64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • steweee
    megpróbálom ,köszönöm. esetleg letöltési helyet is tudsz a progihoz? keresővel néztem, eddig kevés sikerrel. csak a fórumtémával kapcsolatos találatok vannak dögivel
  • Met
    Ontrack Easy Recovery

nekem elszállt egy 120as vinyó particiója, ezzel a progival le tudtam szedni mindent
  • steweee
    hatalmas problémám van. ma délelőtt mikor a gép elé ültem, megmozgattam az egeret hogy feléledjen készenléti állapotból, látom hogy nics megnyitva az excel fájl ami nyitva volt, és hiányzik az első három partícióm. viszont az internetoldalak és a total commander úgy volt ahogy hagytam, persze hiányzott a c,d,e partíció, amit az első vincseszterem és a rendszer is egyben.majd mikor párat kattintottam néhány programon, leváltott sötétkék képernyőre "unknown hardware error"-ral. gondoltam semmi vész, biztos összeakadt vmi vagy vírusos a gépem, rebootra megjavul. sajnos az első kísérlet a windóz háttér megjelenése után megszakadt a rednszer felállása, majd az összes többi alkalommal már a felkete képernyőn is jelezte hogy nem jó a wincseszeter illetve nem tudja bootolni, de a setup látja.

beraktam azóta a szervergépembe, ahol felismeri a vincsit, és mivel abban van külön rendszervincseszter, így látja is, de csak az egyik partíciót, ami nem a rendszer sajnos. a kérdésem az lenne, hogy mivel a vincseszter fizikailag nem ment tönkre , vagy legalábbis nem teljesen, hiszen most is éppen másolom át a szerver vinyójára a látott partícióról az anyagokat, hogy vhogyan el lehet e érni hogy a másik két partíciót is lássa, illetve le fogom e onnan tudni menteni a cuccokat? a dokumentum könyvtár lenne életbe vágóan fontos

plíz help !
  • Banyapapa
    Nálam az segitet és nem is ördöngös mert abit-ot lehet xp alatt is (meg más lapot) frisiteni.
    A másik: táp, ha hangcuccal meg lan stb megy az xp,és jol,akkor meg lehetne nézni everest/speedfan-al a tápágak értékeit (nem a legpontosabbak de perpill nincs jobb ugyi:P).
    De a bios frissités,csak ha van a te lapodhoz franko és ujabb,csak azt ( everest megmutatja a verzioszámot)

És imádkozz hogy ne legyen áramszünet:)
  • LTG
    BIOS frisitése??
  • Met
    gondolkoztam mi lehet:)
  • Banyapapa
    MAD=AMD :o
  • Banyapapa
    Hát erre csak annyit hogy.
    Régi chaintek lapba ment 2 memoria meg a MAD tutkon, jött szépuj ABIT (ezvan most is), alapon else kezdte a XP-t telepiteni (kiderült memoriahiba), a ez megoldva 1-2 ösz hajszál,de sebaj.
    Na XP be hát egen érdekes dolog fogadott kurzor idönként megakadt,hiba: a 2 cache levolt tiltva,ami segitett BIOS frisitése.
    Ennyit a ABIT-rol alapbeállitáson:)
    Azota viszont faintos:P
  • LTG
    ez bisztos????
  • Met
    mert az újj alaplap több áramot vesz fel és kevesebb jut a kártyáknak
  • LTG
    ha az egyikben müködöt másikba miért nem
  • Met
    azért mert nincs rádugva semmi, még vesz fel áramot
  • LTG
    Bios a másikban optimálisra volt állítva és ebben ugy van
  • LTG
    semmi nincs rá dugva olyan mitha egy új hállókártyát tenél bele és nem müködik!
  • Banyapapa
    elözö alaplap bios-beállitásait tudod?
    Mer át kellene nézni a másikkal,mik hogy vannak belöve,pl: IRQ,PCI hány mhz-ra volt ott belöve stbstb.
  • Met
    azért mert azok kevesebb áramot vesznek fel
  • LTG
    akkor többi mért müködik "hállo kártya,modemet,hang" mind beleteszem müködik másik alaplapon a tv is müködöt ezen miért nem.mért?mért?
  • Bandi 18
    nah azt nem tom de mikor nem műxik mikor a gép is be van dugva az antennára?
  • Met
    megmondom neked (megint)
    kevés a tápod
  • LTG
    hova???csak a tv kártyába lehet dugni. minden müködik az alaplapon csak ez a nyamvat TV nem. Be tudom tenni a hállo kártyát,a modemet,hang,...csak a tv nem. miért?miért?
  • Bandi 18
    de ha van valakinek más megoldása érdekelne
  • Bandi 18
    semmit szerintem húzd le a kábelről és csak a gépbe dugd be az antennát de hangsúlyozom ilyet még nem csináltam
  • LTG
    mit csináljak a tv-vel
  • Bandi 18
    akkor az antenna kábelt kell bedugni a tv-kariba és minden kerek nem bár ilyet még nem csináltam
  • LTG
    minden más mükszik csak a tv nem.
  • Bandi 18
    jah jah tényleg
  • LTG
    gépen akarom nézni a TV
  • Bandi 18
    aham és a Leadtekkel akarod a tvre kinyomni a gépet igaz?
  • LTG
    Videnyó:
    GeForceFX5600XT 128
    TV:
    Leadtek DIV2000
  • LTG
    GeForceFX5600XT 128
  • Bandi 18
    ilyen videkariról nem is hallottam vagy ez most tv tuner kártya?
  • Banyapapa
    nem leadtek?
  • LTG
    Rleadtek DIV2000
  • Bandi 18
    hát attól függ mi nem műxik mert itt videókártyáról beszéltél az 11694-ben
  • Banyapapa
    Az a eröforráshiány,nem lehet IRQ bibi?
    Igaz azt BIOS-ban kell mahinálni
  • LTG
    TV???
  • LTG
    én ezt nem értem.
  • Bandi 18
    milyen márkájú a karid???
  • LTG
    más dolgot be teszek pl. Hálló kártya,hang,modem.Az mükszik.
  • Bandi 18
    jó ha van de nem biztos hogy segít. Szerintem a lapoddal lesz valami mert ha egy másikban működött a TV+VGA.....