64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Danyi #12464 Hi all! Szeretnék egy kicsi segítségetkérni. 6600 LE kártyával rendelkezem, és a letiltott pipe lineokat szeretném, feloldani. Ez sajnos nem ugyan az a 6800 LE kártyákéval ezért eddig nem oldottam meg :(
PLS HELP ME! -
izb #12463 nem újraírható
az RW szürke szinü -
#12462 Itt nézted? -
#12461 ASUS CD-S520/A ha valaki tud ehhez a cd-rom-hoz firmwaret az írjon ! -
#12460 lila. -
#12459 #12434 ! -
#12458 ha rosz lesz akkor biztos hogy hibás a ram -
#12457 az biztos
reseteld a biost ved ki az elemet és csak anyit állits a biosba hogy melyik meghajtót kezdje nézni vagyis a cdt és csinálj mégegy memtesztet -
#12456 Szóval 90% esély, hogy memó probléma? -
#12455 ddr401 az nem tuning és a 2.5-4-4-9 sem -
#12454 Vagy valamit rosszul állítottam be a BIOSban? Alig állítottam rajta valamit... -
#12453 de nem tuningoltam semmit... -
#12452 hát igen hagyd az alaplapra a memoria kezelést és ne tuningold a ramot
-
#12451 Gondoltam, hogy a kékhalálozás után lefuttatok egy kis Memtesztet...
Memtest 30 perc után. -
izb #12450 Milyen szinü a lemez alja?? -
#12449 peccseld a játékot -
#12448 azt írja,hogy IA SSE támogatva
de az SSE2 és SSE3 az nem
de a játéknak az SSE kell csak simán szerintem
szal ienkor mit lehet tenni? -
#12447 Kibővített utasítás készlet.
kérdezd le az aida-ban hogy ott látja e! -
#12446 Hali
AMD Athlon XP 2200+ procim van
1-2 játéknál azt írja ki hogy nem támogatja az SSE-t.
ez micsoda?
elvileg támogatnia kéne! -
#12445 nem!
Egyszerűen RW felirat is szerepel MINDEN +R lemezen
az okát nemtom -
#12444 oks, akkor csak amolyan gyártási hiba, gondolom :)) -
#12443 nem újraírhatóak!!
sajna ez van, +R en szerepel az RW rövidítés is
ennyi -
#12442 ezt értem és látom, de ebből még nem derül ki, hogy melyik. egyébként szerintem egyiksem:)), mert a read-write ha jól tudom a DVD-RAM-ra jellemző, a re-write pedig ugye az újraírható, de amiről szó van az elvileg(!) csak egyszer írható, DVD-ROM. valami jelzés lehet, de mi?
rokonnak van ilyen, vettem tőle egyet, mert sűrgősen kellett. mikor kivettem a DVD-tokból láttam meg ezt a jelet, meg is kérdeztem, hogy "mit adtál Te nekem vazze?" :))
Ő nem nagyon van otthon a témában, de azt mondta, hogy megnézte a többit is és mindegyiken ez van írva, tehát nem keverte össze az újraírhatókkal. tehát, ich weis nicht -
#12441 RW Read-Write Informatika Adatfeldolgozás
RW Rewritable Informatika Adattárolás -
#12440 RW -
#12439 Ez minden DVD+R-es lemezen rajta van nemtom mit jelent ez valamiféle jelzése a +r-es lemezeknek -
#12438 Hi!
Igazából nem segítség kell, csak nem értek valamit. Az alábbi képen Verbatim DVD+R lemez doboza van. A nagy DVD+R felirat alatt látható egy "RW" jelzés. magán a lemezen is a szokásos DVD felirat helyett is "RW" van. Most ez mit jelent? újraírható lemezt (Re-Writeable)?
A kép: kicsit kicsi a kép, de talán látható (esetleg mentsétek le és úgy:))
-
#12437 hát nemtom a Kngmax is jó sőt.. de a Samsungnál a Kingston jobb ez tuti de ha mindenki a kingmaxot dícséri akkor én is azt ajánlanám. szal nyugodtan cseréld le Kingmaxra -
#12436 Nekem azt mondták, hogy a Kingston majdnem ugyanolyan, mint a Samsung... Különben nekem is a Kingmaxot ajánlották. (csak akkor nem volt a készleten) -
#12435 Nekem Samsung ram hibátlan. Nem biztos hogy érdemes + x ezer forintot kiadni a márkáért. -
#12434 a lényeg hogy kibukott a hibás eszköz. -
#12433 de én ajánlom neked a Kingstont ahány boltba mentem mindenhol mondták hogy a Samsunggal nincsenek jó tapasztalataik. Viszont Sansung vinyót érdemes venni -
#12432 az 1 hiba is hiba, úgyhogy tényleg érdemes lenne kicseréltetni. 3 napon belül szó nélkül kell másikat adniuk. vagy pénz vissza. vagy csere másik memóra. Én a Kingmax mellett állok, mert nekem bejöttek:)) lehet, hogy 2-3 nanosecundummal lassabb, meg nem lehet "annyira" húzni (nekem 5% is bőven elég), de akkor is jó, sőt kiváló és csak fejlődnek. -
#12431 Holnap viszem is vissza. Az efféle memóriák vagy mindig jók szoktak lenne, vagy rögtön elromlanak. Általában ez így szokott történni.
Mennyi hiba még az elfogadható? -
#12430 ha még garis a mem-ed vidd vissza (olvastam hogy samsung) kérj másikat és vegyél Kingstont az tuti -
#12429 hát az nem jó sőt.... -
#12428 270.000 memóriahiba 20 perc alatt mennyire elfogadható.
(Memtestet futtatom, nem értek hozzá, inkább csak az Errors
------ listáját figyelem.) -
Szreeeeh #12427 Nem tudok abban kiigazodni, hogy az x800xt-k ára mekkora. Szerintetek mennyibe kerül egy x800xt? -
#12426 nekem Abit AN8-as alaplapom van (tehát ugyanaz, mint neked, csak nem ASUS-elvileg:)), és nekem mikor bekapcsolom a gépet, akkor mikor ellenőrzi a memóriát, kiírja mekkora van benne, meg, hogy milyen proci és mennyi MHz-en fut. Szal ott írja, hogy most 1GB 1T, Dual Channel Mode(ez utóbbi lehet, hogy nincs). korábban 512MB 1T v. 2T, Single Channel volt írva. Az az 1T vagy 2T nemtom micsoda. ezt valaki okos megmondhatná:)
szóval az a lényeg, hogy az ilyen új kártyák kijelzik, hogy mi van "bennük". -
#12425 Sajnos hatalmas a valószínűsége...