64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
izb #12344 Két eshetőség van..
1.szarul van beállítva a tűzfal
2.nem müxik a messenger szolgáltatása -
izb #12343 uninstalláld az sp2 és nézd meg hogy visszaáll e a régire.
ha igen,akkor próbálj meg keríteni egy olany xp verziót amiben már eleve van sp2 és úgy próbáld ki a dolgot.
Alaplapi a hálókártyád vagy integrált?
de szerintem nem az sp-vel lesz a baj. -
#12342 7.5 -
#12341 frissre. -
izb #12340 ez hanyas verzió a messengerből... -
#12339 nem tudjátok hogy ez mitől lehet? -
izb #12338 elviekben az sp2 nem okozhat ilyet.
Friss windowsra raktad fel a javítócsomagot vagy már elhasználtra?
-
#12337 datanetes/externetes meg győr.net vagymi, mindegyik ugyanazt az ingadozást jelezte -
izb #12336 Milyen letöltéseknél mérted az eredményeidet? -
Maarki #12335 Szevasztok van egy kis problémám az msnel nem tudom megcsinálni hogy videobeszélgetés melet legyen hang is én is meg a partnerem is sület.
Mi lehet az oka????
A sima beálitásokal probálkoztam ot minden oké.
Válaszokat elöre is köszönöm. -
#12334 Feltettem az SP2-t az XP-re és úgy tűnik a sávszélességem instabillá vált, hol mgasabb hol meg épp hogy csak a fele aannak aminek lennie kellene, van vmi beállítás sp2-höz vagy valami trükk? -
Szreeeeh #12333 Hogyan tudom azt megnézni, hogy a merevlemezem (régi) jó-e a leendő alaplapomba? Ha nem SATA, akkor belehet illeszteni egy SATA-ás alaplapba? -
#12332 Ha ismersz valakit akinek nagy merevlemeze van másoljátok át neki.
Vagyird DVDre csak 23db kell :) -
#12331 Oh help me plz... -
#12330 HI ALL!
Most tényleg nagy a baj, legalábbis úgy érzem. Nem hardware téma, de muszáj segítenetek, és nem akartam ezért topicot nyitni.
Az UW-n lévő smswebes pénz, ha eléri az 5000Ft-ot, akkor elvileg ki lehet küldetni. Nos kigyűlt, de sehol nem találom a kiküldés fünkciót. Akinek van már tapasztalata, az plz segítsen!
THX! -
#12329 valszeg ez lesz, de ki kell talánom, hogy hova hányjam át a cuccaim :)
átküldöm magamnak e-mailen :)
regelek mondjuk 50 guglis címet :) -
#12328 Akkor ha nemkattog akkor lehet hogy megjavult magától. Ha meg ugyis garis probald meg becserelni valami oknal fogva. Pl. elvesznek rola az adatok vagy letörlődik róla minden. Találj ki valamit. :)
-
#12327 én is -
#12326 garis még sokáig, pár hónapig tuti csak 100GB anyag van rajta aztán azért nehéz megoldani a formázást, direkt azért vettem, hogy ne szórakozzak CDkkel ;) -
#12325 Ha jól tudom kell hozza az Sp1. -
#12324 Formatáld le vinyód. Ha azután is csinálja nézd meg hogy nem-e melegszik nagyon.
Esetleg ha tudod vidd at egy ismerőshoz és nezzetek meg hogy nala csinal-e valami furcsát. Ha még garis is ujbol kattogni kezd csereltesd ki surgősen. -
#12323 Sp2-t kellene felraknom, felmegyez simán SP1 nélküli XP-re is vagy nem?
WindowsXP-KB835935-SP2-HUN.exe -ezt kell letöltenem SP2 gyanánt?
Kell vmi trükköt csinálnom, ha nem eredeti a winem? -
#12322 nyaszóval dva egy 120GB-os Samsung Sata winyó, semmi extrém használat, háttértárnak van berakva, oda töltök nagy fileokat.
a napokban egyszer elindítottam és nem látszódott, először infarktust kaptam, majd restart 2.ra már látta, bár Xp alatt néha kiírta, hogy késleltetett írás nem sikerült és érdekes kattanások hallatszottak néha a winyóból. és némely könyvtárba nem tudott bemenni és hibásnak írt ki videófileokat. restart után ez megjavult.
aztán pár nap múlva már nem is tapasztaltam hibát, de erősen aggódok a winyóért.
5let? van valami teszter progi a mechanikát teszteli le vagy mi?
vagy tapasztalt már vki ilyesmit. esetleg az XP a ludas, bár ezt nagyon kétlem. -
#12321 magicomp.hu is az,bár a raktárkészlet felöl e-mailban kell érdeklödni.
Anno házat akartam ott venni,megis kérdeztem emilben 1 chieftek-et, igaz a neve érdekes volt.
Még aznap irtak hogy elnézést elirás történt és a hibát még aznap ki is javitották.
Plussz elég soxor vásároltam ott és eléggé rendesek ott az eladok.
-
#12320 A #12308-re valaki? -
#12319 www.aqua.hu -
#12318 depo.hu
tájékozódásnak tökéletes. -
#12317 ha te csak nézelödni szoktál a boltban akkor igazad van.
ha én nézelödöm áru után biztos hogy megvenni is akarom -
#12316 csak nézésről volt szó, vásárlásról nem -
#12315 a bluefish felejtsd el azok b--kok az aqua jó és talán egy pár webáruházt is lehetne irni (depo és a hardver futár a leg óbb vételt ott megtalálod) -
#12314 aqua, bluefish -
Szreeeeh #12313 tud valaki olyan helyet (weboldalt) mondani, ahol van árlista, az árlistában szinte minden cikk van és az árak is jók?- egyszóval: egy jó hardver kereskedő oldalát -
#12312 dma
windowsban
vagy biosban engedélyezés -
#12311 a windows nem pioban kezeli a vinyot
rendszertulajdonságok/hardver/eszközkezelö/ide ata atapi/elsö vagy másodlagos ide csatorna/tulajdonságok/speciális beállitás/itt van -
mergal #12310 Sziasztok!
Bellasult a winyom 3500 kb/s másol kb.
Az íráskor is lassú.
win nincs rajta csak cuccos (samsung 120gb).
már formáztam is de nem lett jobb.
diskeepert is használtam.
Mi lehet a baj? -
la1ce #12309 Nos a táp: 300w-os. Lehet h ez a baj? Vegyek egy 400w-osat? -
#12308 Van valamilyen tapasztalatotok ezekről a hűtőkről?
Egy 3.2 prescot 478 procit kelle neki jól hűtenie de nem tudom hogy melyiket válasszam. Tudna valaki segíteni?
-Ez még egész új de hátha van már valaki Zalman CNPS9500.
-Cooler Master Hyper 6+
-Coolink Bat
-GlacialTech Turbine 4500 -
la1ce #12307 Nem terhelés kozben hanem pl ha deadulton van(2.8) akkor be se jon a windows csak egy kék képernyo és azon az hogy ha eloszor látja ezt a hibaképernyőt...
Megprobalom amit mondtál h 60fokra allitom. Holnap majd még jovok. Jo8 mindenkinek. -
#12306 Ha így jól megy a game, akkor nem érdemes frissíteni a drivert, nyomj rá hogy continue :9 -
#12305 De még a win sem ismerte fel a a lemezt. Direkt tök szűz xp-t is megnéztem, az se.. más cd kkel simán ment.
2 perces teljes áramtalanítás után működött.