64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • izb
    Próbáld ki azt hogy a cmost törlöd.
    ha ez nem segít akkor táp lehet
    végső esetben a alap mehetett tönkre
  • Kaplan
    #11924 <---- valaki?
  • kircso13
    myflash penem van. a honlapról próbáld letőlteni. Írd me mi a típusszáma
  • steweee
    nem szűz de csak pár napos, van netkapcsolat de nem keres rá. korábban számtalanszor telepítettem már. nem tudom miért nem jó.

ebből melyiket kell beilleszteni:

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

sajnos már régen csináltam és elfelejtettem. meg nem is ezt a képfeltöltőt használtam
  • izb
    szűz windowsra akarod felrakni??
    Miközben felrakod nem megy ki véletlenül a netre??
  • steweee
    http://www.kepfeltoltes.hu
  • steweee
    http://www.kepfeltoltes.hu/thumb/051009/office_hiba.JPG[/img][/url]
  • steweee
    src="http://www.kepfeltoltes.hu/thumb/051009/office_hiba.JPG"
  • steweee
    találkozott már vki olyannal hogy nem megy fel az office 2003 úgy, hogy korábban már telepítettem számtalanszor ua kulccsal és a következő a hiba?

GWH28-DGCMP-P6RC4-6J4MT-3HFDY

GWM28-DGCMP-P6RC4-6J4MT-3MFDY

• biomage
    xp-d van ha igen akkor nem kell semilyen driver
  • Splen
    Maozedong!
    Hol és hogy tudnám én ezt a Fast Write-os dolgot megnézni?És szerinted akár a videókártya rossz betétele vagy nem tudom mi is okozhatja a problémát?
  • maozedong
    meghajtóként nem jelenik meg, csak USB eszközlistába kerül be, de sem neve, sem azonosítója nincs ott.
    Semmilyen drivert/CDt nem kaptam hozzá. 1 GB os Kingston. Esetleg a progit el tudnád juttatni?
  • Wladislaus
    Matek osszefoglaló fgy. 467. feladat nagy fejtörést okoz!!!
  • Wladislaus
    Van itt valki aki tudna segíteni?
  • kircso13
    látni látja? ha igen akkor a pendrivernak van 1 cd lemeze amin vany 1 install file, amin keresztűl tudod formázni a pent. Próbáld meg! Nekem 512 em van az is elszált , mert másolás közben ki lett húzva és utánna 0 MB-osnak látta. A saját cdjén lévő progival leformáztam , de utánna sem lett jó DE 2 particionáltam és lán csodát jó lett mind a 2 partició!!!
  • biomage
    volt már ilyen tapasztalatom rossz az usb csatlakozó (érintkezése hiba) tönkre tete a pendrivodat.
  • maozedong
    PenDrive mibe mehet tönkre?
    Rádugtam haver gépére, a gépe nem ismerte fel, nem is írt ki semmit. Veszem ki, erre vagy 60 fokos a kütyü.. kis égett szaga is volt.. és innentől kezdve "Felismerhetetlen USB eszköz"t ír ki mindenhol.
  • Kaplan
    "ahogy szokta?" <----- igen , úgy , h egyszercsak leáll. S csak úgy tudom újraindítani , ha kihúzom a tápból a hálózati kábelt.
  • Met
    ahogy szokta?

táp? proci körüli kondik megfolyása? alaplapra jó van feldugva minden?
  • Kaplan
    Beszarok! Levittem a gépet egy szerelőhöz aki azt mondta, nincs gond a géppel , csak újra kell telepíteni. Mondom, ok , mennyi lesz? Elkezdi 10e! Mondom , aha...
    Otthon megtudom ingyen csinálni :P
    El is kezdtem erre amikor raknám a partícióra az XP-t egyszerűen leáll a gép ahogy szokta...
    Most erre mit mondtok , mi a tökömet csináljak?
  • Aquli
    köszi
  • virs lee
    Rendes utp kábel kell. Fordítós akkor kéne ha két gépet közvetlenül kötnél össze, vagy több switchnél az uplinkhez.
  • Aquli
    Hello!
    Ha gépeket akarok kötni egy switchre, akkor a gépet és a swithcet összekötő UTP kábelben az erek tükrözve legyenek kötve vagy simán?
    A másik pedig, hogy nem tudjátok, hogy hol lehet olyan spec. fogót venni, amivel az UTP kábelre rá lehet kötni a fejét?
    Márk
  • North
    Ha minden igaz eredeti WindowsXP prof, 2002-es verzó, SP1. Az alaplapból ennyit tudtam kiszűrni: sis651/sis962/it8705f socket478, elvileg asus-t takar. Igazából hardveresen rohadtul nem értek a gépekhez, ezért a második mondatodból egy kuma szót sem értek.:) Az utolsót már igen, mepróbálom kipróbálni.:)
  • maozedong
    milyen oprendszer / alaplap van?
    Alaplapi chipset driver hiba okozhat ilyet, ha van rá lehetőség próbáld meg eltávolítani a különböző buszmeghajtó drivereket, vagy tisztán egy új win-el kipróbálni.
    Esetleg teszteléshez jól jöhet egy bootfloppy, vagy bootCD, biosban beállítod hogy arról bootoljon és akkor kiderül h HW -s e az ütközés.
  • North
    Üdv! Remélem jó helyen kérdezek. Lehet hogy szoftveres probléma. Szóval a gépen az eddigi ősrégi CD-ROM-ot kicseréltem egy DVD-meghajtóra, mindent hagytam ugyanúgy csak kihúztam a kábeleket, meg bedugtam. A BIOS-ban látom is, ott van frankón primary slave-ként. Viszont a hülye windowsXP nem hajlandó automatikusan felismerni, nem ad betűjelet hozzá, az eszközöknél sincs ott, viszont a hardver hozzáadása varázslóval egy másodperc alatt megcsinálja, de a következő újraindításnál már megint nem látom kapásból. Egy másik gépen(az az enyém) pedig minden gond nélkül, rögtön belövi ugyanezt a meghajtót. Van valakinek ötlete, mi lehet a gond?
  • Takezó
    köszi a helpet, ez lesz
  • maozedong
    formatáld le tisztára a vinyód, ami nagyon kellhet azt archiváld le, de valószínű hogy a többi fájl is sérült, bár mp3 nál egy egy hiba még nem gond, viszont a többitől érdemes megszabadulni, és inkább mégegyszer letölteni..

a ptr helyreállító progik sem művelnek csodát, esetleg játszadozhatsz velük
  • Takezó
    én a 2.-ra gondolok, 1.ről gőzöm sincs, 3. rendben
  • maozedong
    Vinyóhiba?
    Partíciós tábla nem sérült?
    Smart adatok rendben?

• Takezó
    amit netről szedek le újra, azt bármikor kedvesen feltelepíti,
    amit vinyóról akarok, arra baszik rá :o
  • maozedong
    amiket előzőleg fel akartál telepíteni honnan voltak?
    netről szedted, vinyóról, cdről,, :?
  • Takezó
    első megvót, memtest még nem, majd trájáut, újabb furcsaság a dologgal kapcsolatban: bármilyen újonnan letöltött telepítőfájlt elindít, így van most fájrfoxom, meg mindenem, csak újra kell tölteni :o NÁÁÁ ÉRTEM :o ilyennel még nem tlaálkoztam
  • maozedong
    XP ben nincs dos mó, vagy Dosbox kell hozzá, vagy a parancssorra gondolsz Win + R, 'cmd'
    esetleg csökkentett mód, win bootolásakor F8
  • mateos
    csá!
    hogyan lehet win-t ujrainditani dosz módban?
    köszi
    csá!!!
  • Zealot
    Defragmentálás megvolt, virtuális memória nem tudom milyen, de alap beállításon van minden az én gépemen is, és az enyémen nem indul újra.
  • Angyisz
    Sziasztok!

Adott egy DVD író PIONEER 108-ként vettem(de mivel nincs rajta felirat gondolom ez is Medion) kb. 1 éve amikor beletettem a gépbe az XP felismerte és telepítette működik is rendesen nincs vele baj. Csakhogy mostanában szeretnék írni DVD-t egy kicsit lassabban mondjuk 2x-sen de a nero és a decrypter csak min 4x-esen engedi.
    Gondoltam letöltök egy pioneer firmware-t és ez segít a dolgon de a firmware elindításakor ezt az üzenetet kapom "AVAILABLE TARGET IS NOT FOUND" na ez miért lehet, anno kellet volna telepíteni valami drivert, mondjuk semmilyen lemezt nem kaptam az íróhoz. Ja a DVD pedig RIDATA G05 ezt egyáltalán lehet írni 2x-esen ?
  • maozedong
    Kártyák kivétele, majd visszapakolása,
    proci melegedés, memória kontakt hiba --> memtest
  • Hedgehunter #11905
    Szoval a 2.8 proci meg mindig melegszik ha dual ban mennek a ramok, amikor berakom a 3.-k 512mb os modult semmi gaz, kiveszem 3 perc mulva a borda aljat ero hofokmero 53 fokot mutat (nem lattam meg 42 felett sosem):( Egyebent megeri szarakodni vele nem jobb 1.5 giga ram mint 1 giga dual modban...????
  • Crokin
    Első körben egy töredezettség-mentesítést tudok ajánlani. (Esetleg virtuális memória túl kicsi?)