Vietcong
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Részletesség: hmm most látom 16 bit textúrákra van állítva a setupban.. különben a játékban a detail csúszkák maxon vannak. Meg ez mi hogy textures in system memory??
Na kipróbálom hátha szebb lesz. 😊
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Az jármûvek viszont nagyon királyul néznek ki, de összességében nem egy szép játék. A játékmenet érdekes, az elején tisztára RPG-nek tûnt. Aszittem tényleg az lesz a mission hogy meg bírjam inni a rizspálinkát. 😊
1. Kipróbáltam a rádiózást, nagyon jó csak erdemes nem közelrõl szemlélni :o)
2. a csapda is jól használható, de kb 3x szálltam a levegõbe mire rájöttem, hogy mûködik :o)
koli hub rulez 😄
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
\"Life is around you and in you.\"
Egyébként itt lesz a szerver:
IP: 152.66.93.10
Pass: viethu
Egyenlõre CTF lesz. Ha megy, akkor lesz mellette coop is.
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
A csíterekrõl egyenlõre nem tudok nyilatkozni, de állítólag van beépített védelem. Hogy mûködik -e, azt nem tudom. Bízni tudok csak benne, hogy nem lesznek köztönk csíterek... Ha találunk hozzá plusz védelmet, természetesen fölrakjuk.
Beszélek a rendszeradminunkal, ha õ beleegyezik, kirakjuk a saját ftp -nkre.
Nem tudjátok fölnyomni a game-t az FTP-tekre?
Húú de rég volt 😮) Õ csinálta a Ami ninja sorozatokat is nem? 90-es évek videó szemetei rlz! :o)
Én is most vagyok az éjszakai támadásnál. Nagyon jól néz ki a világító rakéta.
Singliben hatalmas a hangulata. Utoljára a Mafiánál éreztem ugyanezt ...
Még az elején járok, de az az éjszakai támadás a támaszpont ellen, nem volt semmi. Éppen elõtte vártam, hogy jó lenne egy hasonló attack, mint a Dudikof féle "Szakaszvezetõben" (egyetlen jó filmje), erre tessék. Hihetelenül ráéreztek a feelingre a csehek. Ugye csehek. Ua készítették, mint a Mafiát?
A medve nem játék.
Ha nem sikerül CTF -et és Coop -ot futtatni egymás mellett, akkor CTF lesz. 20 playeres, csapatomként max. 3 sniper, 3 TK = kick, 6 TK = ban, 30 perces körök, váltott mapokkal. Ezek lesznek a beállítások.
Hogyan történik az air stirke?
Kicsit játszottam multit valami 300pinges szerveren, élvezhetettlen volt mondanom sem kell. Kicsit mintha másabb lenne multiban. Ez a szerver dedikált és mettõl meddig él?
Nekem tetszik, jó a hangulata.( Hendrix rlz!) Szegény LoS nem rughat labdába mellette bár aki játszott a demóval annak nem meglepõ.
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina