64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Met
    Nem adtak a hűtőhöz és a bordán sincsen?
  • izb
    elviekben fontos lenne,ugyanis ez segít a hő optimális átvitelében
    ha nincs és mondjuk a hűtőd procira helyezkedő része szarabb megmunkálású akkor a hűtés nem lesz kielégítő.
    De egy próbát megér.
    Max holnap veszel rá,és felrakod.
    Ettől elviekben nem károsodhat a procid,max az alap lekapcsol.
  • alakulat
    nagyon fontos bekenni????
    mert nincs semmim amivel betudnám kenni
  • izb
    ja nem árt ha kenegeted
  • alakulat
    HI!
    Ha vettem egy vadi új procihűtöt akkor annak az alját kennyem be ilyen szilikonos kenőcsel vagy nem fontos?????????????????
    vki help!!!!
  • izb
    az AMD beépített memóriavezérlővel rendelkezik.
    Jobban kezeli az utasításokat.

Nem fogok vitatkozni veled.
    Rangon aluli lenne...
    Ja és nem ártana végigolvasnod az egész irományt.

Az ő esetében csak akkor lenne egy halvány esély arra hogy gyorsulna a gépe a plusz memcsitől,ha párban brand memcsit venne most packban.
    De nem erről volt szó a hozzászólásában...
    Vita lezárva..
  • M@TriX
    "azért az 5% gyorsulásaért főleg egy Pentium alá tök fölösleges"
    mibe hogy AMD-d van, anyám, ennyire elvakult ne legyél már.
    P4-et írt ebből arra következtettem, hogy eredeti Intelje van, meg egy GEIL memcsit csaknem vág be egy szar alaplapba, meg gyenge proci mellé.

milyen minőség? mind1, úgy látom ez neked magas ;)
  • izb
    ennyit lát a winfos formázás után
    a 160GB az nem 160 hanem kevesebb.
    152-153gb
  • izb
    "hanem a minőség miatt érdemes"
    milyen minőség??????
  • izb
    elöszőr is tisztázzunk valamit.
    Van neki egy régebbi ramja.
    Ugyanilyet kéne vennie,ami sajna nem fog menni,és igy tök fölösleges belefeccolnia egy második 1gb memcsibe,mert lehet hogy dual-ban fogja hajtani,de hogy gyorsabb nem lesz az már biztos.
    2 ugyanolyan és egy szériából valónak kell lennie és akkor talán gyorsabban fog menni.De azért az 5% gyorsulásaért főleg egy Pentium alá tök fölösleges főleg úgy hogy nem is ismerjük az alapját.
    Lévén hogy a Pentium memória kezelése minden csak nem jó.
  • M@TriX
    1GB ma már ajánlott, mint már említettem, dualba két 512 tökéletes. de ha valakinek egy darab 1GBosa van és van rá keret akkor még egy 1GB-osat nem a mennyiség, hanem a minőség miatt érdemes
  • bigapó
    szerintem használna, mert nekem 512ről 1 GB-ra, szintén dual-ban akkora ugrás volt, mint ide jeruzsálem:)) jó, tudom, hogy nem sok dolog használja ki, de azt ugye mindenki tudja, hogy a minél több, annál jobb elv uralkodik, még mindig:)))
  • Ferencz István
    Szerintem ez normális.
    Az én winyóm 120GB-os és 114-et ismer fel. De volt már 80GB-os winyóm és abból pedig 75-öt ismert fel.
  • ffxi
    Lehetetlen! Most vettem tavasszal!

• LTG
    segitsen valaki
  • LTG
    van itt valaki??????????????
  • LTG
    valaki!!
  • LTG
    hi valaki segítene?Vettem nem rég egy ABIT IS7-E2 alaplapot.
    Meg egy Samsung 160Gb Serial ATA vinyót és csak 152Gb ismer fel.
    ja meg 30000kb/s két vinyó között ez normális??
  • M@TriX
    meg ha ingyen van akkor persze, de jelneleg nemsok minden használná ki a 2GB-ot, 1 még elég azért, de ha jó vétel beruházhatsz, mert a jövőben jól jön még, d emost még felesleges erre áldozni ha máshhova is tudod rakni a zséd
  • M@TriX
    ööö, ha 1db 1GBos ramja van és egy másikat berakna mellé dualba igencsak lenne változás...
  • izb
    semmit sem
  • Attila 007
    Sziasztok!Egy olyan kérdésem lenne hogy egy p4 p.2 es gépem van 1 giga geil 400 mhz dual channel rammal, excalibur x800 pro vga val, és ha vásárolnék bele még egy giga ugyanilyen ramot, azt játékok közben a teljesitménynél számitana e? Válaszokat előre is köszönöm.
  • Metwork
    én így értelmezem:)
  • bigapó
    akkor ez csak az sse nélküli prociknál van?
  • Metwork
    az én szabad fordításomban azt jelenti :)
    hogy a felsorol verziójú driverekkel és SSE támogatás nélküli AMD procival rendelkezel akkor lehetnek grafikai problémák. Tegyél fel a felsoroltaknál régebbi drivert.
  • [Jakuza]
    Annyit ir, hogy hasznalj regebbi NVIDIA Forceware meghajto programot azzal esetleg megszunik a problema.
  • jegi07
    Sziasztok.Szeretném a segítségeteket kérni mert az nfl 2006 nem indul el.Főioldala bejön és lefagy a betöltésnél.AMD athlon 1800 xp procim van és nvidia gforce4 apx8 videokártya.Itt lehet valami hiba mert a readme is jelzi ezt irja:Users of NVIDIA video cards utilizing the NVIDIA Forceware 66.93, 71.84, 71.89 and 77.72 drivers and AMD processors without SSE support may experience various graphical problems. These problems can be avoided by using an older version of the NVIDIA Forceware drivers.
    Nem tudok angolul és sajna nem tudom mit jelent.Nvidia driver a 78.01. van fent a gépemen.Ha tudtok lécci segítsetek.thx
  • bigapó
    hát, ha nem tudja az alaplap kezelni, akkor szvsz nem. a kis könyvében le kell írva legyen:)) jó magyaros volt.
  • MasterJay
    sata1-es lapban megy a sata2 az oké. De a sebesség is nő. Mert, ha jól tom az 1-es az 150 a 2-es az 300.
  • MasterJay
    Igen ez valószínűleg fizikai hiba jobb, ha minél hamarabb lecseréled és mented az adatokat.
  • izb
    Oda vissza működik,max a sebesség nem lesz ugyanaz...
    sata2 alaplapban megy a sata1 vinyó
    sata1 alaplapban megy a sata2 vinyó
  • izb
    Úgy néz ki,hogy a vinyód haldoklik...
  • wiezro
    Szaisztok!
    A délután már volt egy nagyon érdekes szitu amit leírtam, mert télleg áérdekes, meg mert nekem segítség kéne.... sakhát mint megtudtam rossz helyre....... a problémám a következő:

van egy nagyon jó kis modemem(kábelnet) meg egy philips mikrohullámú füllhallgatóm.... és ez egy hosszú ideig így ment is........ de most ha a philips jeladó közelében van a modem és a jeladó aktív akkor a modem nem érzi a koax kábel jelenlétét......... szal pl ha bekapcsolom netezés közben a szerkentyűt akkor "elfogy a net szépen"

aki okos mondja meg hogy ez miért van , és hogy mit tok ellene csinálni!

kösz előre is....

Még rajzoltam is hozzá, hogy szebb legyen:

• WOW
    SZiasztok.Aproblémám a következő.van egy SATA csatlakozású gépem és szeretném lecserélni a benne lévő vinyót.Amit szeretnék az SATA II-es.Azt szeretném kérdezni,hogy kompatibilisek e egymással és ha rákötöm müködifog?
  • KViktor15
    Jó megoldódott, a kábelekkel lehetett valami.
  • ffxi
    Már nagyon sokszor csinálja ezt:

"A windows nem indítható mert az alábbi fájl hibás vagy nem található: hal.dll Telepíccse újra a fennti fájlt!"

Hiába! Utána már nemtom feltelepíteni ezt a hal.dll-t, mert formázatlannak ismeri fel a meghajtót. És akkor formázás, XP_install stb....

Másik verzió:

"A windows a következő könyvtárban talál hibát: ......\system32 Rakja be a telepítőt és válassza a 'j' parancsot a hiba javításához!"

Szintén ua!

Lehet, hogy vírus okozza ezt? Mert csak az internetes drive csinálja ezt (mert két különböző win-em van két különböző drive-on).

Ha vki tud vmit kérem HELP, már nagyon idegesítő állandóan telepítgetni.

• KViktor15
    Sziasztok!
    Nem is tudom hogy tudnám elmagyarázni mi a gond. Szal van egy gépem ami már jó pár éve csak áll, és most lett monitor ugyhogy össszeraktam. Fölraktam win98-at, akartam már a többi progit rakni, működött jól. Aztán kikapcsoltam, mert a cd-vel volt vmi, kábeleket kicsit igazgattam stb. Aztán azóta nem indul el a gép. Remélem érteni fogjátok. Szóval elindul, olyan mintha töltene, de a monitor sötét. Olyan mint amikor kikapcsolom a gépet de a monitort elfelejtem, és a sárga led ég rajta. Tehát bekapcs, mintha töltene, de monitor lede sárgán világit. Ha benn van a vinyó akkor is, és ha már semmi sincs benn akkor is. Mitől lehet?
    Ja még vmi: Az egyik tápkábelből kijön egy vékony sárga és egy fekete vezeték, ami a végén összemegy, és olyan csati van rajta, mint amilyen pl a speaker, hdd led, reset gomb, stb, tehát amiket be kell dugdosni az alaplapba. Nem emlékszem, hogy be volt e az kötve vagy nem. Be kell valahova kötni?
    Előre is köszi a segítséget.
  • Shep
    Most úgy tűnik helyrejött, lehet, hogy csak az axelero szórakozott.
  • biomage
    újra itt és megint a nyomató miatt na szóval ledöbentem az adot nyomtaton volt usbs vezetékhez vallo csati szal már müxit akkor minek irók ugye müködni. müködik de hogy a patron nem akar rendesen fogni az ismerösöm akié volt a nyomtató azt mondta hogy rossz tinta lett belletöltve és megszáradt ez nem igaz szerintem mert ha a kezemet hozzá nyomom akkor tintás lesz
    segitsetek ötletel hogy tudnám megjavitani hogy jó legyen
  • Tufa
    nincs tűzfalam, az msn meg 4. nap ne menne? WebMSN-ről betudok jelentkezni