Vietcong
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tegnap kipróbáltam coop-ot, tényleg jó, feeling ezerrel
, csak a csapatszellem terén voltak hiányosságok.. 
, csak a csapatszellem terén voltak hiányosságok.. 
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Mert lámer vagy és nem gondolkozol, hogy esetleg nem a játék bug-os, hanem a crack-et csinálták meg szarul!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Az új crack ellenére pattognak a fiúk. Nem mondom impozáns a látvány.
Hát ez egy mekkora ratyi gáma, feltettem, játszottam vele tizenhárom és fél percet, de aztán a kukában landolt a két cd😊 Tiszta bug😞
-spigi-
-spigi-
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Egyébként találkoztam tegnap csiterel egy csiterel!A genyó VC oldalon belebújt a falba és onnan osztotta az észt...
\"Life is around you and in you.\"
Pedig nagyrésze tényleg zavaró...
csak , nyugodtan, ne felejtsd bevenni a gyogyszeredet esténként, mert akkor mindig igy jársz. 😊
http://deathfellows.hu/
Elegem van a CTF-bõl! Hogy miért is:
-Megáll a levegõben a gránát -> azthiszem, hogy elöbb fog robbani, mint ahol en vagyok, és nem menekülök el.
-Medicnek semmi értelme, mert tudományának magáncélû felhasználásán kívül szarik segíteni a másiknak.
-Engineer ugyanaz mint a Medic, továbba a csapda rendszert szarul csinálták meg. Nem lehet olyan helyre rakni, hogy a haverok ne lépjenek bele. Mire lerakom már rég szarrálõttek.
-Kurva nehezen lehet megkülönböztetni a kasztokat.
-Nincs értelme bújkálni, mert ha meghalsz, úgyis újraéledsz pár másodperc múlva.
-Fegyverek sebzése iszonyat gyenge. Nem értem miért nem lehetett olyan szintû sebzés modellt csinálni, mint ami a singleben van a VC-oknál.
-Hiába van sok fegyver, ha max. csak 1-2 használható. Többi egy rakás fos.
-Bokrokba nem lehet bújni, csak mögéjuk. Demoban még lehetett.
-Játék közben nem lehet semmit állítani.
-...és még sorolhatnám... egy peccs ráférne erre a játékra.
-Megáll a levegõben a gránát -> azthiszem, hogy elöbb fog robbani, mint ahol en vagyok, és nem menekülök el.
-Medicnek semmi értelme, mert tudományának magáncélû felhasználásán kívül szarik segíteni a másiknak.
-Engineer ugyanaz mint a Medic, továbba a csapda rendszert szarul csinálták meg. Nem lehet olyan helyre rakni, hogy a haverok ne lépjenek bele. Mire lerakom már rég szarrálõttek.
-Kurva nehezen lehet megkülönböztetni a kasztokat.
-Nincs értelme bújkálni, mert ha meghalsz, úgyis újraéledsz pár másodperc múlva.
-Fegyverek sebzése iszonyat gyenge. Nem értem miért nem lehetett olyan szintû sebzés modellt csinálni, mint ami a singleben van a VC-oknál.
-Hiába van sok fegyver, ha max. csak 1-2 használható. Többi egy rakás fos.
-Bokrokba nem lehet bújni, csak mögéjuk. Demoban még lehetett.
-Játék közben nem lehet semmit állítani.
-...és még sorolhatnám... egy peccs ráférne erre a játékra.
Én azt úgy találtam meg, hogy hátráltam az ellenségtõl, és ahogy tolattam, beestem oda. 😊 Nem is gondoltam volna, hogy ott van valami. 😊
Brrrrrr.... A Radio Delay pályán vagyok, és valamiért mission failed van, és felrobban a rádió szoba, de a mozsárosokat már rég megfingattam, már a bázison vagyok, és kb. a 3. autosavenel. Ezeknek van TNTjük, vagy hogyan robbantják fel? Állandóan kigránátoznak a VCk Akárhogy mozgok folyamatosan állandóan felrobbanok. Elég OFP effektus ez az AI, ott is az volt, hogy akárhova bújtál az ellentõl, õ tudta, hogy hol vagy. Szerencsére az OFPben kicsit javítottak rajta, de így ez a VC idegtépõ!!!!
Én ígyse-úgyse jutok el a zászlóig😊
ja, és igaz, hoyg fél percig konfigoltam, de se én nem sebzõdtem, sem az ellenség..... ez tényleg ennyire bugos?
Riszpekk
atyaúristen
felraktam, quick fight.... meglátok pár sárgát, gránátot nekik.... kinézek a szikla mögül, és valami térdig érõ "valamit" látok mozogni a földön
megnézem közelebbrõl, nem jövök ré mi az, de lõ, mint a veszett, csak nem talál el
utána jön még 2 másik.... komolyan nem bírom megmondani, mik voltak
ha már volt ez a bug, akkor sorry, ha még nem, itt egy kép

felraktam, quick fight.... meglátok pár sárgát, gránátot nekik.... kinézek a szikla mögül, és valami térdig érõ "valamit" látok mozogni a földön
megnézem közelebbrõl, nem jövök ré mi az, de lõ, mint a veszett, csak nem talál el
utána jön még 2 másik.... komolyan nem bírom megmondani, mik voltak
ha már volt ez a bug, akkor sorry, ha még nem, itt egy kép

Riszpekk
Szoktam cserélni, de a Degtarev valóságban kurva pontatlan, mint minden nehéz gépfegyver, ezért nem is próbáltam, a dobtáras pps meg iszonyat pontatlan. Szoktam próbálgatni a küldetések elött a fegyvereket a céltáblán, és szerintem ezek a fegyverek sokkal pontatlanabbak. Na mindegy megpróbálom Degtarevvel. Az is kurva idegesítõ, hogy nem írja, ki hogy mitõl mission failed. Eddig majdnem minden játékban kiírta, hogy mitõl mission faild, de ez miért nem????????????????????????
OBI team!😊
SZVSZ CTF-be túl magasra van állítva a respawn time(35sec)elég idegesítõ kivárni...
SZVSZ CTF-be túl magasra van állítva a respawn time(35sec)elég idegesítõ kivárni...
közben megnéztem ha valami van 6fps egyébként 15, a jó crackkel 😞
P4 2300,512 PC2700 DDR,Geforce 4Ti 1152x865 a "fps javító" crackel 25-50Fps High Detailon...
Én frapsal iratom ki...
Én frapsal iratom ki...
Ti milyen konfiggal nyomjátok? Nálam Duron 1200, 256 SD, GF3Ti200 húzva 800x600-on min detail mellett alig játszható! FPS-t hogy lehet kiiratni?
Gyerekek! Segítsetek! Honnan tudok letölteni egy müködö jó crack-et, mert ami nekem van azzal nem tudok lelöni senkit! :o(( A kézigránátos megoldás az ok!! Help!!
...úgy hogy...no comment!
Megint elakadtam! 3 mozsár-dandárt kell megfingatnom, de egy idõ után mindig vége a külfinek mission faileddel. Arra gyanakszom, hogy a sziklán lévõ VC szedegeti az embereim Dragunovval, mert általában van vége, ha megjelenik a torkolattüze. De nem tudom sehogy leszedni a faszit, mert m16 még fekve sem visz el odáig. 2-3 tár rámegy singleshottal, de nem akar megmihájlani. Azon gondolkodom, hogy az egész mapet újra kezdem Winchesterrel, hátha az kiszedi, de félek, hogy azzal meg a közelebb lévõ faszikat nem fogom tudni megfingatni.
OBI-sok. NEm lehetne a radiomant kivenni a konfigbol? szétbassza a játékot. Vaygunk bent 6-an, van kb 30 vietcong, a 6-bol minimu, 2 radioman. Egy sikeresebb airstrike 8-10 halott. plusz 1-2 csapttárs. Ez igy trágya 😞((
http://deathfellows.hu/
a megoldás kulcsa.................................................................................................................................................................>>>>>>>>>>>>>>L gombocska<<<<<<<<<<<<<<<
Valaki segítsen már plz ott tartok, hogy a VC alagutakban kell kurkásznom, töksötétben, semmit nem látok és az elején hozzámvágtak 8 világító rudat 200 kilométernyi alagúthoz... Szóval még 6 róddal csak-csak eljutok az elsõ szobába ahol vannak amcsi gránátok, egy aknás csapda, de utána már nem tudok továbbmenni, mert nem látok semmit! Próbáltam felszedni a lámpásokat, az se jó, próbáltam lövöldözni a pisztollyal, mert a torkolattûz kicsit megvilágítja a falakat, de kifogyok a tölténybõl, ti itt hogy jutottatok tovább??
😊 aszittem, hogy ez fix,mert vannak fix mentõ helyek. és van egy külön a quick save slot. Na mind1 😊
nekem is az kell 😊 az utolsó save-em a "save44.psg" . Sztem a következõvel már vége a küldetésnek. Az kéne!
Nekem az a bajom, hogy odamegyek a rabhoz, makogok Bronsonéknak, erre minden VC elmegy a fõbejárathoz, de ahogy odamegyek a rabhoz, és beszélek vele, rögtön jön minden irányból jópár VC, és rögtön lelõnek! 😞 Nekem az az elmentés kéne, ahol már kint vagy a bázisból a rabbal együtt pls küld el mailben! [email protected]
azannyát. nemsikerült a link. Szóval ide: [email protected] -re
Jah az lehet, mert szétlõttem ak-val mindenkit 😊)) Pedig még igy is élve hoztam ki a faszit. Figy, nemtudnád elküldeni a következõ mentést, ami következik? lécci küld el erre az e-mail címre!
Látom te már megcsináltad a küldetést. Én ezt csináltam és elakadtam: kimenekitettem a csávót, felvittem a dombra, kértem valami légi bigyót, és ezután nincs semmi 😊
Mit csináltam rosszul? A csávót ugy szabaditottam ki, hogy oodakúsztam a ketrechez, és hangokat adtam (a use gombra ez volt a parancs) és a csapattársaim magukra hivták a figyelmet a dombnál. A zûrzavarban kinyitottam a ketrecet és lelõttem az ellenségeket. Oké végeztem mindel. Ezután mentem fel a dombra, és kértem légi erõsitést. És most a fazon csak áll a ponton és semmi sem történik. Mit hagytamki/rontottam el?? plz hlp me!
Mit csináltam rosszul? A csávót ugy szabaditottam ki, hogy oodakúsztam a ketrechez, és hangokat adtam (a use gombra ez volt a parancs) és a csapattársaim magukra hivták a figyelmet a dombnál. A zûrzavarban kinyitottam a ketrecet és lelõttem az ellenségeket. Oké végeztem mindel. Ezután mentem fel a dombra, és kértem légi erõsitést. És most a fazon csak áll a ponton és semmi sem történik. Mit hagytamki/rontottam el?? plz hlp me!
de a ventrilo az istennek nem megy😞(((
nem tudom má, hogy hog konfigoljam?😞((
nem tudom má, hogy hog konfigoljam?😞((
Egyszerûen nem megy!!!! Besurranok ott baloldalt a dombocska alatt, de egy köcsög mindig észrevesz! Nem tudnál egy Quicsave-t vagy autosavet küldeni onnan, ahol már biztonságban van a faszi?
Hoi sláácok...
Roger Wilco-val nagyon tré a prg.
Van még valami használható voice chat?
Roger Wilco-val nagyon tré a prg.
Van még valami használható voice chat?