszakapcsol?
    Haldoklik a táp és lehet, hogy az alaplap kondikat is szétcseszte már. Nincsenek felpúposodva, kifolyva?
  • Gabesz amd64
    egyszerű:a Router-t kapcsold ki! I think!
  • Gabesz amd64
    micsoda???

Bekapcsol a géped???
  • Roll
    sziasztok!
    Itthon adsl-el van routerrel megosztva, ha a gépet áram alatt hagyom visszakapcsol. Mitől van ez?
    A biosba kikapcsoltam a lan wake up funkciót.
    Mit kell még kikapcsolni?
  • Met
    vagy csak simán tönkre ment
    próbáld ki egy másik gépben is és ha ott is szar akkor kuka
  • Kapocs
    Az iró nem mai darab. A szervizben ezt szokták mondani: Ezeket úgy csinálják meg, hogy nem lehet javítani, vásároljak egyet nálluk!
    Eddig muködött. Biztos valami spéci beálítás kell neki.
  • steweee
    hát én a pontos magyarázatát nem tudom, de egyet tudok, ha nem lenne semmi baja akkor ilyet nem csinálna. úgy kellene működnie hogy berakod, a vindóz felismeri és írsz vele, legfeljebb a 74 percről 90-re állítod a túlírást, meg egy két aprórság a néróban. szóval ha garos vidd vissza gyorsan
  • Kapocs
    Problémám akadt egy cd íróval. Mégpedig: uj Xp telepítése után amikor cd-t akartam írni a Nero-val minden esetben csak 18%-ig írta meg. Ezután leürítette az adatárolót és azt a hibaüzenetet adta, hogy adatelfogyás hiba. Miután megnöveltem az adatároló méretét 16Mb-ról 800MB-ra a Nero megirta 100%-ig a cd-t, csak az volt a baj, hogy az adatot nem lehetett olvasni. Mikor megnyitottam a cd-t rajta volt az adat. Amikor viszont kivettem és megnéztem a cd-t, mindössze néhány menetet írt rá. Valószínüleg csak a bekezdést és az adat fejlécét. Átraktam másik gépbe is az írót, de ott is ugyanez a hiba jelentkezett, söt probáltam másik progival is....
    Ha valaki tudja a problémára a megoldást az legyenszives ossza meg velem is......
    [email protected]
  • PLackó
    lol most olvasom:D
    szóval system32
  • PLackó
    francba:(
    thx
  • Gabesz amd64
    akkor szerezzél valahonnan egy olyan fájlt és másold issza oda ahonnan letörölte a virusírtó!De ez szerintem nem fog működni ezért Winfos telepítés lesz majd!
  • PLackó
    hali,lenne 1 kis problémám.lefuttattam egy vírisirtót ami talált egy symstem 32.exe,vagy ilyesmi vírusos fájlt és letörölte.azóta,amikor elindítom a gépet csak hosszas gondok után indul el.újraindul,lefagy,és soxor megkérdezi hogy csökkentett vagy normál módban akarom-e futtatni.ezután már bejelntkezik és belép a windowsba.mit tudnék csinálni?
  • Gabesz amd64
    akkor probálgasd csak!Én se formáznám meg csak vicceltem!azt nem is kellett volna!
  • skristof
    hülye leszek megformázni a 80asat
    nem is az enéym és van rajta 50 giga cucc
    de most nézem, h jumper meg sehol :D
  • Gabesz amd64
    Látja akkor a winfos?
    csak 0 mb?
    ez furcsa!Nekem is volt már hasonló helyzetem:unokatesóm hozott egy 80-as vinyót de bekőtöm meg minden a windows is felismeri,csak amikor rákattintok a vinyaró azt írja ki hogy:
    nincs megformázva!
    Megformázza most?
    Újrainditottam és átraktam a jumpert máshova és máris jó lett
    Ha nincs más megoldás akkor formázd meg a 80-asat!
  • skristof
    sziasztok
    olyan problémám lenne, hogy van egy 120 gigás maxtor winyóm, NTFS filrendszerrel. haverom adott egy 80 gigásat, szintén maxtor ugyanaz a széria is. rádugom IDE és tápkábelt is, a winXP eszközkezelője látja de ha be akarnám olvasni a köteteket, akkor 0 MBosnak látja
    típusa dinamikus, állapota idegen.
    mi a szart csináljak?!?! plíz help
  • Lala
    Router-ben próbáltad másik portba átdugni?
  • Johnyy
    HAli , van ez a honlap és szövegfordító oldal, úgy veszem észre hogy nagyon jol dolgozik, és hogy it magyarban még nem csináltak, vagy tudtok valami hasonló czímet???
  • mEkLaU
    Hy vki tudna segiteni hálás lennék!
    1 mbites net itthon van megosztva két pc és egy laptop között, mondjuk a netet általában csak én használom:P
    Na most a két pc közül amit nem én használok azon 'tönkrement' a net egyik pillröl másikra.Történt ugyanis h másoltam át pár fájlt és hát mászkáltam szobákbol szobákba és két fájl között lerobbant a net és már nem láta egymást a két gép.Aszittem megörülök routeres a net.Müködött sokáig.Nem nyult hozzá senki amikor tönkre ment.A hálokártya küld csomagokat a routernek csak fogadni nem tud és mivel tesom amikor itthon van sulibol használná néha a netet hétvégenként bosszanto:(
    Már ujratelepitettem a hálozatot mindent nem jo. hálokártya csere is volt kábel csere minden. Win Xp reinstall esetleg segithet mer én má nem tom mit csináljak.
    1900+ 512 mb ram xp sp2 amugy tesom gépe.
  • Lala
    Nekem ilyen router van: Linksys WRT54G (wireless) 4 sima port van rajta. Én mindenképp a linksys hálózati eszközöket javaslom, nem túl drága és minőségi cuccai vannak( Itt nézz szét ár ügyben )
    A második kérdésedre: A nyomtatót valószínű megtudod osztani, a többit nem tudom én nem használok ilyen irodai "csuda eszközöket", inkább legyen minden külön.
  • miatyánk
    Kellene egy olyan router, amin keresztül öszze tudom kötni a gépeket, meg tudom osztani a netet, és a nyomtatót.
    Pl. Vigor 2104P. Ez a router jónak tűnik és nem is drága.
    Viszont egy kisirodai multifunkciós(nyomató/szkenner/fax/másoló)nyomtató megosztásakor nem tudom hogy működne e a szkenner funkció.