13557
| Kezdőknek! | | | Simtropolis | |
-
Benevolens #10036 nem hiszem, mert azzal nem működött. Egy ajándékcsomagot kaptam. -
rodeo86 #10035 eredeti cd, updatelt, mindenből a legfrissebb mégse megy -
#10034 Szerintem azért hozott be mást, mert a függelék összevonásra került más függelékkel ;) -
Benevolens #10033 Norbyl, még nem volt időm megnézni a dependencies listát, de korábban jártam vele úgy, hogy valami BSC Texture vol 3-asra kattintva a vol 1-et hozta be a link, és az nem volt jó, de máshol megtaláltam a vol 3-at. Tehát remek a lista, de azért nem tökéletes. Mindenesetre próbálkozom. Azért ha valaki találna magánál egy BSC Mega Texture Pack-ot és elküldené, az tökre szeretném érte.
Ha mondtok egy olyan képmegosztót, amit szeret a fórum, akkor rakok fel "hivatalos" képet a nem működő épületekről. Hátha működik valakinél.
rodeo 86, lehet, hogy csak az updatelt játékkal megy a cuccod, velem sok ilyen volt.
Kodlovag, nagyon szép városképek. Hogy csináltad, hogy beraktad a híd alá a rakpartot. Nekem ezek nem szoktak sikerülni. Vagy ez olyan, hogy csak a grafika terjed odáig, az alapterülete meg kisebb?
Hol van a NAM-ban Traffic Simulator?
-
#10032 Legújabb kedvenc képeim.
Ezt a vízparti területet több, mint 50k-ért építettem, mert újra kellett hozzá építeni a hidat.
Ez pedig egy parkocska
És tűzoltó hajók
-
#10031 A prima guideot én még régebben torrentről szedtem le, de ha eredeti játékod van, letöltheted a hivatalos weboldalról. -
#10030 Néztem a városaidat, nincsenek nagyon túlbonyolítva. A nincs munkahely jelzés több okból is bekövetkezhet. Általában nem arról van szó, hogy ténylegesen nincs munkahely, hanem csak túl sokáig tart eljutni oda. Egy sim sem utazik 2,5 óránál tovább munkába. Inkább azt mondja, hogy nincs munkája. Javasolnám, hogy használj a szimpla utakon kívül nagyobb kapacitást és sebességet biztosító közlekedési formákat, például vasutat, avenuet, autópályát. Legyenek buszmegállók egyenletesen szétszórva a városban, amik a vasútra hordják az embereket. (Mondanám a metrót is, de az bugos, nem lehet akármilyen hálozatot építeni, hogy még jól is működjön.) Egy olyan iszonyú zsúfolt városban, mint a tiéd, ha csak autót használnak, hatalmas dugók lehetnek, amik még jobban növelik a munkába járási időt. Nem mutattál traffic data mapot, de le merném fogadni, hogy piros az egész. Továbbá javasolnám, hogy tedd fel a NAM-ot (ha jól rémlik már megtetted), és a hozzá mellékelt egyik Traffic Simulatort. A legjobb a Z jelű, esetleg az A vagy B, de bármelyik jobb, mint a játék eredetije. Jelentősen javítja a munkába járás útkeresési algoritmusát, az eredeti egyszerűen gyatra.
Az egyik képhez kapcsolódóan mondtad, hogy valamiért veszteségesbe fordult a város. Rengeteg a munkanélküli és az elhagyott épület. Az üres épületek után nem fizetnek adót. -
rodeo86 #10029 Köszi az ötletet (közben rájöttem hogy benne van a leírásában csak lusta voltam elolvasni) viszont még mindig nem láthatóak... :S Futtattam vagy 10 évnyit a játékban de semmi, próbáltam úgy is hogy csak ezt és ami még kell hozzá depeket raktam be egyedül a plugin mappába de semmi. Már kezd elegem lenni. :( -
NorbyI #10028 Futtatni kell kicsit a szimulációt és megjelenik idővel. Vannak olyan pluginok amik nem rögtön láthatóak, ki kell épülniük vagy be kell indulniuk.
Kodlovag: le a kalappal, ez nagyon szép összefoglaló volt, azt hiszem most már én sem értem a játékot :D -
Zsod1 #10027 Én csak elneveztem pop limitnek jobb híjján, de azt is hozzátettem mindjárt, hogy ez a limit bizonyos esetekben kitolható, csak építeni, módosítani kell valamit hozzá. A pályák különbözősége meg úgy adódott, hogy egyiken x értéken állt meg a népesség, másikon y-on, pedig ugyanúgy építettem, csak a legszükségesebbet. Ha régió nézetből kitöröltem a várost (pl maxisland baloldali), akkor egy "default" értékre állt be a "limit" kezelés, mint amilyen egy új régió létrehozásakor. Ebből úgytűnt, hogy a város.sc4 fájlokban lehetnek variánsok a "limitre" vagy demand cap-re vonatkozóan, amit az előre gyártott régiókkal megadtak. Ezt többször is eljátszottam, tehát nem csak a véletlen műve volt, számomra eléggé bizonyított. Most a 4százakárhányezres (Londonnál 350000) "limit"-et sikerült áttörnöm, úgy hogy a 9-es adót csupán 0,1-el kellett csökkenteni (8,9-re) azt is csak R-nél. A zéró demand rögtön felszökött. Ez egybevág Kódlovag ismertetőjével is. Az eggyel előtte levő "limit" (kb 150000) pedig valóban a tőzsde/stadion/egyéb épületekkel tört át, pontosan nem próbálgattam végig, hogy melyik számít többet, csak pakoltam oszt jó. A problémám az volt, hogy nem tudtam miért nem megy és mitől menne. Kerestem a Prima Guide-ot is, csak még nem töltöttem le, mivel amit találtam az egy cd-nyi cucc. Az extrapolás dolgot még emészteni kell, azt eddig is tudtam, hogy váltogatva kell növeszteni a szomszéd városokat.
Az ismertetőt köszönöm, nagyon hasznos, végre nem egy mumust keresek. -
rodeo86 #10026 Sziasztok!
Mért van az hogy leszedtem a PEG Seasonal Woods pakkot és a hozzá szükséges dependency-ket is és mégsem jeleníti meg a fákat csak a talaj textúra látható? Ha esetleg van vkinek megoldása rá sokat segítene! Köszi -
#10025 Nincs az egyes pályákon népesség limit. Legalábbis úgy nincs, ahogy te gondolod. Vannak különböző tényezők, amelyek befolyásolhatják az igényeket és az elérhető népességet, de megfelelő fejlesztésekkel mindig tovább lehet lépni. Az egyetlen határ maga a pályméret, mert előbb vagy utóbb, de mindenképpen elfogynak a kockák. Néhány dolog, amit figyelembe kell venni:
Kezdeti igény: Minden város kap egy kezdeti igényt, hogy a növekedés megindulhasson.
Munkaerő igény és Munkahely igény: a megépült munkahelyeknek igényük lesz meghatározott arányban R$/R$$/R$$$ munkaerőre, ezzel növelik az R igényt. A lakóépületekbe beköltöző simek az oktatottsági szintjük és a gazdagságuk függvényében meghatározott típusú munkahelyeket igényelnek. Ez jelenik meg Cs, Co és I igényként. Ez egy kiegyensúlyozot, önmagát fenntartó folyamat, és ha a városban minden jól működik, akkor folyamatos növekedést garantál.
Demand cap: igény limit. A demand cap egy erő, amely a növekedés ellen dolgozik. Ha nem növeled, az igény el fog fogyni. A demand cap egy szám, amely fölé nem nőhet a teljes népesség/irodák/ipar (mindenre R$, R$$, ... IHT külön demand cap van). Ha pl eléred a demand cap által definiált R$$$ limitet, az igény egyszerűen lenullázódik R$$$-re, bármekkora igényt is generálnak a munkahelyek. Viszont a demand cap növelhető parkok, épületek lerakásával. A legnagyobb demand cap növelők a két stadion és a tőzsde. Ha ezek megvannak, akkor a normálisan meglévő iskolákkal, kórházakkal és parkokkal együtt a határ messze a millió fölött van. Vagy inkább 2 fölött. Az iparnak és a kereskedelemnek elsősorban a szomszédokhoz kell kapcsolat, ez növeli a demand capot. Minél több szomszédhoz, a legtöbbet az autópálya éri. Kereskedelemnek sokat számít a reptér és a convention center. Ha ezek megvannak, a demand cap nem fogja akadályozni a növekedést.
Adók: az adók közvetlenül befolyásolják az igényt. Nagymértékű adócsökkentéssel akár 35% igénynövekedés is elérhető. Adónöveléssel pedig akár -350% !! csökkenés. Létezik egy semleges adó ráta, ahol az adó nem befolyásolja az igényt semelyik irányban. Ez népességtől függ, 9%-ról indul és folyamatosan csökken. 1 milliónál már csak 8,5%. Tehát a népesség növekedésével az adót csökkenteni kell, különben elfogy az igény.
A nem-RCI épületek által generált igény: Sok épületben, mint pl iskolák, kórházak, megállók, reptér, stb vannak munkahelyek, ezzel igényt generálnak munkaerőre, tehát az R igényt növelik. Viszont a munkahelyek nem C vagy I típusúak, így megjelenésük (pl egy iskola lerakása) nem csökkenti sem a C, sem az I igényt.
Rendeletek: Némelyik rendelet közvetlenül a demandokra hat. Pl a Clean Air Act kinyírja a Dirty Industryt, míg a Tourist promotion program növeli a Cs igényt. A Prima Guide szerint a Waste Reduction, Power és Water Conservation rendeletek is hatnak a demandra, de nem tudom hogyan.
Igény és Desirability: Ha a desirability alacsony, akkor az épületek kihasználtsága alacsony lesz, ami végül is a demand stagnálását okozza. Ennek a mechanizmusa nem volt különösebben kifejtve a Prima Guideban.
Régiós játék és Extrapoláció: A régiós játékról nem is gondoltam volna, hogy lehet nemtriviális. Pedig sokszor beleütköztem nem várt problémákba az igényekkel és a növekedésekkel kapcsolatban. Aztán amikor először elolvastam a Prima Guideban a régiós játékról szóló részt, akkor rájöttem, hogy nem értem a játékot. Az világos, hogy az összekapcsolt városokban egy közös RCI igény van. És az egyik városban keletkező igényt kielégíthetsz egy másik városban is. Például működőképes az az elképzelés, hogy 1-es városban a lakosság után keletkező munkahelyigényt a 2-es városban épülő munkahelyekkel elégítesz ki, és amelyek által generált munkaerő igényt újra az 1-es városban épülő lakóházak fognak biztosítani (elkülönített lakossági és kereskedelmi város). Csinálsz egy masszív közlekedési hálózatot a két város között a gyors munkába járáshoz, és működik. Na igen, de hogyan? Hiszen amikor az egyik várossal játszol, akkor a másik inaktív. Hogyan befolyásolja az inaktív város az aktív város igényeit? A válasz az extrapoláció. A szimulátor úgy kezeli az inaktív várost, mintha az 10%-kal nagyobb lenne. Ezzel modellezi azt, hogy a város nő akkor is, amikor mi éppen nem vele foglalkozunk. És amikor belépsz egy szomszéd városba játszani, akkor az összes inaktív város extrapolált méretéből származó igények fognak megjelenni, és azt próbáljuk kielégíteni. Azaz más városok előre elvárt növekedéséből importált igényt elégítesz ki. A dolog működik fordítva is. Az inaktív város saját kihasználatlan zónakapacitásának terhére képes kielégíteni az aktív városban keletkező igényeket (csak akkor, ha az aktív város nem tudja teljesíteni). Azaz igényt exportálsz az inaktív városokba az ő elvárt növekedésük terhére. Mi is történik tulajdonképpen? Igény teljesül bármiféle építkezés nélkül, és te ennek terhére fejlődsz tovább. Persze ez a folyamat is csak a +10% extrapolált növekedésig megy, utána az igény elfogy. Akkor át kell lépned egy másik városba, és ott folytatni a fejlődést. Ha egy extrapolált várost nyitsz meg, akkor hagynod kell növekedni a várost, különben csúnya problémákba futhatsz bele. Ha kilépsz egy korábban extrapolált városból mielőtt annak növekedése megtörténne, akkor az extrapolált növekedés elvész örökre. Ha a többi város szemszögéből nézzük a helyzetet, akkor az extrapolált növekedés elvesztése úgy tűnik, mintha a város mérete csökkent volna. Ez recessziót okozhat azokban a városokban, amelyek ezen extrapolált növekedés figyelembe vételével fejlődtek. Mindig adj esélyt a városnak, hogy utolérje az extrapolált növekedését, mielőtt kilépnél, és egy másik várost folytatnál.
Mielőtt valaki azt gondolná, hogy ez hülyeség és különben is biztosan nem így van, hozzátenném, hogy az összes info ebben a hozzászólásban a hivatalos játékleírásból zármazik, lényegében egy kivonatos fordítás. Akit részletesebben érdekel, olvassa el az SC4 Prima Games Guide-ot. -
NorbyI #10024 Ha megnézed a bannerban levő linket a Dependencies-hez, akkor ott találni fogsz sok textura pakkot amit BSC adott ki. Több link is arra mutat amit belinkeltem. Szóval szerintem neked vagy arra van szükséged vagy esetleg még másikra de ott mindent megtalálsz. Remélem hasznos lesz. -
NorbyI #10023 Érdekes hogy nem jó amit linkeltem, én ezen kívül még kettőt tudok ami textura pack és BSC, a 2-es és a 3-as. Hol találkoztál vele vagy mihez kellene, mert én még nem éreztem hiányát sosem. Lehet más dolgokat használunk de kétlem hogy ne akadtam volna össze vele.
ps: újra frissült a CJ-m, akit érdekel kukkantsa meg. :) -
Benevolens #10022 Köszi, de sajna ez nem az, amit keresek. Amit keresek az BSC Mega Texture Pack. Régen fent volt Simtropolison, de már nincs. Ott is többen keresik. Kb csak akkor lehet meg valakinek, ha megrendelte a cd-t, vagy még akkor letöltötte. Próbálkoztam mással behelyettesíteni, de nem nagyon sikerült.
Nem tudom, honnan veszik a poplimitet, de szerintem semmi értelme nem lenne, max úgy, mint a demand capnak, hogy a régió fejlettsége, szomszédos városok száma stb. alapján egy korlát az irracionalitás ellen, hogy ne lehessen 100 000-res falut csinálni, amiben még sugárút sincs, meg nagyvárost szomszédos kapcsolatok nélkül. De ez igaziból nem limit, mint ahogy a demand cap sem, mert tulajdonképpen a végtelenségig tágítható. -
NorbyI #10021 Én csak ezt találtam:
BSC Texture pack, remélem erre vágysz.
Egyébként érdeklődve olvasom az okfejtéseiteket, eddig még csak nem is hallottam arról hogy lenne pop limit az egyes térképeken. -
Benevolens #10020 mindenesetre kipróbálom egy másik pályán is, ha időm engedi, bár nem szeretem annyira a lakosnyomorgatósdit. -
Benevolens #10019 Annyit mégis bizonyítottam, hogy nem azért nem érsz el enyit, mert a poplimit nem engedi.
Van valakinek BSC Textures Mega Pack-ja? Sehol nem találok. Lehet, hogy beépítették valamibe? -
Zsod1 #10018 Szerintem ezzel nem bizonyítottál semmit. Mert nem érted el a limitet, nem jelenti azt, hogy nincs. Másrészről ennek is több "stage"-e van függően attól, mit hogyan építesz, a sok összekötött szomszéd is biztos számít és a tutorial régió bal oldala is pozitív hatású tapasztalatom szerint. Érdekelne, hogy nálam mért megy tovább, biztos csinálni kell valamit amiről nem tudok. Miliós pop fele meg már mindenképp nagy pálya jöhet szóba, közepesen hiába van meg az 500K. -
Benevolens #10017 -
Benevolens #10016
Remélem ez nézhető. Szerintm nincs poplimit. Volt ez már 507 000 ezer is, de nem mentettem el, mert átgondolatlan lett. Kicsit béna, az egyik első városom. -
Zsod1 #10015 Nekem a limit mindig úgy adódott, hogy egyszerűen nem volt demand R-re. Ha kiszolgáltam CI-t, akkor se. Vagyis nem húzták tovább egymást fölfele. Alapesetben nem veszi észre az ember, mert folyamatosan épít mindenfélét ajándék épületekkel együtt, amik szintén befolyásolják. Illusztráltam ábrákkal is az állításom, tehát nem a levegőbe beszélek, de mindenki ki is próbálhatja. Most szedtem le mindenféle plugint, elég jók. Megoldódott, hogy a vagyoni fokozatok egymás épületeibe beköltözzenek, ehelyett átépíti, ahogy kell. Kéne valami kórház+iskola booster is, mert érdekesen fest, hogy 5 nagykórház alig bír el 200ezer embert. Na jóccakát. -
#10014 Szerintem egy féle limit van: veszed a házat amiben a legtöbb ember lakik, és abból amennyi elfér az adott területen :)
Egyébként nagy területre 4-500ezres várost viszonylag kis erőfeszítéssel össze lehet hozni, a feltétele, hogy legyen 2 szomszédban iparváros, 1-ben kereskedelmi, a város szépítgetését meg le kell tojni . Talán a közlekedést érdemes előre megalkotni, ha valaki komolyan gondolja . Idővel a 4 . szomszédba települhet a HT ipar, és a dirty iparos szomszédokból lassacskán felszabadul az egyik biztos .
Gondolom valahogy így lehet összehozni a milliót is, csak rohadt sok idő kell hozzá :) -
Zsod1 #10013 Ezt eddig én vetettem fel, mivel sehol nem találtam ebben a témában útmutatást. Mivel a §,§§,§§§ egymást akadályozó ki-be költözős kezelhetetlen fluktuálásából elegem lett, kitaláltam, hogy előbb teleépítek egy pályát csak R§-vel és utána ellenőrzötten hozom be az R§§-őt és utána az R§§§-at. Ekkor ért a meglepi: hogy csak 20000 R§-nél több nem jött be, illetve különféle pályákon más-más a feltétel rendszer, mint már említettem. Ezt felderíteni egyszerűen lehetetlen, hogy mi-mivel van összefüggésben. Poplimitjük külön-külön mindegyik § fokozatnak van, valószínűleg egymáshoz képest is viszonyítva meg még ki tudja mihez képest. Gugliba beírva a - simcity4 population limit - szavakat lehet találni:
http://www.youtube.com/watch?v=H-hQaRSOPb4
2 Milliós város
http://www.youtube.com/watch?v=jh4whSqTvSU&fmt=22
4 Milliós város
a Utyúbról, illetve az alábbi szöveget:
"Since the logical limit is 30,000 people/km², then the logical population limit for a large city would be 480,000 people (120,000 for medium and 30,000 for small)."
Ettől okosabb ugyan nem lettem, mert más számokat tapasztaltam, meg akkor a több milliót se értem hogy hozta össze. De ez mellékes is, mivel már pár százezres lakos mellett ennyire belassul a gép, milyen vas kellhet a millók alá? Vagy csak nálam ennyire lassú. -
Benevolens #10012 Honnan vettétek, hogy a pályáknak van poplimitjük? -
Zsod1 #10011 Nahh! Van egy jó és több rossz hírem. Az egyik nagy pályán sikerült túllendülnöm 450ezren. Viszont már irtózatosan lelassult, egy óra alatt nem haladt 10 évet gepárddal. Aztán innen már csak lefele ment a lakosság és 420K körül megpihent. A demandból ítélve ennek itt lehet a poplimitje, pedig mindenfélét építettem már, űrhajóállomásom is volt, bár a mayor rating nem volt túl magas. Rájöttem, hogy a villamos gyakorlatilag használhatatlan (de ezzel nem mondtam újat), mivel a játék motorja eleve nem is támogatja, csak a magas vasút-ból (metró) van származtatva, nekem ki is fagy ha magas vasút megálló+villamossal ügyködök. Pedig nagy haszna lenne, de ahhoz talajszintű megállók kellenének. Na meg ha trolibusz is lenne!
Az túlzás, hogy sok időm van, csak időnként előveszem, mert felmerül egy-két gondolat, legutoljára ősszel szöszmötöltem vele, most meg látom, hogy a fórum is felélénkült. Kicsit sajnálom a simcity sorozatot, már 4. rész, de sokkal jobban ki kellett volna dolgozni. -
Benevolens #10010 Én egy közepes térképen 450 000-nél tartok, és még nem épült be csak a pálya 2/3-a, és ezen belül is van egy gyártelep. -
#10009 Dejó neked hogy enyi időd van
-
Zsod1 #10008 Csak a teljesség igénye miatt, bár van néhány szürke foltja, viszont stabil. Úgytűnik ennél ez a poplimit minhárom §-at bevonva a buliba, de simán elférnének többen. Meg a 85K+70K+15K-nak sem 153K-nak kéne lennie, na de ne kötözködjünk.
-
Zsod1 #10007 Az előző felállás RH+NAM -osítva, de az előbbinek van szerepe. R§+R§§ együttes limitje felment 120K-ra, a másik marad 80-on, azt most nem is vágtam ki. Érdekes a sok no job, meg valamiért veszteségesbe is fordult a város.
-
Zsod1 #10006 pl maxisland bal oldali kiskockáin 80000 a poplimit mindenféle hacacáré nélkül, de nem is férne el több vagy tornyokban. Ez még RH nélkül készült. Elsőn csak R§, másodikon már R§§ is engedélyezve van. Alapértelmezésben 20000 lakos/város a limit (pl új régió létrehozásakor vagy várost kitörölve), ez megduplázódik, ha van farmers market, persze ehhez kevés farm is kell. Szóval ilyen feltétel rendszerben mozog a dolog, de minden régió minden pályáját nem lehet végigpróbálgatni. Londonnál különleges dolgok nélkül ment fel 380K-ra.
-
Zsod1 #10005 Terület szűkében nem vagyok, maga a Lakózóna pici területen fekszik, a többi ipar és jó nagy a C zóna is, illetve a szomszédokban is van CI negyed, máskérdés, hogy mennyire járnak át dolgozni. A probléma, hogy demand nincs, mert attól sokasodnának. Az alábbi ábra sem mérvadó, mert ide-oda ingadozik, az összlakos 340000-350000 közé áll be. Kb 150000 R§, ugyanennyi R§§ és néhány tizes R§§§ a mérleg. Valakinek itt pedig volt 600K-s létszáma is, bár az is messze a milliótól. Kezdetben nekem is 200000 volt a csúcs közepes pályán, de az amiatt, mert már irtózatosan fluktuált (R§§ beköltözik, aztán nincs munka miatt elmegy -> demand megnő, majd a szomszéd telken felhúz egy ugyanolyan épületet és kezdődik előlről, §§§-nál szintén) - persze ez még RH nélkül.
-
NorbyI #10004 Ilyennel még sosem próbálkoztam, egy közepes térképet kb 200.000 főig tudtam elvinni de akkor már kicsit zsúfolt. De nagyra értékelem a próbálkozást és örömmel fogadnék néhány képet a felhőkarcoló dzsungeledről. :)
Egyébként van egy olyan plugin a Colossus Addon Mod amivel elég komolyan meg lehet növelni az épületek befogadóképességét és az ezekhez készült épületek is nagyon komoly embertömeget szolgálnak ki, látnak el munkával. Ha gondolod próbáld ki, de előtte természetesen backup a városról, nehogy hazavágjon valamit. :) -
Zsod1 #10003 Sziasztok!
Sikerült már valakinek elérnie a milliós lakosú várost? (nem régióban!) Én már nagyon sokat próbálkoztam ezzel. Legutóbb London nagykockáján 340000-nél áll az élet (csak R§-vel 380000-ig ment el), pedig pármillióan elférnének. Arra már rájöttem, hogy a város.sc4 fájlok definiálják, hogy mi a pop limit és milyen feltételekkel növekedhet, ami pályánként eltérhet. Alap sc4+RH-m van mindenféle extra nélkül. A Super Demand sem segít rajta, feltéve ha jól raktam be. Pedig a youtube-on is van néhány video elvetemült milliós városokról, tehát valami mod kellhet hozzá. Kifogytam az ötletekből és a kísérletezést is unom már, normális várost még nem is építettem csak csupa próbálgatás.
A NAM egész jó, kár hogy az utakat nem lehet húzni és szomszédolni. Villamost hogy lehet üzembe hozni? Megállók, végállomás?
Volt korábban eszmecsere, hogy Ati kártyával nem nagyon fut a játék. Nekem 9600-al megy tökéletesen, de ettől még lehet olyan típus vagy driver, amivel bajos.
-
NorbyI #10002 Nagyon szép a víz amit használsz és a városod is gyönyörűen néz ki. Csak gratulálni tudok. Igazán tehetséges vagy és izlésed is van a dolgokhoz. Csak így tovább.
Még nem vettem volna észre hogy bármelyik pluginnal gond lenne ha betömörítem, de erre figyelni fogok a jövőben
Egyébként köszi a hozzászólást a CJ-mhez, nagyra értékelem. -
#10001 Tegnap folytattam az építkezést, egészen amíg meg nem fagyott a játék, amikor az egyik letöltött állomás ikonja fölé húztam az egeret. Persze nem volt mentve. Két óra építkezés odalett. De rájöttem, hogy azért döglött ki, mert datpackoltam az állomást. Úgy néz ki, mégsem olyan nagyon tökéletes dolog az a datpackolás. Nem volt kedvem újra megcsinálni az egész építkezést, helyette csináltam pár képet a városközpontról. Csupa régi épület, csak a New York és Chicago tileseteket használtam. Néhány letöltött épület azért kilóg a sorból. Az irodaházak pedig még mindig nem nőttek az égig. De majd dolgozok még rajta.
Városkép
Látkép
Transport map
-
NorbyI #10000 És akkor a jubileumi hozzászólás. Gratulálok uraim elértük a 10000 !!! hozzászólást. Nagykorú a topik. :D -
NorbyI #9999 Valamiért az SG hozzátette az www.sg.hu tagot. Ha kitörlöd akkor menni fog. Egyébként nem tudom mi van de képtelen vagyok updatelni a profilomat. -
#9998 Javított link Norbyl City Journaljához: River Valley Project
Azért néha majd ide is szórj el pár képet, nehogy elfelejtsük, mit kell nézni! Mert így elsőre elég jónak tűnik ám. -
Trantorius #9997 OKs, nálam a link nem működik amúgy.