Vietcong
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/
quick link:
ftp://up:[email protected]:6999/
IP:211.239.119.61 port:6999
user:up
Pass:l33t
bár lehet hogy lusta vagyok kipróbálni😛P
egyébként az a baj hogy az én szememnek ez egybe van 😊 vagyis nem veszem ki mi micsoda 😛P
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Majd gyere próbád ki a SOF2 Gold Rush modot is ha kész lesz az a port. Naggggggyon zsíííír!
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
És az legalább szórakoztatna! 
Szoval rossz fps ezer van,(neveket nem emlitek)
Jó fps kevés, szerintem ide lehet sorolni az RS-t, és a BHD-t, is sok más játékkal.
Korszakalkoto, stilust teremtö fps csak néhány van. Ezeket évek mulva is sok ezren nyomják világszerte. HOgy mik tartoznak ide arrol lehetne vitát nyitni de nem érdemes. A tények azt mutatják, hogy Egy ilyen játék a CS , és a Q3 is. Tehát lehet nem szeretni, de fikázni, és leszarozni fölösleges. Aki szereti, azt megsérted ezzel, aki nem , annak a véleményén meg nem változtatsz ugysem.
Egy játékot nem az alapján kell besorolni, hogy hány éves. Az a jo játék amit évek mulva is szivesen játszol. Amit 2 hétig tolsz, az nem sok vizet zavar.
Minden embernek más az izlése. Néha keresztezik egymást, és akkor össze találkoznak egy játékban. A következõ game tuti nem ugyanannak a csapatnak fog bejönni.
Számmomra az utobbi idök legkellemesebb meglepetése (a SOF2 ujra felfedezése mellett) egy kb 2 éves Q3 mod, amit Urban Terrornak hivnak.
Számomra ez a játék ami hozza azt a hangulatot, és játékélményt amit anno a MOHAA tudott csak elöidézni bennem. Szintén kommandós fps-röl van szó. A grafika 2 éves, de nem vészes, viszont a játsuzhatóság, és a játék élmény frenetikus. A játékban szinte mindenhova fe llehet mászni, keritések, esöcsatorna, a mapok teljesen komplexek, az összes ház tetöre fe llehet menni pl. Leginkább a SOF2-re hasonlit, de még sem olyan.
A sebzés modellje oriási. Számomra sokkal jobb a SOF2 real dam. modjánál is. HA meglönek vérbe borul a világ elötted, lábon lönek alig tudsz menni, lesántulsz, stb.. azonnal be kell kötöznöd magad mert belehalsz a sérülésbe sokszor. Fegyver arzenál megfelelö, mozgás szerintem nagyon jo. NA ennyit a zingyen reklámrol. Itthon kevesn játszák, talán 2-3 klán összesen. NEm zetközi szinten több száz szever, teljes punkbuster támogatás CB-n külön liga, stb...
Szoval, nem uj meg régi fos játékok vannak hanem, jo , és szar játékok.
uff
peace
http://deathfellows.hu/
Vietcong-Flt
ftp://leecher:omega [email protected]:75/
Ne vagy piskota latom...
kell nekem egy address, egy login, meg egy pass 😊
Úgyhogy CS-t (sajna) nem nyomja le. Te pedig igenis
vagy mer nem téccik a RS.
értelmesebben lehetne ? mert amit aiguo irt nekem nem tiszta" Kosz a biztatast!😉
Mi nem tiszta???
Épp ezért értek egyet G.Joe -val.
nem tom mért de rühellem azt a gamet, talán azé mert mindenki arra a fosra veri a nyálát 😄
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Na inkább egy Vietcong lelõhelyet mondjon valaki! 😊
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
lassu, és messze nem pörgõs, bizony a mozság olyan benne mintha kerekes székben kellene lépcsözni. Amugy nem bántom. Sokan nyomják, jo játékot nekik. Szerencsére mindenkinek más az izlése.
http://deathfellows.hu/
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
) télleg nem birjátok ha valaki nem rusholja le másikat 2mp-n belül egy plazmaágyúval ami mellesleg akkora mitn az egész ember 

A Vietcongban meg állok majd rendelkezésedre! Tudom, hogy nem tudod megállni, hogy le ne TK -z! 
amugy 4perc alatt max akkor nincs vége a mecsnek ha hostage -nél vagy bombánál a védõ csapat beáll campalni valahogy (pl mountain highway vagy milyennevû pályán a létra alja 😄) és direkt arra jáccanak hogy leteljen az idõ mert akkoris õk nyernek, de ez ritkán van... 😄
szal egyáltalán nem lassú... 😄
Na hunn vagy Vietcong ISO akarlak!! 😊
Egyébként játszottál vele? Szerintem nem lassú, sõt óörgõs, 3 perces roundlimit simán beleférne. 😊 Az igaz, hogy a mozgáskultúra nem hasonlít CS-re vagy SOF2-re, de ez nem feltétlen hátrány.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
értelmesebben lehetne ? mert amit aiguo irt nekem nem tiszta