Vietcong
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az RS túl lassú és körülményes. Nem lesz benne (és hozzá) semmi olyan, ami hosszútávon lekötne és ez fontos. Mert fel lehet menni és pufoktatni egy órát, de attól még nem fogunk idõt ölni bele. Meg ne is akard, mert ha egyszer mégis berontunk a szerverre nagyon fogsz sírni és átkozod a napot, mikor feltelepítettem a gépemre...

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
Amúgy igazad van, a növényzet miatt itt vigyázni kell minden lépésre. Lásd Line of Sight...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Drak! Tényleg mesélhetnél errõl valamit. Persze olyan szintû védelmet nem várunk el mint amilyen a SOF2 -ben van, de legalább van valami?
Én is VC szerver mellett voksolok inkább.
Van valami readme azzal kapcsoltban hogy tettek-e valamit a csíterek ellen?
PL.: a helikopter kidolgozottsága nagyon tuti. Meg ez a tele kamra sem rossz. 😊

Remélem hamar lesz multiszerver. 😊
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Amugy a Freeweb-nek ez jo huzasa volt. Sokat kaszal vele. A fonoke amugy is egy nagy seftes.
De ezt bírom, hogy a freeweb ezzel a húzásával legálisan kap pénzt a warezért. Ugyanis az SMSekért a nagyobb részt õ szedi és nem is törli a fájlokat. Vagy rosszul tudom?
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
Sector ez egy webhely
djcom meg egy ember
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
mikor jön ki a gamma?
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Én még szinte semmit nem láttam a játékból.. grafikai kivitel, sztori, zene fogja hozni azt a szintet amit elvárok a csapattól a Mafia után? 😊
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com