Vietcong

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

And5
aimbot for vietcong alpha relase 0.1 by And5

And5
én már csináltam 😊)))))) papírból celuxal felraktam 😊

alkoholos filctoll rulez! 😄DD

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Petyus_
Na ez a no célkereszt akkora lol hogy csak na. A "csíterek" azzal kezdik majd hogy játék elõtt rajzolnak célkeresztet a monitorra.. úgyis a középsõ pixelre lõ.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

And5
az szar gém bazz nem csak a célkereszt miatt egyébként pusztulj innen a keféddel együtt bázz

HooDoo
jó5let. Teljes mértékben egyetértek ezzel!
And5
mert mocsár ésott meghalsz 😊

a.carkey
Hogy lehet uszni? A mocsaras pályán kicsit nem tudok feljönni a viz fölé ...

😞

A medve nem játék.

a.carkey
Egyszerûen nem tetszenek a fullhoz adott multipályák. A demoban lévõ nagyon jó, a templomos is, a többi rövid, kicsi és semmilyen ...

A nagyokat kéne kevernetek. A kicsiket hagyni. Túl sötét minden. Sokkal nagyobb élményt vártam multira, de elsõre (és másodikra) lelombozódtam a hülyeségek miatt. A cheat - god mode - létezik. Csávó két gránáttól se feküdt meg. Skin cheat nincs, nagy pingek vannak. Még ismerkedem vele, de ha nagy pingek és hozzá rossz pályák fognak párosulni, akkor Én vsz lemorzsolódom a gaméról, pedig nagyon vártam. A Raven is jól futó magyar server miatt lett zseniális multiban. Remélem itt is ez lesz.

Szóval a javaslataim, hogy tényleg sokan legyünk a serverekhez:

1. No Vietnam mód.
2. Csak a nagy mapek, hogy mindenki beférjen.
3. No Password!
4. Fõ vonal lehetne a demo térképre építve. Ott kevert játékmódok, a TEAM kategóriában. (TK kizárására nem kéne friendly Fire, mint a demo serveren volt.) A helis térkép nagy, mindenki ismeri, ha nincs skin cheat, lebegés egyéb, oltári nagyokat lehet majd rajta játszani. Amíg ott nem jöttek elõ a hibák, bugok, stb. qurva jó volt.

A medve nem játék.

Roger Wilco és Team Speak. Voice chat progik.
Dud [OBI]
Érdekes, nekem se a hanggal se a képpel nincs gondom, minden cool. Sõt! Nagyon is rendben van.

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Nekem is ezt csinálta de másodikra MINDIG sikerult.
And5
jaja

a.carkey
OBI! Kiszedhetnétek a vietcong módot ...

A medve nem játék.

And5
30 fpsem szokott lenni csak hogyha felfelé nézel akó egyértelmûen több lesz az fps egyébkét 1,3ghz gf2 mx 400 640ram

I.C.ram
Nem megy azzal sem. 😞 Jön a "A hívott számon elõfizetõ nem kapcsolható" pittyegés.
I.C.ram
Valaki nem tudja, hogy az miért van, hogy a menü rohadt tetves, de a game 1280*1024*32-ben minden maxon kb 60-70 fps.
I.C.ram
Interneten keresztül joinolok, de nem akar beengedni.
I.C.ram
Nekem olyan bugom volt, hogy a csapattársaim (single) feje, keze, lába eltünt, és csak a törzye mászkált félig a föld alatt.
HooDoo
ne direct connectnél csatlakozz hanem internet games nél és filterezd be hogy a ping legyen kisebb mint 150
igy lesz 2 szerver, amiket keresel...
HooDoo
Ez a multi elég gyengére sikerült. Akkor lenne jó ha jó sokan lennénk
I.C.ram
Miért nem tudok belépni a serverre? (OBI) Beírom a passt (viethu), de el se kezdi a páylát betölteni, csak automatán löki a gyors pittyegõ hangot.
And5
na szegény emberem megpróbálja megmászni a levegõt 😊)) kcisit buggos eza gém

nemhiszem énse, legalábbis nekem minden stimel, fegyvereknek volt szépen hangja meg minden

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

K.András
uhh de durva ez a két hozzászolás 😄DD

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Kapcsold fel a zseblámpád.

nekem semmi gond nem volt...

And5
nkm se vot semmi ilyen

Hát kipróbáltam a coopot...
Most mit mondjak, keserves.
(Fent van az #579-ben említett crackpatch.)Fegyvertelen sárgák álltak egy helyben, nem hallottam semmi lövéshangot és meghaltam, aztán újjáéledtem de ugyanott mint DRAK és volt 4 kezünk meg 4 lábunk.
Eldobtam egy gránátot, az leesett a lábam elé, elhátráltam de nem robbant fel, erre eldobtam egy másikat, aztán erre mindkettõ felrobbant. Egybõl TK. Poénos.
Suzuki mintájára: "Vietcong a TI játékotok."
Hehe...nyílvánvaló, hogy neked a jogtiszta dobozos szoftver van meg..😊
Nálam nem....
olyan a szerver, mint a crack nélküli game..ellent nem látod, de legyaknak...
And5
mi a fákkér kell ez a vietnam mode nagyon szar nem tom mennyi lõszerem van nem lehet célozni rednesen áááá joebb a rednes HUD rulz ja nem csak én votam így vele amikor bementem gammálni

Dud [OBI]
Coop alá mindenképpen kell valami voice comm. Ha nem jövünk rá higy a pékbe kell aktiválni a beépítettet, akkor indítunk mellé valami külsõt. RW, TS... stb, valamit.

Minden fasza...aztán server lost😞
Buddy
Koszi, letoltottem, remelem menni fog

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

ctf-re nem jön valaki? most nincs kedvem ehez a vietnam modeos coophoz 😄

Dud [OBI]
Persze hogy van. Csinaltunk mapcycle-t. Epp a beepitett voice chattel kuzdunk. Van valakinek tapasztalata/5lete?

Alexease
Mar mint a jo crack-et talalod meg az #579-nel😊)
Alexease
Rossz a Crack. Az #579-nel meg talalod.
Buddy
marmint az emberkek tunnek el...😊

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

a.carkey
Kár, hogy Vietcong módban indítottad ...
Ráadásul senki sem volt CTFben. A kis méretû térképeket ki kéne hagyni. Rövidek és kevesen férnek be rá. Mindig Vietcong mód lesz? A rádióst megnézem majd a US-M3mal és a Thompsonnal, hogy fog célra tartani ... Snipereknek ideális, m16hoz is.

A medve nem játék.

Buddy
Talan tudtok nekem segiteni....mit hajitsak ki a gepbol, vagy mit csinaljak vele, ugyanis a jatek neha meghulyul, es eltunnek a ruhaikbol, es csak a ruha meg a fegyver mozog......mit lehet ilyenkor kezdeni, mert otletem sincs...

Petyus_
A szerverkeresõbõl csatlaskozz!

Petyus_
Dehogynem játszottam. 😊

Hogy jól értsd, én annak a híve vagyok, hogy amíg ennyit tud a hardver addig inkább legyen Dúmhárom a szûk folyósoival. 😊

A STALKER szkrnsotok meg aljas koholmányok! 😊

And5
nem nagyon talál hostot
cannot find host addres or the searched game vagy vmi ilyet ír 😞 pedig úgy bemennéka coop serverre

enyierõvel várj amig megcsinálják a tökéletes virtuális valóságot mert addig ugysem élethû semmise... 😄
bár te biztos nem jáccotál még comodoron, pedig akkor azoktól a ixelhalmazoktol esetle mindenkinek az álla, vagy akkor még nem is voltak pixelek? 😄

Dud [OBI]
Készen vannak a szerverek:
152.66.93.10:5625 CTF max ?valtozo? player
(Mert hiaba allitjuk a maxplayers argumentumot 24-re, akkoris 10 a maxplayers azon a palyan amit annyira terveztek...hmmm)
152.66.93.10:5626 Coop max 6 players

Jelszó: viethu

Petyus_
Az lehet.. azért írtam, hogy ezt az erdõ témát pihentetni kellene.. még 4-5 GeForce/Radeon generáció és nem lesz akadálya. 😊

szvsz ennél jobb fa/bokor textura nem sok volt még játékban, még ott se ahol 2 galyvolt az egész mapon... 😄