64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#11823 ez via chippel mükszik úgy néz ki de intelnél is? -
ttp145 #11822 Lécci segítsetek van 120000-em sulinetben amiből minimum kéne egy új alaplap és egy athlon proci és ha még kijön egy 200-as vinyó de nemtom milye a jó.
-
#11821 ugy laccik jo, nem baszakodott azota, thx a helpet! -
#11820 fejlemény?? -
#11819 egyelőre nem recsegett még, hallgatom folyamatosan a zenet, meglássuk -
izb #11818 Via mindig is ilyen jó fej volt
ilyen patch olyan patch -
#11817 nemtom már nagyon régen volt.... -
#11816 hm htx felraktam ujrainditottam, mosmá jolesz vagy kell valamit valahol allitani? -
#11815 És itt is van egy kis infó:
http://www.viaarena.com/default.aspx?PageID=10&Search=pci%20latency&Filter=1 -
#11814 KV7 az VIA chipsettes ugyebár? Na ahhoz meg direkt van SB recsegés elleni PCI latency állító progi, és SB Audigy paccs is!!
ITT:
http://www.georgebreese.com/net/software/
README-t olvassd el!
-
#11813 hát ja. akko most mi a genny legyen? atrakjam masik pci-ba a hangkarit? ma mar ugy se fogom majd talan valamelyik nap veszek magamon erot es megcsinalom :DD -
#11812 tényleg nincs pci latency timer a biosban és hasonló sincs -
izb #11811 mármint mit??
és miben?? -
#11810 Abit KV7 -
#11809 ok, megvan, bekapcsoltam a hozzáfűzést. -
#11808 ird le milyen alaplapról van szó -
#11807 phoenix awardbios v6.00pg
de en nem talaltam a pnp/pci configban, neztem pedig. vak vok? -
#11806 Nos és hogy lehet megoldani? Milyen beállítást keressek?
(amúgy kb. 5 fő használná az FTP-t, nem akarok ezer fős szervert :))) -
#11805 ha award akor a pnp/pci configgurations ben találod -
#11804 milyen biosod van -
#11803 megneztem a biost de nem talaltam sehol pci latency timer opciot, hol kell azt allitani? -
izb #11802 akkor a neoman álltal említett dolgot nézd meg,és próbáld ki más Pci slotban is.
lehet van egy másik eszköz ami zavarja -
#11801 #11793 Elég rég csinálja, és nem volt hardware csere azota
#11798 ezt megnezem -
izb #11800 Meg lehet oldani jóhogy.
Az otthoni internetezés lényege szolgáltatói részről,hogy ne csinálj szervert a gépedből,ezért lassú a feltöltés. -
#11799 CEMENT a #11798 az neked szólt...
:) -
#11798 Megvan: PCI Latency Timer nevü dolgot kellett állítgatnom...
http://www.rojakpot.com/default.aspx?location=8&var1=0&var2=138 -
#11797 22 kb az tényleg kevés -
#11796 Hangkártya recsegés valami PCI megszakításos gond, esetleg APIC on/off a biosban.
Régebben nekem is volt ilyen gondom, és a PCI valamilyen időzítéseit kellet megváltoztatnom (sajna már nemtom mi volt az, nagyon rég volt). -
#11795 úristen te micsinálsz :)
Miért akarsz FTP-t ha ilyen lassú a netkapcsolatod??
-
#11794 Számításaim szerint aki tőlem tölt pl. egy DVD-t, az 57 óra alatt megy át. Ez rengeteg. Meg lehet oldani, hogy egy megszakított FTP-letöltést folytatni lehessen? -
izb #11793 Ki kéne próbálnod másik Pci ban is.
Mióta csinálja és volt e ez elött valami hardver csere? -
#11792 ja nem, asszem sb live 7.1 24bit van csak a gépdiagnosztizalo prg a hangprocesszort irta csak ki ami sb audigy ls. -
#11791 varj mindjart megkeresem a dobozat, en vettem es nem is vagyok hulye a géphez de kibaszottul elfelejtettem h milyen hangkartyam van :D -
izb #11790 pontos név szám leírás kell
ez igy kicsit tág
soundblaster audigy ls-em van vagy mi a gec -
#11789 nemrégen kaptam kölcsön egy sb live 5.1 digitalt, nekem időközönként megakadt a hang, cserélgettem drivert de nem lett jobb, aztán visszaraktam a pci128-at:) -
izb #11788 ezt a programot próbáld ki.
Végigvezet a beállításokon elrontani nem lehet.
Quick'n Easy FTP Server -
#11787 Megvan a progi, jöhetnél segíteni! :)) -
#11786 hellosztog:c
nekem olyan problémám lenne nem tom mennyire vág ide de ezér nem akarok topigt nyitni szal valszleg a hangkártyámmal lehet valami gixer mert ha zenét hallgatok néha, nemtom olyan 10-20 percenként elkezd kicsit recsegni a hang, meg néha kicsit megakad vagy nemtom, nem a zene minőségével vagy a hangfallal van gond mert az összes zenével és hangfallal meg fülessel is egyaránt csinálja. elég idegesítő. hangkártya driver vagy valami audio codec lehet lehet a szar? soundblaster audigy ls-em van vagy mi a gec, aki tud help :D -
#11785 nekem nem jön be az oldal... -
#11784 A progi neve amit addig próbálgass: Gene6 G6 FTP Server v3.4.0.16 Pro. Nekem ez van. A honosítóműhelyből letölthető a többit később.