13557
  • janika15
    köszönöm az ötletet! jelentőssen javult! esetleg még vmi jó ötlet?:)
  • janika15
    megpróbálom! honnan van ez a reptered?:O
  • Kodlovag
    Épül az új repterem.

• Kodlovag
    Az a HD4870 egy ATI kártya? Korábban hasonló problémára azt ajánlották, hogy le kell venni az árnyékokat, és az meg is oldotta.
  • Kodlovag
    Kár, hogy mindenkinek a második kép tetszik, mert szerintem az első sokkal jobban visszaadja a játékot. Bár tény, hogy monoton. Ha még most javasolhatok valamit, szerintem legyen animált banner, és a két kép mondjuk 10 másodpercenként cserélődjön. Valahogy úgy, mint pl a sims 2 topik bannerja.
    Egyébként jók a képek.
  • janika15
    segítsen rajtam vki!!!! már mindent megpróbálta de nem jóóó akad mint a szar
    ezeket csináltam: patch+legújabb illesztőprogi
    és semmi változás!!!
  • janika15
    srácok! a problémám megoldódott! DE most a játék úgy szaggat hogy az elképesztő, megpatcheltem és úgy is szaggat naon dúrván, játszhatatlan. miért lehet ez? a legújabb illesztőprogi van fenn a vga-hoz.
  • janika15
    cső, berakom telepíteni az eredeti rushourt, és nem indul el autorunba, de mikor tc-ben akarom elindítani a telepítést akkor se indul, el
    tesóm gépén pedig magától már induli is a telepítés .
    mi az oka ennek?
  • LeWyTy
    Majd otthon nekiállok ps-el.
  • nyirog
    na ez tökéletes :D
  • LeWyTy
  • LeWyTy
    Én ilyesmire gondoltam:

(csak persze ez egy paintos összecsapott valami)
  • LeWyTy
    Kicseréltem a bannert, de mást most nemtok mer nem otthon vagyok.
    Majd holnapután nekiállok.
  • NorbyI
    Jó ötlet ez a dependency lista dolog, és hasznos is szerintem mehet bele.
    Viszont ha mindenképpen választani kell akkor én is a másodikra szavazok, bár hozzá kell tennem hogy ez a betűstílus a társadalmakra jellemző és ugye a 4-es is hiányzik a SimCity felirat végéről. Lehet hogy hülyén hangzik de nekem valami olyasmi tetszene ami a jelenlegihez hasonló.
    Biztos mert ilyen maradi vagyok, vagy már nagyon megszoktam. :)
    Ez az én véleményem. Semmi több.
  • nyirog
    gyerekek meheten ez is a banner alá:

http://www.sc4devotion.com/index.php?option=com_content&task=view&id=48&Itemid=

itt minden dependency ki van listázva és minidig frissítik, szóval nincsen többé törött link meg hasonlók!
  • LeWyTy
    Ma, holnap nem vagyok otthon, de majd megcsinálom.
    Am nekem is a 2.tetszik
  • Christian88
    Úristen csak most látom mit írtam =P.Szóval nekem is a 2. jobban tetszik.Az 1. nagyon komor színtelen, akkor lenne jó az 1., ha valami iparvárosról lenne szó =)
  • czakof1946
    A 2. szebb, virágosabb, van benne élet. Az első "szmogos".
  • Christian88
    Nekem is a 2. jobban tetzik. 1. nagyon komor színtelen, ha egy iparáros banneerja lenne jó lenne! =)
  • kri555
    Szerintem a 2 kép jobb.
    Ja és nekem se világít este a beépített tárgyak és nekem xp-m van.
  • nyirog
    Amúgy itt a fórumozók között akad olyan ember akinek világítanak a letöltött épületek? Én a simtropolisról néztem le a módszert amivel éjjel világíthatóvá tehetem az épületeket, de az eddig csak azoknál a világtótornyoknál működött, más letöltött épületnél :S :\, talán gond, hogy vistán játszom a játékkal?
  • nyirog
    Na, válasszatok képet a bannernak :D, a képet némethg csinálta, csak mivel beteg, így rám maradt a feladat.

• nyirog
    jól van akkor :)
  • Sanyix
    köszi, mostmár műxik minden jól, 32bit, hw gyorsítás, nuku grafikai hiba :)
  • nyirog
    Persze: http://rapidshare.com/files/227878698/Video_Cards.rar.html
  • Sanyix
    Köszi, ha jól látom simán az sc4 főmappájába kell rakni. De a fájl végén látom hogy egy video card.sgr-el kéne megtalálnia milyen kártyám van, de az sincs. Azt is felraknád?
  • nyirog
    tessék: http://rapidshare.com/files/227874510/Graphics_Rules.rar.html
  • Sanyix
    patcheltem a játékot ment is, 1 dolog kivételével. Nem találta a graphics rules.sgr fájlt(tényleg nincs meg), de a hülyéje azért nem rakta volna fel... valaki meg tudná osztani ezt a fájlt?
  • nyirog
    kártyád illesztő szoftverének frissítése, esetleg a játék frissítése... ha tört a verzió, akkor crack cserét tudok csak javasolni. Ha ezek sem működnek, akkor még mindig újratelepítheted a játékot.
  • sirdond
    nekem hd4670-el tökéletesen működik, szóval máshol kell keresned a probléma forrását
  • Sanyix
    hi. Újra feltettem a az sc4k deluxet. Az a baj vele, hogy állandóan egy default grafikai beállítást használ. Ha átállítom, ugyanúgy az alap módon indul újra, tehát se hardveres 3d gyorsítást nem használ, se 32bites színmélységet, és ha mozgatom a képet több másodpercig szaggat utána minden mozgás a városban, ráadásul tele van grafikai bugokkal. (nincs fű, rendőrség, tűzoltóság parkolója nem látszik, csak az épület, stb.) A videokártyám radeon hd3850, gondolom túl új neki...
  • NorbyI
    Nagy hírtelen ezt találtam csak:
    Híd

vagy esetleg ezt

talán még ez is szóba jöhet.
    Bár ezek mind eyecandyk, nem fognak rajta közlekedni a gyalogosok.
  • czakof1946
    Kösz! Így már működik.
    Nem figyeltem, hogy van hozzá Dependencies.
    Olyan gyalogos hídra gondoltam, ami csak egy keskeny átjáró.
    Elég hülyén néz ki egy autóút egy laguna-városban, ahol valójában nincs is autóközlekedés.
    Nézelődök a You Tubon, hátha találok ott olyan várost, ahol van ilyen híd. Sok SC videót láttam már ott.
  • Kodlovag
    A letöltési oldal alján van két link, azok is kellenek, hogy minden jól látsszon.
    BSC MEGA PROP PACK JERONIJ - VOL02
    BSC MEGA PROP PACK JERONIJ - VOL06
  • Christian88
    ez a mostani kép elforgatva 180 fokkal nem?=)
  • Christian88
    3 van mert nem nagy szakaszon csatlakoznak össze. Az autópályát használják 80-90 százalékban.De inkább sugárutakon jönnek 400%-as százalékkal ami 8 kockával van odébb.3 autó mellett van 1 vonat összeköttetés és reptér.
    Igény mindenben több mint a fele épp ezért nem értem, hogy miért nem fejlődik.
  • czakof1946
    Kösz!
    A kőfal működk, de a "Shore Conforming Seawalls V4" nem csinál partfalat. csak a felső sétányrész adja kis kerítéssel. nem olyan füvesen zöld, mint a képen.
  • Kodlovag
    Az a tény, hogy van egy csomó üres munkahely nem jelenti azt, hogy mindenkinek lesz munkája. Minden kereskedelmi és ipari épületnél meg van határozva, hogy mennyi §, §§ és §§§ munkahely van benne. Ezeknek csak az összegét látod kiírva az épületnél. A gazdagok gyakorlatilag csak irodákban és HT iparban dolgoznak. A közepesek ezen felül még manufact iparban és gazdagabb boltokban is. A szegények főleg boltokban, mezőgazdaságban és koszos iparban, de egyébként kisebb részarányban mindenhol. Tehát ha valakinek nincs munkája, ennek megfelelően növeld a munkahelyek számát.
    Ha a munkába járási idő túl hosszú, akkor is előfordulhat, hogy nincs munkahely jelzést kapsz. A vám úgy tudom plusz időnek számít.
  • Kodlovag
    Igény van rájuk? Ha nincs, akkor csak egy dolgot tehesz: növeld a lakosságot. Ha van igény, és zóna is van, de mégse települnek, akkor valószínűleg elérted a demand capet. Tegyél le plázákat és csinálj több összeköttetést a szomszéd városokkal. Írtad, hogy két vámod van. Ez ugye nem azt jelenti, hogy mindössze két összeköttetése van a városodnak? Mert akkor máris megvan, miért nem fejlődnek.
  • Christian88
    Az oké, hogy elég, de mit tegyek hogy tovább fejlődjenek?