64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#9943 Hát a tápom az nincs 2 napos és 420w-os --> más ötlet?
-
balcsi70 #9942 Sziasztok.Nekem egy GeForce 4-em van letöltöttem hozzá az Nvidia-t drivert és tökéletes. A haveromnak GeForce 2-e van.Az lenne a kérdésem hogy arra ugyan ugy jó ez? Neki is Xp-je van.Kössz a válaszokat. -
izb #9941 Táp csere rosszabb esetben,és a vpu meg valszeg a rossz hűtéstől hal meg. -
#9940 Sziasztok!Azt szeretném kérdezni, hogy:
a gépem mielőtt bejönne a windows indítóképernyője elveszi attól a vinyótól az áramot amelyikről bootolna, majd visszadja és indul a windows(mindig ugyanott).Miért van ez meg lehet-e szüntetni?
És a másik hiba: ha bejön a windows kis idő múlva kapok egy VPU recover üzenetet(ATI R9200) és aztán elsötétül a kép és kifagy a gép.Ezzel mit csináljak???---ez inkább idegesít---
A configom:
Athlon64 2800+
Asus K8V SE Deluxe
512 DDR-400
Köszönöm előre is sziasztok! -
akos #9939 google... divx to dvd -
unit #9938 Sziasztok!
Egy, olyan progira lenne szükségem, amellyel Divx-ből DVD formátumba tudok konvertálni? Esetleg ha tudtok légyszi segitsetek abban is hogy hol találom
Köszönöm! -
lowdog #9937 erre? -
#9936 Bios-ban be lehet állítani az ilyen dolgokat. Ja meg az eszközkezelőben is! -
#9935 És hogy tudom visszaállítani? -
#9934 vegyél valami normálisat, ezt meg vidd vissza sztem
a kereső nem dobott erre semmit..hmmm -
Gaborka30 #9933 Speedlink Meduza egy 5.1-es fejhallgató. Letöltöttem a legujabb drivert, de sajna nem segített. Azért köszi. -
#9932 nálam is volt ilyen.
PIO módban volt a vinyó DMA helyett (nemtom hogy állította át magát) -
#9931 megnézed milyen alaplapod van, és a gyártó oldaláról letöltöd a legújabb drivert és telepíted. Hangkártyánál ugyanez a helyzet.
Amúgy a hiba általában Nforce-os lapoknál áll fent...
www.nvidia.com -
#9930 vagy rosszul kábelezted vagy szar az a meduza akármi (tényleg miaz??) -
Novartis #9929 és az mit jelent?? -
Gaborka30 #9928 Üdv mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni. A problémám a következő: vettem egy Meduza speedlinket. A hangkártya soundtorm (nf7-s alaplap). A tesztnél minden hang a helyén van, kivéve a jobb elsőt. Amikor a jobb elsőnek kellene szólnia, akkor is a bal első szól. A hátsóknál nincs ilyan gond. Ha csak sima sztereó hangot hallgatok (pl a windows saját hangjait) akkor is csak a bal füles szól, a jobb nem. Mi lehet a gond? A füles jó, ha sima 5.1 erősítőre kötöm akkor minden csatorna szépen szól)A távirányítóval próbálkoztam. A lesújtó eredmény a következő: a bass/center alig szól. A front csak az egyik oldalról, a rear csak a másikról szól. Mi lehet a probléma. Természetesen ugy próbálgattam, hogy egyszerre csak egyik poti volt feltekerve.A teszt alatt a VU kijelző szerint átteszi a hangot a jobb előre, mégiscsak a bal szól.
Bocs ha hossszű voltam.
A segítséget előre is köszönöm
-
#9927 erre vagy a kettővel elörébb lévőre senki nemtud semmit? -
#9926 Köszi -
#9925 Ha vetted a routert, akkor biztosan adtak hozzá egy kezelési útmutatót is.
Ha jobban megfigyeled a beállítások leírásának elejét, akkor látni fogod, hogy az Internet Explorer segítségével lehet "bejutni" a router beállításaiba.
Tehát indítsd el az IE-t, és a router kezelési útmutatójában keresd meg azt az IP-t (így kezdődik: 192.168....), ami valójában a router beállításait tartalmazó weblap a "router"-edben.
Általában szokott lenni egy belépési login is, pl. admin/admin, vagy csak egy jelszó, amit szintén megtalálsz az útmutatóban. -
#9924 sziasztok!
Tudna valaki segíteni? Vettem egy Edimax routert, összeraktam rendesen ahogy elő volt írva, van is internet, csak a finomhangolási menüt nem tudom hol érjem el, pedig ez kellene a jelszó megváltoztatásához illetve egyébb apró beállításokhoz.
Előre is köszi. -
#9923 Letöltöd az www.nvidia.com-ról a legutóbbi verzió "international" változatát, amiben bennevan a magyar nyelvű rész is.
Onnan minden egyértelmű.
www.nvidia.com - DOWNLOAD DRIVERS - Download Drivers - itt látni fogsz három ablakot.
Az elsőben kiválasztod a "Graphisc Driver"-t, a másodikban kiválasztod a "GeForce and TNT2"-t, a harmadik ablakban pedig az oprendszeredet, majd rányomsz a "Go!" gombra.
A bejövő oldalon rákattintasz az "International"-nél bármelyik mirror-linkre (Primary..., mirror1, mirror2,...) -
#9922 Hellotok!
Segitenek valaki GeForce 6600 256mb-s videókártyához ForceWare-t találni és elmagyarázni hogyan müxik? Priviben pls -
#9921 Sehol sem mondtam, hogy hazudtál, csak azért írtam úgy, hogyha mégse arról a gépről lenne szó... -
#9920 hmm,köszi.
egyébként nem szoktam hazudozni.
akkor azért fura,mert még 2-3 hónapja 512 MB memóm volt,és ezért szoktam meg a kisebb méretet.
-
#9919 Ha az aláírásodban szereplő konfig valós (vagyis tényleg a tied), akkor az 1GB RAM miatt kell annyi. Pontosabban 1024MB RAM-od van, ahhoz kell az 1536MB virtuális memória. Nehogy lecsökkentsd a méretét, annyi kell.
Ismerőseidnek azért van "8** MB" beállítva, mert nekik csak 512MB RAM-juk van és annak a másfélszerese: 768MB.
Megjegyzés: Ne zavarjon, hogy én az 1.6GB helyett 1536MB-ról és a "8** MB" helyett 768MB-ról beszélek. Te magát a pagefile.sys méretét nézted meg és sajnos a windows a megjelenítésnél az Intézőben vagy a Commanderben nem mutatja helyesen a méreteket, mert 10-es számrendszerben számol, holott a "bit" és a "byte" környezetben pl. a "kilo" nem 1000-szerest jelent, hanem 1024 a váltószám, mivel számítógépeknél 2-es számrendszerben számolnak.
Egyébként ha ránézel a pagefile valódi méretére, igazolva fogod látni az állításomat. -
#9918 Angol Winfosom van igy ugy mondom el.
Start menunel > run (futtatas) > beirod hogy compmgmt.msc majd enter.
Elojon a Computer Management ablak, ahol szepen megkeresed a disk management-et.
Ott kivalasztod a megfelelo meghajtot es raklikkelsz jobb egergombbal, amire elojon a legordulo menu.Abban lesz a meghajto betujelenek valtasa.
Persze arra figyelni kell, hogy a masik lemez nem foglalhatja azt a betujelet, amire valtoztatni akarod a meghajtot.
Tehat ha mar valamelyik foglalja azt a betujelet nem art eloszor atallitani olyanra amit mas nem foglal pl z: -
GOAViktor #9917 Valaki tudna segíteni? Szeretném a K: meghajtómat E: -re váltani, mert a DC-n úgy van 140 Giga megosztásom, amit nincs kedvem újrahashelni. A Lemezkezelőm nem megy mert "a rendszer nem találja a megadott elérési utat". Pedig eddig ment. Valami hasonló progi, vagy esetleg Valahogy megjavítani? Valakinek Tippje? THX -
#9916 szépnapot.
nekem minden hely számít hiszen csak 40 Gigás vinyóm van.
miért van az hogy a pagefileom 1.6 GB-os?minden ismerősömnek ennek a fele 8** Mb.
hogy tudnám ennek lecsökkenteni a méretét? -
HRaVeN1 #9915 Igen azt értem, és kösz. -
#9914 Gondolom, az "1.2GB"-on te 2 db 512MB-os és 1 db 256MB-os RAM-ot értesz, ami valójában 1280MB. Tehát ebben az esetben a virtuális memóriát állítsd be 1920MB-ra. -
#9913 Az általános beállítás, hogy a fizikai RAM másfélszerese legyen a pagefile mérete (virtuális memória). -
HRaVeN1 #9912 Ha 1,2 GB ram van a gépben, akkor a pagefile-nak mennyinek kell lennie? Mert a 3 GB alap az kicsit sok -
#9911 Az biztos h sok értelme nincs, főlegy egy 800as fsb-s prescotthoz. -
#9910 Lehet kapni 333-ast nezz korbe a www.depo.hu oldalon.
Az mas kerdes, hogy nincs ertelme olyat venni. -
#9909 Max használtan kapsz, vagy vmi eldugott boltban, ahol még van raktáron. -
#9908 Akkor ha 2 gigát akarok dobhatom ki a 333-asokat mert azt már nem lehet kapni..:-(((( -
#9907 Kb. az 1/3-a lenne!
De szerintem nem fog menni úgy, ahogy leírtad. -
#9906 Most úgy lenne , hogy 2 dbb 333 és 2 db 400-as ram , dualba akkor se menne ?
És mennyi teljesítmény vesztéssel ját kb ha nem dual ?
THX.... -
#9905 Játékoknál jó lenne, egy idő után betelik(4 giga).
Vagy akkor inkább kérdezek mást, mitől van az hogyha rányomok a leállítás gombra, egyszerüen nem reagál a gép, illetve egyszer a CTRL+ALT+DEL-re, ott rányomok ismét a leállításra akkor már végleg nem reagál :S (sp2 van fent már vagy fél éve és csak most jelentkezett ez a probléma) -
#9904 virtuális memória az tudtommal a swap file
kiüríteni nincs értelme sztem....