64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
moho jojo #9983 Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni! Egy gigabyte 6600 GT videokártyával rendelkezem miután sikerült megvennem az első dolog, hogy frissítettem. Letöltöttem hozzá BIOS-t és fel flash-eltem node az original flash amit töltöttem kaki volt vagyis nem indult el a gép. Lényegébe kb napokig keresgettünk neten flash t amíg végre sikerült egy re rábukkani ami működik(szarul) de nem az eredeti. szóval aki esetleg rendelkezik egy kártyával ami :
Nvidia 6600 GT
GV-NX66t128D
128MB DDR III/128bit
stb...
nagyon hálás lennék ha megkeresne vagy elküldi a flash t (amit egy programmal lehet lemásolni)
MSN:[email protected]
MAIL:[email protected]
-
#9982 Öregem :)))
Te mekkora egy buflák vagy :-) -
#9981 Innen pl alapértelmezetten torrent :D -
#9980 Szerintem nem mert 1 napig nemhiszem hogy folyamatosan frissit.
Na mindegy.
Kibaszom a gépem az ablakon. -
#9979 Sziasztok!!!
van nekem egy kis problémám ,hol tudom letölteni
"STUDIO PLUS " progit
mindenkinek elöre is kösszi
-
#9978 Nem lehet, hogy amint bedugja, a háttérben az XP/vírusírtó elkezdi lehúzni a frissítéseit?
-
#9977 Igen, nagyon gáz.
sajátgép-tulajdonságok-hardware-eszközkezelő-ide ata/atapi vezérlők-elsődleges ide csatorna-speciális beállítások-ott ultra dma 5-nek kell lennie.
Ha nem tudod átállítani (és pio-n van), akkor nézd meg a biostban is. Ha ott udma, akkor újra fel kell telepítened az alaplapi drivercsomagot. -
#9976 ÁÁÁÁ kész feladom.
Ilyet még a leggonoszabb rosszakaroimnak sem akarok.
Ilyet szar fostalicska áá nem is káromkodok mert attól nem lesz jobb.
A gépemet majd el szeretném adni év vége fele,de nem tudom mi a hibája.
Állandóan lefagy elkezd ciripelni a vinyó,sipol a gép.
Most vagy a táp vagy a vinyó vagy a jóisten se tudja.
-
#9975 512 ramja van, 5 napos a Win,USB-n csatlakozik.
Microsoft Antispyware fut. (Ez nekem is fut és semmi baj)
Mi lehet akkor? -
#9974 te a haverodnak milyen régi az op.rendszer vagy mekkora a memoriája -
#9973 NeoMan pontosan akkor ezt hogyan lehet visszaállítani(már ha ez a gáz) -
#9972 esetleg a tűfala dolgozik annyira, hogy belassítja a gépet... -
izb #9971 Usb csatlakozik a modem a géphez?? -
#9970 nem fut valami spyware? -
#9969 Egyik haveromnak 2-3 napja huzták be a kábelnetet és ha be van dugva akkor akadnak a filmek és a játékok amint kihuzza a netet tökéletes minden.
Ez mitől lehetséges? -
#9968 Valószínűleg azért nem láttál még magyar boltban, mert még nem lehet kapni Magyarországon... -
#9967 Hi én szeretnék veni 1 Logitech® Media Keyboard Elite bilentyuzetet de sehol sem latam boltot ahol meg lehet ne ven vagy rendelni PLS segizsetek?!! -
#9966 Természetesen, az össszes GeForce azonos drivert használ. -
akos #9965 www.ecsk7s5.bios.com -
Szamee #9964 Honnan lehet megbízható biosfrissítést szerezni ECS K7S5a alaplaphoz?
-
#9963 jó -
#9962 igen, jó neki is... -
balcsi70 #9961 Sziasztok.A 9942-re tud valaki választ? kösszi. -
Szirob #9960 Nem tudjátok jó e a PFC-s táp? -
Cancel #9959 ok, Te tudod -
Aspyrin #9958 Nem kösz, évek óta Za-t használok, semmi gondom vele. Természetesen anno kipróbáltam Keriot, Black Ice-t stb. de maradt a Za, nálam bevált. -
Cancel #9957 soha nem értettem ho a zonealarmot mire is találták ki, szivatásra vagy unalom űzésre, ha rám hallgatsz használj pl. keriót ingyenes és magyarúl beszél -
Szirob #9956 sziasztok! Most vennék tápot. Kinéztem magamnak egy 410 wattos Chieftec tápot, ami PFC-s. 12000 körül van boltba. De ez csak passzív PFC-s a többi chieftec meg aktív PFC-s. Mi a különbség közte az aktív és a passzív PFC közt? -
Novartis #9955 sziasztok a gépet meg a routert azt ugye ETHERNET kábellel kell összekötni
illetve annak csatlakozonak amit a kábél végére kell tenni mi a neve?? illetve ahozz ugye szakember kell hogy a csatlakozót rákösse avezetékre
-
Aspyrin #9954 Megvan a probléma: az eseménynaplóban megtaláltam a truevector sevice gubancát, vagyis a zone alarm tűzfal volt a ludas. Most ideiglenesen a win tűzfalát fogják használni. -
Aspyrin #9953 Jaja, integrált, talán segít ha újra távtelepítem a drivert. Biosfrissítés egyelőre nem megoldható. Megpróbálom az eseménynaplóban megnézetni a gubanc okát, htx. -
#9952 Vagy alaplapi biosfrissítés... -
#9951 Lehet h a hálókártyával van vmi gebasz. Ha alaplapi a hálókártya, akkor bele kellene tenni egy pci-ost, és azzal is kipróbálni. Nekem már volt olyan alaplapom, amin a hálókártya nem működött rendesen... -
Cancel #9950 hmm........, próbáltad sp2-nékűl?
-
Aspyrin #9949 Virus kizárva, szűz rendszer a gépen semmi egyéb program. Hardver semprton2200, 512ddr, 80gb vinyó, cd meghajtó, alap táp. A masina nem az enyém, de meg kell próbálnom valahogy telefonon keresztül segíteni. -
Cancel #9948 első hallásra vírús, de nem biztos, milyen gép, van valami tűzfal, antivírus?
-
Aspyrin #9947 Találkozott már vki azzal a problémával, hogy az internet csatlakozásakor a felhasználónév/jelszó ellenőrzése után egyszerűen újraindul a gép? Xp Sp2+adsl kapcsolat, alaplapi driverek fent. -
#9946 vagy elromlott a videokártya
vagy rosszul csatlakozik a VK az alaplaphoz -
#9945 az sem mert mindig ugyanabban az időben csinálja és ha nyomok neki egy pause gombot akkor addig nem kap áramot amíg tovább nem engedem
-
#9944 akkor rosszul dugtad rá a tápcsatit a vinyóra alaplapra stb.