64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#9863 Teljesen felesleges várnod a router-re, nyugodtan lehet netezni OS alatt futó tűzfalakkal is. -
#9862 Olvasd el még 1x a #9851-est... -
#9861 ha rendes tűzfalad van nincs gond. -
#9860 (a netet) -
#9859 Nem csak a tűzfal miatt venném a routert, hanem a megosztás miatt is.
De ha egy programmal helyettesíthetem a tűzfalát akkor addig amíg meglenne a router, rá merném rakni az új gépemre.
Mégegyszer: Szerintetek egy tűzfalprogival is biztonságos a netezés, vagy inkább várjam meg a routert, addig ne rakjam rá az új gépre? -
#9858 Hello
Valaki segíthetne , nem igazán sikerül a DC++ beállítani.
thx -
ent #9857 Hi!!!!
Skacok, segítsetek már, xp64 feltelepítés miatti problémák miatt kérdem!! Van egy MSI K8T NEO2 alaplapom, minden rendbe vele csak van rajta két fajta SATA, melyik melyik
Itt van a leírásban a két fajta stat vezérlő, mi akülönbség
VT8237 és a Promise 20579 On-Board SATA vezérlő
-
#9856 én egy programot tudok mondani amivel megnézheted a vk ramját fixit utility 200?(3-4) -
Isegrim #9855
HELP!
Ma vettem egy használt Sapphire Radeon 9600Prot, 128Mb, 446Mhz-es DDR memóriával.
A gond vele a következő : szemetel. kék, lila stb. pontocskák jellennek meg 3D-s alkalmazás lefuttatásakor, 3dmarknál v bármilyen játéknál.
Memóriahibára gyanakszom.. lehetséges az h az előző tulaj húzással tönkrebaszta a memóriát? Vagy az én régebbi gépem nem tudja kezelni, esetleg az alaplapi 512Mb memória (ha jól emlékszem 266DDR-es, de már n régen vettem) nem elég gyors hozzá?
A gépem nem új darab, Soltek SL-75Drv2, 1600+ AMD proci.
Ötlet/tipp/mi a teendő? -
#9854 Én is így tudom.
Java-s alkalmazás fut rajtuk. -
izb #9853 csak az a gond,hogy a legtöbb routerben szoftveres a tüzfal. -
#9852 Ha jól vettem ki, őt a tűzfal miatt érdekli csak a router. -
#9851 Tűzfal FAQ @ M$, olvasd át.
A hardveres tűzfalnál egy célhardveren fut egy külön tűzfal program, ez lehet routerbe beépítve, lehet teljesen különálló hálózati elem, illetve újabban lehet az alaplapra integrált (pl. az NF4 Ultra deszkákon).
Szoftveres tűzfalnak általában azt hívjuk, amelyik az OS alatt fut. -
#9850 A router - amellett, hogy hálózati HUB-ként is lehet használni - egyedül akkor szükséges, ha egy lakásban (vagy bárhol) el akarod osztani több gép között az ADSL vagy kábeles internetet.
A megosztás egyébként lehetséges úgy is, hogy a netre közvetlenül kapcsolódó gépben van egy másik hálózati kártya, amin keresztül rácsatlakozik egy másik gép is. De ez utóbbi csak akkor "kap" internetet, ha az osztó gép be van kapcsolva.
Ezért is jobb a routeres megoldás. -
izb #9849 Hardveres tüzfal az milyen?? -
#9848 A hardveres tűzfal sokkal hatásosabb, mint a szoftveres, tehát értelme van. De csak emiatt beszerezni egy routert szerintem felesleges...
Tűzfal terén én személy szerint Sygate Personal Firewall-t használom, gondom még nem volt vele. -
#9847 Sziasztok!
Szerintetek a ROUTERNEK mennyi értelme van?
Nagyon biztonságos vagy sokat nem ér?
Érdemes megvenni a tűzfala miatt vagy elegendő lenne egy tűzfal program.
Ha igen melyiket ajánljátok?
Előre is köszi a válaszokat.
-
Sith #9846 nézetek rá pls a vinyo problem témára
köszönöm -
#9845 " underpowered power supply." ez sokat mondó szöveg -
#9844 -
#9843 vagy 1 kis manó van a gépnél és az nyomogatja a resetet :D -
#9842 Nincs tuningolva a géped?
Nem melegszik túl vmi?
Jó drivert használsz?
Nincs vírus?
Nem régi nagyon az oprendszer?
Nem kicsi a tápegység? -
#9841 Csak annál csinálja vagy más játékoknál is? -
Novartis #9840 sziasztok az lenne a problémám h ha jáccok a gta sa val rebnszerint ujraindul a gép és nem tudom miért.. -
#9839 Lenne egy kérdésem:
Egy ismerösöm akarna gémelni,mindig kifagy a masina.
Guild Wars meg hibát jelzett pl: underpowered power supply.
Ezt a képet küldte el everestböl:
Jo az a +12 volt? -
#9838 Nem hinném, hogy túl nagy baj lenne.
Az utóbbi kábé 3 évben már három olyan alaplapom is volt, amelyen gyárilag egyáltalán nincs rendszerhűtő - az már más téma, hogy a helye megvan. -
#9837 régebbi alaplapoknál nem gond
ha nincs tuning és 35 fok a szobában akkor nem gond sztem -
HRaVeN1 #9836 Már 1 hete nem megy :) De amúgy nem nagyon melegszik. -
#9835 valszeg nem véletlenül tették rá, ha nincs húzva semmi és nem csinálsz teljesítmény igényes dolgokat akkor pár napig elmehet úgy, esetleg vedd le a ház oldalát és/vagy tegyél be egy rendszerhűtő ventit -
HRaVeN1 #9834 Baj-e az hogy leállt az alaplapon a chipset hűtő ventillátora? Fel tud az annyira melegedni, hogy leégjen? -
lowdog #9833 helló!
van némi router+internet problémám, ha valakinek van ötlete, hogyan oldjam meg, az kérem ne tartsa vissza!
a routerem egy SMC 7004VWBR, wireless is egyben, egy ADSL-t oszt meg két gép között. az egyik sima UTP kábelen csatlakozik a routerhez, a másik pedig egy SMC 2662W (V.4) wireless USB adapteren keresztül.
kellett küzdeni a beállításokkal, gyakran 10-15 percekig nem volt net, hiába próbáltam a routerrel kapcsolódni, nem sikerült. Aztán átállítottam az egész hálót (a kemény 2 gépet) DHCP-re, azóta folyamatos a kapcsolat: a router nem szakad le, az egyik gépen (amelyik kábellel van bekötve) folyamatos és gyors a net.
a másikkal viszont gond van (amelyik wireless kapcsolódik): néha még a routert sem látja, a netre meg pláne nem megy ki, ez megy pár percig, aztán pár percre megjavul (közben az UTP-s gép végig online), és megint elmegy a net. Signal strenght és Signal quality végig 80 és 100% közötti, hálózati titkosítás 128bites.
Egy érdekes, újabb probléma merült fel némi multiplayer játék-próbálgatás során: adott egy chellós gép, és a mi két gépünk a router mögül adsl-en. egyik gépről sem kaptam választ a chellóstól pingre, ő se a router WAN címéről, viszont pl az SG-t mindketten elértük. ez vajon hogyan lehetett? mit javasoltok?
segítséget előre is köszönöm!
-
#9832 plusz vettem ket oldalu ramot.. amitol feltem hogy nem fog mukodni az alaplapommal..es baromira mukodik -
#9831 alaplap asus p5gd1 vm
erdekes.. a regebbi memoriam a regebbi gepembol nem ment bele... a szerviz annyit mondott szarok a ramok.. en azert visszakertem a haver gepebe muxik... eeerdekes.. most 1 ev utan egyik naprol a masikra elhallgatott az audigy 2... a haver gepebe ez is muxik rendesen.. en fakenul nem vagom mi a fene lehet..
esetleg a haver tesz keresztbe hogy neki legyen zsir cucca?:))) nah viccet felreteve valoban halvany lila fingom sincs mi a fene van.. bedugom a kartyat es a winfos azt se mondja ra hogy ize.... -
HoTDoG #9830 Köszi szépen a segítséget, majd valahogyan megpróbálok megbarátkozni ezzel a progival :).
Elég nehézkes. -
izb #9829 Ne a Nérót használd Vcd gyártására,és akkor nincs ilyen gond.
Erre über a Dvd2svcd progi,cinema craft encoderrel. -
HoTDoG #9828 Itt nem a DVD lejátszóval van a gond. Amikor Nero-val VCD-t írok, akkor magának szépen kódolja a videót, bármilyen formátum legyen, de ennél az egynél valamiért 900 megásnak ismeri fel. -
#9827 Csak bizonyos lejátszók játszák le az x-vid tömörítésű filmeket. Azokból sem mindet. Próbáld meg valami más programmal (Dvd2SVCD) átkonvertálni. -
HoTDoG #9826 Szevasztok!
Video CD-t szeretnék írni, csak van 1 kis gond. Van egy kb 700 megás xvid tömörítésű videóm, de amikor a Nero-ban hozzáadom a listához, hirtelen 970 megának ismeri fel.
Tegnap is kiírtam pár filmet, de azokkal semmi gond nem volt.
Esetleg ha csak a videót simán áthúzom a cd-re, a DVD lejátszó le fogja tudni játszani? -
Cancel #9825 hello. köszi a választ. szernitem driver hiba, az atinál az sp2 betud kavarni, próbálkozz régebbi driverrel -
#9824 van ott 44Khz sztereo is