64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
steweee #11743 megpróbálom ,köszönöm. esetleg letöltési helyet is tudsz a progihoz? keresővel néztem, eddig kevés sikerrel. csak a fórumtémával kapcsolatos találatok vannak dögivel -
#11742 Ontrack Easy Recovery
nekem elszállt egy 120as vinyó particiója, ezzel a progival le tudtam szedni mindent -
steweee #11741 hatalmas problémám van. ma délelőtt mikor a gép elé ültem, megmozgattam az egeret hogy feléledjen készenléti állapotból, látom hogy nics megnyitva az excel fájl ami nyitva volt, és hiányzik az első három partícióm. viszont az internetoldalak és a total commander úgy volt ahogy hagytam, persze hiányzott a c,d,e partíció, amit az első vincseszterem és a rendszer is egyben.majd mikor párat kattintottam néhány programon, leváltott sötétkék képernyőre "unknown hardware error"-ral. gondoltam semmi vész, biztos összeakadt vmi vagy vírusos a gépem, rebootra megjavul. sajnos az első kísérlet a windóz háttér megjelenése után megszakadt a rednszer felállása, majd az összes többi alkalommal már a felkete képernyőn is jelezte hogy nem jó a wincseszeter illetve nem tudja bootolni, de a setup látja.
beraktam azóta a szervergépembe, ahol felismeri a vincsit, és mivel abban van külön rendszervincseszter, így látja is, de csak az egyik partíciót, ami nem a rendszer sajnos. a kérdésem az lenne, hogy mivel a vincseszter fizikailag nem ment tönkre , vagy legalábbis nem teljesen, hiszen most is éppen másolom át a szerver vinyójára a látott partícióról az anyagokat, hogy vhogyan el lehet e érni hogy a másik két partíciót is lássa, illetve le fogom e onnan tudni menteni a cuccokat? a dokumentum könyvtár lenne életbe vágóan fontos
plíz help ! -
#11740 Nálam az segitet és nem is ördöngös mert abit-ot lehet xp alatt is (meg más lapot) frisiteni.
A másik: táp, ha hangcuccal meg lan stb megy az xp,és jol,akkor meg lehetne nézni everest/speedfan-al a tápágak értékeit (nem a legpontosabbak de perpill nincs jobb ugyi:P).
De a bios frissités,csak ha van a te lapodhoz franko és ujabb,csak azt ( everest megmutatja a verzioszámot)
És imádkozz hogy ne legyen áramszünet:) -
LTG #11739 BIOS frisitése?? -
#11738 gondolkoztam mi lehet:) -
#11737 MAD=AMD :o -
#11736 Hát erre csak annyit hogy.
Régi chaintek lapba ment 2 memoria meg a MAD tutkon, jött szépuj ABIT (ezvan most is), alapon else kezdte a XP-t telepiteni (kiderült memoriahiba), a ez megoldva 1-2 ösz hajszál,de sebaj.
Na XP be hát egen érdekes dolog fogadott kurzor idönként megakadt,hiba: a 2 cache levolt tiltva,ami segitett BIOS frisitése.
Ennyit a ABIT-rol alapbeállitáson:)
Azota viszont faintos:P -
LTG #11735 ez bisztos???? -
#11734 mert az újj alaplap több áramot vesz fel és kevesebb jut a kártyáknak -
LTG #11733 ha az egyikben müködöt másikba miért nem -
#11732 azért mert nincs rádugva semmi, még vesz fel áramot -
LTG #11731 Bios a másikban optimálisra volt állítva és ebben ugy van -
LTG #11730 semmi nincs rá dugva olyan mitha egy új hállókártyát tenél bele és nem müködik! -
#11729 elözö alaplap bios-beállitásait tudod?
Mer át kellene nézni a másikkal,mik hogy vannak belöve,pl: IRQ,PCI hány mhz-ra volt ott belöve stbstb.
-
#11728 azért mert azok kevesebb áramot vesznek fel -
LTG #11727 akkor többi mért müködik "hállo kártya,modemet,hang" mind beleteszem müködik másik alaplapon a tv is müködöt ezen miért nem.mért?mért? -
#11726 nah azt nem tom de mikor nem műxik mikor a gép is be van dugva az antennára? -
#11725 megmondom neked (megint)
kevés a tápod -
LTG #11724 hova???csak a tv kártyába lehet dugni. minden müködik az alaplapon csak ez a nyamvat TV nem. Be tudom tenni a hállo kártyát,a modemet,hang,...csak a tv nem. miért?miért? -
#11723 de ha van valakinek más megoldása érdekelne -
#11722 semmit szerintem húzd le a kábelről és csak a gépbe dugd be az antennát de hangsúlyozom ilyet még nem csináltam -
LTG #11721 mit csináljak a tv-vel -
#11720 akkor az antenna kábelt kell bedugni a tv-kariba és minden kerek nem bár ilyet még nem csináltam -
LTG #11719 minden más mükszik csak a tv nem. -
#11718 jah jah tényleg -
LTG #11717 gépen akarom nézni a TV -
#11716 aham és a Leadtekkel akarod a tvre kinyomni a gépet igaz? -
LTG #11715 Videnyó:
GeForceFX5600XT 128
TV:
Leadtek DIV2000
-
LTG #11714 GeForceFX5600XT 128 -
#11713 ilyen videkariról nem is hallottam vagy ez most tv tuner kártya? -
#11712 nem leadtek? -
LTG #11711 Rleadtek DIV2000 -
#11710 hát attól függ mi nem műxik mert itt videókártyáról beszéltél az 11694-ben -
#11709 Az a eröforráshiány,nem lehet IRQ bibi?
Igaz azt BIOS-ban kell mahinálni -
LTG #11708 TV??? -
LTG #11707 én ezt nem értem. -
#11706 milyen márkájú a karid??? -
LTG #11705 más dolgot be teszek pl. Hálló kártya,hang,modem.Az mükszik. -
#11704 jó ha van de nem biztos hogy segít. Szerintem a lapoddal lesz valami mert ha egy másikban működött a TV+VGA.....