Vietcong

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Petyus_
Na az tényleg király! Ahogy mennek át a farönkön az példamutató!

Részletesség: hmm most látom 16 bit textúrákra van állítva a setupban.. különben a játékban a detail csúszkák maxon vannak. Meg ez mi hogy textures in system memory??

Na kipróbálom hátha szebb lesz. 😊

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Petyus_
A hangulat nem rossz (Hey Joe.. 😊), állat lopakodni a dzsungelben, de valahogy nem adja azt az "ott vagyok" feelinget. Ezt a sûrû erdõ témát nem kellene még igazán erõltetni játékokban. Nem néz ki a fa fának, a bokor bokornak, a talajon az a textúra olyan mint a hányás.. nekem nem igazán jön be egyelõre, de lehet majd ráérzek. 😊

Az jármûvek viszont nagyon királyul néznek ki, de összességében nem egy szép játék. A játékmenet érdekes, az elején tisztára RPG-nek tûnt. Aszittem tényleg az lesz a mission hogy meg bírjam inni a rizspálinkát. 😊

HooDoo
mekkora királyság ez a légierõsités kérése! 😊
Forrest Tomee
Lehet, hogy a jelszó akkor kell ha sok a külföldi cheater. 5-6 emberrel tényleg uncsi, de majd meglátjuk.
1. Kipróbáltam a rádiózást, nagyon jó csak erdemes nem közelrõl szemlélni :o)
2. a csapda is jól használható, de kb 3x szálltam a levegõbe mire rájöttem, hogy mûködik :o)

nekem jelenleg is egy t3asról jön 😄
koli hub rulez 😄

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Remélem estére leér,mégcsak a 19-es filenál tartok!

\"Life is around you and in you.\"

Dud [OBI]
Még nincs. De lesz... Még ma este tutter beindul. Egyenlõre lesz rajta jelszó, hogy meglássuk hányan is leszünk Magyarok.
Egyébként itt lesz a szerver:
IP: 152.66.93.10
Pass: viethu

Egyenlõre CTF lesz. Ha megy, akkor lesz mellette coop is.

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

😞
And5
nincs 😞

Hát ez az?! Van????
HooDoo
Hali! VAn magyar szerver most?
Ahh nem kéne csetelnem,egyre hülyébbeket írok:/

Nah kirr találtam egy biztos mirrort😊

Az kirr lenne mert DC++-rol nem tom leszenvedni(sajna már a t1-eseek is megszakítják vagy kilpnek ha töltenek tõlük)

a.carkey
Amint van mûködõ szerver. Írjátok meg!

A medve nem játék.

a.carkey
Köszönöm. Leteszteltem. Vietnami falu nincs többé ...

😊

A medve nem játék.

Forrest Tomee
632

a.carkey
Még egy kérdés:

Mivel kell rádión légitámogatást kérni?

A medve nem játék.

And5
biztos mert a nuke verziós crack van meg #634 ott a jó crack linkje azzal játszál mert különben ilyen furcsaságok lesznek mint nem lehet lelõni a csávókat és hasonlók

Dud [OBI]
Látszódni fog a szerverlistában az OBI szerver. Jelszó lesz rajta: viethu.
A csíterekrõl egyenlõre nem tudok nyilatkozni, de állítólag van beépített védelem. Hogy mûködik -e, azt nem tudom. Bízni tudok csak benne, hogy nem lesznek köztönk csíterek... Ha találunk hozzá plusz védelmet, természetesen fölrakjuk.

Dud [OBI]
Éppen szétbasz minket az ideg, mert valaki szórakozik a szerverünkkel. Épp emelt szintû védelem kerül rá. Többek közt ez akadályozza a szerver gyors indulását.
Beszélek a rendszeradminunkal, ha õ beleegyezik, kirakjuk a saját ftp -nkre.

Dud [OBI]
Vitte és ez is vinné, de szerintem sok a 32. Egyezzünk meg 24 -ban. 😊)

Dud!

Nem tudjátok fölnyomni a game-t az FTP-tekre?

a.carkey
Õ volt. Amúgy szarok a filmjei, de vhogy a "Szakaszvezetõ" jól sikerült.

A medve nem játék.

a.carkey
Alul van link!!!!!!!!!!!!!!!!!!4

A medve nem játék.

a.carkey
crack!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4

A medve nem játék.

Forrest Tomee
Célzol? :o)

Petyus_
Csehek ja, ugyanaz a bagázs mint a Mafia, de nem ugyanazok az emberek. 😊

Forrest Tomee
"Dudikof féle "Szakaszvezetõben"
Húú de rég volt 😮) Õ csinálta a Ami ninja sorozatokat is nem? 90-es évek videó szemetei rlz! :o)

Én is most vagyok az éjszakai támadásnál. Nagyon jól néz ki a világító rakéta.

a.carkey
Van most server? Eddig még a connect gombot se voltam képes benyomni, de látszik (majd) a server listben, mint a régi? Cheaterek kizárva?

Singliben hatalmas a hangulata. Utoljára a Mafiánál éreztem ugyanezt ...

Még az elején járok, de az az éjszakai támadás a támaszpont ellen, nem volt semmi. Éppen elõtte vártam, hogy jó lenne egy hasonló attack, mint a Dudikof féle "Szakaszvezetõben" (egyetlen jó filmje), erre tessék. Hihetelenül ráéreztek a feelingre a csehek. Ugye csehek. Ua készítették, mint a Mafiát?

A medve nem játék.

ubi
http://www.gamecopyworld.no/games/files/rzr-vcn.rar

working crack!!!
And5
a rádiós tud hívni légicsapást de asszem csak multiban van ez bár nem tom

Dud [OBI]
Lesz, csak ezzel is szopás van. Egyenlõre nem látjuk, hogy hogy is lehet 2 portot egymás mellett futtatni...
Ha nem sikerül CTF -et és Coop -ot futtatni egymás mellett, akkor CTF lesz. 20 playeres, csapatomként max. 3 sniper, 3 TK = kick, 6 TK = ban, 30 perces körök, váltott mapokkal. Ezek lesznek a beállítások.

Ma végre én is kipróbálom, ha lesz szerver.

Forrest Tomee
Még nem néztem meg a multi részét, mert elmerültem a single-ben. Állati a hangulata ennek a játéknak!
Hogyan történik az air stirke?

And5
CTF de COOP mindenképp mert szrtm is baszás jó

Dud [OBI]
Baze srácok egész idáig nyomtus COOP -ban és azt kell hogy mondjam: EZ EGY KIBASZOTT JÓ JÁTÉÉÉÉÉK!!! Annyira belemerültem (tünk) hogy repült az idõ. Úgy izgultam egyes jeleneteknél, hogy azt elmondani se tudom. 3 -an voltunk, az ellenség meg annyi mint a picsa. Szép lassan haladni elõre... az ellenség bújkál a bokrokban és csak arra vár hogy eldördüljön egy lövés... onnantól kavalkád és csak próbálod a torkolattüzeket lõni, hogy csak bejön.... Hmmm!!! Nagyon élvezetes! 100% hogy lesz Vietcong szerverünk. Sõt! Ha megoldható több port is. Lesz egy COOP mindenképpen, mert az valami elbaszott jó és lesz egy másik, ami nem is tudom, hogy mi legyen, döntsük el közösen. Nos?

And5
na jó most lelövöm akkor holnap jácunk OBI serverén bejött egy õrült amerikai aki megvette a gémet 49,99 é 😊 egész jó feelingje vot a coopnak mentünk az õserdõben csak gyorsan meghaltunk 😊 rájöttem hogy lehet air strikeot hívni 😊

HooDoo
holnap tudok már csak jönni 😞
du 3tól leszk aztán figyelem hogy hol van szerver.
And5
ez csak ilyen szerver hogy kipróbázzuk multi de senki nem jön 😞

HooDoo
Huuhh jó ez a game singliben 😊
Kicsit játszottam multit valami 300pinges szerveren, élvezhetettlen volt mondanom sem kell. Kicsit mintha másabb lenne multiban. Ez a szerver dedikált és mettõl meddig él?
Forrest Tomee
Még most ismerkedem a singli-vel, esetleg utána.
Nekem tetszik, jó a hangulata.( Hendrix rlz!) Szegény LoS nem rughat labdába mellette bár aki játszott a demóval annak nem meglepõ.

And5
na COOP LASER.SYTES.NET password nincs gyertek mer egyedül nem bíroma vietcongokat 😊)

And5
ELNÉZÉST HOST: LASER.SYTES.NET

And5
GYERTEK COOPERATIVEOZNI MAX. 6 PLAYERS LEHET HOST: LASER.SYTES.HU
PASSWORD: LASER

Örm
Azzal a crackel ami az #579-en van azzal jó a game?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Dud [OBI]
Sajna mára nem sikerült összehozni (technikai okok miatt). Remélem holnap estére meglesz. Köszi a türelmet.

Petyus_
Én is basználak követni amennyire én láttam mindig lelöveted magad az elsõ sarkon.

G. Joe
Van má szerver? 😛

http://deathfellows.hu/

Van már szerver?