64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • moho jojo
    Sziasztok!
    Szeretnék segítséget kérni! Egy gigabyte 6600 GT videokártyával rendelkezem miután sikerült megvennem az első dolog, hogy frissítettem. Letöltöttem hozzá BIOS-t és fel flash-eltem node az original flash amit töltöttem kaki volt vagyis nem indult el a gép. Lényegébe kb napokig keresgettünk neten flash t amíg végre sikerült egy re rábukkani ami működik(szarul) de nem az eredeti. szóval aki esetleg rendelkezik egy kártyával ami :

Nvidia 6600 GT
    GV-NX66t128D
    128MB DDR III/128bit
    stb...

nagyon hálás lennék ha megkeresne vagy elküldi a flash t (amit egy programmal lehet lemásolni)

MSN:[email protected]
    MAIL:[email protected]
  • MiloShee
    Öregem :)))
    Te mekkora egy buflák vagy :-)
  • grebber
    Innen pl alapértelmezetten torrent :D
  • grebber
    Szerintem nem mert 1 napig nemhiszem hogy folyamatosan frissit.
    Na mindegy.

Kibaszom a gépem az ablakon.
  • pistikem1
    Sziasztok!!!
    van nekem egy kis problémám ,hol tudom letölteni
    "STUDIO PLUS " progit
    mindenkinek elöre is kösszi
  • Narancs
    Nem lehet, hogy amint bedugja, a háttérben az XP/vírusírtó elkezdi lehúzni a frissítéseit?
  • NeoMaN
    Igen, nagyon gáz.

sajátgép-tulajdonságok-hardware-eszközkezelő-ide ata/atapi vezérlők-elsődleges ide csatorna-speciális beállítások-ott ultra dma 5-nek kell lennie.
    Ha nem tudod átállítani (és pio-n van), akkor nézd meg a biostban is. Ha ott udma, akkor újra fel kell telepítened az alaplapi drivercsomagot.
  • grebber
    ÁÁÁÁ kész feladom.
    Ilyet még a leggonoszabb rosszakaroimnak sem akarok.
    Ilyet szar fostalicska áá nem is káromkodok mert attól nem lesz jobb.

A gépemet majd el szeretném adni év vége fele,de nem tudom mi a hibája.
    Állandóan lefagy elkezd ciripelni a vinyó,sipol a gép.

Most vagy a táp vagy a vinyó vagy a jóisten se tudja.

• grebber
    512 ramja van, 5 napos a Win,USB-n csatlakozik.
    Microsoft Antispyware fut. (Ez nekem is fut és semmi baj)

Mi lehet akkor?
  • Cukros
    te a haverodnak milyen régi az op.rendszer vagy mekkora a memoriája
  • Tufa
    NeoMan pontosan akkor ezt hogyan lehet visszaállítani(már ha ez a gáz)
  • NeoMaN
    esetleg a tűfala dolgozik annyira, hogy belassítja a gépet...
  • izb
    Usb csatlakozik a modem a géphez??
  • Met
    nem fut valami spyware?
  • grebber
    Egyik haveromnak 2-3 napja huzták be a kábelnetet és ha be van dugva akkor akadnak a filmek és a játékok amint kihuzza a netet tökéletes minden.
    Ez mitől lehetséges?
  • ibrik
    Valószínűleg azért nem láttál még magyar boltban, mert még nem lehet kapni Magyarországon...
  • PxE
    Hi én szeretnék veni 1 Logitech® Media Keyboard Elite bilentyuzetet de sehol sem latam boltot ahol meg lehet ne ven vagy rendelni PLS segizsetek?!!
  • [NST]Cifu
    Természetesen, az össszes GeForce azonos drivert használ.
  • akos
    www.ecsk7s5.bios.com
  • Szamee
    Honnan lehet megbízható biosfrissítést szerezni ECS K7S5a alaplaphoz?
  • NeoMaN
  • NeoMaN
    igen, jó neki is...
  • balcsi70
    Sziasztok.A 9942-re tud valaki választ? kösszi.
  • Szirob
    Nem tudjátok jó e a PFC-s táp?
  • Cancel
    ok, Te tudod
  • Aspyrin
    Nem kösz, évek óta Za-t használok, semmi gondom vele. Természetesen anno kipróbáltam Keriot, Black Ice-t stb. de maradt a Za, nálam bevált.
  • Cancel
    soha nem értettem ho a zonealarmot mire is találták ki, szivatásra vagy unalom űzésre, ha rám hallgatsz használj pl. keriót ingyenes és magyarúl beszél
  • Szirob
    sziasztok! Most vennék tápot. Kinéztem magamnak egy 410 wattos Chieftec tápot, ami PFC-s. 12000 körül van boltba. De ez csak passzív PFC-s a többi chieftec meg aktív PFC-s. Mi a különbség közte az aktív és a passzív PFC közt?
  • Novartis
    sziasztok a gépet meg a routert azt ugye ETHERNET kábellel kell összekötni
    illetve annak csatlakozonak amit a kábél végére kell tenni mi a neve?? illetve ahozz ugye szakember kell hogy a csatlakozót rákösse avezetékre
  • Aspyrin
    Megvan a probléma: az eseménynaplóban megtaláltam a truevector sevice gubancát, vagyis a zone alarm tűzfal volt a ludas. Most ideiglenesen a win tűzfalát fogják használni.
  • Aspyrin
    Jaja, integrált, talán segít ha újra távtelepítem a drivert. Biosfrissítés egyelőre nem megoldható. Megpróbálom az eseménynaplóban megnézetni a gubanc okát, htx.
  • czky
    Vagy alaplapi biosfrissítés...
  • czky
    Lehet h a hálókártyával van vmi gebasz. Ha alaplapi a hálókártya, akkor bele kellene tenni egy pci-ost, és azzal is kipróbálni. Nekem már volt olyan alaplapom, amin a hálókártya nem működött rendesen...
  • Cancel
    hmm........, próbáltad sp2-nékűl?
  • Aspyrin
    Virus kizárva, szűz rendszer a gépen semmi egyéb program. Hardver semprton2200, 512ddr, 80gb vinyó, cd meghajtó, alap táp. A masina nem az enyém, de meg kell próbálnom valahogy telefonon keresztül segíteni.
  • Cancel
    első hallásra vírús, de nem biztos, milyen gép, van valami tűzfal, antivírus?
  • Aspyrin
    Találkozott már vki azzal a problémával, hogy az internet csatlakozásakor a felhasználónév/jelszó ellenőrzése után egyszerűen újraindul a gép? Xp Sp2+adsl kapcsolat, alaplapi driverek fent.
  • biomage
    vagy elromlott a videokártya
    vagy rosszul csatlakozik a VK az alaplaphoz
  • madi 9k
    az sem mert mindig ugyanabban az időben csinálja és ha nyomok neki egy pause gombot akkor addig nem kap áramot amíg tovább nem engedem
  • Met
    akkor rosszul dugtad rá a tápcsatit a vinyóra alaplapra stb.