Sim City 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát még sokat kell dolgoznom ezen a villamos dolgon,de nem reménytelen az új városomban. Ha már lesz elfogadható állapot teszek fel képeket. De jelenleg olyan a városom mint pest.
Ha egy fa nedves levelei égnek,akkor mit szólhatnak a szárazak.
Anno utánaolvastam, az újabb Ati kártyákat/drivereket nem komálja a játék valamiért, de értelmes megoldást sajnos nem találtam . Ha valakinek van, ossza meg légyszi :o)
VILLARREAL CF mindörökké!
Na azt sem tudom még igazán, hogy hogyan mehet villanyos a vasúti sínen! Sok képen láttam már, hogy mûködik! 😊 Simán áthúzom a vasúti sínt a villamoséra? Majd kipróbálom, most nem tudom...
pzolika: Régebben nekem is szinte azonnal kilépett a villamos sín lerakásakor, mostmár csak akkor, ha piros lesz a kurzor. Lehet, hogy azért, mert újratelepítettem, nem tudom...
Nekem is ATI van a gépembe. Nagyon szeretnék ezzel játszani, de így élvezhetetlen...
1, Valamilyen grafikai problem a gépeden (Nem kompatibilis,stb)
2, Kérdés,hogy eredeti-e a játék,ha igen az E.A.-nál tudnak segíteni.
Nekem pl.Ati kártyám van és ennek eredményeképpen néha kilép a játékból.<#rinya>#rinya>
Egy érdekes kérdés,sõt mindjárt kérés is. Úgy döntöttem,hogy a hétvégén egy éjszakát rászánok a villamos fejlesztésre ( izgat a dolog,hogy nekem még nincs),és a legnagyobb gondom (képet még nem láttam róla),hogy hídon át lehet-e vezetni. Ha a villamos vonalakról tudnátok feltenni képeket azt megköszönném.
Ha nem, akkor nem próbálkozok többet. <#falbav>#falbav> Ezesetben FF alatt a kép néha megjelenik (Jobb klikk és kép megjelenítése).
Szóval a válaszokat elõre is köszönöm.
Talán most sikerül.
Másodszor meg a segítséget köszönöm.
<#vigyor0>#vigyor0>
Valaki találkozott már hasonlóval? Az összes mozgó objektum (autók, köd, stb..) ilyen csíkos. És nagyon zavaró.
A gépem egy MSI notebook, a vga driver a legfrissebb (2008.05.08-kor tették fel az MSI oldalára).
Miket szedtél te le? <#smile>#smile>
Lassan 200 Mb a plugins mappa mérete, alig látok ki a fejembõl, minél több minden van, annál inkább azt érzem, hogy alig van valami... 😊
http://simshungary.hu/letoltes.php?letoltid=10374
Ehhez a zebra-módhoz ez a fajta út is lejön, ami a képen látszik?
zebra
<#buck>#buck>
http://www.simtropolis.com/stex_collections/
Kedves nyirog.
Az alább tárgyalt autólya fal nekem is a kedvencem - lenne, ha nem azt játszaná, hogy csak néha elérhetõ, akkor is csak egyszeri építésre. Na mindegy, csak azt akarom kérdezni, hogy ezzel mit kéne csinálni. Tulajdonképpen miért ilyen szeszélyesek a pluginok!
A villamoson én is gondolkozom,de majd csak egy olyan területen ami vízszintes.
Olyan villamos garázs kell nekem is! 😊
alagút ami levezet a gyártelepi hegyrõl
egysínû vasút
farm térség a föld alatti autópálya hálozattal
a gyártelep hegy
a gyárteleprõl levezetõ régi út
jómódú lakossági térség
a városon belüli kis város: Dunakeszi
új kerület
új város rész épüléseváros mag
a villamos hálózat garász pályája
@pzolika: bocsi,hognem tudtam még keépket hozni a városmról 😄 kicsit idõhiányban vagyok, új épket csak a jövõhétfolyamán fog tudni feltöölteni, de régieket még ahéten megpróbálk hozni 😊
Amint tudom -még a nap folyamán- ki is fogom próbálni...
pzolikának pedig a képfeltöltéseket köszi, mert sok érdekességre lesz figyelmes az ember! 😊
Már csak 1 rejtély maradt számomra megfejtetlenül: Letöltöttem a simtropolisról holland és német házakat, be is másoltam a plugins mappába, de a játékban nem tudom hogyan tudnám elõhozni õket, mert nincsenek ott, ahol a többi cumó...
(Azt csendben megjegyzem, hogy a pluginsba nem ömlesztve pakolom be a letöltött elemeket, hanem mindegyiknek létrehozok 1 külön mappát, hogy átlássam mi van meg, és mi nem, mert rengeteg épület van... de kizárt, hogy ez lenne a gond)
A villamos csodával határos módon, most nem fagy ki azonnal, így lehet, hogy ahhoz is töltök le 1-2 okosságot.
Nyirog tehetnél fel egy két képet a városaidról,kiváncsi lennék rájuk,azért is ,hogy látnánk,hogy miket használsz.
http://www.simtropolis.com/stex/index.cfm?p=results
és errõl az linkrõl ezeket szedd le:
Rural Sunken Highway Walls T Intersection Skin
Rural Sunken Highway Walls Corners And Diagonals
Rural Sunken Highway Walls Menu Management Construction Lot
Rural Sunken Highway Walls Bridge Skins
Rural Sunken Highway Walls Straight Sections
ezekhez kell még a Hole Digging Lots ,hogy pontosan tudd mélyíteni\emeni a földet:
http://www.simtropolis.com/stex/index.cfm?id=3599
itt pediga hole digging lotss használatáról olvashatsz:
http://simpeg.com/forum/index.php?PHPSESSID=204d040e3e305d2bb7c9665994ae8867&topic=5330.0
- a NAM az kell hozzájuk, most pedig a sajt tippemet mondom elamitegy msik fórumra írtam le( a hangnemért bocsesz, de akinekírtam ezt arra már kivoltam bukvaegy csöppet😄 )
"Megjegyzés: mivel ( ez nálam is volt jó hosszú ideig ) a telepítés utána csak egy-két fajta fal fog megjelnni jelenik meg az elektromo dolgok\eszközök között, nos a többitt úgy hívhatjuk elõ, hogy lerakjuk ezt az építés alatt lévõ falat, és utána ( a biztonsgá kedvéért ) , nyomunk egy ctrl+x -et és beírjuk a consoleba, hogy You don't deserve it, és lám a többi eszköz hirtelen meg fog jelenni"
remélem nyomon tudtad követni😄
Letöltöttem du. egy nagy halom plugint, viszont nem tudom hogyan keressek rá arra a nemtudommire, ami az autópálya 2 oldalánál van végigrakva...
Valaki felrakta esetleg? Jobb, mint az elõzõ?