64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • NeoMaN
    windowsban alapból át lehet konvertálni formázás nélkül...
  • Metwork
    Partition Magic-el lehet konvertálni
  • M@TriX
    helyes, mondjuk azért nézd meg, hogy nem-e hibás és ha jó akkor nyertél ;)
  • Tufa
    valamilyen csoda folytán kicsomagolta a filet, nem igazán értem hogy hogyan tette ezt, de nem zavar :D
  • M@TriX
    nemigazán :) (szerintem)

4GB-os file, vidd el egy haverhoz akinek NTFS-e van aztán kicsomizod és kész is...
  • Tufa
    Format nélkül nincs lehetőség áttérni NTFS-re, ugye?
  • Tufa
    ezt pontosabban hogy? a kitömörítést sem fejezi be, tehát nem tudok darabolni vele
  • Metwork
    nem darabolja fel, azt fogja írni, hogy megtelt a lemez
  • NeoMaN
    illetve talán kicsomizod, és automatikusan feldarabolja 1 gigás szeletekre....
  • NeoMaN
    szerintem sehogy
  • Tufa
    FAT rendszerben hogy lehet kitömöríteni 4 gigánál nagyobb fileokat?
  • CSOCSO
    tapod megadta magat
  • Shep
    Lehet valahogyan regedites, vagy file turkálással, a subwoofer hangerejét növelni, mert amit az audigy2 driver ad, háááát elég gyér.
  • Falconer
    Itt a kép, hogy érthetöbb legyen. Sry a méretért.
  • Falconer
    Nekem meg a következö problémám lenne. Van a géphez két tft monitor, egyik a DVIn értelemszerüen, a másik meg az analogon. Szeretném megoldani a Hydravisionnel, hogy két monitoron két külön kép, alkalmazás legyen, de kiirja, hogy csak egy aktiv monitor van. El tudná nekem vki mondani, hogy most akkor hogyan kell beállitani.(a TV nem érdekes)
  • Banyapapa
    kár, pedig lehetne hasznossabb is:o
    Igaz van még 2 év gari rá....
  • [NST]Cifu
    Ennek a SMART marhaságnak sajnos nem nagyon lehet hinni, amikor kezdett meghalni a Seagate winyóm, akkor is jónak jelzett mindent, pedig már tele volt bad sectorokkal... :\
  • Banyapapa
    Van valami jo prgi ami jelezné ha a vinyo kezdi megadni magát?
    Mert speedfan ezt mutatja:

HDDtune meg ezt:

Plussz everest se jelez hibát,de akko most mi a igaz?:P
  • [NST]Cifu
    Csak egy bizonyos játékban vannak ilyen grafikai hibák?

Mert akkor biztos driverhiba. Ilyenkor azt lehet tenni, hogy leszeded a drivert (eltávolítod), és teljesen újra felrakod. Esetleg lehet szórakozni a beállításokkal (vedd le pl. minden beállítást minimumra).

Milyen hibák amúgy? És milyen játékban?
  • hazsoo
    hali. Nekem van 1 ilyen lapom. Asrock 775dual-880pro
    Van abból hátrányom hogy a pci e x4 be megy az msi 6600gt?
  • biomage
    plug and play kárya mindegyik hangkártya ilyen
  • kutyafulu
    Hali!
    Tudja valaki milyen hangkártya a PnP sound Chip,és 98 alá kéne driver hozzá.
    Thx előre is.
  • Vviikkttoorr
    Mit tudok vele csinálni hogy ne melegedjen vagy valami? :)
  • Vviikkttoorr
    Hogyérted hogy nem melegszik?
  • Crokin
    Nem melegszik?
  • bigfoot
    az volt a baj hogy a régi ramok még benn voltak
    thx a helpet!
  • Vviikkttoorr
    Heló!
    Egy bizonyos játékban ien különféle grafikus hibák vannak!
    És nem tudnátok valami tippet adni hogy mit lehetne ezellen tenni mert már rengeteg ati drivert letöltöttem és mintha ott se lennének..semmi különbség...
  • saviola
    Hát ez fura probléma de szerintem is avval van gond. Egyébbként ezt vírus is okzhatná, de dvd-nél ez nem lehet
  • M@TriX
    szívás :)
    valszeg az autorunnal van a gond, esetleg azt egy tweaker progival állítsd le.
  • Ramore
    Tapasztalt már valaki hasonlót?

Kaptam kölcsön egy eredeti DVD filmet, beraktam a pc-be, majd 10 másodperc után lekapcsolt a gép. Elötte semmilyen probléma nem volt a géppel és az Xp-vel sem. Újra beindítottam, majd beraktam dvd-t és megint lecsapta, és ezt még kétszer megtette. Egyébként az asztali dvd lejátszó simán lejátszotta a filmet.

A baj az, hogy azóta már többször megismétldött a jelenség más cd illetve dvd lemez behelyezése után is, de nem minden esetben.

Mi lehet a baj?
  • M@TriX
    azért mondom, hogyha beszerez mechanikát és vágja egy kicsit a témát vagy van egy haver aki beszereli akkor olcsón megúszhatja.
  • Metwork
    akkor nem kell ha nem látszik
    ha elfér akkor tegyél kettőt arra az oldalára ami látszik:)
  • Metwork
    "házilag" nem lehet kicserélni a lemezeket a vinyóban?
  • mergal
    Sziasztok!
    Inno gf 6800as karim van! Venni akarok rá egy zalman 700cu vga hűtőt. Ehhez adnak memória hűtőbordát is amit elméletileg a kártya mindkét felére fel kell tenni!
    Kérdésem az lenne, hogy ennek a kártyának a hátulján nem látszanak a fekete memória lapok attól még fel tehetem a hátuljára a bordákat ??
    Remélem tiszta miről beszélek nem tudtam szebben megfogalmazni.
  • M@TriX
    winyó nem prögö, ha mázli akkor csak a mechanika adta meg magát vannak ilyen buherátorok, cégek ezeket komoly pénzekért teszik, pl Cégadatok mentése stb. de érdemes utánanézni és venni esetleg egy mechanikát vagy egy ugyan olyan winyót, aminek mondjuk esetleg a lenmezei adták meg magukat.

szóval minden csak idő és elsősorban pénz kérdése ;)
  • Met
  • Glpetyus
    persze :P
  • Met
    őő, az ott a végén csak véletlenül került oda ugye?:D
  • Glpetyus
    Vááá,köszi
  • Met
    hát úgy néz ki menthetetlen vagy:)
    pedig 2 filmet összefűzni egyszerűbb
    na, mindegy itt van leírás mindenféléhez