2391
-
#1073 OBI pls állítsátok át a szervert RW-re, vagy ATG-re. CTF a VC gyengéje. -
#1067 Az autokick be van kapcsolva, de valamiért nem működik... -
#1065 egyebkent erdemes varni az angol brutkobb verziora, vagy azt latni sem fogjuk? -
#1064 a mindezek ellenere-t a kisebb hibakra ertettem -
#1063 milyen fokozaton jatszottad? en hardon jatszom de lehet ujrakezdem vietnam fokozaton......bar igy is hullok rendesen :)
elovilag vmennyire van....kurtyog, meg vartyog minden....de nem gondolhatod es varhatod el, hogy jo hangos AK-47-esek kozott rohangaljanak :)
en pont tegnap fejeztem be a Soldier 2-t single-n /picit felfuggesztettem anno/ - SoF fokozaton, 3 mentessel......azert nekem is hianyzik kicsit az embercincalas
Kulon tetszik, hogy nincs nalad 1283 fegyver, es menteni sem lehet, es celozni is neked kell
nem egyszer becserkesztek a vietcongok, kimozdultak a rejtek mogul /sziklak, faronkok.../ odalopakodott es szetlott......bar neha csak gubbasztanak
mindezek ellenere nekem is tetszik a technika, szerintem a legjobb anyag emberben torteno lovoldozes temaban -
#1061 Ha mások is így gondolják, akkor kikapcsolom. -
#1060 OBI!
Nem lehetne a TK-t kikapcsolni hamár minden kis faszfej bejöhet a szerverre?
Iszonyú idegesítő, hogy szinte csak piros sorokat lehet látni és a játékosok fele csak a vote-olással
foglalkozik. -
#1059 Ha bemész a lőtérre, kiválasztod a sniperpuskát rögtön találkozol vele ... :( -
Üdv all!
Na, sikerült a végére érnem az egyjátékos kampánynak, úgyhogy ennek örömére én is véleményt formálnék. (persze szigorúan csak a single részről):
Imho a csehek ismét kitettek magukért. A vietcong SP kampánya mindamellett, hogy valóban történelemhű, felejthetetlen hangulattal is szolgál. A küldetések egytől-egyig szemet gyönyörködtető, egzotikus, a valóságban is létező/zett helyiségekre kalauzolnak el, és mindamellett igen hangulatosra sikeredtek. Volt, hogy percekig csak némán álltam és gyönyörködtem a Pterodon munkájában. A sok apró részlet, -legyen az jó, vagy rossz- állítja össze az összképet, és a Vietcongnál -az alábbi listák mennyiségtől függetlenül- összességében jócskán az előbbi van túlsúlyban.
Extra pozitívumok :
- Tetszett nagyon, hogy ha a pályákon rossz felé megyünk, nem a már megszokott láthatatlan fal akadályoz meg a továbbjutásban (nyílt területeken), hanem időt fordítottak rá, hogy a blokkokat, úttorlaszokat hihető formában ábrázolják.
- Az MI-re sem volt különösebb panaszom (kivéve egy nagyon durva bugot, melyet alább írok le), Nhut igazán értette a dolgát, útvonalkeresési érzékét tökéletesre fejlesztették.
- A töltények becsapódási/lepattanási hangjai, zingjei eszméletlenül élethűek
- Világ megvalósítása, részletesség, feeling, sátöbbi...
Természetesen találtam számtalan apró és nagyobb hibát, bugot, melyekre ha odafigyeltek volna a Pterodonnál, elkészíthették volna a tökéletes játékot. Ezek az alábbiak:
Negatívumok :
- A legdurvább bug, melyet felfedeztem talán az volt, hogy társaim csak követni képesek engem. Tehát, ha egy szűk, egyszemélyes zsákutcába tévedünk és visszamennék, menthetetlenül tölthetem újra a pályát/állást, mert a mögöttem rostokoló tag a világ összes kincséért sem hajlandó kiengedni/visszamenni. (lehet, hogy van vmi megoldás rá, de én nem találtam)
- A másik durva bug, hogy a karakterek egyszerűen átsétálnak a növények levelein úgy, hogy azok mégcsak meg se rezzennek. Erre adhattak volna, mert igen kiábrándítóan néz ki a kari egy lapulevéllel a fejében...
- Remek ötlet volt, hogy a falhoz/karakterekhez közeledve modellünk felemeli a fegyvert, DE: cselekedhetnének ugyanígy társaink is, mert nem túl üdítő látvány, pl. mikor Crocker hasából egy M16-os csöve lóg ki.
- A karaktereknél a parancsnokunk arca elég érdekes formájú, mivel nincs síkban az orra vonala a szájával (sabaj), továbbá karakterünk, Hawkins is megkapóan rondára sikeredett. Először, míg nem tudtam, hogy én vagyok az, azt hittem, egy hajléktalan a Moszkva térről.
- A lépéshangokat (főleg a fán) egy szóval tudnám összegezni: CSŐD! (kipi-kopi-kipi-kopi)
- A dzsungel élővilágának puritán mivolta - majmok, kígyók, aligátorok, mittudomén... hiánya
- Az enemy mindig ugyanott dugja ki a fejét a fatörzs/szikla mögül, hogy előre becélozhassuk várva a felbukkanásra :P
- Csak kétféle (inkább csak egy) csapdával találkoztam a kampányban
- Ha öngyilkos leszek egy vízesésnél, a többiek is követik bátor, ám beteg példámat (egy mindenkiért - mindenki egyért ?)
- A kidőlt magas fatörzsek átmászása közben karakterem nem mingig használja a kezeit, azaz mászás közben is néha célra tartja a fegyvert
- Hawkins rádióbeszélgetései olyan szinten hivatalosak, hogy a második ötperces bejelentkezési fázis után már ugrált a bal szemöldököm. Példát vehetett volna Defortról :P
- A halottakat még a Pterodon sem tudta meggátolni ama nemes szándékukban, hogy átlógjanak a falakon. (de legalább látszik, hogy igyekeztek...)
- NINCS VÉR!! Nincsenek élethűen trágár dumák (állítólag a cseh verzió tele van ezekkel, de talán még a brit is)
- Kár, hogy a pályán összeszedett dolgokkal (zászlók, naplók, pénz, stb..) nem lehet mit kezdeni - én legalábbis nem jöttem rá, mit lehetne...
- A feliratozást hihetetlenül debil, idegesítő helyre, a képernyő közepére sikerült elhelyezniük (kivéve a szélesvásznú animokat)
- Sniper puska hiánya - egy küldetésben találkoztam csak a mesterlövész puskával, de a küldetés jellegéből adódóan ott sem tudtam igazán hasznát venni
Mindazonáltal a fent említett hibák/hiányosságok ellenére elmondhatom, hogy a Vietcongé az eddigi leghangulatosabb, legélvezetesebb egyjátékos kampány, melyet valaha is lehetőségem volt végigjátszani. (persze az unikum MOHAA után, természetesen :)) A játék alatt több küldetés alkalmával is úgy éreztem, hogy éppen a Szakasz c. filmben domborítok főszereplőként.
Remélem hasonló értékekkel fog szolgálni a multiplayer mód is...
Bocs a sok dumáért :P
-Zagash
-
#1054 uninstall, reinstall -
#1051 Akkor is kéne valami realdamagemod, mint a SOFban. -
#1050 Asszem durávbban sebeznek a fegyverek, és nincs HUD. De szerintem csak nincs HUD ergo tök felesleges. Most próbáltam ki. -
#1049 Próbáld más szerverrel, ha nem megy, akkor nked a DEMO van meg. -
#1047 az a Vietcong mod mit tud? :P -
#1046 Ne legyen respawn. Legyen ATG, de akkor Vietcong móddal, és no respawnnal. -
#1041 ATG-ben egy pilitát kell ki menekiteni, és csak egyszer él mindenki. RW, meg olyan mint az UTben a Domination. -
#1040 Azért is kéne ATG vagy RW szerver, mert alig van belőluk, most is csak véletlen volt egy 250 pinges szerver, de csak TDM, DM és CTF van. :( -
#1039 Na most voltam egy RW szerveren!!! Kurvajó volt, bár a fegvyerek még mindig suxosan sebeztek. De úgytudom, hogy lehet egy Vietcong módot bekapcsolni, és akkor sokkal "könnyebben" doglik a játékos. Szerintem ezt a módot bekéne kapcsolni, és akkor elmenne a kedvük az esztelen rusholástól. Vagy ATG (ez a legjobb) vagy RW módba kéne kapcsolni az OBI CTFet. CTF a legszarabb játékmód ebben a gameben a DM után. -
#1038 nem Inkabb arrol homalyosits , hogy ott mit kell csinalni? -
#1034 hogy mi? :P -
#1033 Ja, csak a szerver nem ATG. :((
OBI!!!! Rakjátok át a szervert ATG-re!!!!! PLS -
#1029 Ez hol volt kérdés, nokedli? :P -
#1028 mindig -
#1026 Többt CTF-ztem, mint amennyit te KÚPoztál. -
#1025 Ismétlés a tudás jóü édes anyja:
Magyar VC szerverek:
-[OBI]- VC Server CTF (152.66.93.10:5425)
-[OBI]- VC Server Coop (152.66.93.10:5426) Jelszó: viethu
Beindult az -[OBI]- Ventrilo Voice Kommunikációs szerver.
Elsősorban a Coop módhoz indítottuk.
Akinek pedig nem lenne meg, annak:
www.ventrilo.com
IP: 152.66.93.10
jelszava: obicom -
#1024 mind1 a semmiről vitázunk...
majd egyszer azt is kipróbálom -
#1023 >multija sztem is naggyon gyenge.
Ezt te irtad nokedli, Amugy nem haragszom, de szerintem probald ki. A coop mod nagyon komoly, és aki kihagyja sokat veszik.A CTF-re meg egyszerüen még nem tudtam átmenni, a coop-on nem tudok még átlépni. :)
Peace. -
#1022 ne pattogjál gumimaci. Ha olvastál vona nem ez a véleményem! Azt mondtam hogy single-ben jó, igaz lapulnak a küldetések, multiban, meg gyengék a pályák. most pontosítok: ctf-ben! Coop-ot meg nem próbáltam. -
#1021 ha 5 percet jatszik vki a játékkal, akkor az hogy jön ahohz hogy lefikázza a picsába, hogy ilyen olyan szar? Már bocsi. -
#1020 amúgy a magad nevében beszélj! -
#1019 Azt meg még nem próbáltam, mert amikor mennék akkor üres... -
#1018 gyenge az agyatok. Coop mod rulez. -
Xboxman #1017 Ezt az álruhás trükköt már nekem is sikerült előhoznom pjén volt:) -
#1016 Aki csak KÚPozik anna kuss. :) -
#1015 Egy pálya van, ami igazán jó, az pedig az esti pálya. -
#1014 Én is! Én olyan csíterrel találkoztam, hogy egy VC elvitte a !!VC!! zászlót, és követtem a mocskot, erre megfordul és lelő TK nélkül. -
#1013 multija sztem is naggyon gyenge. Single-ben jó volt az eleje, érdekes volt, új volt, de most :|
Időhúzós küldetések, és pár helyre eldobált emberek, igaz nem járok a végén, remélem fog ez még változni. Singleben még élvezhető, de max 1x végigjátszható. A multiban a legrosszabb a szörnyű pályák. Van 1-2 ami jó, azán tömeghent a többi. -
#1012 Ugye mondtam! -
#1011 Hmmm. Minden játékban van bug. Ebben is. MEg ebben egy egéggé komoly masolasvedelem, amit elöször rosszul törtek fööl, ami iszonyatos változatos dolgokat produkalt, amit a luzerek egyböl mind bugnak tudnak be. -
#1010 Ne mondd ilyen elhamarkodottan valamire hogy ratyi mert azt G Joe bácsi nem szereti!