Vietcong

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

And5
nem tom ti hogy vagytok vele de singleplayerben engem basznak követni a társaim

And5
de akó meg betömörülnek az amcsik és még kevesebben leszünk

And5
én még csak most installom eddig indyt szedtem meg a tocát a CD2n kilehet cserélni vhogy a szar cracket a jó crackre? vmi integrálással vagy ilyesmivel

Dud [OBI]
A szervert elindítjuk ugyan, de egyenlõre még csak teszt üzemben. Az még nem a végleges, mert mi is csak most látjuk elõször a cuccot.
Talán estére már futni is fog, itt:
IP: 152.66.93.10
Pass: viethu

Az észrevételeket, kritikákat majd kérném ide.

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

G. Joe
itt a jo crackhez a link: #579

http://deathfellows.hu/

Forrest Tomee
MOst akkor jó a crack vagy várjak a letöltéssel?

a.carkey
A SOF singliben egy nagy darálásnak tûnt. Egy idõ után meguntam. Multi részben sokkal jobb.
A VC-t sokat nyomtam multiban (mármint a demot).
Nagyon tetszett, de a sok cheater, szarevõ és egyéb végtermék emberke miatt egy ideig - a fullig - békénhagytam. (A Raven most nagyon bejön). Kiváncsi leszek az OBIék szerverére. Tényleg, ki tudtátok szûrni a cheatereket? Lehet jól konfigolni?

A LOS AI szinten túlzás. Ez a bajom vele. Multiban nem jött be. Ue vonatkozik a DD1-2-re!!!

A medve nem játék.

Hát szerintem a SOF2-ben ennél jóval kevesebb hiba van és a "használati értéke" is jobb. Nekem számít a grafika, és csak olyannnal szeretnék nyomulni ami az aktuális etalonnál (SOF2) szebb és LEGALÁBB ugyanazt a játékélményt nyújtja. Ezt nem látom ebben a gémben. Ha valami sok embernek nem tetszik, akkor az szar. Ez nemsokára a multi beindultával kiderül hogy így van-e...

Dud [OBI]
Egyet nem fogok soha megérteni. Egy játék nem különálló vizsgálható halmazok összessége, hanem egy használati értékkel rendelkezõ termék. Ami lehet jó és lehet rossz. De az, hogy szerintem fos és hülye az akinek tetszik, ez a legrosszabb hozzáállás. Egy játéknak lehetnek rossz tulajdonságai, amik adott embernek nem szimpatikusak, de attól még a gáma összhatásban lehet kibaszott jó, mert a hangulata a játszhatósága, különlegessége, grafikája, zenéje .... stb arra érdemessé teszi. Pont ezért egy játékot összhatásban kell vizsgálni! Láttatok már valaha tökéletes játékot? Nincs ilyen. Mindenben van valami hiba. De akkor ennyi erõvel, akár az összesre rányomhatnánk, hogy szar. Sajnos a szemlélettel sok mindenkinek gondja van...
Mielõtt félreértesz Carkey nem rád gondolok, csak a Te írásod után jutott ez eszembe.

A Vietcong szervert megcsináljuk, mivel sajna a BHD esélytelen. Nyomjuk izomból, tesztelgetjük és meglátjuk mi sül ki belõle. Akinek nem tetszik nem kell játszania, de ettõl még a gáma nem szar...

a.carkey
Meg a MOHAA féle Vietnam.
Platoon, Los, VC nem ua kaliber. Már a Vietcong demója is zseniális volt. A Los egy szutyok. Platoon teljesen más téma. Ilyen alapon a Green Beret, a Rambo 2 és a (ami kiegészítõként jött elõ, nem ugrik be a neve) is ide sorolhatnánk. De nem lenne jó. VC multiban fasza volt Los atomszutyok singliben. Multiban egyszer erõltettem magam rá, de annyira kiborított, hogy többet nem tettem.
Obiék csinálnak egy szervert belõle és szép lesz a játékos élete ...

Fikázók: természetesen mindenkinek más tetszik. Ha mindenkinek ua tetszene, nem tudnátok bejutni a CS szerverekre ... (Írhattam volna mást is.)

A medve nem játék.

G. Joe
1 ora multi után, vegyesek a benyomásaim. Még nem nyilatkozom elhamarkodottam, de kicsit többet vártam .Lássuk azt a magyar szervert aztán ott minden kiderül. 😛

Alexease
Meg nem sokat lattam eddig belole, de a jatek menet eddig olyan "Flashpoint-os". Ami nem lenne rossz. Ami gyanus, az az AI es a kicsit arkadosnak tuno lovoldozes.
Mindenki a grafikat dicserte, de valahogy nem az igazi. Van benne egy-ket extra-szeruseg, de osszessegeben valahogy elnagyolt. Ha a "jatekon kivuli" koritest nem nezzuk, akor a LoS:Vietnam latvanyosabb - eddig. Bar jatekmenetben ez inkabb "lovoldozos", a Vietnam mindenfelekeppen - elvileg - Taktikai FPS. Vagyis, lehet hogy nem erdemes hasonlitgatni. Foleg, hogy nem a grafikatol lesz jo egy jatek.

Annyi elonye van a dolognak, hogy mind ket "csapat" meg kapta a "vietnamos" adagjat😊 Sot harom, ha a Magyar strategiai remekmuvet is beleszamitjuk. Es allitolag jon a negyedik: Call Sign: Charlie.
Dud [OBI]
Tõled pont egy ilyen hozzászólást vártam...

Hát megnéztem. Ez tényleg tetszik valakinek? Szerintem tök ratyi, még a SOF2 színvonalát se éri el. Olyan a lépéseim hangja mintha hasmenéses százlábú lennék. A grafikában nincs semmi különleges, 2001-es szintû. Az ellenfélmodellek nekem kicsit lowpolynak tûnnek. Sebzési rendszert mint olyat nem találtam, se ragdoll animációt. A beépített voicechat poén bár szerintem sehol sincs a TS2-höz képest. Ami viszont qrvajó az a zenéje. Ezek tükrében már nem várok túl sokat a multis részétõl.
G. Joe
Ha egy játék Jimy Hendrix, Hey Joe cimü számával kezdödik, az már rossz nem lehet!!!

😊))

NA lássuk azt a cracket..😛

Zagash
Végre sikerült kibányászni a .CBF fájlból a fõmenü zenéjét. Ezt a zenét kergette ugyanis mindenki egy fél évvel ezelõtt, amikor anno kijött az elsõ (48megás) ingame trailer.

Aki még nem hallotta, feszüljön neki, mert kivételesen hangulatosra sikeredett...

Pseudo Hendrix

Site Developer www.mohaa.hu - Medal of Honor Hungary

Alexease
Nekem is flt van. De hibas. Otszor inditottam, abbol negyszer lathato hibak voltak (Vietkong voltam, plussz a csapatom is, nem volt ember csak ruha, nem volt fej). Egyszer rendesen ment, csak nem lehetett leloni senkit.
Furcsa de en az flt-s verziot szedtem le es total mukodik, semmi baja

itt a jo exenem probaltam

a javitott 1cdhez van
And5
szedjétek le újra CD2 ez van avyg lõjjetek fej nélküli emberekre

Blackman
A CD2-t újratömörítették + teljesen új törés.. Az FTP-ken keressétek..

And5
pill

Dud [OBI]
Remélem az is lesz. Ott még nem tartunk.

And5
hejj joe még rendes crack sincs

Dud [OBI]
Na! Lassan jön le a szerverünkre a Vietcong! Ez azt jelenti, hogy hamarosan (1-2 nap) indul az -- Vietcong szerver!

Dud [OBI]
Na ja! Onnan nekem is van! 😊)

And5
Hitman 2 bõl vot két realse Deviance meg Fairlight asszem a Deviancoshoz nyomtak ki jó cracket?

Pilu OBI
De van nekem. Boltba lehet szerezni 😄DD

Alexease
Kiveve, ha olyan lesz mint a Flashpoint. Abbol meg nem lattam rendes, mukodo verziot.
G. Joe
a Hitman 2 ugyanigy járt Oktoberben. Akkor jött ki a safedisk2 ha jol emléxem és a megszopatta warezcsapatot. Egy hété se telt bele és feltörték azt is. Most sem lesz máshogy.

Forrest Tomee
De jó, hogy nem szedtem még le :o)

And5
na ez hibás crack semmiképp sem nuke pár nap és jön a fix

G. Joe
lol

And5
többet érne ha megvennék boltba és csinálnának vmi clonecd relaset

And5
vmi screenshotot plz 😊)))

Alexease
Buli. Minden inditasnal mindig mas gyikja van😊)) Most ember nelkuli zubbonyok setaltak😊))
And5
tiszta seriou sam fejeltlen meg kezetlen emberek 😊

And5
ejj na mégsem nuke
ez olyan mint anno a settlers 4 ben amikor malac helyett vas jött kia farmból vagy mint a simsben a csótány invázió mér midnig a jó gémkkel szívunk??

G. Joe
elöbb a game kell... 😞

The Garrett
off:
rusholáselmélet a'la Garrett 😊 :
TÉVEDÉS hogy a rusholó ember csak ugy belerohan a világba és dirrdurrpiffpaff! Aki rushol, az általában következetesen, megfontoltan rushol (kivéve a kis 10éves aimbotos/wallhackes köcsöggyereket). Benéz minden bokorba, rejtett zugba nehogy kihagyjon valamit.

Na ennyit a hülyeségekrõl 😊
ontopic:
EZ A GAME ÜTni fog multiban, már csak egy fasza scene kell 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Akkor ma nem lesz magyar server? Akkor mentem RS-ezni.
Alexease
Tolem fuggetlenul szalatgal, bujkal es lo.
Dud [OBI]
Mivel a BHD szerver nem fog összejönni így erre csinálunk egy dedikált vasat. Csak kéne a progi és már csináljuk is.

Alexease
Valami biztos nem stimmel vele, mert nem tudok leloni senkit. Kozvetlen kozelrol 2 tarat beleengettem a vietkongba es semmi. De az AI is hulye, mert a nyilt terepen, elottem hasalt le, hogy jol elbujjon😊))))
Dud [OBI]
Na akkor most mi van. Van tuti Vietcong vagy sincs?

Alexease
Allitolag szarul tortek fel a Vietcong-ot, es nem muxik rendesen.
Behalt au Nforce.vagy mi?

Na most akkor mivan?Nem nagyon értem bocs.Ha vki elmondaná mivel a régebbi "üziket" nem értem.THX

tanulj meg te olvasni teszerencsétlen.
isonewz/forum/vietcong (már ha tudsz angolul)
nforce / forum
és ha nem valami gagyi magyar ftp röl toltenél akkor ott is látnád hogy nuke ! persze tul sokat nem lehet töled várni....
Zagash
Üdv!

Valakinek megvan már az UK, vagy a CZ verzió??

Már csak azért, mert:

US - durva szöveg nélkül, de vérrel
UK - durva szöveggel és több vérrel
DE - durva szövegek és vér nélkül
CZ - durva szöveggel és több vérrel

...nemhivatalos információk szerint...

-Zagash

Site Developer www.mohaa.hu - Medal of Honor Hungary