64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Falconer
    Az, hogy pöttyös tipikusan a VGA memória problémája. A kártya a hibás.
  • izb
    videokarcsi
  • Rikkel
    Igen én ebben tisztában vok!! Az alaplap kukába való de akkor is kellett valamI!! És akkor még hülye voltam hozzá
    !!!
    Meg pénzem sem volt jobbra!! Na mind1 az a lényeg hogy te melyikre gyanakszl?
  • Banyapapa
    Mégse javult meg a gond:((
    Plusz reinstall volt, alapcucok felmentek, cillin 2005,és ugyanaz.
    Ide is csak 6-szora sikerült belépni, cillint frissiteni nem lehet valami baja van,nem csatlakozik oda.
    Spybot-ot se.
    Netre kapcsolodom azonnal,sebbeség is jo,de weblapok nem elérhetöek,win update se jön be.
    Most is csak ugy tudtam idejönni hogy cillinben a tüzfalnál kinyomtam a internet explorer figyelését.

Nagyon remélem nem a tonline szorakozik megint:|
  • izb
    ja ez is egy jó megoldás!!
  • Punkerwork
    inkább szerezz 1 SP2-es XP-t, jobb mint utólag rárakni.
  • izb
    Nem árt!!
    A második tartalmaz unninstalt,ha valami gebasz lenne.
  • Novartis
    a service packok telelpítése előtt csináljak rendszermásolatot úgy ahogy azt a telepitő ajánlja?
  • izb
    Videokari,memoria,alaplap.
    Utolsó erősen szar.
  • Maxx
    Köszi a gyors választ, de fejtsd ki légyszi, mert ez a 2 reg file nekem semmit se mond
  • Rikkel
    Valaki segítsen a geforce ti 4200- öm mel lehet a baj vagy alaplap probléma az hogy pöttyös a képernyő a játékok amik régen tökéletesen futottak most elsem indulnak !! Vagy csak a menübe lépek be és lefagy a rendszer!!!! Ja és a bios is szarakodik több betüjelenik meg vagy színesedik össze vissza!!! Az alap lapom egy asrock k7s8x!! Mi lehet a baj? SEGÍTSÉG!!!!!
  • akos
    Köszesz.
  • Banyapapa
    HD tune pölö.

XP alatt meg sajátgép-- jobb egérgomb a particiora---tulajdonásgok-- eszközök--ellenörzésre klikk, pipák be--inditás.
  • akos
    Srácok, ismertek-e valami hdd "elemző" programot, ami megbízhatóbb (és esetleg gyorsabb), mint a chkdisk/scandisk? Bad sector gyanús az egyik hdd-m, erről szeretnék megbizonyosodni. De lehet, hogy másról van szó. Egyelőre csak puhatolózom. Mellesleg xp alatt hol lehet elérni a chkdisk-et?? Mert a Kellékekben nyomát sem találtam...

Htx
  • Banyapapa
    Alapa 45?
    Miaz prescott?:P
  • Banyapapa
    Lehet megvan.
    Spybot-ot elinditottam, igaz más ablak jött be valami blokkolo,lefutott oks, aztán a recoverynél volt egy "alexa" bejegyzés töröltem.
    Na akkor keresés,és itt megint másféle keresés volt, már egyböl kiirta hogy nem találhato nyomkövetö de a IE cuccait átnézi ( cookie,log stb),és a log-ban volt valami amit restart után levadászot.
    Most van kép ujra a topicocban yeeeee:)

UI: hogy rohadjon le a ......... aki ilyenekkel szarakszik:-o
  • mocsár
    a procim 45-55 fokos nincsen huzva a ____3 hetes a gépem
  • [NST]Cifu
    A munkahelyi gépen is PCcilin-2002 van, de ott nem jelentkeznek eféle gondok, igaz p2p kliens sem fut. :)

Próbaképpen állísd le, és nézd meg, úgy is jelentkezik-e a probléma.
  • Banyapapa
    Na ez az, nem akarom naon ujrarakni, NOD-ot régebben probáltam de valahogy nem jött be.
    PC-Cillin-t használom,az nem naon fogja a gépet se meg ugy ánblokk bejön:)

De most néztem itt, pl: humoros képek topicot, már a képeket se nyitja meg, kis piros ikszes ikonok vannak nekem:-o

Nemtom mi kavarhat be, nem nagyon szoktam telepitgetni, amik vannak azokat 2-3 éve használom.
    Ami uj az a MS antispyware, igaz nagy hulladék, nálam sose talál semmitse,spybot lefut azmeg egyböl 4-5 szutykot felfedez.
    Még a flashget-et se nyirjaki,pedig régebben aztis lekapta gyökerstöl:D

Jó, megy a gépem 2 napja, (emule miatt), dehááááát csak nem fárad el??:O.o
    Meg melege se lehet neki (hömérséklet is jok), azt hittem 98 után ezt elfelejthetem,deeeeeeeeee........
  • czky
    A lényeg az egészben. Valszeg sok trójai és spyware van a gépeden. Ez az új nod32 megakadályozza ezek bejutását...
  • [NST]Cifu
    Milyen tűzfalad van?
  • czky
    Nekem is volt pont ilyen problémám. Nekem úgy sikerült megoldani, h új winfost tettem fel, vmint a NOD32 legújabb változatát használom(Ehhez is van krekk a neten :)).
    A régebbi nod-al naon lassú volt az egész, vagy nem jelenített meg semmit.
  • Banyapapa
    És ami még fut a gépen az a speedfan,de nem hiszem hogy annak tulsok közze lehet a témához,csak leirtam.
  • Banyapapa
    Help kénne mert nem értem a dolgot:|
    Explorer egy idö után semmilyen weboldalt nem nyit meg, "jelenleg nem elérhetö "cimmel:(
    Amit meg is értenék,de 50 oldal csak nem egyszerre szarik be:P
    Kivétel t-online mer az megnyilt.
    Igaz ment emule alatta ( aztán lenyomtam de az se hatotta meg) de nem sokat foglalt el a sávbol,se le se fel-töltésböl.
    Spybot,viruskeresö lefutattva, netsebeség is jo.

Mozilla-t is felraktam, hátha de az se nyit meg semmitse sajn:(
    Csak a restart segitett a dolgon.

Anno 2 éve 98 alatt ugyanilyen gubancom volt,de ott ha ment a winamp , utána nem nyitott meg semmitse, ott is csak a reboot segitet.
    Ez normális lenne XP alatt??? o_o

Igaz csak 2 napja kezdödött de elég uncsi már:(
  • biomage
    két dolgot kiemelnék az asus két biosos szoval ha biosfrissitést csinálsz és közben áramszünet vagy lefagyás akor nem veszet el az alaplap mivel kéttö van
    belöle

az abit ha satárol van szó a legjobb kezelést tesz lehetövé sok kiegészitöt kapsz hozzá azt halotam hogy van olyan biztonsági kapcsolás néhány abites alaplapon ha biost frisités közbeni áramszünet beraksz egy pcios vkt és megnyomsz egy gombot a billentyüzeten és ellindul az alaplap
  • Falconer
    akkor vedd azt
  • Graxon
    Köszi. Majd meglátom melyiket veszem. Abitról sok jót hallotam...
  • Falconer
    Nekem mindegy, ém Ct ajánlottam.
  • biomage
    figyelj már ezt az alaplapot 2003 ban dobták ki
    az abit ic7-g legalább jóbb kategoriába tartozik
    és nem lessz vele vinyo kezelési probléma mint az asus p4p800zon
    itt van pár teszt hely nézd meg a teszt igaz nem asus p4p800se hanem deluxe
    ami jóbb az is7 veri mindenben
  • Falconer
    Neki jó az.
  • izb
    Akkor próba,de szerintem csak hang lesz.
  • sirdond
    aengem is csak kipróbálás szintjén érdekel a dolog, mert van már egy író a gépben :)
  • izb
    elviekben mennie kéne!!
    Egy dolog van ami keresztbe tehet,az pedig a macrovision védelme,de én még nem próbáltam igy,tehát rajtad a sor!!
    Lehet menni fog,bár értelmét nem nagyon látom.
  • czky
    Nem fog menni szvsz!
    5k ért lehet venni DVD olvasót!
  • sirdond
    igen, de a mondat végén, az !gépen! és gépet akar lenni. bocs a hibáért, én is csak most vettem észre
  • czky
    asztali dvd?
  • sirdond
    olyat lehet csinálni hogy egy külső dvd lejátszót, a vide+tunerkártya combora rákötve, dvd olvasóként használjam a gépet?
  • czky
    coolbits.reg
    coolbits3d.reg
  • Maxx
    Sziasztok!
    Kéne egy kis help, eddig egy ASUS K8N-em és egy 9500 as atim volt, hibátlanul ment két monitoron, az egyiken a game, a másikon meg az explorer pl. most egy A8N SLI alaplapom és 2db 6600GT PCX vgam van, sehogy sem tom rávenni hogy 2 monitor menjen, vagy ez vagy az, amig bootol a gép mind2 moncsi megy, amint az xp töltödne a másodlagost kikapcsolja. Segitsetek plz gefoprceban nem tom hol kell ez t bekapcsolni, már átnéztem mindent de nem találom. Egy olyat találtam hogy detect display, ha rányomok akkor a tft re kiir egy nagy 1 est, de a crt nem csinál semmit se:( PLZ Help! fontos lenne
  • biomage
    nekem meg ic7 max3as alaplapom van és semmi probléma nincs velle
    és még mindig az elsö helyen van socket 478 kategoriában