Sim City 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Isten modba ha kilépsz a polgármesteri modból akkor be tudsz lépni az isten modba. /good mod.
Ha egy fa nedves levelei égnek,akkor mit szólhatnak a szárazak.
Csak mert a "hogyan csináljunk lankás partot?" oktató alapján kellene tudnom.
Nekem még mindig nagyon kellene 1 villamos garázs, de sehonnan nem tudom leszedni... 😞
VILLARREAL CF mindörökké!
és úgy szoktam ültetni a fákat, ahogy te írtad, de nekem úgy sem mûködött!
Amikor Isten módban vok és fákat akarok telepíteni, akkor nem tudok tenni, csak 1-2-õt.
ez miért van?
kicsit idegesítõ és tényleg szükség lenne fákra!
köszönöm a gyors választ!
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Basszus, ez aztán a város!!! http://youtube.com/watch?v=2pm_G6_-qBI&feature=related
Tetszik az a sötétebb autópálya... meg is nézem simtropolison, hátha fenn van.
szóval ez
Amit most kezdek majd el, az már tuningosabb lesz...
BAT-ot meg menüben találtam meg
máramit letöltöttem
gép magától építi be õket vagy van olyan amiket nekem kell menüben kiválasztani és betenni?
mert szedtem le pl keresztben futó utra épületet és az menüben van
Valaki lenne szíves átküldeni, mondjuk MSN-en?
Egyébként annyit tudok mondani, hogy 1 ratyi 9600 XT kártyám van, most az alap driver van fenn, és nem világítanak a letöltött épületek.
99%-ban meg vagyok gyõzõdve róla, hogy amikor Catalyst 5.7-es driver volt fenn, világítottak az épületek!! Havertól meg kell szereznem újra, úgy érzem...
Ugye ezek a letöltött házikók -melyek épülnek- nem írják felül az alapjátékban lévõket? Hanem pusztán kiegészítik a palettát (magyarán hozzáadódik a kínálathoz és ezáltal több lesz), melybõl a játék válogat, hogy melyiket építse meg!?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
átjáró, villamos 1 , vasúti felüljáró , mennek a vonatok és a villamos , villamos átjáró , a vasúti híd , villamos megállók
Hát a helyzet a következõ: A villamos csak egy vonalon mûködik, ha tovább akarom építeni,egy másik városrészen akkor kilépked folyamatosan.Pedig most fent van a 2008 aprilisi NAM. Úgyhogy ez a pár megállós szakasz lesz a városban és nem több.