Sim City 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A #9221-es hozzászólásban ott a BAT linkje.
Egyébként simtropolisról mindent le tudsz szedni amit csak szeretnél. Csak nagyon figyelj a dependenciekre a leírásokban különben olyan barna dobozokat fogsz csak látni amiket említettél korábban.

Sim City 4 magyarítás: http://simcity4.uw.hu/SimCityLocale.dat River Valley Project on Simtropolis

Köszi a gyors választ esetleg valaki még annyit megtenne nekem hogy leírja honnan lehet letölteni mûködõ building architect toolsot? megvenni nem akarom ezért a játékot..:S vagy ha batot nem is legalább néhány egész pofásan kinézõ R$-es épület linkjét vagy nevét megtudná adni?😊 magas épület kéne nem vmi kertes ház😊
Tuvok
Kellenek hozzá textrúrák, vagy textúra csomagok .
Olvasd el a letöltött épület readme-jében, hogy milyen fájlokra van még szükség .

Hali!

Lenne gy kis problémám ha valaki tud segítsen és írjon választ😊 A gondom az hogy töltöttem le épületeket és bemásoltam a pluginba ahogy kell. Erre sok sok kis ajándékdoboz nõ ki a földbõl..:S Nem épület hanem kis ajéndék doboz. Nagyon bosszantó ha valaki tud segíteni írjon köszi! Az épületeket innen szedtem le:
Simtropolis.com
Sc4devotion.com
kurier.simcityplaza.de
Nekem nem fagy le

Lehetséges úgy villamost építeni, hogy ne fagyjon le a játék?

KoЯn

acsati
a sim city 4-hez nincs magyarítás? nincs semmi kiegészítöm, csak az alaphoz kéne

magyaritás portálon néztem de ahhoz kell rush hour is :S
<#mf1>

Hát akkor ott a jobb kezed! <#hehe>

Ha egy fa nedves levelei égnek,akkor mit szólhatnak a szárazak.

<#wow1><#ejnye1><#boxer>
Én is de szórakozni is jó benne<#mf1>

Passz. Én az építésért szeretem ezt a játékot.<#vigyor2>
Valaki tud olyan oldalt ahol lehet letölteni katasztrófát a sim city 4-hez?

Valaki tud olyan oldalt ahol lehet letölteni a sim city 4-hez?

<#taps><#guluszem1><#nevetes1>
Hát a szénerõmûveket cseréld le valami környezetbarátra,majd rengeteg parkot,fákat kell telepíteni. A tömegközlekedés is segít,ha nagy a forgalom, tehát azt kell tenni mint az életben tennéd. Vigyázz! A parkok fenntartása költséges mulatság. Tehát a költségvetést is vedd szemügyre.

de most komolyan... mit kéne tenni mert nem tok jáccani még...
Tuvok
Pár szénerõmûvel, ha lúd legyen kövér 😊

környezetet mivel tom növelni mire full piros a csík...:S

KoЯn

am vmi normális magyarítás nincs a sim city 4 Rh-hoz?
nem vagyok vmi profi a játékban de én úgy szoktam h építek pl egy víz pumpát és nézem a grafikonon h az mennyi vizet ad és h mennyi kell a városnak... és addig vonogatom meg a támogatást amíg az a két grafikon vonala majdnem egyben van... azért csinálom így mert így legalább van egy kis nyeresége a városomnak ... vagy ez hülyeség?
Igen a támogatással lesz a gondod.

Nekem sosem kellett még cserélni. Szerintem kevés támogatást adsz rá.

KoЯn

hy
sim city 4-ben nem lehet vmit csinálni h ne kelljen állandóan csöveket javítani???
mert mással se megy az idõ csak azzal h javítgatom pedig ha újrahúzom az egészet akkor se bírja sokáig... nem tom h mi lehet a gondd
vki tudna segíteni?
Mozillával már müxik
És így is csak egyszer?
Igen, anélkül nem is enged letölteni.
Regisztálva vagy?
Frissítttem a Mozillát és most már engedi.
Hali

Engem sem enged letölteni. Max 1et belépés után.
Üdv!

Másnak sem megy a simtropolisról letölteni?
Sajna nem. De nem lenne rossz.

LeWyTy
<#taps>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Lehet városokat eggyesíteni??
Valóban nem ugyanaz a kettõ. Én is olvastam valahol,hogy a Maxis fiatal tehetségei elkezdtek dolgozni a Sim City 5. részén,de, hogy ebbõl mikor lesz valami azt nem tudom. Tavaly is állandóan kürtölték,hogy 2008 februárban hozzák ki,és abból sem lett semmi.Várok most már türelemmel és próbálok idõt szakítani,hogy a 4-el tudjak játszani.

Nem tudom már, melyik fórumban.

De lényegtelen; csak arra utaltam, hogy az SC5, és az SCS nem ugyanaz.

KoЯn

nyirog
mibõl veszed h februárban jön?

LeWyTy

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
Dicsak...a 2.sorban az elsõ 😄

LeWyTy
Ez is jólenne😄
(STEX Collector's Edition DVD Volume 1-2 - "The Dream City DVD (Best of 2005)

LeWyTy
Heló...
Visszatértem😄
Nincs valami európa mod a gamehoz ami egybefoglal rengeteg dolgot?
Mer nincs kedvem megin mindent öszegyüjteni egyenként...
Esetleg valaki feltõltené egykupacba a jó cuccait?
Valaki megosztaná velem?
Nagyon megköszönném.
Ha segítene valaki plz Privi.
Köszi....

üdv mindenkinek
lehet tudni már mikor jelenik meg a Cities XL hasonlóan városépítõs játék?
vhol azt írják még idén vhol meg 2009et írnak
elég jónak tûnik h. nemcsak várost, hanem komolyabb úthálózatot lehet építeni meg láttam épületszerkesztõs videót is róla vagyis már teljesen olyan várost építesz amilyet akarsz😄

http://www.youtube.com/watch?v=LOSpdUxKLNg&feature=related
Éppen azért mondom h neki jobb gépe van mint nekem volt...
Valamilyen kieget le kell tölteni a játékhoz,de nem tudom melyiket,és akkor mûködik. Nekem ugyan csak kilépett a játékból,de pár telefon az EA hungaryvel megoldotta a problémát.A másik tippem a drivereket lehet,hogy frissíteni kell, vagy valamilyen cuccot a játék nem visel el a gépeden.

Igen, abszolút, Deluxe Edition.
A memória pedig 1GB. Semmiféle kiegészítés nincs fent.
Sajna nem a gépen múlik,a játéknak vannak hibái. Gyári játék?

2000+ messze jobb mint az 1,8as celeron....
Hát nem egy izmos proci van benne, én régen 1.8 -as celeronon játszottam az jól bírta. Esetleg a RAM lehet a hibás (nem írtad le) de maga a játék is szokott szétesni, bár nálam nem rendszeresen.
Más: nem tud valaki egy olyan modot amivel lehet vezetni a teherautókat meg egyebeket is?
Sziasztok!
Betölt a játék, megy is néhány percig, majd utána szó nélkül újraidítja a gépet.<#wow1>
Lehet hogy már írták, elõre is elnézést.
Gépem:
CPU: AMD Athlon XP, 1666 MHz (12.5 x 133) 2000+
Alaplap: Abit NF7(-S) v2.0 (5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio, LAN)
Videokártya: NVIDIA GeForce 7300 GT (256 M😎