64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Glpetyus
    thx
  • Met
    The Film Machine
    asszem ez a neve
  • Glpetyus

Lehet,hogy nem ide kellene,de a kereső az általam beírt szavakra kb. 212323232 topikot adott ki.....
    A kérdésem az lenne,hogy hogy tudok feliratos aviból (a felirat srt vagy sub) dvd-t csinálni ?
    Van egy WINAVI progim,használom is,fasza is,csak éppen a feliratot nem "kezeli".
    Nem lehet vhogy a feliratot "rárakni" a filmre,hogy ne külön fájl legyen ?
    Vagy akármi,csak pls,htx
  • hmhm
    XPanti-spy fentvan, és kikapcsoltál benne minden cuccot?
    esetleg más vírus/ dolgot ellenőrizhetnél..
    Ha ugyan arról az IP ről jönnek a kérések, akkor nézz a körmére :)
  • Shep
    Helyesbítek, vmi kintről akarja ezeket a filokat folyamatosan elérni, és azokat blokkolja a tűzfal.
  • Shep
    A következő probléma leküzdésében várnám segítőkész emberek hozzászólásait.
    XP-s rendszerem van, a probléma a következő Ingadozik a sávszélességem de veszettül, leginkább CS-ben tűnik fel a dolog, mivel úgy néz ki hogy 40es pingről pár tized mp. alatt felugrik 120-150-re aztán vissza 40-re és ez így megy folyamatosan, namármost így lehetettlen játszani, arra rájöttem, hogy az svchost.dll meg az ntoskrnl.exe fileok folyamatosan toszogtatnák a netet, na ez le van tiltva a tűzfal által, de ettől ők még menének és ez a folyamatos blokkolás okozza az ingadozást, ha kiengedem akkor meg azért, mi a bánatos rossznyavajét kezdjek vele? Vírus nincs nem az a gond.
  • hmhm
    lehet egy hirtelen fesz kimaradás, vagy memória hiba..
    vagy csak depressziós lett amiért nem foglalkozol vele ::F:D:DF:FD
  • izb
    egészségedre.
    Aki és az ezen az oldalon szerzi be a nyersanyagot.
  • Met
    fejezd be!
  • artschi
    Kérdés: ma reggel elindítottam a gépem, estére mire hazaértem, úgy állt, mintha újra lett volna indítva. Megnéztem az eseménynaplót, és ez egy délutáni időpontra ilyet írt:

Megnéztem a lenti linket, nem talált rá semmi megoldást... :(

Mi lehet a hiba szerintetek?
  • Bandi 18
    hát szerintem jó választás egy c-media 5.1-es kártya kb 2000 ft-ért de egy suond blaster audigy is már megfizethető közelségbe került
  • Bandi 18
    ok ok tisztázzuk a rack az a dolog amiben benne van vinyód ezt szokták a te esetedben külső usb rack-nek nevezni és benne vannak csatlakozók amire rávan kötve a vinyó. valszeg az IDE kábellel van valami gáz mondom vidd vissza az üzletbe ott majd megmondják mi a helyzet
  • Met
    kellene vennem egy hangkártyát, mintha az 5 éves PCI 128-am mostanában nem működne rendesen:)
    elvárások: nagy játék kompatibilítás, koax vagy SPDIF (?) kimenet jó lenne
    nem kell a leg újjabb és legprofibb:)
    mit ajánlotok?
  • Akos 001
    THX!!!
  • LoDMaSt
    Itt van egy rakat
  • Akos 001
    Ok,de fleshtörő progit hol találok?
  • GOAViktor
    Megnéztem, és felpörög. És nem rack van benne!
  • GOAViktor
    Megnéztem, és felpörög. És nem rack van benne!
  • Bandi 18
    mármint mit hogy felpörög-e? Azt lehet hallani+ha ráteszed a kezed akkor érezni is. De érdemes szétszedni bár ha nem értesz hozzá akkor ne tedd. inkább vidd el egy haverodhoz hogy ott műxik-e ha nem akkor vissza boltba és mondd me hogy ez és ez a probléma vele és hogy csináljanak valamit. Mert vagy a rack érintkezői szarok vagy a vinyo haldoklik amit kötve hiszek
  • GOAViktor
    Nem tudom, hová van jumperolva (hogy őszinte legyek azt sem tom mit jelent). A boltban ahol vettem már így adták készen. És egyébként felpörög aszem. Azt honnan tudom meg?
  • Bandi 18
    hát ezt nem értem nekem is van de semmi problémám vele. hova van jumperolva? Én hagytam a vinyón mnden jumpert a helyén. és felpörög a vinyó bekapcsoláskor?
  • GOAViktor
    Erre tudom ajánlani azt a megoldást, hogy szerzel egy Flashtörő progit, ami átalakítja az swf filet fla-ba. Ezt meg tudod nyitni egy flashszerkesztővel (Macromedia Flash MX), és onnan egy kis flash hozzáértéssel ki is tudod csalni.
  • GOAViktor
    Lenne egy kis gondom, bízom benne, hogy itt valaki tud segíteni!

Van egy Gericom Laptopom, és vettem hozzá egy külső tárat, meg bele egy 160 GB-os Samsung winchestert. A csatlakozás a géphez USB 2, a tárba USB 1.
    Számítógépemen magyar nyelvű Windows XP + SP2 fut.

Az a gond, hogy a winchestert csatlakoztatom a géphez (persze a fentiekben leírt külső tárral), De mindig csak kb a a tár kb. 20. ki-be kapcsolására ismeri fel a rendszer. Ez után hibamentesen fut, de miért kell ki be kapcsolni?

Valaki segítsen, kérem!

Előre is köszönöm!
  • attiGT
    Sziasztok. Igazából nem találtam megfelelő topicot, úgyhogy ide írok. (bocsánat) Az lenne a problémám (abit BH6 celeron 300 - 375-ön geforce Mx400 64nb 384mb ram) , hogy mikor leállítom a rendszert, akkor a monitor kikapcsolódik, a gép nem. Mi lehet a probléma? Előre is köszönöm a segítségeteket.
  • Akos 001
    Hy.
    Lenne egy nem éppem idevaló kérdésem.
    Van egy swf-em és abból kéne kiszedni a zenét.Van erre valami progi? THX
  • attiGT
    Sziasztok. Igazából nem találtam megfelelő topicot, úgyhogy ide írok. (bocsánat) Az lenne a problémám (abit BH6 celeron 300 - 375-ön geforce Mx400 64nb 384mb ram) , hogy mikor leállítom a rendszert, akkor a monitor kikapcsolódik, a gép nem. Mi lehet a probléma? Előre is köszönöm a segítségeteket.
  • Bandi 18
    vagy a táp nem jó vayg az alaplap valőszínűleg szerintem
  • Bandi 18
    kidobni?
  • hmhm
    Mit lehet kezdeni egy géppel, ami nem kapcsol be ?
  • Bandi 18
    valszeg nem a táp a hiba mert ha eddig bírta akkor most mért ne bírná. Addig ne vegyél tépot amíg tutira nem az a gond. Inkább kérj kölcsön egy haverodtól fél napra egy nagyobb tápot és ha szzal megy akkor probléma megoldva. Viszont az Abit lapok nem nagyon megbízhatóak mindig csak a gond van velük. Lehet hogy a lapod megelégelte a 2.8GHZ-es frekvenciát és csak 2.3Ghz-n hagyja üzemelni a procit
  • la1ce
    Pls valaki segitsen, mert már télleg megőrülök. Erre válaszoljatok pls!!
  • nyami
    az volt htx
  • hmhm
    speed :o
  • izb
    vááááááááááááááááááááááááá hova vegye le ??????
    Meg mit???
  • hmhm
    vedd lejebb a vga ramját!
  • HITMorpheus
    Túlmelegedés?
  • nyami

Na ez mitől lehet?
    Ha újra telepítem a videókártya driverét, akkor kb fél percig normálisan néz ki a játék, utánna ugyanilyen lesz :(

és nem csak az aoe3nál jelentkezik ez a probléma
  • servantes
    alaplapi driverek megvannak agp 8x apertura méret 128mb ezt nem tudom mi? leírnád?? köszi
    az nv driver 77.72 több helyen is olvastam, hogy ez a leggyorsabb driver hozzá.
    igaz nem teszteltem. Viszont még1 észrevétel:
    a 3dmark03 sysinfoja szerint 299 Mhz-en m1 a gpu. ez mitől van?
  • MiloShee
    Cső! Sztem ez így nem igazán kivitelezhető, hiszen ha jólsejtem akkor a BIOS-ban a beállítási lehetőségek a disable és az auto opciókban kimerülnek...
  • servantes
    sztem az nem lehetséges.
    dugd a mikrofont az SB LIVE-ba