2391
-
#1125 Amúgy nincs mit -
#1124 itt is -
#1122 ok -
#1121 De jó neked. Itt még üvölt :O(
-
#1119 Hova menjünk akkor? Ventrilio? -
#1118 Na végre -
#1115 DRAK A KURVA ELETBE MAR!!!!!!!!!!!!!! FELÓRÁN KERESZTÜL POFÁZTAM NEKED? HOGY MENJÜNK WILCORA VAGY VENTRILIORA, DE TE SZARTÁL VÁLASZÓLNI, MÁR KI AKARTAK BANNOLNI. -
#1114 A tankot először szemből közelítsd meg kúszva, így nem tud eltalálni (elvileg), majd a futóárok végén menj el balra (erre lesz mér egy pár commie), majd ha ismét kerszteződéshez értél, akkor balra és ez az út oldalról alávisz a tanknak. Itt aztán csak dobd el a c4-et, és már jön is a záróanim...
-
#1113 megkukkolom -
#1111 Coopban már tul jo vagyok, jöhet a többi mod is. CTF off. :) -
#1109 Valaki segítsen. -
#1108 yes -
#1107 Inkább RW vagy ATg-re kéne átrakni a szervert. -
#1105 Azon a pályán vagyok, ahol a tankot kell felrobbantani, de sehonnan nem tudok alá menni, mert mindig alámrobbant, vagy megken egy kis gépfegyver tűzzel. Hogy lehet alá surrani? -
#1104 THX
-
#1103 OBI Vietcong Ventrilo csati
ip: 152.66.93.10
port: default
password: obicom -
#1102 Bocs, csak érdeklődnék:
A ventrilot még nem próbáltam.
Ugyanúgy működik, mint pl. a Teamspeak?
Csináltatok vmi állandó coop "hullámhosszot" a Vietcongnak?
Lemaradtam volna vmiről?
Mi az IP (ha ez is olyan, mint a TS), ahová kapcsolódni lehet??? -
#1101 Szerintem Disablere kell rakni a VC optionsben a Voice Communicationt. -
#1100 nem érte ma problémát. Mi köze a ventrilonak a Vietconghoz?
Nem sok.
Probáld akkor ugy, hogy elöbb a Vietcongot, majd taskot váltasz, utána a ventrilot inditod.
Elöbb érd el azt hogy külön külön mind1ik progi jol müködjön, akkor együtt is menni fog valszeg.
-
MSGT #1099 Miért nem tudom elindítani a VC-t ha be van kapcsiolva a Ventrilo! Egyszerűen nem tudom használni a mikrofonomat! Tudna segíteni valaki hogyan tudnám bekonfigurálni! Köszönöm
-
#1098 igen -
MSGT #1097 A ventrilonál elég letölteni és feltenni az 1.06-os verziot? -
MSGT #1096 Miért nem tudom elindítani a VC-t ha be van kapcsiolva a Ventrilo! Egyszerűen nem tudom használni a mikrofonomat! Tudna segíteni valaki hogyan tudnám bekonfigurálni! Köszönöm
-
#1094 Beestem egy alagutba a Hamburger Hill utáni alagútvadászaton. Vagy nagyon elvesztem, vagy csak simán ökör vagyok, de hol a kijárat?
Ez az a rész, mikor elhagyod a puskád és csak pisztolyod lesz ... Merre kell menni? 3 alagút a vízben, elágaznak ... -
#1093 akkor huzzál a faszba CS-zni,.. -
#1092 Hát ez a játék valami kibaszott szar!!
még egy CS is ezerszer élethűbb...
CSOCSO voltam INF rulez!!!! -
#1091 Ja, kicsit bugos a cucc, nekem nem egyszer fordult elő a javított crack-el is, hogy a vietkongok úgy GURULTAK felém, hogy félig a földben fetrengtek, a két kezük és a fejük pedig egy pontból nőtt ki a mellkasukból :))) De ez azért nem túl gyakori szerencsére.
Tényleg, tud valaki segíteni nekem, azon a pályán vagyok, ahol ki kell irtani minden vietkongot egy mocsárban (nem az amelyiken ki kell szabadítani a manust a tábrból, az utána jövő). Mindenkit megöltem már, nem találok senkit, mégsincs vége, az objectivesben még mindig azt írja hogy search & destroy. Kéne még csinálni valamit ezenkívül? -
#1090 Miért ne lehetne neki fakeze? :)) -
#1089 Olyat bug volt a singleben bazz... :) Azon a pályán, ahol kurvasokan megtámadják a bázist (nem az alagútas). Jönnek fel a VCk erre egyiknek nem keze van hanem egy fadarab nőtt ki a válából. :) -
#1087 Hát az már más kérdés. De valóban ez a helyzet. Hogy a kezdők csinálják a legjobb prjecteket, de ők vitelezik ki rosszabbul, és a profik meg a tömegjátékokat. -
#1086 HElyesbitek:
Az ugynevezett profik, pedig ötletszegény szarokat csinalnak.... Honap végén jön a patch amugy. -
#1085 Az ugynevezett profik, nem ötletszegény szarokat csinalnak.... Honap végén jön a patch maugy. -
#1084 Jó ötleteik vannak, csak nem elég profi a gárda. -
#1083 Csehet tudnak gamet csinálni, de valahogy mindig irtó bugos lesz. Lásd OFP. -
#1082 Nekem mostanában azt csinálja, hogy kb 1 óra játék után kilép autmatán. Valamikor 10 perc után kivág a winbe. -
#1081 Csak a fegyverek realítása nem létezik. :( -
BBking #1080 igaz -
BBking #1078 Patch kell -
#1076 jaja akkora szar a kulfoldi lamakkal nyomulni -
#1075 támogatom