2391
  • Zagash
    A skandináv országokban a megjelenés végleges dátuma:
    2003. április 11.

A cseh változat állítólag teljesen, a brit viszont csak majdnem teljesen lesz cenzúrázatlan...
  • Gnome
    A bhd nekem csak multiban tetszik...a nightvision elég sz.r lett... meg a grafika is..

I.C.ram én most vettem észre most lőttem szét..nemhiszem, hogy briefingtől függ..esetleg mennyj ki az ajtón aztán vissza...vagy egyszerűen próbálkozz ujra
  • I.C.ram
    BHD is elég bugláda.
  • I.C.ram
    Hát én szétlőttem, de semmi nem történt. Melyik Briefingnél kell szétlőni? Valamikor nincs is ott.
  • Gnome
    Méghozzá a fegyverraktárban...
  • HooDoo
    A főhadiszálláson.
  • I.C.ram
    De melyik bunkerben???
  • HooDoo
    bunkerben teee
  • I.C.ram
    MELYIK PÁLYÁN???
  • I.C.ram
    Az idegeskedés árt a szépségednek.

Egyébként tényleg egy bugos szar ez. :(
  • Gnome
    Nemtom írták-e már de észrevettem valamit single m
    ódban...Ha a bunkerben az asztal alatti üveget kilövöd elkezdődik egy sejtelmes zene és mellé megjelenik egy táncoló halhatatlan néger katona...
    Ha volt már akkor Boccs!
    CSa'
  • Dud [OBI]
    Nemhagy nyugodni a gondolat, hogy kiadnak egy rakás kibaszott jó játékot, rakás új 5lettel, jó megvalósítással és akkor basznak a multi részével törődni!!! Konfigurálhatatlan, használhatatlan fos majdnem mindegyik. Számomra ez teljesen hihetetlen, hogy miért nem foglalkoznak a fejlesztők ezzel. Hisz ez tartaná életben hosszú ideig a játékot.
    Abszolut nem admin, valamit szerverbarát egyik sem... Ááááá hihetetlen...
  • Dud [OBI]
    Mert az egész egy bugos fos!!! Állíthatsz akármit, restartolhatod 50x akkor is elbaszodik. Vagy egyből vagy csak egy idő múlva... Hogy ez valami törés hiba, vagy csak egyerűen szar, azt nem tudjuk. Lényeg, hogy baszik normálisan működni!
    Ránézünk mégegyszer, hátha lehet valamit csinálni vele, de igazság szerint kezdjük feladni. Az UK verziót mindenképpen megvárjuk, hátha az hibamentes. Aztán ha az is fos, akkor nem tudom mi lesz.
    Mindkét port szar? Vagy csak a CTF?
  • G. Joe
    Ping szerint rendezd, mert alapban névsorba rakja öket.
  • oneal1
    most szedem a game-t!
    érdemes?
  • G. Joe
    keresd a belsö browserben, a legkiesbb pingü 2 szerver OBI néven, ha kér passwordot akkor: viethu
  • I.C.ram
    Átraktátok ATGbe???? Ha nem pls rakjátok át! Mindenki ATG szeretne inkább.
  • Dali
    Szerver ujra fut.
  • TopGun
    Nagyon szep lett a jatek es vegre a keszitok rajottek, hogy engedik a lelott ellenseg fegyvereit is hasznalni. Jo dolog, hogy az agyonrugott "viszi" cuccait nemesebb cel erdekeben hasznosithatom. Jo a hangulata a jateknak! SINGLEBEN Nyomulok vele.
  • G. Joe
    tüzfalat kapcsold ki :) Müködni kell ha va nneted.
  • G. Joe
    ja ez jogos
  • Jacek
    jo ezt megoldottam a masik tort exe orvosolta de akad a game amikor valki beszelne vagy tortenne valami kurva idegesito elkezd a vinyo menni es all 1-2secre az egesz!
  • Pilu OBI
    Majd, egyenlőre újraíndítani sem tudom. Dali fog ránézni. Egyenlőre nem is megy.
  • Pilu OBI
    Vagyis mégse, valami fennforgás van.
    Türelem.
  • I.C.ram
    Pilu!! pls rakjátok át a szervert ATG-re!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mindenki azt szeretné.
  • Pilu OBI
    Kilépett a genya, ujraindítottam.
  • Jacek
    emberek az mi bug hogy nem lehet az ellent leloni single playerbe?
  • Zagash
    Akkor az egy másik vizes rész... lehet, hogy én nem is jártam arra...
    Keresd meg a még száraz részen a fejszét, és menj arra, amerre a fejsze feje mutat. Az vezet a vizes rész, illetve a kijárat felé.
  • I.C.ram
    Úgy kell átmenni, hogy mindig próbálj felfelé uszni, mert néha vannak légbuborékok, ahonnan elszippanthatsz egy kis levegőt.
  • I.C.ram
    Dehogynem! Ahol a víz van ott kell át"uszni", és utána kilyukadsz, egy ki faluba, aholt vagy átosonsz, vagy lenyírod az embereket. Ha lenyírod, akkor gránátokkal dobáld meg elöbb a házakat, mert azok kigyulladnak, és kb 2-3 ember bentég.
  • Zagash
    Pedig csak követni kell az utat. Lesz egy rész, ahol még egy szoba is a víz alatt van, és utána már hamarosan vége a vizesblokknak...

Próbáld meg az életerődet feltornászni (ha van nálad kaja). Nálam nem volt, de átértem.

Vagy végy nagyobb levegőt :)
  • Zagash

Nem a jelzőfényt kell használnod, van nálad lámpa is. A billentyűzetkiosztásban nézd meg, hogy melyik billentyű a Flash light.

(Controls/Advanced/Weapons)
  • Zagash
    Üdv!

Pontosan már nem emlékszem, de azt tudom, hogy a barnagban mikor ahhoz a kereszteződéshez értek, ahol a fejsze van a földön, onnan arra kell továbbmenni, amerre a fejsze feje mutat. Ez az út nemsokára elkanyarodik jobbra és ismét egy vizes rész következik, és innen már pofon egyszerű volt.
  • a.carkey
    Ez engem is érdeklne :(
    Tudja vki a választ? Ezzel szenvedek két napja, pedig bizti pofonegyszerű ...
  • Tovi
    A setup menüben a fit textures in video memory beállítás igen nagy fps növekedést hozott nekem, az alapbeállítás a másik (textures in system memory).
    Akinek lassú, nézze meg, hátha segít
  • G. Joe
    Ha 60-nál kevesebb az fps, az már gondnak számit. :)
  • G. Joe
    grat
  • I.C.ram
    Na sikerült végignyomnom save nélkül azt a kurva mapet. :) Gránátvetőt előszeretettel használtam. :)
  • I.C.ram
    Valaki elárulja, hogy mi a szarárt nem lehet quicksavet loadolni? Ahányszor quicksavet loadolok állandóan kilép a játékból, és kivág a desk-re. Save nélkül meg kikészít ez a tankos pálya. Próbáltam már új drivert keresni, de az nvidia oldala nem megy valamiért.
  • G. Joe
    fps ügyileg katasztrofalis a dolog :(