Vietcong
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A medve nem játék.
http://deathfellows.hu/
Megyek megnézem.
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Tegnap elkezdtem a gamét... Van egy "KIS" gondom!😞
Ez a miedic!😞 De a rádiós és a többi katona is detto így néz ki!😞
Lehet ezt valamivel orvosolni???
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

\"Life is around you and in you.\"
Minden pozitivum egyben : csak egy fegyver van nalad, nem talicskan huzod magad mogott a keszletet; nincs mentes; egy golyo es ottmaradsz....ja es jol lehet lopakodni es bujkalni, es fedezekbol lodozni
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
Jó is a kocsmáros élete😛
Mit kell csinálni singli-ben, amikor ki kell szabadítani a táborból a társunkat? kiszabadítom, hivok légi támadást, és mit kell csinálni? a kimenekitett embert oda viszem a kijelölt helyre, aztán hova kell mennem? mert semmi infó. HELPMÍ plz

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

A dumálásra kell valami megoldást találni. Vagy mûködik a beépített??? Mi at Istennek se tudtuk beállítani. Ha nem megy, akkor a COOP -nak indítunk valamit. RW vagy TS -t.
COOP: max 6 player, jelszó: viethu (kivettem az egyik szar mapot)
CTF: csak nagy mapokkal (tehát 3...). Jelszó nincs.
embernek egy lövés ai-tol halál, ez még rendben is lenne, de nek viszont csomot kell rálõni, mért nem lehet megoldani ugy mint r6rs-ben hogy mindenki max 2 lövést bir ki??? ez elég zavaró hogy az ai-t meg a nehézséget nem ugy turbozzák hogy okosabb, hanem ugy hogy õ többbet kibir + a 100km-es dzsungelen keresztül is egybõl kiszur amikor te még azt se látod holvan..., legalábbis én nagyon ezt vettem eddig le
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Grafika: nekem még mindig nem tetszik, ez persze szubjektív.
Hangok: na ez viszont a legjobb ami létezik! 😊 Profi ambient hangok (madrak, majmok), szuper fegyverhangok, és nagyon állat a szívdobogás, meg ahogy cseng a füled! Becsukott szemmel rulz a játék! 😄
- pass -t egyenlõre hagyom. Pár nap és leveszem
A többit asszem megválaszoltam
- nem lenne rossz ha több olyan map lenne ami nagy. Az hogy összesen 3-4 olyan map van, amibe befér 20 ember az vicc. Tehát ha csak a nagy mapokat hagyjuk bennt akkor egy idõ után uncsi lesz. Na majd meglátjuk mi lesz.
- voice comm nélkül reménytelen csapatban dolgozni. Ezt mindenképpen meg kell oldani
- a COOP pályák jók, csak duma nélkül az is bonyolult
- zabálja a szervert mint az állat. Egy P4 2,4 -es vas hajtja 1GB RAM -al és néha 80-90% -ban terheli. Ezért coop -nal amikor van vagy 50 Viet lag van. Háááát....
- A sebzés, grafika téren nem bántanám, azzal nincs gond
- hangal viszont gáz van néha. Néha elfelejt hangot adni a fegyver a gránát ...stb.
Szal végeredményképp mindenképpen szükség van egy peccsre amiben vannak még mapok és javítások, mert anélkül gyorsan feladja mindenki. Remélem megcsinálják!