64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Gaba9
    Aszondod hangkártyát is ? video megvan ...
  • czky
    Előtte töltsed le őket a netről. Pl. videókártya, hangkártya. Az alaplai cuccok jók CD-ről is.
  • czky
    Bitdefender Professional. Ez olyan mint a norton internet security, csak sokkal gyorsabb, nem foglal annyi memóriát, és nem lassítja a gépet.
    Nekem csak annyi bajom van a SP2vel, hogy kb. 2hetente újra kell telepíteni. Nagyon belassul. Leginkább az internetes része szokta összehugy0zni magát.
  • Gaba9
    Aha vágom a javaslatokat thx és akkor h ujrateszem a rendszert akkor netröl tegyem legfrisseb drivereket v telepitöcd-röl .. meik lenne a jobb ? :)
  • czky
    Én nem is emlékszem, hogy mikor írtam be utoljára ezt a parancsot. Ez a szemét XP még ezt az örömet sem hagyta meg nekünk. :))
  • Gaba9
    Aszondod ? és mien tüzfalat ajánlasz hozzá ?
    És miért szar : milyen problémáid vannak vele ?
  • Chaos Mad
    FORMAT C:
  • czky
    SP2 egy határ sz@r. Nekem is az van fönt. Én a formázást ajánlom, és ha van rendes tűzfalad akkor az SP1 sokkal jobb választás a mostani helyett.
  • Gaba9
    Aha ... és hogy ajánlod format v csak win frissités ? meg pexe összes progi minden törölni mi ?
  • NeoMaN
    XP-t ajánl újratenni......
  • Gaba9
    de meiket ajánlod xp helyet ? ha egyáltalán lekéne cserélni az xp-t ami önmagában jol müködik csak ez a fagyásos lof.a.x van...
  • Gaba9
    XP SP2 van a gépen .....
  • Chaos Mad
    gondolom xp van rajta nem? akkor az
  • Gaba9
    Aha de chipsetet stb honnan szedjem le ? hivatalosrol v honnan ? :)
  • ollie
    Minden drivert installálj újra, és azokból is a legújabbakat. Intel Chipset Driver, Catalyst, hangkari driver, directx9c, stb...
  • Gaba9
    Uj win ? meikre gondolx ?
    alaplappal szentem nincs gáz mer tesztelték és aszonták h semmi baja...még ötlet ? plz
  • Chaos Mad
    nekem iet a régi alaplapom csinált, miután kicseréltem nem volt gond..
    de sztem lehet még a memória is

vagy próbálj uj windowst rakni, lehet jo lesz...
  • Gaba9
    Szevasztok!Segitség kéne:a gépem akármien játtékkal jáccom folyton befagy(2-3mp-re elmegy kép majd visszajön)és lehet folytatni de többször ujra is inditja a gépet ami rohadtul idegesít :( volt szervizbe, aztmondták h nincs semmi baja max software gond lehet...nics vmi ötletetek ?? plzzz
    /a gép:asus p4p800se alaplap;ati 9200 video;p4 2.6G proci;512ddr ram;oprendszer xp sp2/ vki segitsen
  • ollie
    WindowsXP? :D
  • czky
    Tweak XP?
  • ollie
    TuneXP?
  • czky
    Nekem is olyan procim van, mint neked. Az enyém nincs húzva, és terhelés alatt 65-66 fokos. Nincs vele semmi gond. A 3.2prescott nagyon melegszik, főleg ha Abit lapban van.
  • ollie
    Meg az Aquamark eredmény is.
  • barret
    Hi! Keresek egy progit,ami a wín bootfolyamatát optimizálja!
    Régen megvolt,de elkallódott...Ráadásul magyarnyelvű volt!
    Szerettem,mert látványos volt a sebességnövekedés!
    HELP! Sajnos a nevét nemtudom,külömben megtalálnám...
  • NeoMaN
    video kódolás erölteti meg a procit legjobban....
  • cito
    Az alábbi géppel konvertálok, rögtön felszáll a proci 68 C-ra. Ez miért lhet? A húzás miatt ,vagy valami beállítás probléma lehet? HELP!
  • barret
    Igen fogja a proci a teljesítményt...
    3dmark 2001 igen halvány!
  • Renatto
    Celeron [email protected]
    2x512 Infineon ddr400@433
    Inno3D 6600 GT 500/900

3DMark2001SE: 10526
    3DMark03: 7781
    3DMark05: 3025
    Aquamark: 35266
  • cito
    Mégis hogyan, mert csak a hangot szedi ki az aviból. Egyébként a Vdub megcsinálta, csak csúszik a kép a hangtól. Felíratot kéne az avira tenni.....
  • cito
    Mégis hogyan, mert csak a hangot szedi ki az aviból. Egyébként a Vdub megcsinálta, csak csúszik a kép a hangtól. Felíratot kéne az avira tenni.....
  • NeoMaN
    NVidiához Rivatuner.
    www.guru3d.com
  • izb
    The FilmMachine
  • cito
    mennyi az eredményed 3dmark 03-ban?
  • cito
    Heló!
    Egy kis segítségre lenne szükségem.
    Van egy 2cd avi filmem, hozzá 2db sub kiterjesztésű felirat..
    Ezt szeretném vob-ba, dvd-be konvertálni felirattal..
    Ez mind sikerültm de nagyon csúszik a hang és felirat!
    Melyik az a progi, amelyikkel a legegyszerűbben és jól lehetne ezt kivitelezni?
  • czky
    power strip
  • Renatto
    Mivel lehet 6600 GT-t overclock-olni? Mert nekem a coolbits nem használ! Hiába állítom 500/900ról pl. 550/1050re nem változik a teszteredmény semmit!
  • Carti19
    Érintkezéshiba esetleg! Videokártya teljesen benne van a foglalatban?
  • CaptSpock
    Urak!

Átépítés óta (házcsere) fagy a gépem.
    Általában 3d alkalmazás alatt (3dmark2001se, játékok,stb)

Hol hibáztam? minden venti pörög, nincs magas hőmérséklet, bár a vga meleg, de azon nem csináltam semmit, csak lefújtam a port.

Ha vki tud segíteni, kérem ne tartsa magában!
  • steweee
    dosboxxal szeretnék régi játékot futtatni de már elfelejtettem hogyan kell használni. az első parancs a
    mount c c:\ amivel betöltöm a driveba, de aztán már nem tudok a meghajtók között lépkedni. vki tudna segíteni? ha már a könyvtárba vagyok az exét kell csak utána elindítani
  • barret
    ŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐrülök a Firefox-nak!
    Megvan a hosszú ŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ betűűm:)