64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Zealot #11903 #11875-re valaki? -
Takezó #11902 Windows-indítás után: Feladatkezelő
Netre fellépés után: Feladatkezelő -
Takezó #11901 Hali!
Lenne egy "csöpp" problémám... Múltkor elkezdett játszani velem a vindózom: néha működött a net, aztán kapcsolat megmaradt, de nem volt adatforgalom, a spyware-keresők pedig befagytak, csökkentett mód meg nem indult ^^
Szóval nem volt mit tenni, reinstall XP SP2, azonban új probléma lépett fel, ami már kicsit ijesztő: a driversetupokon kívül semmiféle nem XP-s program/telepítő nem indul el: kép erről.
Egyik memóriát kivettem, így se funkcionál a stuff, esetleg valami ötlet Bocs, ha rossz topikba írtam, mert nem biztos, hogy hardware-hiba :\ -
#11900 Nekem Abit NF7-S v2.0 van
Hátulra próbáltad már dugni kábel nélkül?
Amit laphoz adtak drivert azt használom, viszont az SMbus és IDE drivert nem pipálom be amikor kérdezi mit telepítsen, mert akkor a CD meghajtómmal összeakad.
-
izb #11899 ja ja
csak úgy -
#11898 egy kis adalék, nem vagyunk egyedül! :) -
#11897 Rá tudod dugni a gépre kábel nélkül? -
#11896 akármit csinálok az írás 850K az olvasás 1100K, ez pedig USB 1.1 !! -
#11895 Abit NF7-S
Maoze, melyik alaplapi drivert használod? És miaz, hogy száguld? xMB/sec az írás a pendriveodra? -
#11894 milyen alaplap?
nekemis nforce 2 ( Abit ) + XP sp1 el ,és száguld a pendrive :) -
izb #11893 ja minden fent van
pentium4 procival és intel alappal is ugyanezt produkálja
tökön szúrom magam -
#11892 milyen alaplapod van? Nforce-os? -
#11891 oldjuk meg -
izb #11890 ehhhhhhhh
jó lenne ha megoldódna a dolog
bár én már mindent kipróbáltam és a sebesség maradt a régi. -
#11889 Fasza, nemtom rádugni, nem fér oda a ház peremétől... :) -
#11888 Sp2 van fent, alaplapi perszehogy fentvan.
Monnyuk mindkettőhöz volt USB kábel, most megpróbálom kábel nélkül, közvetlen a gépre dugva...
-
#11887 sp1 fent van?
alaplapi driver fent van?
ilyet szokott, ha az eszköz tudna USB 2.0 át, viszont csak USB 1.1 en megy. -
#11886 Ja, és mégvalami:
Ez az otthoni gépnél fordul elő (Nforce2-es lap+WinXP SP2), a munkahelyi P4-es gépen és Win98SE-n 3megabájt/másodperc a sebesség!!
Miééért? -
#11885 Ez pedig az eszközkezelő:
-
#11884 Ezt dobja amúgy:
-
izb #11883 az eszközök csatolásai támogatják a usb 2.0 szabványt viszont a benne lévő hardverek nem bírják az iramot.
nekem ugyanilyen problémám van az mp3 lejátszómmal.
Erre nincs megoldás. -
#11882 Segítsetek plz, mert az ideg széjjelb*sz!
Abit NF7-s és rádugva akár egy MP3 lejátszó, akár egy Kodak digitális fényképező (mindkettő USB 2.0 ez tuti!), és a másolási sebesség 850kilobyte/sec.
Alaplapi driver a legfrisebb, és kínomban feltettem valami Noforce2-es USB 2,0 drivert is.
Mégis ilyen alacsony a sebesség.
Miért???? -
izb #11881 Tapasztalataim szerint eszköz függő.
De durván 1,5M-2M. -
Maarki #11880 sziasztok még mindig az a problémám hogy nem tom menyi az az usb hosszuság mig nincs jelvesztés
Elöre is köszi a válaszokat -
Splen #11879 Szoktam játszani, érdekes módon nem fagy be alatta.Igen, a DirectX-et is variáltam, az sem segít:(Ez a Fast Write-os dolog elég új nekem, a BIOS beállításoknál meg nem tudom mi lehetne "elállítva", h így beszarjon.. -
#11878 jaa, szabványos Zalman cucc csak a heatpipe nem látszik:) -
#11877 a galériádban láttam, gondolom a te gépedről van benne a kép.
http://www.sg.hu/galeria/10368595531094147048.jpg
betűtípus felismerő prgvel még nem találkoztam.
vagy. felraksz font packet, benne 500 féle új betűtípus, és csak közte lesz,) -
#11876 ez a videókártyás dolgot most nem értem:)
valami olyan progi kellene ami felismer egy betűtípust, attól függetlenül, hogy fel va ne rakva vagy nem -
Zealot #11875 Helló. Van egy kis problémám egy géppel.
Azt csinálja, hogy miután kimegyek a játékból (pl. San Andreas, COD,...) egyszerűen újrainditja a gépet. Nem az enyém a gép, de én úgy vettem észre hogy csak akkor csinálja.
konfig:
Matsonic MC 9127C
Intel Celeron 1,7 GHz
256 MB DDR
Canyon GFMX 440 AGP8x
Windows XP SP1 eng (+LIP)
Mi okozhatja ezt??? -
#11874 amúgy videókártyád hátára a bordát hogy rögzítetted?
a legtöbb betűtípust fölismer, és szerintem elég intelligens ahhoz, hogyha olyat lát ami nincs meg gépen, akkoris felismerje a szöveget, max nem ugyanazzal a betűtípussal.. -
mochee #11873 Szevasztok!
Megírtam Nero 6 pont valamennyivel audio cd-ket, és azt tapasztaltam, hogy discmanen amikor hallgatom, némelyik számnak lemarad egy fél másodperc a végéről, pedig a gépen az mp3-ban jó. Nem inden szám végéből marad le, teljesen esetleges. Nagyon idegesítő probléma, Pioneer dvd íróm van 2 éve karácsonykor vettük, szal jó régi, más cd-dvd meghajtóm nincs.
Szal mitől lehet ez a probléma? Nem egyszer fordult elő. Lehet hogy a dvd-íróm nem megbízható már? Philips cd-kre írok, esetleg más márkát kéne próbálnom? (eddig mindig Philipset használtam, és nem volt vele bajom soha) Ezt tartom legvalószínűtlenebbnek, de lehet a Nero hagyja le azt a kis időt?
Tanácstalan vagyok, és így sajnos nem tudok több zenét kiírni.
Esetleg nem ismertek olyan programot, amivel mp3 fájl végére "beiktathatok" egy-két üres másodpercet, ez mindenképpen megoldaná a problémát.
Ha tudtok segíteni, azt nagyon megköszönném. -
#11872 És akkor mi van ha olyan betűtípus van a doksin ami nincs fent a gépen? -
#11871 FastWrite ki / bekapcsolása? ( bár ez főleg ati-knál szokott gond lenni, nekem egyik alaplapnál gond volt, másikkal már nem. pedig ugyanaz a chipset.. lol )
Biosban egyéb beállítások?
esetleg DirectX probléma? szoktál játszani? azok közben nem fagy?
susu:
Ms WORD-be ( L nélkül ) tudod szerkeszteni felismerés után, a Fine Reader az egyik legjobb OCR program. Sőt ha táblázatot szkennelsz be, azt is felismeri, görög betűket is, vagy ha rajz van benne, akkor azt képként, a többit szövegként, stb. -
#11870 van valami progi, Abby Fine Reader?
nemtudom mennyire hatékony -
Splen #11869 Remek.Ezzel is operáltam már, és a probléma nem szűnt meg:(Más tipp esetleg? -
#11868 és ha vissza rakod a régi ramot nem melegszik? -
#11867 használj trillant.
támogatja az msn hálózatát is, és nincs benne annyi csilivili szarság mint az msnben. -
#11866 Nem a legújjabb MSN? Úgy hallottam, hogy van akinek nem működik normálisan. -
susubaba #11865 Sziasztok!
A segítségeteket kérem!
Kapok 1 szkenert és szöveget kell beszkenernem.
Eddig ok!,de úgy kéne hogy szerkeszteni lehessen tehát valahogy worldba kéne tenni!
hogy lehet ezt megoldani?
plz Réka!
-
#11864 A gepem p4 2.8 prescott 478 pin 533 mhz asus p4p 800 e deluxe, vettem egy par 512mb corsair 400 mhz value ramot es a proci ugy melegszik miota beraktam oket mint az allat es persze lefagy mar csak ha mp3 at hallgatok is neha.....????
thx