64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#7416 Aszondod hangkártyát is ? video megvan ... -
#7415 Előtte töltsed le őket a netről. Pl. videókártya, hangkártya. Az alaplai cuccok jók CD-ről is. -
#7414 Bitdefender Professional. Ez olyan mint a norton internet security, csak sokkal gyorsabb, nem foglal annyi memóriát, és nem lassítja a gépet.
Nekem csak annyi bajom van a SP2vel, hogy kb. 2hetente újra kell telepíteni. Nagyon belassul. Leginkább az internetes része szokta összehugy0zni magát. -
#7413 Aha vágom a javaslatokat thx és akkor h ujrateszem a rendszert akkor netröl tegyem legfrisseb drivereket v telepitöcd-röl .. meik lenne a jobb ? :) -
#7412 Én nem is emlékszem, hogy mikor írtam be utoljára ezt a parancsot. Ez a szemét XP még ezt az örömet sem hagyta meg nekünk. :)) -
#7411 Aszondod ? és mien tüzfalat ajánlasz hozzá ?
És miért szar : milyen problémáid vannak vele ? -
Chaos Mad #7410 FORMAT C: -
#7409 SP2 egy határ sz@r. Nekem is az van fönt. Én a formázást ajánlom, és ha van rendes tűzfalad akkor az SP1 sokkal jobb választás a mostani helyett. -
#7408 Aha ... és hogy ajánlod format v csak win frissités ? meg pexe összes progi minden törölni mi ? -
#7407 XP-t ajánl újratenni...... -
#7406 de meiket ajánlod xp helyet ? ha egyáltalán lekéne cserélni az xp-t ami önmagában jol müködik csak ez a fagyásos lof.a.x van... -
#7405 XP SP2 van a gépen ..... -
Chaos Mad #7404 gondolom xp van rajta nem? akkor az -
#7403 Aha de chipsetet stb honnan szedjem le ? hivatalosrol v honnan ? :) -
#7402 Minden drivert installálj újra, és azokból is a legújabbakat. Intel Chipset Driver, Catalyst, hangkari driver, directx9c, stb... -
#7401 Uj win ? meikre gondolx ?
alaplappal szentem nincs gáz mer tesztelték és aszonták h semmi baja...még ötlet ? plz -
Chaos Mad #7400 nekem iet a régi alaplapom csinált, miután kicseréltem nem volt gond..
de sztem lehet még a memória is
vagy próbálj uj windowst rakni, lehet jo lesz... -
#7399 Szevasztok!Segitség kéne:a gépem akármien játtékkal jáccom folyton befagy(2-3mp-re elmegy kép majd visszajön)és lehet folytatni de többször ujra is inditja a gépet ami rohadtul idegesít :( volt szervizbe, aztmondták h nincs semmi baja max software gond lehet...nics vmi ötletetek ?? plzzz
/a gép:asus p4p800se alaplap;ati 9200 video;p4 2.6G proci;512ddr ram;oprendszer xp sp2/ vki segitsen -
#7398 WindowsXP? :D -
#7397 Tweak XP? -
#7396 TuneXP? -
#7395 Nekem is olyan procim van, mint neked. Az enyém nincs húzva, és terhelés alatt 65-66 fokos. Nincs vele semmi gond. A 3.2prescott nagyon melegszik, főleg ha Abit lapban van. -
#7394 Meg az Aquamark eredmény is. -
#7393 Hi! Keresek egy progit,ami a wín bootfolyamatát optimizálja!
Régen megvolt,de elkallódott...Ráadásul magyarnyelvű volt!
Szerettem,mert látványos volt a sebességnövekedés!
HELP! Sajnos a nevét nemtudom,külömben megtalálnám... -
#7392 video kódolás erölteti meg a procit legjobban.... -
cito #7391 Az alábbi géppel konvertálok, rögtön felszáll a proci 68 C-ra. Ez miért lhet? A húzás miatt ,vagy valami beállítás probléma lehet? HELP! -
#7390 Igen fogja a proci a teljesítményt...
3dmark 2001 igen halvány!
-
Renatto #7389 Celeron [email protected]
2x512 Infineon ddr400@433
Inno3D 6600 GT 500/900
3DMark2001SE: 10526
3DMark03: 7781
3DMark05: 3025
Aquamark: 35266 -
cito #7388 Mégis hogyan, mert csak a hangot szedi ki az aviból. Egyébként a Vdub megcsinálta, csak csúszik a kép a hangtól. Felíratot kéne az avira tenni..... -
cito #7387 Mégis hogyan, mert csak a hangot szedi ki az aviból. Egyébként a Vdub megcsinálta, csak csúszik a kép a hangtól. Felíratot kéne az avira tenni..... -
#7386 NVidiához Rivatuner.
www.guru3d.com -
izb #7385 The FilmMachine -
cito #7384 mennyi az eredményed 3dmark 03-ban? -
cito #7383 Heló!
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Van egy 2cd avi filmem, hozzá 2db sub kiterjesztésű felirat..
Ezt szeretném vob-ba, dvd-be konvertálni felirattal..
Ez mind sikerültm de nagyon csúszik a hang és felirat!
Melyik az a progi, amelyikkel a legegyszerűbben és jól lehetne ezt kivitelezni?
-
#7382 power strip -
Renatto #7381 Mivel lehet 6600 GT-t overclock-olni? Mert nekem a coolbits nem használ! Hiába állítom 500/900ról pl. 550/1050re nem változik a teszteredmény semmit! -
Carti19 #7380 Érintkezéshiba esetleg! Videokártya teljesen benne van a foglalatban? -
CaptSpock #7379 Urak!
Átépítés óta (házcsere) fagy a gépem.
Általában 3d alkalmazás alatt (3dmark2001se, játékok,stb)
Hol hibáztam? minden venti pörög, nincs magas hőmérséklet, bár a vga meleg, de azon nem csináltam semmit, csak lefújtam a port.
Ha vki tud segíteni, kérem ne tartsa magában! -
steweee #7378 dosboxxal szeretnék régi játékot futtatni de már elfelejtettem hogyan kell használni. az első parancs a
mount c c:\ amivel betöltöm a driveba, de aztán már nem tudok a meghajtók között lépkedni. vki tudna segíteni? ha már a könyvtárba vagyok az exét kell csak utána elindítani -
#7377 ŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐrülök a Firefox-nak!
Megvan a hosszú ŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ betűűm:)