13557
| Kezdőknek! | | | Simtropolis | |
-
NorbyI #9996 Nos én még csak most kezdtem, de van pár fantasztikusan jó ott, ami tényleg durva.
Itt az enyém ha komolyan érdekel. Mjd folyamatosan fogom frissíteni ahogy időm engedi. -
#9995 Légyszíves adj már egy linket a city journalodhoz, mert minden erőfeszítésem ellenére sem találtam meg. -
NorbyI #9994 Tudod iratlan szabály de plugin könyvtárat ne adj Isten teljes plugin könyvtárat nem kérünk el senkitől sem. Több okból sem, egyrészt hatalmas méretei lehetnek, másrészről amit nem te állítottál össze arról nem sok fogalmad lehet hogy mit tartalmaz illetve hogy milyen dolgok miért és hol vannak benne. Ez azt eredményezheti, hogy nem tudod módosítani, bővíteni esetleg kivenni. Ezzel csak annyit akartam mondani hogy az általad összegyűjtött pluginok a legjobbak és csak azok amiket te szeretnél.
Egyébként én sem szívesen töltenék fel 1,2 gigát sehová.
Ha érdekelnek képek városokról akkor ajánlom a Simtropolis City Journal fórumát, onnan rengeteg ötletet lehet meríteni.
(megtalálod az enyémet is)
-
Trantorius #9993 Sőt engem még az is zavarni szokott ha bezavar egy kisebb domb vagy patak/tó:S
De ezen változtatni szeretnék már,ideje lenne egy egyedibb várost létrehoznom..:) -
Trantorius #9992 Köszi
A freemail szerintem elbír még ennyit bár nem értek hozzá.
Amugy a várost apránként tervezted meg vagy csak ahogy jön ugy puffan szisztéma szerint?:) Beraknál pár képet még a városodról, szeretek új ötleteket meríteni mások városaiból.
Én mondjuk a legtöbbször inkább arra próbáltam menni hogy minél nagyobb és minél gazdaságosabban kijöjjek a dolgokból sosem volt a várostervezéshez túl nagy fantáziám. A jó öreg rácsos városrendezésen kívül nem bonyolítottam... -
#9991 Ha doboz jelenik meg, az azért van, mert nem töltöttél le valamit, amitől az adott plugin függ. Ezek a függőségek mindig szerepelnek a readme fájlban. Úgy keresd őket, hogy "dependencies".
A Pegprod könyvtáram 69 MB. Tud a freemail ekkora csatolt fájl fogadni?
Egyszer már eljátszottam azt, hogy a teljes Plugin könyvtáramat (akkor volt 488MB) elküldtem LeWyTynek. Csak a feltöltés több órámba került, és ezt nem szeretném újra eljátszani. Kérdezd meg tőle, hátha esetleg még mindig megvannak feltöltve, és nem tenné-e neked elérhetővé. -
Trantorius #9990 Esetleg nem tudnád elküldeni a REGROD mappádat az e-mail címemre?
[email protected]
Ha gondolod más pluginokat is átküldhetsz, nagyon hálás lennék! -
Trantorius #9989 Megnéztem őket nagyon királyak de egyenként kell letölteni,nincs valami nagy kiszerelésű amiben az összes tengerparti cumo benne van? Próbáltam letöltögetni többet csak az a gond hogy kiválogattam párat letöltöttem beraktam,és némelyik működik némelyik helyén pedig csak egy doboz van...mitől van,lehet valhogy orvosolni? -
Trantorius #9988 thx szét nézek:) -
#9987 Még annyit, hogy a PLEX-en még egy csomó más ütős mod is van, és sokkal gyorsabb, mint a simtropolis szervere. -
#9986 De hát írtam, hogy ez egy 10 különböző vizet tartalmazó pack. Szerintem te mindegyiket bemásoltad. Ekkor a játék a betűrendben betölti az öszeset, és az utolsónak betöltöttet használja. Annak a neve yellow puke, ami magyarul kb sárga okádék. Csak az egyik dat fájlt másold be, amelyik tetszik. A readme-hez még képeket is mellékeltek, könnyedén választhatsz. Én a mediterránt használom.
A kikötőt pegasus csinálta, és a simtropolison PEG CDK, PEG CDK3, PEG CDKM illetve PEG OWW2 szavakkal keresheted őket. Fogsz találni vagy 50 különálló fájlt, amik azonban egymáshoz tökéletesen illeszkednek. Ha meg akarod spórolni a keresést, akkor menj peg saját oldalára Simpeg, ott keresd a PLEX-et. Regisztrálni kell, de megéri, mert minden egy helyen van. -
Trantorius #9985 A képen látható kikötői stégek partot mivel csináltad? Amúgy nekem fura zöld lett a víz ezek után a pluginok után, miért? -
#9984 Na ez egy hosszú lista lesz.
A víz Joergs Water Mod, ez egy 10-es pack, ebből a meditteránt használom.
A terep Olympic Terrain Mod, a működéséhez szükséges textura packok CPT No4 és CPT No3, ezek nélkül a játék töltés közben kifagy. A mod nem kompatibilis semmilyen más terrain moddal, de a beach texúrák és a szikla textúrák lecserélhetőek, mint ahogy én meg is tettem. A beach textúra részét a modnak kihagytam, azaz a jelenlegi a játék eredetije, mert homokos partot akartam. A szikla PEG Rock Mod 1, és ebből a Grey Rock.
A terephez tartozó fák Olympic Tree Controller (CPT No7a). Ez a fájl lecseréli a God Mode fákat, és nemcsak azt az unalmas egyszínű zöld erdőt kapod. Namost nekem nem ez van fenn, hanem ennek egy régi verziója, a CPT No7.
A víz meg a szikla textúráim igencsak régiek, ma már lehet sokkal jobbakat is találni, de nekem beváltak és ragaszkodok hozzájuk.
Remélem, nem maradt ki semmi. -
coolcar #9983 Sziasztok!
Kodlovag milyen mód van a simcity-dbe hogy ilyen szép a táj? -
kri555 #9982 A simtropolis-ról mindet le lehet szedni szerintem.
-
Trantorius #9981 és honnan lehet megszerezni öket?:) -
Trantorius #9980 tényleg nagyon jól megvan csinálva, milyen pluginokat használsz? -
kri555 #9979 Nagyon szép a városod grat.!!! -
#9978 És itt az ígért kikötős kép.
Plusz egy bónusz. Félig sem kész régióm.
-
#9977 Hogyne, tessék: Super Demand Ordinance
Ötszörösére növeli a kereskedelmi és ipari igényt, ami automatikusan húzza maga után a lakosságot. -
#9976 ott van a banner alatt, nézettek már szét néha -
Benevolens #9975 ja, és olvasgasd ezt:
-
Benevolens #9974 a játék a realitás kedvéért úgy működik, hogy a lakosságszám függvénye, hogy mennyi nagy épület épül. Nem elég letenni a zónát, meg, hogy nagy igény van rá. Csinálj több low zónát. és amikor kb 10 000 körül lesz a lakosság húzd át mediummal egy részét. Itt már nagyobb házak fognak épülni. -
kri555 #9973 Valaki tud olyan program vagy cheat-ot ami fel nyomra full-ra az RCI-t???
Ha igen azt megköszönném! -
#9972 Az épületek fel vannak osztva stage-ekre. Stage 1-3 low zónákhoz, stage 4-6 medium zónákhoz, stage 7-8 high zónákhoz. De. A népesség, illetve az elérhető munkahelyek számának függvényében meg van határozva, hogy milyen épületek épülhetnek. Például a lakosságra stage 1-3 a kertes házak, stage 4 a sorházakat jelöli, stage 5 a néhány emeletes kockaházak, stage 7-8 az igazán nagy épületek. Stage 4 nem épül, amíg a lakosság el nem éri az 1100-at, stage 5 amíg nincs 3200, stage 7 kezdete 26000, stage 8 pedig 44000. És ezek a számok külön-külön érvényesek a §§ és §§§ lakosságra, ha van Rush Hour kieged, akkor §-ra lényegesen csökkentett limitek vannak, egyébként a föntiek. Ugyanezek a számok érvényesek a kereskedelmi irodákra, a szolgáltatók kicsit könnyebben épülnek. Továbbá, ha van pl 44000 R§§ lakosod, az nem jelenti azt, hogy onnantól már szabadon épülnek a toronyházak. Ennél a pontnál jelennek meg először, és az összes épület 2%-át tehetik ki. Ahogy nő a lakosság szám, úgy emelkedik a magasabb stages épületek aránya. A pontos számok benne vannak a Prima Guideban, ami elérhető a hivatalos weboldalon, vagy torrent. -
#9971 Az az igazság, hogy az SC4 csak részben 3D játék. Az épületek pedig pont nem 3D-sek, hanem a négy adott nézetből és 5 zoom levelről előre renderelt képek. Nem véletlenül van a játéknak csak 4 nézete kötött belenagyítással. Mivel az eredeti modellek nem állnak rendelkezésre, senki nem tudja feljavítani az épületeket. Viszont tölthetsz le teljesen újakat, amik adott esetben lényegesen jobbak is lehetnek, mint az eredetik a játékban.
Valódi 3D viszont a terep (ide értve az utakat is) és pl az automaták (autók, vonatok...) Ezek tényleg textúrázhatók, és akár új modelleket is használhatsz. De ugyanúgy pluginként illeszthetők be a játékba, mint az épületek. -
Since #9970 Vannak újabb városépítős játékok, de azok nem annyira részletesek mint a simcity. nincs semmi bajom a grafikával de ha készült hozzá valamilyen texture pack vagy hasonló akkor szívesen használtam volna :-) -
Androidus #9969 Ez a játék nem neked való. Töltsd le, vagy vedd meg a legújabb csilivi akármit. -
Since #9968 Lenne még egy kérdésem...Elkezdtem építeni egy várost low lakózónákkal és jön is a bevétel. Csináltam iskolát, vízellátást, tűzoltóságot, rendőrséget, kórházat egy bizonyos területre hogy megnézzem a medium-high lakózónákat. Természetesen a munkahelyekből és a commercialból is csináltam. Az a rpbolémám hogy az épületek nem akarnak "nagyobbodni" és nemtudom hogy mi lehet az oka. Mit tanácsoltok? Kezdésnek azt olvastam hogy nem szabad rögtön mindent adni a simeknek, csak az alapellátást, és azt sem 100%osan kell kihasználni így tud az ember bevételhez jutni. De utána mi a helyzet? Hogyan kell igazán nagy városokat építeni? Köszönöm a segítséget -
#9967 A grafika jobb nemlesz.
De rengeteg gyönyörű dolgot találhatsz simtroolison. -
Since #9966 Igazából épület textúrák érdekelnének amik nagyobb felbontásúak mint amik alapból benne vannak a játékban mivel kicsit idejét múlt a grafika. Megnézem simtropolison hátha találok valamit. Köszönöm! -
NorbyI #9965 Igen ezeket hívják pluginnak, simtropolison 10 ezret találhatsz belőlük, bár szerintem te olyanra gondolsz ami mondjuk a talajt vagy a sziklák textúráját változtatja meg. Nah ott olyat is találhatsz. -
Since #9964 Sziasztok! Nemtudjátok véletlenül hogy létezik e a játékhoz valamilyen texture pack ami szebbé teszi a játékot? -
#9963 Én is akartam kitenni egy képet, hogy kicsit fenntartsam a topikot. De most már második napja felejtem el. Na majd talán holnap. Egyébként az is kikötős kép. -
kri555 #9962 Az én kikötőm.:
-
adam127 #9961 Köszi, közben megtaláltam máshol! -
czakof1946 #9960 Üdv!
Innen töltsétek le:
http://kurier.simcityplaza.de/files.php?cat=37 -
adam127 #9959 Persze megvolt!
De elég vicces, bejelentkezek, aztán rámegyek a NAM-os cuccokra és az van kiírva, hogy "Welcome, Guest. Please login or register"...
Ha pedig rámegyek a loginra, akkor pedig kivan írva, hogy Hello, szóval be vagyok jelentkezve és ott a logout ikon is...
Nem igazán értem -
#9958 aktivációs e-mail??? -
#9957 Sajna nem. Lehet, hogy el kell telnie egy pár napnak.