Vietcong
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
A "csíterek" azzal kezdik majd hogy játék elõtt rajzolnak célkeresztet a monitorra.. úgyis a középsõ pixelre lõ. 
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
😞
A medve nem játék.
A nagyokat kéne kevernetek. A kicsiket hagyni. Túl sötét minden. Sokkal nagyobb élményt vártam multira, de elsõre (és másodikra) lelombozódtam a hülyeségek miatt. A cheat - god mode - létezik. Csávó két gránáttól se feküdt meg. Skin cheat nincs, nagy pingek vannak. Még ismerkedem vele, de ha nagy pingek és hozzá rossz pályák fognak párosulni, akkor Én vsz lemorzsolódom a gaméról, pedig nagyon vártam. A Raven is jól futó magyar server miatt lett zseniális multiban. Remélem itt is ez lesz.
Szóval a javaslataim, hogy tényleg sokan legyünk a serverekhez:
1. No Vietnam mód.
2. Csak a nagy mapek, hogy mindenki beférjen.
3. No Password!
4. Fõ vonal lehetne a demo térképre építve. Ott kevert játékmódok, a TEAM kategóriában. (TK kizárására nem kéne friendly Fire, mint a demo serveren volt.) A helis térkép nagy, mindenki ismeri, ha nincs skin cheat, lebegés egyéb, oltári nagyokat lehet majd rajta játszani. Amíg ott nem jöttek elõ a hibák, bugok, stb. qurva jó volt.
A medve nem játék.
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
igy lesz 2 szerver, amiket keresel...
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Most mit mondjak, keserves.
(Fent van az #579-ben említett crackpatch.)Fegyvertelen sárgák álltak egy helyben, nem hallottam semmi lövéshangot és meghaltam, aztán újjáéledtem de ugyanott mint DRAK és volt 4 kezünk meg 4 lábunk.
Eldobtam egy gránátot, az leesett a lábam elé, elhátráltam de nem robbant fel, erre eldobtam egy másikat, aztán erre mindkettõ felrobbant. Egybõl TK. Poénos.
Suzuki mintájára: "Vietcong a TI játékotok."

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
Ráadásul senki sem volt CTFben. A kis méretû térképeket ki kéne hagyni. Rövidek és kevesen férnek be rá. Mindig Vietcong mód lesz? A rádióst megnézem majd a US-M3mal és a Thompsonnal, hogy fog célra tartani ... Snipereknek ideális, m16hoz is.
A medve nem játék.
Hogy jól értsd, én annak a híve vagyok, hogy amíg ennyit tud a hardver addig inkább legyen Dúmhárom a szûk folyósoival. 😊
A STALKER szkrnsotok meg aljas koholmányok! 😊
cannot find host addres or the searched game vagy vmi ilyet ír 😞 pedig úgy bemennéka coop serverre
bár te biztos nem jáccotál még comodoron, pedig akkor azoktól a ixelhalmazoktol esetle mindenkinek az álla, vagy akkor még nem is voltak pixelek? 😄
152.66.93.10:5625 CTF max ?valtozo? player
(Mert hiaba allitjuk a maxplayers argumentumot 24-re, akkoris 10 a maxplayers azon a palyan amit annyira terveztek...hmmm)
152.66.93.10:5626 Coop max 6 players
Jelszó: viethu