Sim City 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és itt egy link:
http://www.simtropolis.com/stex/index.cfm?p=results&q=tram
Ha egy fa nedves levelei égnek,akkor mit szólhatnak a szárazak.
de idõjárásos módot lehet letölteni a simtropolisról, ami nem mûküdik igazán és csak látványnak jó! ugyan ez a helyzet a villamossal és a trolival is!
be kell írni a parancsikon után a következõt:
-r1280x720x32 -CustomResolution:enabled
természetesen az 1280x720 -helyére kell beírni mindenkinek a neki megfelelõ felbontást 😊
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
Az új részben én örülnék egy új közlekedési motornak,jobb vezetési grafikának,több szolgáltató háznak,többféle iskolának,kórháznak,stb.
Tudom,hogy ezek letölthetõk a simtropolisról,de az nem olyan.
Most egyébként olyat csinálok amit még soha. Akarok egy mindennél lenyûgözõbb várost építeni,és papíron már el is kezdtem a tervezését. <#guluszem1>#guluszem1>
Az egyirányú utcákat valamiért fontosnak tartja a játék,és nem is hülyeség,hiszen a dugókat nagyon jól lehet vele elvezetni,arról nem is beszélve,hogy én a kereskedelmi negyedet így tudtam felvirágoztatni,meg persze metróval,de a lényeg,hogy kellenek az egyirányú utcák.
Sim City 5 meg a SimCity Societies az nem egy és ugyanaz? az 5 még nem jött ki ha jol tudom. Idénre várható. Vagy tévedek??
ON 😊<#wave>#wave><#hawaii>#hawaii>
A smooth sea never made a skillfull sailor
KoЯn
Jó lenne ha lenne más megoldás, és kisebb tavakat, folyókat is lehetne csinálni.
KoЯn
Más: megnéztem a fórumot a sims hungaryn. Hát a sim city részen nincs sok hozzászoló. Nekem nagyon macerás indulni,egyrészt mert átkéne fésülnöm a városaimat ami idõ, átalakítgatni a képeket szintén idõ,ráadásul minden grafikonról,meg nézetrõl,szintén rengeteg idõ,ráadásul a grafikonon más mondjuk egy 50 évet taglaló grafikon mint egy 100 évet taglaló grafikon. Ha ennyi idõm lenne akkor elkezdenék egy új várost. Innen jelentkezett már valaki?
Ja köszi a villamos fájlt.
Anyira kasu vagyok hozzá,de imádok vele játszani.<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Amúgy van olyan,hogy a közepes gyár sem épül ott van neki a telek,de nem épül. 😞
A képek nagyon tutik.Ötletes meg minden.Nagyon jók!!<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#wow1>#wow1>
Tehát építs elösször gyárakat,majd még több lakóházat, gyárat,és még több gyárat. így elkezd nõni majd a lakosság. Majd elkezdhetsz fejleszteni,kis iskola,könyvtár,kórház,majd egy kis kereskedelem,majd építeni nagy iskolát,és így tovább.Az elsõ város nehéz,a második-harmdik-sokadik város már könnyebb.A városokat kösd össze autópályákkal,vasúttal. 50-60ezer lakosnál már építhetsz tömegközlekedést is.
Jó építést.
KoЯn
Az olyan városok legalább 4 várost ellátnak, van bevétel, plusz a koszos ipart is beengedem. Még szinte úgy éri meg a legjobban.
KoЯn
Nagyon kihalt a fórum<#rinya>#rinya><#nemtudom>#nemtudom>
(bár most nekem sincs idõm játszani,kb 2 hete be sem kapcsoltam).