64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#10183 tényleg az abit több dijat kaszirozott be hid el
amugy te p4c800 t ajánltál
p800se ne már az jó alaplap -
#10182 Nekem is IC7-esem volt, és soha semmi probléma nem volt vele... -
#10181 P4p800SE bruttó 22ezer, és Asus csinálja a legjobb lapokat S478 alá, ezt ki merem jelenteni. -
#10180 Te nem gondolod komolyan, hogy Abitot ajánlasz neki? Ha drága akkor nem fontos, hogy a C800as legyen, de abitot azt nehogy! -
#10179 van egy kicsit olcsó alaplap abit ic7-g
kb 28000FT itt elérhetet itt meg a asus p4c800at találod -
#10178 Processzorbol valami rendes P4, alaplapból meg válassz valami rendes asust, pl P4C800. -
Graxon #10177 Erre már én is gondoltam. Mit ajánlasz? Az a lényeg hogy minnél olcsóbb legyen, de azért szart nem akarok venni. Valami normálisat. Nem atomerőművet akarok építeni... -
#10176 Ö, az alaplapot elfelejteném, a procit szintén.... -
Graxon #10175 Hali!
Ma hoztam vissza a gépet garanciális szervízről, de ugyanolyan gány mint volt, no mind1 ennyit a szervízről... Szóval RAM problémáim vannak 512-es, de se márkáját nem tudom se semmit róla, talán a leggagyibb DDR, és hihetetlen lassú. Everesttel mértem, 190ns elérési idő, 322mb/s es írás, 1400mb/s olvasás. Elég gyászos. Szervízben az mondták ez azért van, mert az alaplapon integrált videókártya is van. Nekem ki van kapcsolva az integrált. Mit lehet vele kezdeni? Vagy vegyek egy normális alaplapot? Gépem: Asus P4V533-MX alaplap, celeron 2,6, Asus V9570 td videokártya. -
#10174 Abba persze nincs, csak azt hittem, a szerverre érted. -
frenkoil #10173 jól van kösz a segitséget! -
#10172 Nem, oda is írja az everest, hogy az infóknak semmi alapja. Nekem pl azt írja, hogy burkolat típusa fekvő. Csak épp nagy álló szerver házam van... -
frenkoil #10171 akkor nem kell vele foglalkoznom, nem?
-
#10170 Na ne...átlag otthoni házba? mi a fasznak? -
#10169 Pedig van. -
#10168 Sztem kizárt hogy van... -
#10167 Szerintem valami másik programmal kuszálódott össze, ami fiktív érzékelö jeleket generált az everestbe, egy kis pitit program hiba... -
#10166 Szerver házakban vannak ilyen érzékelök, amit pl a win szerver is érzékel, és ha le van szedve az oldala, akkor nem enged bejelentkezni root jelszoval. Nemtudom, hogy egy átlag otthoni házban van e ilyen. -
frenkoil #10165 de szerintem ezt másra írja. talán az alaplapal lehet kapcsolatos , legalábbis szerintem.
-
frenkoil #10164 na ez a poén mert fél éve le van véve de csak tegnap óta írja ezt ki -
#10163 Az Everest mindent lát, ez az új szlogenjük! Lehet, hogy nem véletlen? :) -
#10162 ööö... Ez amúgy azt jelentené, hogy a ház oldallapja le vn véve (sztem). De ezt az Everest honnan tudja? -
frenkoil #10161 Hali. Segirsetek. Az Everestem azt írja ki, hogy a burkolatba behatolás történt. Ez mit jelent?
-
#10160 1.34-est is láttam. Az 1.16-os a legjobb?
Úgy installáljam ahogy alapban vannak a beállításai? -
#10159 K-Lite Mega Codec Pack 1.16 -
#10158 Próbáld ki a KLITE codec pack-ot! -
#10157 Nekem az a gondom h. vannak filmek, amikben a nagyon mély hangok csak zörögnek a gépemen. Ezt vmilyen hangcodec meg tudja oldani? Ha igen, melyik? -
ent #10156 Vagy milyen tápod van? mennyi éves, milyen típus??? -
ent #10155 Hőmérséklet, húzod? -
mocsár #10154 sziasztok tud v segíteni a gondom a következő: a gépem ha játszok egy 10 percen belül ujraindul (volt már kékhalál is egyszer) ha netezek vagy töltök akkor is ujraindul de később
a gépem : amd 2600+ ,asus a7n8x-x,ati radeon 9600 series, 80 samsung,300w táp,
512 ddr kingston. ha v tud segíteni pls
thx -
pauly #10153 Oké,kösz,hát ha nem lesz jó,akkor marad az sp1-es xp. -
#10152 hát, talán arra, ha valakinek ugyanolyan hardvere van, mint neked, akkor át tudod kompletten vinni a szoftvert Őneki, ha kell. -
Novartis #10151 azaz a rendszermásolat :P -
Novartis #10150 üdv
A renszerásolat az mire jó?? -
#10149 sikerült megszabadulni a kis "betolakodótól". kollega megoldotta. kisilabizálta, hogy melyik progi lehet a feladatkezelőben, amelyik nem odavaló, azt leállította, majd megkereste és a system32-ben! találta meg, ahonnan törléske került:) kösz a segítséget még1szer -
#10148 Akkor én driver problémára gyanakszom. Talán az alaplapi drivereknél van valami gebasz, ott keresd a problémát. -
pauly #10147 Az jól van,meg eleve,ha csökkentett módban felismeri jól mindkét vinyót,akkor az nem lehet. -
#10146 Esetleg Primary-Secondary Master-Slave és Jumper probléma? -
pauly #10145 Nem jól értetted,amit írtam,bár lehet én fogalmaztam rosszul :)
Tehát van egy 120 gb-s vinyom,amin a windows van.Meg van egy 40 gb-os winchesterem is,amit neha beszoktam kötni mellé.
Namost,ha a 40 gigást is bekötöm a gépbe,akkor nem akar elindulni a sp2-es windows,csak ha csökkentett módba inditom el a windowst.
Viszont ha sp1-es windowst rakok fel,akkor az jól elindul úgy is ha benne van meg ez a masik vinyo is.
Remélem így már értehtő.
-
#10144 Talán azért, mert a particiók betüjelei megváltoznak? Ha mondjuk van az első vinyón egy C:, D: és E: partició, és te a D:-re rakod a win-t, majd rákötsz egy második vinyót, akkor a betüjelek (alaphelyzetben valahogy úgy alakulnak, hogy C: (1. vinyó 1. partició), D: (2. vinyó 1. partició), E: (1. vinyó 2. partició), F: (1. vinyó 3. partició), G: (2. vinyó 2. partició), stb.
Ezért nem árt a C: meghajtóra rakni a windózt, akkor nincs kavarás. Ellenkező esetben egy hasonló problémánál valami trükköt kell bevetni a betüjelek megbolondításához (pl. Particion Magic).