64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Inquisitor #7296 Jogos :) -
#7295 tanuljatok már meg osztani :D
hol 5:4es az 1024*768???? kicsit utánaszámolhatnátok mielött beirjátok a baromságokat. -
#7294 figy, TV kimenet felbontását lehet valahol állítani? nem találom sehol. úgy kellene, hogy a tv-nek 640*480-at adjon., de a moncsin 1152 legyen. és persze ne gögetődjön a TV-n a kép...
:)
Ezaz ami lehetetlen?
:P -
powerdozer #7293 Aha! Kösz!!!
De csak merő kíváncsiságból rendelt itt már valaki depóról? Tapasztalat (szállítás, garancia, fizetés, mennyire körülményes)?
-
Inquisitor #7292 Persze, a depo-n kiskerek vannak ... de ha meg van a forgalmazó bolt, akkor könnyebb ha megveszed tőlük közvetlenül. -
powerdozer #7291 A depón találtam OEM-est, és ott már 10k-val olcsóbb, de most én mint magán ember, rendelhetek onnan? -
Inquisitor #7290 Nem tudom, de nekem vagy 3-4 perc mikor UT2K4-ből kilépek, mire a Windows magához tér ... addig olyan 1,5GB ram le van nyelve. Mivel fizikai csak 512MB van, gondolom sejted, hogy majdnem használhatatlana gép addig a pár percig :) -
#7289 3d alkalmazás után beáll normális értékre!
Érdekes:) Utána kapok +100 mega memóriát.
Biztos valami Sp1 bug ez is! -
Inquisitor #7288 Mellékinfó: Elvileg SuliNetben csak dobozos van, mivel mint írtam lentebb Tálcás procit elvileg csak komplett géppel együtt lehetne eladni.
Amúgy igen, sokan azért vesznek tálcásat, mert szeretik kiválasztani a hátést. Van aki halkat, van aki erőset akara, és pár ember a kettő kombinációját :) Ez utóbbi már nem ólcsó.
Az AMD gyári hűtőitől pl. sose voltam beájulva, de a híresen jó Intel gyári hűtők a Prescott procik óta se olyan híresek (hangos és nem igazán elég erősek se), szóval van ráció más hűtőt venni. -
powerdozer #7287 Kösz az infót!
A dobozosra sincsen 3év csak úgy, mint a TRAY-re tehát mindenképpen jobb, ha a TRAYt veszem, mert a Phütőtt mindenképpen én akarom kiválasztani!!! Csak az még a gáz, hogy pl üzletekbe érdeklöttem és ott csak dobozost tudnának adni!
-
#7286 Sp1 elött nekem is ilyen volt...
És mi az az 5 darab svchost.exe ,nem tudod?
Amúgy megy minden rendesen,de ez pazarlás... -
#7285 mintha kicsit tényleg sok lenne! -
#7284 Nekem ilyen. -
#7283 Help!! Nem sok egy kicsit a memóriahasználatom???
Sp1 óta ez a helyzet...Nézzétek már meg légyszi!Folyamatok
És mi az az 5 darab svchost.exe??? -
#7282 Állítsad be az alaplapon hogy 85 foktól kezdjen kiabálni, és 90 nél kapcsoljon le. Nekem igy van beállítva. Nekem is szokott akár 67 fokos lenni a procim. -
#7281 Intel Celeron 2.4 GHz 512 Mb Ram kb 60 foknál kezdi csinálni a műsort.... és ahogy nézem az oldallap garivesztés nélkül nem távolítható el.... -
Inquisitor #7280 Azt jelenti hogy tácás. Nincs 3 év gari, meg gyári hűtő. Utóbbi nem feltétlen rossz pont :)
De sok helyen a dobozosra sincs 3 év gari ...
Amúgy dobozosnál igen ritkán fordul elő görbe láb, igaz a Tray elvileg csak gépbe szerelve adható el ... elvileg, mint minden OEM cucc. -
powerdozer #7279 Hali!
Szükségem lenne egy little helpre!!!
Mit jelent a proci kiszerelésénél a Tray jelzés!
A boksz, gondolom azt hogy dobozos, akkor talán a Tray azt, hogy nem?
Árban általában 5k-val olcsób!
-
Inquisitor #7278 "ATI-d van? lenne pár kérdésem akkor.. :)"
Hmmm? Ha tudok ... bár nem vagyok "tapasztalt" mer fura módon nekem nem jön ki az a "sok" ATI hiba az Istennek se, ezér' elhárítani se tudom őket :) -
#7277 bocs,tényleg rosszul írtam.tehát amikor leállítom az svchost ot akkor javul meg,akkor lessz 40-es a pingem,akkor lessz jó a net. -
#7276 "játékokban is 2000-es ping helyett 40-es van"
Csak megjegyezném, hogy tudtommal minél alacsonyabb a ping annál jobb a net.
Sztem te egész egyszerűen túlbonyolítod a dolgot, ez nem vmi Generic Host Process cuccos?
CSak mert az mindenkinek van...És sztem az nem eszi a sávszéledet, hanem az a sávszéled...érted? -
#7275 köszi,de egy hete ugyan ezzel a problémával raktam újra a gépet,formázással,és már a tököm kivan az egésszel,nem akarom újra.hát de muszály lessz,nincs más választás.majd hétvégén. -
#7274 vírushiradó -
#7273 esetleg elöbb nézz el ide:
-
#7272 tedd újra a rendszert (formázással!) kihúzott nettel, agnitummal, vírusírtóval, spybot search and destroy -al.nemtok mást mondani, valamit nagyon benyeltél. -
#7271 felraktam új tűzfalat,de még mindíg eszi valami a sávszélességem.de láttam hogy az svchost.exe eszi,úgyhogy minden alkalmazását leállítottam.így már a játékokban is 2000-es ping helyett 40-es van.de miért csinálja ezt az svchost?nem szabadna neki megennie a feltöltésem.mit kéne tennem hogy ne kelljen minden gépindításnál leállítani az svchostot? -
miatyánk #7270 Igen 2 kimenet van a kártyán.
A csökkentett módot meg már el is felejtettem hogy van.:) -
#7269 XP fel ,csökkentett módban VGA driver fel, és talán át kell váltani a képernyőt, mert ha jól sejtem 2 kimenet van a kártyán. -
miatyánk #7268 Üdv. mindenkinek!
Magyar Windowst kellene telepítenem egy gépre, amiben egy ASUS alaplap van, és egy Matrox P650-es videokártya. Jelenleg angol Win van a gépen, és a Matrox legújabb drivere. A gép tökéletesen működik. Van egy Ghost mentés is a gépen. Az angol wint nem én installáltam, és nem is tudom hogy ki volt.(nem az enyém a gép)
Elindítottam a Win telepítést, minden szépen végigment, de amikor a végén bebootol a gép(a betöltő képernyő után), azonnal elmegy a kép. Attól még hogy nics megjelenített video kép, a Win még működik, de ezzel igy sokra nem megyek.
Úgy hogy Ghostal vissza az egészet, és kíváncsiságból uninstalláltam a P650 drájverét, a Programok hozzáadása/eltávolítása eszköznél. Gép újraindít, a betöltő képernyő OK, de utánna megint fekete képernyő. Próbáltam angol wint telepíteni, de ugyan az mint magyarral.
Hogy tegyek így magyar Windowst a gépre?
SEGÍTSETEK!!! -
Gézú #7267 Sziasztok!!segitséget szeretnék kérni töletek!!xp van a gépemen +servicepack 2 és 5.1es jazz-em van és audigy 1es!!ha dvd-t akarok nézni szaggat a hang ez mitöl lehet?aki tud segitsen!!köszi! -
#7266 Anyám 2.4es cerka gépébe is kellett raknom ventit, mert a gyári hűtő úgy tutult mint állat, miután a proci befűtötte a házat. -
#7265 erre gondoltam én is...anyám munka helyén pl 2ghz -es celó is képes túlmelegedni, mert kis fos házban van, szellőzés meg zéró... -
#7264 Valszeg nincs neki hátul venti, ami kiszívná a meleg levegőt. -
#7263 Ha a gari elveszik ha fölnyitod a gépet (sulinetes egybegépeknél van ez így) akkor vidd vissza nekik, ha meg nincs ilyesmi, akkor alakísd át kicsit a szellőzést a házban.
Amúgy milyen proci és pontoan hány fokos terhelve?
Próbáld meg levett oldallappal mit produkál... -
#7262 Kaposváron melyik bótba vetted? -
#7261 csak az a bibi, hogy a gép kaposvárot let véve, de mi szegeden vagyunk -
#7260 vidd vissza a boltba, h kezdjenek vele vmit -
#7259 Helló! Lenne egy nagy gond. Garis gépnek van baja /vagyis nem bonthatom meg a gépházat/, a processzor túlmelegszik, de nem tudom miért, a hangja alapján a hűtőventilátor megy. Mit tudnék tenni vele esetleg? Lehet valahol a biosban a ventilátor sebességén álítani? -
#7258 ATI-d van? lenne pár kérdésem akkor.. :) -
Inquisitor #7257 Igen 4:3-as, szerintem CRT-k 99%-a 4:3. A TFT-k szoktak 5:4-es arányúak lenni. Igen, a 16:9 az a szélásvásznú, de az drága és ritka :)