64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Nashville
    A srác aki segíteni akar neked (izb) rendes, nyugodtan bízz benne, nekem is segített már régebben.
    Ha végképp nem sikerül összehoznod, akkor írj egy privit és jövő héten mikor ráérek ajánlok egy tuti programot, ami ráadásul magyar nyelvű és kitűnően működik. Addig is sok sikert!
  • izb
    Ez úgy néz ki hogy az ami,de ezt a programot nem ismerem
    viszont adok egy linket és itt egy csomó freeware FTP szerver progi van
    szemezgess.

freeware FTP server programs
  • bazza
    Megpróbáltam a FileZilla-val is:
    Állapot: Csatlakozás a következő kiszolgálóhoz: bazzahomeftp.no-ip.info ...
    Hiba: A csatlakozás nem lehetséges!
  • bazza
    Nincs?
  • izb
    az no-ip cím után nem kell plussz még ip cím
    látom elhomályosítottad.
    a másik meg hogy a gépedből FTP szerver legyen egy ehez való FTP szerver progi kell
    a total commanderrel csak a szerver címét tudod meghívni.
    Gyakorlatilag úgy tűnik,hogy most a semmit akarod meghívni,mert a gépeden nincs FTP szerver progi.
  • bazza
    Bár ha ismersz súlyos buktatókat, amik miatt ilyen probléma lehet...szólhatsz:)
  • bazza
    Szóval sztem vaslzeg az FTP progi beállításával van gond, de sztem nem lehet azt úgy elbaxni!
  • bazza
  • bazza
    Serv-U
  • izb
    egyébként milyen programmal csináltál FTP szervert??
  • izb
    Regisztrálásnál mindent jól csináltál??
    Program fent van?Cliens?
    FTP program tökéletesen be van állítva??
    Ha mindent alaposan végigcsináltál akkor mennie kell
  • bazza
    Persze hogy engedélyeztem, de nemsokat befolyásolt, a kapcsolódásban nem történt változás...
  • izb
    Egyébként a 21 porton kívül nyugodtan írhatsz be más port címet is,csak értelme nem sok van
    Ha valaki el akar jutni hozzád és nyitva van mondjuk az a port amit kitaláltál magadnak legyen az a 35679 akkor azt is megtalálja egy idő után
  • izb
    engedélyezd
  • bazza
    Meg is találja, csak nem akar kapcsolódni(kapcsolathívási hiba)...Mondom, a Norton tűzfala fel is ugrik, hogy vki jönni akar és hogy engedélyezem-e.
  • izb
    igy van
  • izb
    Vazze
    Amit beírtál email címet és jelszót azt írd be a kliensbe mikor kéri és már mehet is a buli
    ezen mit nem lehet érteni?
    azt a címet hívd meg amit regisztráltál
    tökömtudja.no-ip-org mondjuk
    ezt írd be a totalba és mindig meg fogja találni a gépedet.
  • bazza
    Elvileg csináltam egy Host-ot. Akkor az mire is jó? Ha azt beírják, akkor folyton megtalálják az aktuális IP-m? :))
  • bazza
    hmm...
    Eltévedtem? ez nem a !!!SEGÍTSÉG!!! topic? :S
  • izb
    aztán audiodakta módon csináld tovább......

• bazza
    igen, megvan, leszedve...aztán?:)
  • izb
    van ott egy progi
    na azt tölts le
    cliens
  • bazza
    no várjcsak. regisztráltam a no-ip-nél. Aztán mit is kéne ottan csinálni? :DD
  • izb
    legyél passzív
  • bazza
    No ezt nem nagyon értem...
    szóval: ADSL-nél ugye dinamikus az IP-m. Én a a Serv-U FTP szerver készítő progival próbálkoszok. A domainemhez nem írok IP-t, azt mondta a tutorial, hogy ha dinamikus az ip-m, akkor nem kell. Fut nálam a szerver, gopndolom, kipróbálom... TC-be beírom az ip-m és a portot(xx.xx.xxx.xxx:21), beírom a felhasználónevem és jelszavam. Csatlakozásnál felugrik a norton, hogy engedélyezem-e, mondom igen...a csatlakozás viszont a startdir=-nél megáll, és egy idő után hibát ír: Kapcsolathívási hiba
  • Nashville
    Na, én már készítettem egy ilyen kiszolgálót, de félelmeim vannak a 21-es port kinyitása miatt. A Zone Alarm- ot használom ami elég bonyolult, de jó kis tűzfal, csak azt nem tudom, hogy az FTP progi bezárása után a 21- es portot automatikusan lezárja -e. Szóval kérdés, hogy nem veszélyes ez az egész?
  • izb
    no-ip nél regisztrálsz letöltöd hozzá azt a progit amivel mindig megtalálja a gépedet ugyanis az IP címed dinamikus és mikor téged meghív akkor ezt a no-ip címet hívja meg.
    Persze azok után,hogy adtál neki user nevet és jelszót.
  • bazza
    Hi all!
    Egy gyors kérdés: Most barátkozom az FTP szerver készítéssel, olvastam egy tutorialt a beállításáról. Csak még azt nem tudom, hogy egy user hogy kapcsolódik az FTPm-hez mondjuk a total commanderen keresztül? Mi a kiszolgáló? Thx! :)))))
  • NeoMaN
    hol is kellene regisztrálni? nemértelek....
  • Zealot
    Bocs, nem volt időm aztán... Meglett? Ha kell még elküldöm MSN-en.
  • Met
    keress torrenten
    vagy adjak linket hozzá?
  • Met
    szerintem jó esélyed van arra, hogy le tudjál szedni mindent
  • izb
    Ja még regisztrálni sem igen lehet rajta..
  • NeoMaN
    http://softex.meganet.lt/modules.php?name=News&file=article&sid=128

Ezen rajta van elvileg a PRO verzió. 44MB az egész cucc, de vagy 200 másik hasznos progi is rajtavan és boot image az egész...
  • steweee
    légyszives küldd már el ha tudod, bár nem tudom hogyan lehetne, esetleg ha feltöltöd vhová, mert vagy 30-40 mega. amit sikerült leszednem a google találataiból az sajnos csak trial version, nem túl meglepően, és pont a partition recovery menüpont nem megy csak ha fullosra upgradelem.

vagy ha vki tud olyan oldalt amiről a teljeset le tudom húzni azt is megköszönném. egyébként légyszi mondjatok már véleményt, hogy szerintetek ha fizikailag nem halott a vinyó, mert az egy belátott partíciójáról 50 gigáyi anyagot már lementettem egyhuzamban, akkor remélhetem hogy a másik két partíció anyagait is vissza lehet szereznem, és valószínűleg csak a bootszektora fingott ki, nem fizikailag a meghajtó?
  • Met
    na sikerült?
  • steweee
    bocsesz mindenkitől, a downloadot elfelejtettem beírni a név után. bár nem vagyok egy nagy keresős. köszi mindenkinek
  • Zealot
    Tényleg nagyon jó progi. Nekem DC-ről van, de ha kell elküldöm.
  • Met
    nekem ezt dobta ki a google
  • Met
    link