64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
shaky #7456 256Mb. de van még egy 128-as amit most kivetem, hátha az a baja. Azaz 380Mb. ennek elégnek kell lennie.
Bioszfrissítés sem segítene? -
#7455 Ugan így jártam én is egy viás Duronnal!
Négy napig próbálgattam,.aztán Win98...
Tök ugyanilyen hiba volt nálam is!!!!!! -
Renatto #7454 Memória mennyi van benne? Felesleges XP egy olyan gépre! Inkább 2000/millenium kellene... Szerintem! -
shaky #7453 hali!
Van egy 1200-as cerka gépem via-lapon, amin nem indul el az xp!
win98-simán elindul. Xp-mielött beadná a képet kidob egy fekete ablakot és a bal felső sarokba kirak egy villogó ( _ ) vonalat.
Miért csinálja ezt?
csökkentett módnál is ez van! -
#7452 titkosítást kapcsold be, nálunk is úgy van. -
#7451 Nincs otthon netem, itt a munkahelyen meg felesleges elindítanom, gondolom. Itt jártam, de nem találtam ilyet, köszönöm a segítséged:))
Most megnézve, ha azok a hibák amik ott fel vannak sorolva, nálam nem jelentkeztek, akkor felesleges leszednem a frissítést. Ráadásul legtöbb SA6R-hez van. -
Renatto #7450 Kódot kérni az internet csatlakozáshoz... igy aki csatlakozni akar annak be kell írnia... -
#7449 Sziasztok!A következő a gondom.WLAN-t használok otthon.Egy ismerösöm telepítette és üzemelte be.Megkérdeztem töle,hogy igy más rá tud e csatlakozni az én internet kapcsolatomra.Ő azt monta,hogy nem.A minap volt nálam kölcsön egy PDA és bekapcsolás után tudtam rajta internetezni.Ezek szerint akkor bárki más is tud igaz?Az lenne a kérdésem hogyan tudnám ezt megakadájozni?Mit kell beállitanom?
-
#7448 ha elindítod a flash progit, keres és leszed a netről legújabbat...
Amúgy meg tessék:ITT -
#7447 Na, most már csak hivatalos frissítést kellene találni, mert nekem nem dob ki ilyet:( Tud valaki Abit SA6-hoz BIOS frissítést? -
#7446 Én ilyenre gondoltam, hogy áramszünet pl. :))
Ha tudom az alaplap típus-számát, akkor nem tudok rosszat leszedni, nem? az nagyon láma dolog lenne...
akkor megpróbálom, majd hétfőn szólok, hogy mi lett az eredmény:)) -
#7445 Légyszi írd le pontossan a konfigod, és azt, hogy miket telepítettél fel (verziószámot is) és milyen sorrendbe....
VGA rendesen a slotban van? BIOS-ban vedd vissza az AGP-t 4x-esre, Fastwrites-t kapcsold ki, procit vga-t ne húzd.. -
#7444 hivatalos bios nem lehet szar, max te kurhatod el (nem hozzávalót sütsz bele, áramszünet stb.).
Mai biosfrissítéseknél elmenti a régi biost a flashprogi, és ha instabil az új akkor vissza tudod égetni.. -
#7443 Hi!
Hivatalos oldalon kiadott BIOS frissítés okozhat problémát a gépen?
Szeretném frissíteni az otthoni gépem, de nem bízok a dologban, mert hallottam olyat, hogy elszállhat a gép. Állítólag csinál biztonsági máaolatot a "progi", de hogy állítom vissza, ha szar a BIOS??? -
Renatto #7442 Csak szóltam, ha esetleg "érdekes" dolgok (fagyás,kilépés, animáció hiba...) történnének, ne lepődj meg nagyon... Amúgy nincs mit! -
steweee #7441 játék, már teszteltem, nem jött ki hiba. bár még jöhet, mindenesetre én magamtól ezt nem tudtam hogy lehet ilyet, úgyhogy ki sem tudtam volna csomagolni isoba és installálni, vagyis sokkal előrébb járok. köszi -
Renatto #7440 DE! Az a fájl hibás volt, viszont így létrehozta, DE A HIBA AZ OTT VAN A FÁJLBAN! Lehet nem fogod észre venni, viszont az is lehet hogy egy egyszer csak dob 1 error üzit és vége! Csak szólok! Játék, film, appz, mi volt a fájl??? -
#7439 Nézd meg, hogy vannak e rajta megpúposodott és/vagy megfojt kondik (főleg a proci foglalata környékén). Ha vannak, megérett az idő egy alaplap cserére. -
#7438 memoriát tesztelték...alaplapot meik progival teszteljem ? -
Chaos Mad #7437 alaplap, memória... -
steweee #7436 köszi a segítséget, így már működik. nem volt annak a fájlnak semmi baja ha megvolt teljes méretben. nem értem miért látta rossznak -
#7435 Hello.
Skacok megcsináltam amit javasoltatok uj win/sp1/ uj driverek ugyanugy fagyogat ez a tetü nincs vmi ötlet még ?? :(((((( -
Renatto #7434 A kibontási képen, ahol meg kell adni hogy hova bontsa ki, baloldalt alulról a második rublika legyen kipipálva (talán a: keep broken files)! Nem biztos, hogy igy jó is lesz a file amit kapsz, bár dvd-filmeknél működik. -
steweee #7433 azt hol lehet bekapcsolni, illetve mi az angol elnevezése? mert így nem találom. az enyém angol.repairolni próbáltam, rebuildolta, majd átneveztem mintha eredeti lenne, de úgy sem jó -
ERIK #7432 Hali!
Meg tudnátok mondani hogy melyik progival lehet a midit,wave,vagy,mp3 formátumba konvertálni?
Köszi!
-
Renatto #7431 "Sérült fájl megtartása" opció bekapcsolása a winrar-ban talán segít...
-
#7430 ha szarul tették fel ez van. esetleg winrar repair tud vele valamit kezdeni -
steweee #7429 winRAR version 3.40-nem ezzel van a gond. -
#7428 hát sajna mást nem tudok. mondjuk volt nekem olyan is h amig nem frissitettem a csom progit (asszem winrar) addi hibát irogatott, de amint frissitettem már jó lett. -
steweee #7427 megtörtént kétszer. ami rossz az rossz -
#7426 töltsd le újra a filet. -
steweee #7425 van egy játék amit most töltöttem le, és a sfv fájl futtatásakor kiírja az egyik fájldarabra hogy crc-s (53/44).ha megpróbálom kicsomagolni, akkor mikor eléri a 44-est kiírja hogy corrupted, de csinálja tovább, viszont csak a .cue fájlt csinálja meg, a lényeget a .bin-t nem. midegyik darabka 14 648 k-s, a 44-is annyi, ránézésre semmi baja, lehet nincs is. lehetne valamit ezzel csinálni hogy jó legyen? -
#7424 igen -
Renatto #7423 Ha a videokártyámon lecserélem az eredeti hűtést, akkor elvesziti a garanciát??? -
Kapocs #7422 Problémám támadt a cd írómmal. A tipusa SONY CD-RW CRX320E
Cd ujraró és dvd olvasó. 52x tud cd-t írni de csak 40x hajlandó. Az auto run funkció se mükszik és ha lemezt cserélek a régi lemez nevét írja ki. Vagy ha csak simán kiveszem akkor a beindításkor bennlévő lemez nevét adja ki. Frissen telepített XP-nél is jelentkezik a hiba.
Probáltam a regisztireben manuálissan megadni neki a max író sebeséget de ez sem segített....
Ha valaki tudja megoldást az segítsen mert igen csak idegesítő.
[email protected] -
#7421 intel chipset -> intel.com (bonyolult?) -
#7420 Ezzel nem értek egyet. -
Chaos Mad #7419 csináld inditólemezzel, tuti siker... !
komoly. az a legbiztosabb. -
#7418 Na akkor mentem kössz mindent majd re miután lessz mgint win :DD csáó -
#7417 És akkor most szented az SP1es wint tegyem fel ?