64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Glpetyus

+ próbáltam 2 cd-s aviból 1-et csinálni...Az sem ment :)
    Béna vagyok,nincs mese :)
  • Glpetyus

Ugyebár a virtual dub-al rá lehet "égetni" a feliratot az avira..
    (itt olvastam :))
    Letöltöttem,de hülye vok hozzá
    Vki el tudná magyarázni,hogy mi a halált kell csinálni ?

• Met
    örüljetek neki, hogy magával rántotta és nem szakadt le egy lába, az intel bordáknak az allján van valami réteg ami a hővezet paszta helyett van, az akkor meg van olvadva amikor használod és amikor leáll és szétszednéd a ragasztó szerepét tölti be :)
  • CSOCSO
    erdekesseg:
    haver gepe ment 3 napot non stop..leginkabb csak toltesre volt hasznalva...
    az alaplap ASUS es juliban vettuk.
    ujrainditasnal megszolal fekete kepernyonel a gep: SYSTEM FAILED CPU TEST
    vagy cpu test system failed?? mindegy...
    a lenyeg hogy nem indult el sehogysem.
    szetszedtuk osszetettuk a gepet de semmi.
    Jo oke..elmentunk az itteni egyik legkomolyabb pc boltba (tigerdirect.com)
    amikor en voltam 1 evvel ezelott 50 dodoert kb 10 ezer ft ert nezik at a gepet hogy mi a baja.. erre most kinyogtek hogy 50 dodoert itt kel hagyni a gepet 1 hetre... mi kb fel oranyira lakunk onnan) es mi van ha most kell a valasz? -kerdezzuk.
    aszondja a csako 130 dodo...
    MIVAN???? mi a jo budos ****rol beszelsz???
    130 dodo.. tehat hasrautve 25 ezer ft.. cak a vizsgalas.. -ANYAD... adjatok egy uj alaplapot... 100 dodo.. MSI alaplap majd ha nem ez a baja akkor jovairhatjatok mint vizsgalasi koltseg.. CSUMIIIIIIII... hazajottunk osszeszereltuk es mukdott is.. mondjuk az ASUS szetszerelesnel erdekes volt hogy a Tt cpu venti magaval rantotta a p4 chipet is... kirantotta a helyerol ugy hogy az rendesen le volt zarva!!!!
    nahde mindegy.. mostmar megy.. szerencsere.. es 30 napos gari volt az asusra..szal max a gyartohoz tudjuk visszakuldeni...

csak sajna egy vincsi megpusztult... nem porgeti fel a gep:(
    pedig fontos adatok lehetnek rajta.. lehet hogy csak a tapcsatija halt meg????
    meg lehetne menteni vhogy? aki tud valamit az pls privizzen meg!! koszike elore is
  • dante3
    Sziasztok!
    Lenne egy kis problémám egy asus x800xl extreme pci-e karival!
    Most dobtunk össze egy gépet az öcsémnek többek között ez a kártya is helyet kapott!
    Amikor feltelepítem a videokártya drivert ujraindítás után nem bootol be a windows xp!
    Gyári driverrel is és a legújabb catalysttal is ezt csinálja!
    Ötleteket várok a probléma megoldásához!köszi előre is!

• biomage
    lenne egy kérdésem rezetelte a biost miután belle lett rakva az új ram
  • Met
    Ki kellene próbálni másik slotban is, néha használ.
    A régi ramok is benne vannak?
    Bios frissítés?
  • bigfoot
    nem tom hova rakta,mert ez tegnap történt és még nem voltam nála!
    miért ha az alaplap nem támogatná akkor elindulna a gép?
    mert ez állandóan újraindul és rendszerhibár ír ki
    de azt modnja kb 5 * újra indul és jó
  • Met
    Abszolút nem biztos, hogy jó azért mert új.
    Alaplap támogatja? Másik slotba próbáltátok?
  • bigfoot
    haverom kérdi:
    most vett 1024 ddr400 as ramot a gépébe.eddig tökéletesen működött de most hogy berakta a ramot állandóan újra indul meg ilyeneket csinál!a ram új szal az sztem jó
    én arra tippelek hogy a táp nem bírja
  • czky
    Nem ártana egy új Windows-t felraknod.
  • QPR
    Sziasztok,

van egy gondom

videókártyát cseréltem, FX5200 -ről ATI 9550-re, a drivereket levette, feltettem a netről a legfrisebbeket és mégis lefagy néha a gépem. FIFA 2005-ben például meccs közben is, meg ha a Create Player menüt választom akkor 100%-osan megáll.

Ujrainstalálás segít?
  • Trade
    Dvi kamerarol masoltam videot firewire porton keresztul es
    olyan gondon van hogy a mediaplayer nem tudja lejatszani csak
    az mgi video wave progi.
    Tudom vmilyen codec baja van csak nem tudom mi kell hozza
  • [NST]Cifu
    Hát az tényleg zűrös. :(

Akkor rakd fel az M$ ICS (Internet Connection Sharing) progit (itt találsz angol nyelvű leírást róla)
  • Maarki
    Akkor és mien progi nem tod
  • Maarki
    64mbyt van bene és egy 233penti
  • [NST]Cifu
    Mennyire tré gép? Ha van legalább 256Mbyte ram és egy Pentium II.-es proci benne, akkor már elviszi, és az XP-ben alapból van netmegosztás funkció. Win98 esetén is megoldható valahogy, de megvallom sejtelmem sincs, hogyan (talán külső program segítségével?).
  • Maarki
    Ja de már van egy router csak az kétt ucával aréb meg a másik gép ngyon tré nem megy rajta az xp
  • [NST]Cifu
    Rakj fel a másik gépre is WinXP-t, és utána simán meg lehet osztani a netkapcsolatot.

Ha a két gépet pedig rendesen akarod használni, akkor inkább javaslom a router használatát.
  • Maarki
    Hellotok!!!

VAn egykis problémám remélem tudtok segiteni??? Kezdem az elejétöl othon van 2gépem szereztem mellé egy hubot azt a másik gépre is szeretnék netet csiholni na de az én gépemen ugy van net hogy egy wirelles usbn keresztül és ugy is háloba vagyunk és nem tom hogy mit kell be álitani hogy a kétt gépen legyen net az egyiken xp van a másikon 98 és nem tom mit és hol álitsak be

Köszönm elöre is a Válaszokat
  • biomage
    oké megmondok a tulajdonosnak és köszönöm a segitséget
  • NeoMaN
    nem kell fosni, ott van awdflash ami windows alól online frissíti a biost, még a le is tölti magától, és backupolja a régit....
  • biomage
    kösz greenpeace
  • biomage
    nem gondoltam volna hogy kezelési probléma lesz alaplap miatt bár mégis
    a szoftverfrissités biztos megvolt, a biostol meg fél hogy tönkre megy igy lenne egy ujabb kérdésem olvastam olyan az abit alaplapról ha a bios félre sikerül akkor belle kell rakni egy pcios videokártyát és a bekapcsolás után nyomni kell egy billentyüzet kombinációt és elindul a számitógép igaz e és mit kell nyomni
  • NeoMaN
    BIOS

Pont sata rom frissítések vannak....
  • [NST]Cifu
    Az a baj, hogy ezen nehezen lehet segíteni.

Ha jól rémlik az NF7-S esetén a SATA külön chipes megoldás volt (HPT-360 talán?). Esetleg ott van a probléma (szoftverfrissités).
  • NeoMaN
    frissíts bios-t
  • biomage
    valaki segitsen plz
  • czky
    De hát ez pont az amit mondtam. Ha fullon akarsz játszani, vegyél új kártyát. Lehetőleg drágát. Az utolsó mondatoddal 1et értek.
  • [NST]Cifu
    Fordítva. A játékfejlesztők arra mennek, hogy kihasználják az új videókártyákban lévő lehetőségeket. A CoD2-őt is lehet úgy futtatni, hogy egy 9600XT-n ne akadjon, de akkor úgy néz ki, mint az első része...
  • Sam16
    jó akko szerinted is a VGA a baj nem a gép? akko mind1 :( azé köszi
  • czky
    Nem akarlak elkeseríteni, de a 9600XT kari már nem tartozik az élmezőnybe. Mondom a cod2 még nálam is akad fullon, pedig a 6600gt van 2x olyan jó mint a 9600xt. Sajnos manapság a játékgyártók is arra mennek h új dolgokat vegyél a gépedbe.
  • Sam16
    hat elküldjem hogy milyen beállítással dolgozom mellékeljek képet? De bánt mert most kaptam meg egy jó gépet és nem fut rajta ilyen játék a F.E.A.R-ra azt mondanám rendben van de piont ez nem?
  • czky
    A táp az télleg jó. De szerintem ne erőltesd a full grafikát. Ha lejjebb veszed akkor is ujraindul?
  • Sam16
    Lehet hogy a 128-as VGA nem bírja de akkor se szabadna ujraindulnia a gépnek!
  • Sam16
    Ráadásul Chiftech
  • Sam16
    400W táp van benne! Ezért csodálkozok én is
  • czky
    A Call of Duty 2 még nálam se fut el fullon. Szerintem próbáld meg medium-on futtatni a játékot. Lehet h a fullos beállítás túlterhel vmit és azért indul újra. Milyen tápegységed van?
    A FEAR fullon? Nálam csont médiumon volt amikor nem szaggatott...
  • Sam16
    Szevasztok! Lene egy nagy kérdésem van egy ilyen gépem: intel p4 3GHz proci 1 GB RAM egy Asus p5p800 alaplapom és egy ATi 9600 XT 128 MB-os.ÉS nem tom hogy van a Call of duty 2 és ha felhúzom max grafra akkor ujraindul a gépem pedig szerintem elég ütős gépem van és simán kéne futnia és nem tom hogy ez most Hardware vagy a játék szoftverileg hibás de azt nem hiszem. De ugyanakkor a F.E.A.R pedig megy rajat majdnem full grafon és nem szaggat! PLZ HELP!!!!
  • RelakSfromhome
    Nem hiszem el.

A proci kapott némi hővezető pasztát (a gyári kissé nagyon száraz volt), és most úgy pörög a gép, hogy öröm nézni O_O