64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#7496 megnéztem nincs semmi extra rajta ...
:((( már nincs ötletem ... azért kössz -
#7495 ez a hálózati IP miatt van. be kell írni valami kamut (NEM A NETESHEZ!), hane a helyi hálózathoz.... -
#7494 Csak úgy rányomtad SP2 -t?
Nekem el is szállt a winXP egyből, jöhetett a format C: meg a reinstall, aztán mielőtt föltettem volna bármit is, akkor installáltam az SP2-t, és így jó volt.
Ajánlanám neked is eztet... -
#7493 Nekem sp1 van,és ez az ido 1 perc...
Mondjuk a Norton csak utána jelenik meg lent... -
#7492 Hali!
Visszatérő problémám van, biztos találkozott vele már más is de én nem tudok zöldágra vergődni vele.
Hibajelenség:
Régebben (WinXP + SP1) csinálta a windowsom, hogy betöltődés után csak pár progi töltődött be a jobb alsó sarokba az óra mellé (nem tudom mi a neve az ott megjelenő dolgoknak) majd jó 30-40mp múlva betöltődött a többi. De addig hiába akartam indítani bármit csak inverz lett az ikon (mint amikor rákattintasz) és amíg ez a 30-40mp el nem tellt addig úgymaradt majd utána megcsinálta szépen sorban mindent amit előtte nyomtam neki.
Akkor próbáltam beazonosítani, hogy nem-e valami automatikusan induló progi miatt van-e ez de leszedegettem egy csomót és maradt a hibajelenség szóval ezt kizártam. Nem tudtam vele mit csinálni amikor egyszer csak abbamaradt. (nem távolítottam el semmi olyan programot előtte amiből rájöttem volna mi okozta volna)
Tegnap fel kellett tennem a SP2-t, mert a kábelmodem állítólag fagy SP1-el. Na, ennek örömére a dolog újrakezdődött...
(ezért nem raktam fel eddig azt a szar SP2-t mert tudtam, hogy csak szívás lesz vele)
Azaz kicsit módosult a dolog. Most volt már olyan amit fentebb leírtam, volt olyan, hogy ugyanaz volt amit fentebb leírtam, csak éppen 5-6 perc eltelltével sem töltődött be a többi automatikus indulás és nem lehetett semmit sem elindítani. Harmadszori reset után viszont gond nélkül elindult, nem csinálta ezt a lassulós szarságot sem.
Na erre mondjatok valami okosat... -
skristof #7491 sziasztok!
volna egy problémám. nem tudom miért, de bekapcsolom a gépet, és rá olyan 10-12 perc mulva, indig ujraindul. vírusra gyanakodtam, hát lefuttattam a BitDefender Prof 8-at, nem is egyszer. Talált is a Java setupjába valami Java.Trojan.downloader nevű trojait, karanténba is tette. Egyebet nem talált... De csak igy, a bekapcsulás után indul ujra, utána semmi.
nincs a gép huzva sem, szoval amiatt sem lehet.
ötlet? találkoztatok már ilyennel? (jah, és format legutóbb karácsonykor volt) -
#7490 Már korábban is írtam, hogy a Kaspersky oldalán van egy speciális utility, ami az ilyen "gyökér"-vírusokra van specializálva, akár név szerint is megtalálhatod ITT -
#7489 hálózat (net). Amúgy a vírusok is előszeretettel támadják meg. 1%-nak kellene lennie max.... -
Renatto #7488 Miért felelős az svchost.exe??? Mert néha 50-60%-át zabálja a procimnak... -
cito #7487 A pontos neve a virusnak: Trojan.dropper small.oy
Ki ismeri? Leírtási módszert kaphatnék? -
cito #7486 Egyébként a norton tette be qarantine könyvtárba!
Ott van most 112.000 fájl! -
cito #7485 Az ugye nem gond ha a virusos gépről próbálom leírtani? -
#7484 Innen lehet letölteni. -
#7483 Hát ha tudod mi a fájl neve, akkor keresd meg és töröld le kézzel.
A norton különben 1 határ fos. Soha semmit nem tud letörölni.
Próbáld ki a Bitdefender Professional progit. Tűzfal, vírusírtó... egyben. -
cito #7482 Sziasztok!
Volna egy ngy problémám!
VIRUS! DOWNLOAD. TROJA a vírus neve..
Norton antivirus2005 és a Virus Buster (mindkettő frissítve) nem tudja leírtani!
Valaki tudna segiteni sos-be melyik virusirtóval tudnám leszedni?
Egyébként az inter tempolrary könyvtárba nyomja, már 120.000 fájlt csinált... BELASSULT! -
Bluntside #7481 Sziasztok!
A következő dologban kérném a segítséget: bekapcsolás után, ha elindítom a Wow,vagy valamilyen más játékot, a hang 30-40 másodperc után egyre szaggatottabbá válik, ezzel egyidőben a kurzor mozgása is rángatózni kezd, majd a gép egy adott hangot folyamatosan kitartva úgy lefagy, hogy csak Reset hatására indul újra. A fenti jelenséget Media Plyer, Power DVD, és Norton Antivirus futtatása közben is tapasztaltam.
Mi lehet az ok, és hogyan szüntethetném meg? -
#7480 van usb 2.0-ás kábel? én még nem hallottam róla -
#7479 az usb kábelből?
-
Renatto #7478 Csak több féle van abbol is, ugyebár... -
#7477 mi használ és milyet? -
#7476 Az bizony nagy gond lehet. -
#7475 THX! -
#7474 Hol tudom megnézni mi milyen portot használ és hol tudok engedélyezni + portokat? -
#7473 A régi usb kábelem hibátlan, mert a régi nyomtatómmal kifogástalanul tudom használni most is, csak az a kérdés, hogy az új nyomtatót zavarhatja, hogy régi a kábel, nevezetesen nem 2.0-ás? -
Renatto #7472 Szerintem az usb kábel a ludas... -
#7471 Segítsen valaki!
Van egy új nyomtatóm Canon Smartbase370, egyszerűen nem ismeri fel a WinXPsp2-esem. Hibás lehet? Vagy netán az a probléma, hogy mivel nem adtak hozzá usb2.0-ás kábelt én a régi nyomtatóm usb kábelével kötöttem össze?
Azt írja ki amikor rákapcsolom a pc-re az usb kábelt, hogy nincsen kapcsolat. -
#7470 Máshonnan mindent csak a Gamestarról nem se demót se trailert. :( -
#7469 És minden mást le tudsz tölteni? Gamestarról mást? Máshonnan bármit? -
#7468 jah, akkor nemtom. sry
-
#7467 Azt már kérdeztem mindenki tud tölteni mindent. -
#7466 És, ha a gamestar-ral van gond? csak tipp. -
Nekem lenne egy olyan problémám amit nem értek.
Eddig mindent leszedett simán az IE a gamestarról az összes trailert ,mostmeg bármire megyek nem tölti le,mentés másként az sem jó, letöltés flashgettel az sem jó.
Leszedtem a Mozilla-t semmit nem állitottam az sem szedi.
Mi lehet a gond??Mi baszodhatot el?Én nem állitottam semmit az fix. -
#7464 Tegyél fel tűzfalat és egy vírusírtót (avast pl van magyarul is, és ingyenes). -
#7463 Ja, és van kifejezetten a Te VÍRUSODRA is egy szabadon letölthető és használható utility az oldalán:)) -
#7462 Van neki online víruskeresője is. Gondolom ez sem hátrány, mindenesetre nekem bevált a progi. -
#7461 Kaspersky. szerintem legjobb, nálam még csak fertőzöttet sem talált eddig, pedig van cucc rendesen:)) -
sheepcz #7460 f-secure, mc-afee.
-
cito #7459 Helló! Nem tudtok vlami jó vírusírtót, mert Download Trojan jött be és csak szaporodik. HELP!!!!! -
#7458 nézd át a bios-t sztem, valami el van állítva.... -
Renatto #7457 Az elég. Biztos nem az a baja!