64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#10023 Az már egy másik kategória. Lehet, hogy félreérthetöen írtam, de az a PC2100-PC3200 -ig vonatkozik. -
#10022 Ki a bánat beszél itt 533ról? -
Aspyrin #10021 Hülyeséget beszélsz! Ami csak 400/533-at támogat abba hiába raksz 333-at ember! -
#10020 Nekem is olyan lapom van, ami PC3200as, és PC2600 ram van benne. És az elözö lapom pedig PC2100 volt, és abban is uez a ram volt, gondoltam a jövöre, csak arra nem, hogy kettöt ugrom :) De mindegy, mert Athlon XPm van, szal csak tuninghoz kéne. -
#10019 Ami támogatja a nagyobbat, az támogatja a kisebbet -
Aspyrin #10018 Meg sem fog nyekkenni, ha nem támogatja a 2100-t.. -
#10017 Tévedés, mindenfelé kompatibilis! Csak az órajele lesz más! Beletehetsz te PC2100 ramot is olyan lapba, ami támogat PC3200at! -
#10016 Ajánlom az Aqua computerst, ott minden ramot lehet kapni, még SDt is! Ha ott, akkor gondolom még sok helyen.
Aqua (csak részlet!):
128MB 333MHz DDR RAM, SAMSUNG 2,200 Ft 2,750 F
256MB 333MHz PC2700 DDR RAM, Blitz 3,580 Ft 4,475 Ft
256MB 333MHz PC2700 DDR RAM, INFINEON 4,180 Ft 5,225 Ft
512MB 333MHz PC2700 DDR RAM, INFINEON 8,520 Ft 10,650 Ft
512MB 333MHz PC2700 DDR RAM, KINGMAX 9,320 Ft 11,650 Ft
-
Aspyrin #10015 Már hogyne menne, csak 333-on fog ketyegni. Visszafelé nem kompatibilis a dolog, odafelé igen. -
#10014 Nem lenne túl jó dolog, ha 400-ast tennél bele. Keress inkább használt 333-as ramot!
Nagy valószínűséggel nem fog menni benne a 400as ram. -
Aiyyo #10013 Sziasztok!
Van egy ASUS P4S533-as alaplapom. Szeretnek venni bele meg egy kis ramot, de az alaplapleiras szerint PC2700(DDR333) -ig tehetek bele. Mivel manapsag DDR400 alatt nem igazan lehet ramot kapni, az lenne a kerdesem, hogy DDR400-al menne -e? Van e valakinek ilyesmi tapasztalata?
Thx! -
#10012 Hát ez memóriára hivatkozik, lehet, hogy az a hibás, de az is lehet, hogy csak a program összeférhetetlen valami driverrel. Futtass le egy memtestet, és ha minden oké, akkor marad az utóbbi megoldás. -
#10011 Vam egy elég érdekes problémám és lövésem sincs mi okozhatja.
Van egy játék (Lineage 2 C3) ami nem akar elindulni, mert ezzel a hibaüzenettel dobál ki állandóan. Néha sikerült elindítani de hamar kidob ezzel. Lineage3 C1, C2 fut simán, minden játék fut simán. A hiba a win eseménynaplójába nem kerül be. Mindent kirpóbáltam már amit mondtak végkövetkeztetés az volt hogy ha más nem is egy win reinstall segíthet. Ez is megvolt, csak az alap dolgokat tettem fel (XP SP2, driverek, DX9) és indítottam, maradt ugyanaz. :(
Bármilyen ötlet jó lenne, minden más játék fut gond nélkül, vírusom nincs szóval nem értem a dolgot.
Op rendszer. WinXP prof hun SP2
Konfig: Abit KD7, 768MB DDR, 2500+ XP, (nincs húzva) 9800pro, egy Terratec Aureon 5.1 fun hangkártya + alaplapi hangkártya (mindkettő megy)igazából más sztem nem lényeg. -
misike02 #10010 Sziasztok! Kéne egy kis help!
Van 2winyom az 1-ik 160Gb-s ami 2 részre van particionálva ezen van a C és van rajta egy D partició! a Másik winyommal nincs gond!
Szoval a D paticióm mintha eltünkt volna! nem mutat foglalt helyet és szabad helyet se. Everestbe megnéztem és ott jeloli fizikai meghajtónál hogy le van kerítve egy D meghajtó de ha megnézem a logikainál ott már nem is mutatja a particiót! kb 140Gb volt lekerítve és eléggé sok értékes adat volt rajta... Nemhiszem hogy elveszett az adat mert üres helyet se mutat! Eggyik nap még müködött rendesen de másnap már nem! Ha valaki tud segítene hogyan tudnám visszacsalni legyetek szivesek vegyetek fel MSN partnernak: [email protected]
Előre is köszönöm!
Sziasztok -
steweee #10009 a winamp-ban hogy kell visszakapcsolni a feliratmegjelenítőt? mert egyszer bezártam azóta meg nem nyitja meg automatikusan és nem találon sehol -
#10008 Ja, norton systemworks jó lesz. -
#10007 Defragra a Norton Speed Disk-et ajánlom.
Egyszerűbba ha felrakod a Norton Systemworks-öt és minden funkcióját végig engeded a gépen:) -
#10006 Melyiket ajánlanád hozzá? (jó lenne ha magától csinálná meg, tehát nem kéne nagyon piszkálgatni :) )
[lusta] -
#10005 oks. kipróbálom a tippeket. -
#10004 hibernálást engedélyezni kell... -
#10003 igen, ezeket beállítottam. kipróbáltam, hogy 5 perc múlva kikapcsoljon a monitor, 10 perc múlva a merevlemezek, aztán 15 perc múlva álljon készenléti állapotba. de mikor visszejöttem dolgomról, akkor már kikapcsolt, vagyis nem állt készenléti üzemmódra.
lehet, hogy az a BIOS-os beállítás kell. ezen gondolkodtam is, de most nem otthon vagyok, így nem tudom kipróbálni:( -
akos #10002 Bazzzz....!! :) -
MacrosTheBlack #10001 Ha jól emléxem a biosban is lehet turkálni hogy kikapcs vagy sleep legyen az alapértelmezett, persze ez alaplap függő is. -
MacrosTheBlack #10000 10000 :) -
MacrosTheBlack #9999 Az említett Norton Ghost a legegyszerűbb, esetleg az Acronis(?) TruImage. Persze biztos van 1000 más hasonló. -
MacrosTheBlack #9998 :) -
MacrosTheBlack #9997 Lehet haldoklik a vinyó. -
MacrosTheBlack #9996 Proci / vinyó? Tűzfal milyen? NAV pl. közismerten fogja az erőforrásokat rendesen. -
izb #9995 Ezt állítottad be??
A számítógép készenléti állapotba helyezése automatikusan
Indítsa el az Energiagazdálkodási lehetőségek programot a Vezérlőpulton.
Kattintson az Energiagazdálkodási sémák mező melletti nyílra, majd válasszon energiagazdálkodási sémát. A kiválasztott sémához tartozó időbeállítások a Készenléti üzemmód, a Képernyő kikapcsolása és a Merevlemezek kikapcsolása mezőkben láthatók.
Ha azt szeretné, hogy a képernyő kikapcsoljon, mielőtt a számítógép készenléti állapotra áll át, válasszon egy időtartamot a Képernyő kikapcsolása listában.
Ha azt szeretné, hogy a merevlemezek a számítógép készenléti állapotra történő átállása előtt kikapcsoljanak, válasszon egy időtartamot a Merevlemezek kikapcsolása listában.
Megjegyzés
Az Energiagazdálkodási lehetőségek párbeszédpanel megnyitásához kattintson a Start menü Vezérlőpult parancsára, majd kattintson duplán az Energiagazdálkodási lehetőségek hivatkozásra.
A számítógép készenléti állapotba helyezése előtt ajánlatos a megkezdett munkát menteni. A számítógép ugyanis nem menti a memóriában lévő adatokat a merevlemezre akkor, amikor készenléti állapotba lép. Áramszünet esetén a memóriában levő adatok elvesznek.
Új energiagazdálkodási séma megadásához válassza ki a kívánt időértékeket, majd kattintson a Mentés másként gombra.
Hordozható számítógépek esetén az akkumulátorra és váltakozó áramú tápegységre vonatkozóan különböző értékeket adhat meg.
A számítógépet csak akkor tudja készenléti állapotba állítani, ha az támogatja ezt a beállítási lehetőséget.
A Vezérlőpult Energiagazdálkodási lehetőségek párbeszédpanelén állíthatja be a számítógép egyedi hardverkonfigurációja által támogatott energiagazdálkodási beállításokat. Mivel ezek a beállítások a számítógéptől függően változhatnak, az itt leírtak eltérhetnek a számítógépen megjelenő beállításoktól. Az Energiagazdálkodási lehetőségek segédprogram automatikusan észleli a számítógépen elérhető beállításokat, és csak azokat jeleníti meg.
Kapcsolódó témakörök
-
#9994 Sziasztok!
kérdésem: miért nem akar a gépem készenléti állapotba váltani?
mikor erre szeretném rávenni kikapcsol. gép: Abit AN8, Athlon64 3000+, Chieftec 350W táp, WinXP Sp2. nemtom mi kell még. kérdezzetek:) -
#9993 Norton Ghost -
Novartis #9992 hogy kell biztonsági másolatot csinálni a rendszerről??
-
Novartis #9991 thx
-
#9990 májkroszoft.hu -
Novartis #9989 valaki tudn adni egy linket a microsoft windows xp sp1 hez ? illetve hog y a telepitéséről valamit tudni kell ? -
#9988 visszakerestem :ÐÐ
tényleg az volt szegény
:D -
#9987 akkor egy registry cleanert engedj a gépre, és esetleg egy defrag sem ártana -
#9986 Ultra DMA5-ön van, illetve volt is, úgyhogy más lehet a probléma. :( -
#9985 nemtom mér kellet hozzányúlni...annyival nem lett volna jobb, hogy észrevedd, bármilyen biost is égetsz bele
most legalább megtanultad, és ne haragudj, de sztem meg is érdemled... -
#9984 Azt elárulnád, hogy mi az istenért kellett egy vadi új kártyának a biosába belepiszkálni?