64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Gabesz amd64
    aham vagy a dunaszeletbe!
  • ERIK
    Sziasztok!
    Tudja valaki hogy mi az a Windows Management Instrumentációs file????
    Eltűnt a rendszerinformációm,a win saját tűzfala,és a sajátgép-tulajdonságoknál nem mutatja a processzort,csak a memóriát!És ezt a filet írja ki hogy törölve lett,vagy sérült!Légyszi tanácsot
  • CoolStuff
    "balatonszeltbe"
  • Gabesz amd64
    jó a Piás szmájli a végén! LOL
  • Gabesz amd64
    te meg gyenge vagy mint balatonszeltbe a hullám!

jah off vége
  • CoolStuff
    Annyi esélyed van, mint 3 lábú sünnek a 6 sávos autópályán vazze'!

Na elég az offból már!:D
  • Gabesz amd64
    veled is végzek te senki te lóf*aszjóska
    Ez már qva LOL bannyeg!
  • CoolStuff
    Ne nekem mutogassá'!Kezed, lábat körbetekerem rajtad!:D
  • Gabesz amd64
    mert búnyolesz
  • CoolStuff
    Jó az aláírásod!:DD
    De sztem engedély nélkül nem kéne odaírnod a nevét!!!
  • Gabesz amd64
    Mi bajod van ember?
    Ha valami gondod van mond meg személyesen!Ne írogass a láblécedbe rólam..mert ez óvodaszintű!!!
  • Tufa16
    Na akkor ismét leírom a hibát, harmadszorra is:
    Van két gép összekötve, két hálókártya+crosslink kábelel.
    Namost, az Én gépem csatlakozik közvetlenül a modemre, a netre. A másik rajtam keresztül. Amikor az én gépem neten van fent, és a másik gépet bekapcsolják(nem a windowsba lépnek be... csak megnyomják a power on gombot...) ledob a netről és lehet ujra csatlakozni. mikor bejelentkezik a másik gép, akkor is ugyanezt megteszi, akkor is lehet. Adatokat tudok küldeni rá, és fogadni is onnan. Az érdekes az, hogyha ez a gép már online van, és a másik gépen netezni szeretnénk, ott is felkell csatlakozni a netre. De mind a két gépről megy a net simán...

Igy remélem érthető a helyzet :)
  • Carti19
    Remélem jól értelmeztem a hibádat! Szal:Én azt mondom hogy ha csak 1 gép van bekapcsolva jóhogy megy...de amint bekapcsolod a másik gépet összeakadnak a közös ip cím miatt!
  • nemcsakfeel
    belső háló megy?
  • Tufa16
    nekem megy... De nem ez a probléma még mindig...
  • Carti19
    Egyszerre nem fog menni a 2 gép ha így oldod meg...én is így csináltam először, de nálam kiirta hogy ip címütközés van a hálózatban lévő gépek között...ezért vettem Routert! :)
  • nemcsakfeel
    lál! érdekesen csináltad meg :)

#6558 tényleg?
  • Tufa16
    nem routerel van, hanem két hálókártyás megoldás van. Mondjuk furcsa hogy ott is felkell csatlakozni a netre, mégha itt felvagyok csatlakozva :S
  • Gabesz amd64
    mindegyik gépnek más az IP-címe ha hálozatba van!
  • nemcsakfeel
    különbözik az ip cim?? ilyet még nem láttam :D
    a NAT nak pont ez lenne a lényege... routeren keresztül sikerült már összehozni? a két gép közötti lan működik ?
  • Gabesz amd64
    azért dob le mert a kiszolgálo nem engedélyezi a két gépen a netet!mert különbözik az ip-cím..
  • Tufa16
    oké ezzel nem is volt probléma :D nem értetted a kérdés :P
    Namég1szer.
    Összevan kötve a két gép, de amikor az enyém megy, és épp neten vagyok, ahogy bekapcsolom a másik gépet, ledob a netről. kérdés az hogy mit tegyek hogy ne tegyen ilyet velem?! :)
  • Gabesz amd64
    Router-en vagy két hálókártya a gépbe és az egyikbe megy a modemből a kábel a másik Hálókártyából meg egy kábel a másik gépbe!
  • nemcsakfeel
    A BSPlayer hol tárolja a billentyű beállállitásokat???
    registribe kerestem, fájljai közt is kerestem..
    egyéb ötlet?
  • Met
    és akkor mi van ha 3-4 post van benn?
    beírod a kérdésed, a lista tetejére ugrik, akit érdekel megnézi és segít ha tud
  • akyyy
    Hali, mondanátok egy webkamerás topicot? kereső lelt párat, de mind 3-4 üzenetes... szal belinkele valaki hogy ne én nyissak már?
  • Tufa16
    azt nem tudjátok hogy tudnám kiküszöbölni hogy amikor a másik gépet bekapcsolják, ne vágjon le a netről? Össze van kötve a két gép...
  • Gabesz amd64
    Akkor sajna kuka!
  • Kapocs
    Átraktam másik gépbe is és ott is ugyanez a hiba jelentkezett. Ha, csak simán kiveszem és ledobom olyan leszek mind a szervizesek....
    Az uj XP telepitéséig jó volt. Most is elkezdi az írást a CD-re csak valami oknál fogva mindössze a bekezdést vési fel.....
  • Gabesz amd64
    ez azt teszi hogy:az egyik kábeled nem 80 eres ha az van bekötve talán akkor megjavul a problémád!
  • raziel.
    nem segitene valaki?

na a rendszerem ugy van bekötve hogy:

prim. master a fővinyó
    prim. slave cd iro
    sec master másik vinyo
    sec slave dvd iro

na de az elején mégis ir valami no chanel 80 not installed izét na szal és a nérónál ingadozik a buffer szal 30 perc alatt irja meg a 13 perc helyett

valaki pls help
  • raziel.
  • raziel.
    hali

egyszer már volt ez a problámám hogy néroval irok dvdt és ingadozik a tárolo szint....szal mitől lehet ez?

ráadásul 13 perc helyett 35 perc alatt irja meg....de már nemtom hogy oldottam meg
  • Gabesz amd64
    szerintem az lehet!szóljál ha az volt a gond oké?
  • Roll
    Az valóban be van kapcsolva, lehet hogy akkor az a gond.
  • Gabesz amd64
    Lehet hogy olyan téma lesz hogy: némely alaplapot be tudsz kapcsolni billentyűvel!
    És lehet ott van átállítva valahol a közelben hogy modemmel is belehessen kapcsolni a gépet! nézd meg!
  • Roll
    Ami biosa van.
  • Gabesz amd64
    szerintem valami feszt kap azt azért!tehát mindig is világít a router meg az alaplapon lévő LANkártya tehát áram alatt van az alaplap is!
  • Gabesz amd64
    Biztos hogy majd a Bios-ba kell csesztettned valamit de nem tom pontosan hogy hol!Gigabyte Bios-t nem is láttam még!
  • Roll
    lan wake up felett van még egy olyan a biosba hogy pme event wake up,
    az mi lehet?