64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#7336 sp2 már simán felmegy. -
#7335 Hi!
Kösz a tanácsokat, a múltkor nem tudtam már visszalépni az sg-re, mert nem jött be az oldal. Egyébként nem az Én gépemről van szó, hanem egy rokonéról.
A helyzet annyiban változott, hogy letöltöttem az SP1 minden frissítését és felajánlotta, hogy szedjem le az SP2-őt is most már. Az a kérdésem, hogy így akkor bekavarás nélkül tudom frissíteni SP2-re, ugye? -
Renatto #7334 Az lenne a problémám(6600 gt), hogy a 3dmar05-ben,ha akár 10mhz-et is állítok, bármelyiken (core/mem) akármelyik(!!!) irányba az eredmény 150-300 ponttal kevesebb lesz! Amit furcsálok, hogy a második tesztben(zöld fény), még a régi 9600xt-men is 3-4fps-sel ment, ezzel, meg elindul 10-12-vel majd lecsökken 0-1fps-re! A többi tesztben, húzással akár 5-10fps pluszt is ki lehet hozni, de az eredmény ugyanúgy elmarad! Mitöl lehet ez? Esetleg Driver hiba? -
#7333 szerintem is próbálj ki 1 másik tápot.v másik csatlakozót dugj a vinyóba. -
#7332 Meg kéne nézni, hogy jól vannak e jumperelve. Lehet még tápprobléma is (kicsi a teljesítménye), de még sok más minden is (a lehetőségek száma szinte végtelen). -
#7331 Fent van az összes XP frissítés? -
#7330 Most tesóm nevében beszélek:
"Egy éves gépben 80gigás 7200as maxtor vinyó van. nemrég viszont az egyik formázásnál eltűnt egy nemformázott partíciója, fogalmam sincs hogyan...aztán kaptam egy 160 gigás vinyót, hogy nehopgy elszáljon az összes cuccom, de pár hete, amikor a 80-as vinyót formáztuk, akkor a Win indításnál nem ismerte fel a 160 gigás egyik partícióját.(nem lehetett a sajátgépben megynitni a partíciót)most a gép indításakor az egész 160giga elszállt, nem lehet megnyitni a sajátgépben. miért van az, hogy 2 hetente elszáll mindenem mindkét vinyóról???" -
atix2 #7329 Sziasztok.
A problémám a köv.:1 format és windows reinstall után felraktam az sp1-est.Media player 10 letöltöttem mivel hallottam a trojai falorol hogy azt támadja.+tüzfal.+avast4.5.
1napi internetezés után ujra jelentkezett a probléma a gépem szo szerint lelövi magát.Mintha csak áramszünet lenne.Kb.:napi 1-szer.Ugy tapasztaltam hogy csak internetezés közben történik.Ez már 1 ideje megy akárhányszor formátolom a meghajtot és rakom vissza a windowst.Ezt virus okozhatja vagy valami hardwer hiba,amit nem hiszek.?!De az avastomat folyamatosan frissítem és virust nem talál.Fogalmam nincs mit is tegyek de az idegeim már tönkre vannak....
Remélem valakitöl kaphatok tanácsot. -
Vlala #7328 MS SharePoint? -
phredon #7327 Hali! Van egy bivalyerős gépem meg egy szar p2-es. Létezik olyan progi ami megosztja az erőforrást? tehát hogy a jó gép végezné a műveletket és akkor így meehtne pl. egy olyan játék a p2esen amit amúgy nem vinne el. Vagy leeht rákötni két monitort is, esetelg olyan progi hogy mintha két rendszer futna és a másik monitoron jeleníti meg az egyiket. -
Borg #7326 Azt újra kell telepíteni frissen.
Sok értelme nincs megbolondítani vele a mostani windowsodat, de ha nagyon akarod akkor a repair funkcióval rázavarhatod az installt. Én nem ajánlom. -
#7325 Na, kösz. Nos nekem megvan az "egyből SP2-őm lesz CD". Így mi a teendő? Pill, csak újraindulok... -
Borg #7324 Persze, SP2-t külön le lehet tölteni, akár windows updaten keresztül is. -
#7323 Sziasztok!
WinXP SP1-ről lehet SP2-re "váltani" a vinyó törlése nélkül? -
HITMorpheus #7322 Nekem csak régebben újraindult játék közben, akkor memóriagondok voltak. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget sem. Futtass le egy Memtest-et. -
#7321 nekem az asrock alaplapom csinált ilyet a r9800pro-mmal. de 1 alaplapi biosfrissites megoldotta. szvsz probald ki te is. -
Renatto #7320 Mivel a monitorod kikapcsol, szerintem a videokártyával lehet a gond. Rakj fel egy régebbi drivert esetleg a gyárit. Bios-a eredeti nincs húzva a kártya? Egy everest programmal meg kellene nézni milyen hőfokon van a cpu,gpu alap helyzetben és játék közben/után, mert lehet valamelyik túlmelegszik... -
#7319 Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Gondok vannak a gépemmel, konkrétan, hogy minden játék kilép egy kis idő után, vagy a monitor kikapcsol (mint standby állapotban), vagy újraindul a gép.
Fogalmam sincs, hogy mi lehet a probléma, mert friss rendszer van fönt, új driverek, stb, és ha nem játékot futtatok, akkor semmi baja.
Configom: MSI-KT4AV, AMD Athlon 2500+, 512DDR Ram, Sapphire Radeon 9600XT, Seagate 7200 80GB. Az egész cucc nincs még egy éves.
Aztán az is lehet, hogy a BIOS van elkefélve, nem tudom, meg nem is értek hozzá annyira.
Léci segítsetek.
Előre is köszi
-
Gézú #7318 Sziasztok!!nem érdekel valakit egy Nikon 130mm-es menüs fényképezögép??ha igen akkor [email protected] irjatok!!csao -
Renatto #7317 Heló!
Megnéztem ezt a nanosaur játékot. Letöltöttem gyorsan mivel nekem van 3d-s szemüvegem, gondoltam megnézem.Tényleg nem nagy szám a játék, de 3d-s szemüveggel tényleg olyan hatást ad mintha "élne" a kép és ott lennél! -
Inquisitor #7316 Leöltésnél ott szokott virítani aktuális driver sztereo verziójához a letöltési link, bár lehet alap driverben is benne van, csakaktiválni kell? -
Inquisitor #7315 Léteznek olyanok, amit akár TV nézéshez is lehet használni, azok olyan 20-50.000 között.
Meg ugye van valódi VR szemüveg is, két független sztereo képet megjelenítő fajtából.
Minőségtől és mozgáskövetéstől függően olyan 80.000-2.500.000 Ft között.
Amúgy néhol használtban 3-5.000 között van pl az Asus lent említet szemüvege, mivel nem volt nagy keletje. 120-160Hz-es képfrissítésnél már ne folyik ki a szemed tőle :) -
#7314 TNT2-es korszakban kezdődött a dolog..... -
#7313 ilyen szemüveg volt nekem is.
1 nemtudom a mostani driverek egyáltalán támogatják-e.
2 csak crt monitorral használható, ott is minimum 120hz es képfrissitéstöl.
3. nekem asus volt a geforce1 hez kaptam de annak saját csatolója volt a kártya hátán. -
sheepcz #7312 azt nézted h ez a szemüveg:
"now supports TNT, TNT2 & TNT2-Ultra boards of all brands"
vagyis elég régi kártyákhoz valo, és az én tudomásom szerint manapság egy ilyen szemüveg 25k- a csillagos égig terjed, és ztem külön vga is kell hozzá, de viszont a játékélményt rendesen növeli is... -
#7311 ez kb 3-4 éves dolog, csak nagyon nem terjed.... -
steweee #7310 köszi a válaszokat. igazából csak kicsit meg voltam ilyedve hogy talán lemaradtam valamiről, de úgy látszik még azért annyira nem egy elterjedt dolog, nincs is támogatottsága -
#7309 Ahogy nézem elosztó van a zsinórján, szal bármilyen NVidia VGA-ba mehet.... -
#7308 ITT AZ ELSA SZEMCSI -
#7307 2 féle 3d szemüveg van. Az egyik a sima, gagyi 100ft-os papírszemüveg. Külön kapni nem nagyon lehet, de tudok ajánlani valamit. Tescoban van 3d szafari VHS kazetta (és dvd is), 750 ill. 990-es áron. Na ezekbe van csomagolva ilyen szemüveg. (sztem ez nem lesz jó ehez a gémhez).
A másik az Elsa, Asus stb. által gyártott 3d szemüveg amit a VGA kártyához lehet csatlakoztatni. Ennek ára kb 5K lehet, és jelenleg csak az NVidia kártyái tudják kihasználni ezeket. (azt nem tudom, hogy lehet a VGA-hoz csatlakoztatni, lehet olyan kari kell amin speckó kimenet is van- Asusnak volt ilyen). -
steweee #7306 bocs hogy ide írok, viszont egy ilyen játéknak mint a nanosaur the hatching nem akartam topicot nyitni. talán ide egykét hozzászólás erejéig belefér.szóval nem egy nagy játék, ez egy két perc játék után is kiderült, viszont érdekessége hogy 3d-s- ilyet eddig még csak a spykids 3d-ben láttam, bár azt nem néztem végig pont amiatt hogy nincs hozzá megfelelő szemüvegem, és anélkül a jéták is és a film is élvezhetetlen. a kérdésem az lenne hogy ha lenne szemüvegem akkor azzal szebb/jobb mint a hagyományos játék/film? ez a film/játékgyártás jövője? mi a különbség? mert így csak kék/piros homályos vmi. és lehet kapni ilyen szemüveget? annak idején mikor először előfizettünk az hbo-ra adtak vmi papírkeretes kék/piros műanyaglencsés szemüvegszerűséget, de hát azzal én nem tudtam különbséget felfedezni, bár csak egyszer próbáltam(vmi playboyos filmhez ajánlották akkoriban ha jól emléxem, de az sem ilyen kék/piros volt) -
#7305 ez hülyeség, nekem 5 svchost fut. -
temes69 #7304 nekem a régi 1.7-es cerkám 2ghz-en ment gyári hűtéssel de volt úgy hogy stabilan 70fok környékén járt. több mint 2 évig ment ezen a frekvencián télen nyáron ugyanazzal a hűtéssel. nemrég adtam el, semmi baja nem volt. -
#7303 Hi! A több svchost az általában valamiféle férget jelenthet, ugyebár a vírusírók közkedvelt process elnevezése, mivel alapban több van belőle, és nem olyan feltűnő +1. -
#7302 celeronnal ilyen hőmérséklet??nekem az 1.7-esem 25 fokos volt. -
Raszkolnyikov #7301 Mióta melegszik a Celeron??? -
#7300 Alapon 60 fok?
Terhelve 70, nyáron meg 80...
CSak elmondom hogy 70 felett is elég gáz, mert hibázhat össze-vissza a proci. Ha az oldallap levétel garivesztéssel jár, akkor vidd vissza nekik, és mond meg, hogy mi a pálya...
Amúgy ez a világ faszsága hogy nem veheted le. Alapból évente újra kéne pasztázni a procit, havonta meg proszívózni a gépet.
-
#7299 75-ig ok. azért afölött már gázos..... -
#7298 Tehát ha kb 60 fokos a procihőmérséklet az még nem lenne baj? Csak akkor van gáz ha eléri azt a 85-90 fokot... -
#7297 Valszeg akkor az lesz. Nekem SP2 van fent.