64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Met
    az alaplap chipjét hűti, ha van plusz venti a házban és nincs húzva a gép akkor sztem használhatod keddig, de teljesítmény igényes alkalmazásokat ne futtass:)
  • Koppernikusz
    Chipset hűtő az, aszem Északihíd :O
    Olyat tudsz csinálni hogy veszel egy hűtőbordát és azt rárakod a venti helyett. Tuti csendes és nem megy tönkre. Zalman chipset hűtő 1.5k ft. Próbáld meg gar.ba kicserélni, de szvsz ventizörgésre nem cserélnek csak ha elromlik / túlmelegszik miatta :( Azért próbát megér.
  • Ramore
    Gyors tippre lenne szükségem hardver ügyben. Az Abit IS7-E alaplapomon lévő kékszínű ventillátor borzalmasan elkezdett nyekeregni. Nem tudom, hogy mit hűt, (nem a procit :D ) és azt is tudom, hogy klasszikus Abit betegség, mit kellene tennem?
    Lehúzzam, hogy ne működjön, vagy ez mindenképpen fontos, amíg kedden elviszem a szervízbe, merthogy garis még? Vagy egyszerűen ne használjam a gépet addig?
  • BBking
    Ha norton Ghost-al csinálsz dos-os rendszerlemezt, akkor felfogja ismerni az ntfs partíciót. De volt mikor tönkre ment a lemezem, nem volt kedven win alá telepíteni a ghost-ot, csináltam win alatt egy dos-os rendszerlemezt és és a renszeren kívüli fájlokat rámásoltam a floppy-ra és úgy is jó volt. Egyébkánt ha partíciót mentesz (ghostolsz), akkor nem kell semmit az égvilágon formatálni és telepíteni. Másik partícióról, vagy winyóról vissza rakod a partíciót.
  • Koppernikusz
    DriveImage legújabb talán támogatja az NTFS-t és alapból bootolható CDt csinál amiről vissza tudod állítani.
  • [Jakuza]
    Ha ketsegeid vannak, akkor hasznald a Acronis True Image nevu programot.
    Azzal emergency floppyt vagy CDt is lehet csinalni, amirol belehet bootolni es ismeri az osszes fajlrendszert.
    Sot kulon fajlba is tudja menteni az adott particio vagy vinyo tartalmat.
    Es hihetetlenul gyors.
  • jani1191
    De olyan ami NTFS-re is ghostol? Kétségeim vannak, dos alapból nem ismeri az ntfs-t így nem tudja visszaghostolni szerintem.
  • [Jakuza]
    Van.
    GhostDOS.
  • Hysteria
    hmmm jo kérdés sztem van olyan de nemtok egyetsem :))
  • jani1191
    Hali
    Egy olyan kérdésem lenne hogy nekem WinXP NTFS partíción van és le szeretném ghostolni,
    de úgy hogy ha leformázom a winyót akkor dosból vissza tudjam ghostolni, mert van Norton Gohostom a legújabb ami widowsos,
    gondolom ahoz hogy visszaghostoljam előtte fel kell raknom az XP-t és winfosból kell vissza ghostolni.
    Lényegébe a kérdésem az hogy van e olyan dos-os ghost ami ntfs-re vissza tudja ghostolni?
  • Falconer
    Meg gondolom, hogy szinte az egész 86x sorozatnak uolyan a tápja
  • Falconer
    Milenne, ha bevinnéd a cuccot egy olyan kereskedésbe, ahol lehet ilyet kapni, aztán kérnél hozzá tápot. Ha meg most kaptad akkor vidd vissza, hogy adjanak tápot. Máskor meg nem ártana megnézni, mi van a dobozban.
  • ollie
    Hát ha ugyanolyan, mint a Proview 866s, akkor nem ugyanolyan táp kell hozzá, mint ahhoz? Miért nem kérsz ahhoz?
  • CybeRick
    Sziasztok!
    Van egy problémám. Kaptam egy Proview TFT 17"monitort. A gond vele az, hogy nincs tápja. A Proview supportnál már próbálkoztam, ott sajna ezt a típust nem ismerik, jó mi?
    Ha valaki tud segíteni, előre is köszi.
    Product No: 866
    Model: 800
    Táp ami kellene: 19VDC 3,68A
    Gyártás dátuma: 2002 December.
    DSub van rajta, +hangszórók
    Ja Nincs rajta, hogy Proview, de dettó ua. mint a Proview 866s
  • tHoMaSmAn
    és ha letöltöm a régit? azt írod nem lehet visszafelé flashelgetni... akkor mire megyek a régi flashel...
    De köszi a választ értem mire gondolsz, akkor nem izomzok, hogy a mostani flasht lementsem!
  • NeoMaN
    com_hunkmegs 256
    ezt írd be konzolba, utána TAB majd ENTER
  • NeoMaN
    Hiába mentenéd el, tudtommal nem lehet visszafelé flashelni a 109-et. Amúgy letöltehtő a régi FW-je is bárhonnan....
  • tHoMaSmAn
    Sziasztok!
    Firmwire frissítéssel kapcsolatosan kellene egy kis help! (Pioneer 109 DVD-R 1.17 FW-re) Nem a frissítéssel van gond, hanem szeretném az előző firmwire-t lementeni, és ezt nem tudom hogyan kell megcsinálni! Ha valaki tudna segíteni annak nagyon köszönöm előre is! :D
    MSN: [email protected]
  • steweee
    a q3 help topicba már beírtam,de azt nem látogatja senki
    hunk_allocatetempmemory: failed on (456465) vmi szám.
    mi lehet a baj? a generations v0.99e 321 végső modját telepítettem,be is jön de interneten nem játszik vele senki, saját szerver indításakor végigmegy 100% a töltés majd ezt a hibaüzit adja.tud vki segíteni?
  • Aspyrin
    Egyik ismerősöm ugyanilyen problémával küszködött. A megoldás a következő volt: driver uninstall, kártya ki, átpakol másik slotba, driver fel.
  • Crokin
  • grebber
    LOoool kijebb csúszott a kábel a gép hátuljából.
  • grebber
    Van egy olyan gondom jelen pilanatban hogy megy pl egy film zene akármi ami hangot ad ki magából egy egyszer kurvahalk pedig maxon van a hangszóró mászor rendesen szól.Mi lehet a baj?
    Behalt magától a hangkártya driver?
  • Tufa
    Valaki a #8548-ra nem tud valami megoldást?
  • Netrat
    Driver hiba. Uninstall, reinstall, kipróbál.
    Vagy használd hozzá a ChrisTV nevű progit, mint én.
  • Glpetyus
    Engedélyezve van :I
  • Carti19
    Csak engedélyezni kell a cookie-kat!
  • Glpetyus
    Köszi,megpróbálom.
  • susubaba
    Sziasztok!
    Vettem 1 pinnacle pctv stereo tv kártyát.
    A baj az ha bekeacsolom akkkor 1-2 mp-re van hang utána néma lesz.
    ha elkapcsolom 1 másik csatornára akkor már van hang.
    Miért van ez? Időzitett felvételnél így nincs hang:((
    Ja és ha kikapcsolom akkor még van hang,akkor azt csinálom , hogy még egyszer megnyitom és ujra lekapcsolom.
    Kérlek benneteket segítsetek!
    Köszi:
    Réka!
  • czky
    Uninstall.
    Clean Registry.
    És újra feltelepíteni!
  • Glpetyus

Operát használok,és rájött az 5 perc.Ha kilépek a fórum főoldalára megint be kell jelentkeznem :/
    Nem lett Lállitva semmi (ha csak nem a hülye kollégám ügyeskedett)
    5let?
  • grebber
    Jólvan én csak azt hittem ugyanaz.

chkdsk-t futattam le.
  • [Jakuza]
    Ne scandisket, hanem checkdisket chkdsk, mert nem ugyanaz.
  • Koppernikusz
    Ha erős szervert akarasz építeni mindenképpen dual procit tegyél bele.
    tesztet meg kell nézni hogy opteron vagy xeon. Persze a ráfordítható összegtől nagyban függ :)
  • grebber
    Lefutattam a scandiscet és fél hibát nem talált.
    Akkor szerintem vagy a tápom hal be vagy a másik vinyom.
  • Tufa
    Egy olyan kérdésem lenne, hogy szeretnék egyszerre több (2-3) teljesképernyős alkalmazást. Namost ez régebben ment, de most ha elindítom őket, az első megy. Ha elindítom a másodikat akkor az is megy, de ha visszaszeretnék váltani az elsőre, megáll a kép.
    (egyébként egy játéknál van ez)
    mit csináljak hogy ujra normális legyen?
  • Mészy
    Sziasztok!
    Tud valaki összeállítani szervereket? Én nem sajna, pedig most ez kellene...
    4 féle variációban kell gondolkodni: duál xeon, opteron és sima xeon ill. opteron. Légyszi segítsen aki tud, nagyon fontos lenne!
  • MasterJay
    Ha nem tudsz rá OP rendszert telepíteni az valszínű azé van mert közvetlen nem tudsz sata-s vinyóra telepíteni. Ha minden igaz akkor adtak az alaplaphoz egy kisflopit. Ezen van a sata driver. Bár Én még személy szerint nem csináltam, de hallotam valami olyasmit, hogy telepítís közben leáll és akkor kell neki a sata driver.
  • HITMorpheus
    Megformáztad NTFS-re?
  • titty
    Szevasztok! Tegnap vettem egy 80Gb Maxtor sata vinyót de nem tudok rá telepiteni oprendszert a totalcommanderbe tudok másolni rá de a biosba nincs ott segitséget kérnék tapasztaltabb felhasználoktol. ABIT KV7-ES Alaplapom van .