Sim City 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Legnagyobb régióban építkezek, de hely már kezd kevés lenni. <#vigyor0>#vigyor0> Inkább autópályát építek. Metróhálózatom nagyon sok embert szállít/hasznot hoz és emellett nincs értelme vasútbnak. Vonat irányításában, kisiklatásában már kiéltem magam.<#hehe>#hehe>
Mert szerintem semmi értelme. Metró több embert szállít, teherszállítás meg annyira nem jeletõs. (pedig nagy városom van)
Intel Core2Duo E6300@3ghz,Gainward HD4870,2x1Gb Geil-ULTRA 800MHz@875MHz,Gigabyte P35-DS4,160gb Samsung SataII,250gb Samsung SataII + 80gb Maxtor ATA133 mobil rackben,CM Stacker 810
Hiányzik pár textúrád. Amikor letöltesz vmit,a readme ben le van írva,hogy mi mire jó,és mik kellenek hozzá. A villamost akkor látod ha az óra úgy reggel 8körül van vagy délután 4 kor látod ha használják.
Valamikor ha lesz idõm már játszok egy kicsit,mert már elvonási tüneteim vannak.<#vigyor2>#vigyor2><#guluszem1>#guluszem1>
Ha egy fa nedves levelei égnek,akkor mit szólhatnak a szárazak.
Intel Core2Duo E6300@3ghz,Gainward HD4870,2x1Gb Geil-ULTRA 800MHz@875MHz,Gigabyte P35-DS4,160gb Samsung SataII,250gb Samsung SataII + 80gb Maxtor ATA133 mobil rackben,CM Stacker 810
Mentés közben fagyott le a tetû.<#falbav>#falbav>
Volt egy Bu@i Win xp frissítésem. Azóta xararkszik megint a game! <#boxer>#boxer> Na mindegy sûrûn mentek és kész.
Kb. 1 hónapja vettem meg a játék "Deluxe Edition" változatát. Maga a játék megy jól nekem, kezdem kiismerni. Igazából egy komolyabb gondom lenne vele: folyton kilép, és egy szempillantás alatt az Asztalon találom magam. 😞 Mit tegyek?
Láttam Pzolika978, neked is ez a gondod. Én sem töltöttem le semmit a játékhoz, tehát teljesen az érintetlen bolti verzió van a gépemen.
Elõre is köszönöm a segítséget!
A játékhoz kaptál egy könyvet. Nos ezt 3 minimum olvasd át. Az eljén meglepõ de R$-nek nem kell víz. Az elején iskolára és kórházra sincs szükség nagyon költséges. kb.1-2 e fõnél tedd le az elsõ kis iskolát,és egy orvosi rendelõt.Építs kis sûrûségû lakónegyedet,majd ettõl kicsit távolabb ipari zónát. A kettõt kösd össze úttal. Ha látod a fejlõdést,jönnek a simek,épülnek a gyárak,akkor erre az összekötõ útra építs kereskedelmi területet. És láss csodát elkezdenek épülni a kis boltok. Ha jól csinálod a bevételeid magasabbak mint a kiadásaid. Építs távol az ipartól víztornyot,és fektesd le a csöveket. Most elkezdenek gazdagabb simek is beköltözni. Építs egy-két parkot és az ipari terület köré telepíts fákat,majd a lakóövezet környékére is telepíts fákat,meglátod majd a fejlõdést.
Jó játékot!
Gondolom, most kezdtél játszani ezzel a hihetetlen jó és hatalmas odafigyelést igénylõ játékkal. Ha igen, bólints!
A varázsszó: RCI DEMAND. Katonai szakszóval élve alsó széle közepe. Nézd meg kell-e ipar (biztos, hogy kell) és kell-e üzlet (biztos, hogy kell). Továbbá: gondolom víz, áram van, az erõmû támogatottságát húzd le kb 50-60%-ra. Ezzel is pénzt spórolsz. Nem mindegyik droid akar az egészségügyben vagy az oktatásban dolgozni. Kellenek trógerok is. Õk mennek melózni a gyárakba. De ha igazán jól jövedelmezõ várost akarsz, akkor -ahogy Lenin mondta: -Tanulni, tanulni, tanulni!- figyelj az oktatásra. Ha az idõ múlásával kezd kékülni a terep, ergo öregszenek az emberek (population by age)kb 10 év, akkor tégy le egy fõiskolát (High School). Szóval elég bonyolult egy játék, de ha egyszer beindul...
Ha valami nem megy ezen az e-mail címen kérj segítséget. [email protected]
A legfontosabb, hogy érzéssel kell csinálni. Erre rá kell érezni.
Üdv, jaster
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Köszöntelek a fórumon. Nyugi 2db cd van hozzá,mert a 2-es cd tartalmazza a kiegészítõt is. Jó játékot!
A halál csupán a kezdet...
A problémám a következõ: elindul a játék és a menüben a grafikai beállításoknál szeretnék állítgatni, de rögtön kilép desktopra a játék. Minden más beállítás megy kivéve a grafikait. 8800 GTS-em van a legújabb driverrel, ez már túl jó hozzá vagy mi? Cfg fájlt pedig nem találtam amit lehetne valahogyan szerkeszteni. Erre van valami megoldás?
update: A menüben a kiválasztott terület indítása után is crash van rögtön.
A halál csupán a kezdet...
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Amúgy meg minek nekem 2 alapjáték?
Az egyik vársoban az ingázási idõ 160. ezt hogyan tudnám csökkenteni?
Építettem metrót,de attól 120-ról 160-ra nõtt. :S
Nem tom hogy hogyan. Ebben a városomban még csak 300 000-en laknak. Van egy nagyobb ott pedig csak 70 az ingázási idõ. Monjuk azt tele pakoltam ilyen vámokkal meg minden.
Jah és kinek hány MB-ot foglal a plugins mappája? Mert kiváncsi vagyok hogy a játék mennyi új cuccot bír el. Az enyém 244 megabájtot.
És még nem lassú. D
csak a delux van ami meg úgye tartalmazza alapjátékot is
meg az a 4 ezer ft nemolyan sok érte
Van még egy problémám. Van 2 nagyobb (számomra nagyobb) városom több kisebb mellett. Ez azt jelenti, hogy az egyik népessége 190 000, a másiké 120 000 (kb). Mindkét helyen kb. 70-80 000 ember dolgozik az iparban és a kereskedelemben. Végig vezet vasút ezek mentén, ahol egymást érik a tehervonatok. Mindkét helyen van repülõtér, DE EGYIKET SE HASZNÁLJÁK, pedig van mellettük vasút is. Mikor használják majd a repülõteret?
Nekem még csak az alapjáték van meg, tehát ha tudtok, akkor légyszi e szerint írjatok <#vigyor3>#vigyor3>
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul