64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#10143 thx -
pauly #10142 Üdv
Nem tudja valaki,hogy miért lehet az,hogy ha service pack 1-es xp-t hazsnálok,akkor rendben bejön a windows a másodlagos vinyómmal,viszont ha sp2-es xp-t,akkor meg nem akar bejönni ha azt is rákötöm,csak csökkentett módban,és ott rendesen beolvassa,látja a vinyót.Tehát a winsows töltési képernyőn nemmegy tovább rendesen ha rákötöm a másik vinyót is.
A vinyónak elvileg semmi baja,mert sp1-es windowsnál jól működik.
Előre is kösz -
Aiyyo #10141 Koszi sracok a tanacsokat. Kiprobalom oket aztan majd meglatjuk -
#10140 CPU PnP Setup ez nem állitási lehetöség hanem info a proceszorol
ez az alaplap nem tuningra tervezték -
#10139 no
simán megy 1600@2130-on az alaplap a hunyó -
#10138 Jo, de a szorzo sem mindegy, ha felrakod 133ra az fsbt ugyanolyan szorzoval... Az azért sok. -
#10137 van egy jumper ami 100/133 ra engedne állítani az fsb-t de ha belövöm a 133-at el sem indul!
Mondom más alaplapba alapfeszen megy 133-al!
a cpu-fsb progi sem ismeri föl se az alaplapot se a clock generátort! -
#10136 Nincs veletlenul az alaplapon valami jumper vagy dipkapcsolo amit atkell allitani, hogy BIOSban allithato legyen az orajel ? -
#10135 hali
van a barátnőmnek egy régi Shuttle mv43n alaplapja.benne a jó kis p4 1.6A/512 L2
Más alaplapba fel lehet húzni 133-as fsb-re.
Ebbe a biosba is van cpu állítás de nem lehet használni mert "locked"-en van!Az alaplap leírásban mutatja hogy lehetne állígatni,de a locked miatt nem tudom állítani....
azt tudom, hogy a giga lapoknál van egy billentyűzet kombo amivel elő lehet csalni ezeket az opciókat.
Tudtok v.mi gyógyírt? -
steweee #10134 nem biztos hogy jól értettem a tüneteidet. de nekem olyanom volt, hogy a komolyabb 3d-s játékoknál megfagyott a gép, vagy max a zene ment tovább, de ua lesötétedett a kép, meg néha le is váltott készenléti üzemmódba a moncsi, vagyis kattanással együtt elsötétedett. és mégse a vidkarinak volt baja(inno 3d gef2 ti 64 mega ddr)hanem az alaplapomnak, msi 746f ultra. elég nehezen adta ki magát, mert volt hogy akár több órát is bírta mondjuk a mafia alatt, de volt hogy tíz perc után kaput. sima desktopban vagy netezésnél meg sosem fagyott meg.végül kértem egy boltos haveromtól egy új alaplapot, kipróbáltam úgy hogy beletettem az összes alkatrészt és tökéletesen működött a gépem, az msi-t meg muszály voltam megsütni, mert csak halottan hitték el nekem hogy tényleg rossz, addig baszogattak hogy hát biztosan más baja van.beszámíttatam az árát vmibe, az alaplapot meg kifizettem a haveromnak
próbáld ki a vidkarit(és a memóriákat) egy másik gépben, és ha ott is produkálja akkor az a hibás, ha nem akkor bizti alaplap -
izb #10133 Az gáz......... -
#10132 Nincs semmi ehhez hasonló beállítás... -
#10131 nincs ilyen beálitás legalább is a (megjelenés/speciális beálitásban) -
izb #10130 Hát ati-nál tudom,sajna nvidiánál nem,de elviekben kéne valami hasnlónak lennie nvidiánál is.Max nem ez a neve.
Ez arra jó,hogy ha a vpu hibázik,akkor nem fagy be a gép,hanem csak simán kilépteti a játékot vagy 3d alkalmazást winfosba.
Okai: rossz vpu hűtés,vagy szar driver.
-
Novartis #10129 ajjaj pedg mappát kéne jelszóval védeni monnyuk nem tul fontos de azért nem ártana -
#10128 nekem ilyen karin van az egyik gépemben megmondanád hol van ilyen beálitás (VPU recover) -
izb #10127 Még megnézhetnéd,hogy a videokarin a hütés stimmel e.
Régen nekem is volt ilyen kártyám,van olyan opció a beállításoknál,mint az Atinál,hogy Vpu recover??
Ha van,akkor kapcsold be. -
#10126 Melegedés terhelés következtében? -
#10125 három lehetöség
energiagazdálkodás/képernyö kikapcsolása=soha
directx ujratelepitése
chipset driver -
#10124 Nekem hasonlo problémám volt az ati kártyámmal, annak az volt a baja, hogy uj alaplapommal valamiért nem memt 8x agpn, de miután visszavettem 4szeresre utána megjavult. És a teljesitmény uaz. Nemtudom a geforce 8xos e. -
#10123 én tudok egy ilyen falja tiltási lehetöség de ez nem jelszavas hanem hozzáférési tiltás -
Aiyyo #10122 Multkor mar kaptam segitseget rammal kapcsolatban hatha erre is van valakinek otlete. :)
Van egy Inno3D Tornado GeForce4 Ti 4200 videokartyam. A kovetkezo a jelenseg amit csinal a dragasagom. Barmilyen Direct 3D alkalmazas eseten (pl. a Google Earth-nel is) kb. fel perc utan elmegy a kep mintha kikapcsolnam a monitort vagy mint amikor magasabb hz alitasz be mint amit a monitor bir. Minden megy tovabb (legalabb is ugy tunik), de kep nuku. "Alap" hasznalatnal semmi baja tehat a windows es egyeb cuccok mennek vele rendesen. Mar probalta kulonfele verzioju drivereket de semmi hatasa.
Valakinek valami otlete? -
#10121 Mittudomén, nekem rar van, abban tömörités ablakban alul van egy kis kulcs, ha arra klikkelsz akkor megjelenik egy ablak, vagy vmi ilyesmi. Nemtudom zipben hogy van, mappát nem tudsz jelszavalni egyébként, csak tömöritett állományt. -
Novartis #10120 azaz hogy winzippel hogyan mert az van fenn a gépen
-
Novartis #10119 és azzal hogyan?
-
#10118 ott rákatt a download-ra, erre nyílik új ablak,ott vársz amíg visszaszámol
a jobb felső sarokban, aztán katt és töltheted -
#10117 jetaudio 6.2 -
strebacom #10116 Á már meg is kaptam a választ ezt honnan tudnám letölteni?? -
strebacom #10115 Köszi ezt már megpróbáltam az én verziómmal nem játszotta le, kapcsolódott a netre és uj kodeket akart keresni, melyik verziot töltsem le.?? -
#10114 Jó, de a K-lite-ból sem szabad mindent felrakni, ha jó minőséget akarsz rakd fel a Jetaudio 6.2 plus Vx-et az gyárilag kezeli, plussz kodek nélkül is. -
#10113 kLite codec pack -
strebacom #10112 szerintetek milyen kodeket tegyek fel és honnan töltsem le, a winmédiaplayerhez, hogy lejátsza a 3gp-t, ace megac. fent van de azzal nem megy, feltettem a quicktime alt.kodeket, de azzal csak hang van. Amugy köszi INSTICIFU a választ.De nekem valamilyen jó kodek kellene. -
#10111 Winrarral vagy winzippel -
Novartis #10110 hy mindenki xp ben egy felhasználó alatt hogyan lehet azt megoldani hogy egy mappát jelszóval lehessen védeni?? -
#10109 inkább nem, mert lekapnak tíz körmömről:)) majd a kollega megpróbál valamit, Ő úgyis nagy fej ebben. ha meg neki sem megy, akkor valami haver-rendszergazdával megoldom:) csak tudod, inkább először a porral oltó, mint a tűzoltóság... -
#10108 Akkor szólsz a rendszergizdának, hogy hé papus, ez itten nem kóser, alkossá 'mán valamit. -
#10107 áhh, hogy lenne:)) (minisztérium:))) -
HoTDoG #10106 Na már megvan. Total commanderen a crc-s fájlon nem csak enter-t kell nyomni, hanem Start->Fájlok egyesítése :)
-
#10105 A mostani felhasználói fióknak van rendszergazda jogosultsága? -
#10104 öö, nekem sajna azt írja ki, hogy:"az msconfig fájl (vagy egyik összetevője) nem található. ellenőrizze...stb.
ez lehet azért, mert nem rendszergazdaként vagyok bejelentkezve?