Sim City 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként simtropolisról mindent le tudsz szedni amit csak szeretnél. Csak nagyon figyelj a dependenciekre a leírásokban különben olyan barna dobozokat fogsz csak látni amiket említettél korábban.
Sim City 4 magyarítás: http://simcity4.uw.hu/SimCityLocale.dat River Valley Project on Simtropolis
Olvasd el a letöltött épület readme-jében, hogy milyen fájlokra van még szükség .
Lenne gy kis problémám ha valaki tud segítsen és írjon választ😊 A gondom az hogy töltöttem le épületeket és bemásoltam a pluginba ahogy kell. Erre sok sok kis ajándékdoboz nõ ki a földbõl..:S Nem épület hanem kis ajéndék doboz. Nagyon bosszantó ha valaki tud segíteni írjon köszi! Az épületeket innen szedtem le:
Simtropolis.com
Sc4devotion.com
kurier.simcityplaza.de
KoЯn
magyaritás portálon néztem de ahhoz kell rush hour is :S
Ha egy fa nedves levelei égnek,akkor mit szólhatnak a szárazak.
Hát a szénerõmûveket cseréld le valami környezetbarátra,majd rengeteg parkot,fákat kell telepíteni. A tömegközlekedés is segít,ha nagy a forgalom, tehát azt kell tenni mint az életben tennéd. Vigyázz! A parkok fenntartása költséges mulatság. Tehát a költségvetést is vedd szemügyre.
KoЯn
sim city 4-ben nem lehet vmit csinálni h ne kelljen állandóan csöveket javítani???
mert mással se megy az idõ csak azzal h javítgatom pedig ha újrahúzom az egészet akkor se bírja sokáig... nem tom h mi lehet a gondd
vki tudna segíteni?
Engem sem enged letölteni. Max 1et belépés után.
Másnak sem megy a simtropolisról letölteni?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
De lényegtelen; csak arra utaltam, hogy az SC5, és az SCS nem ugyanaz.
KoЯn

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
(STEX Collector's Edition DVD Volume 1-2 - "The Dream City DVD (Best of 2005)
Visszatértem😄
Nincs valami európa mod a gamehoz ami egybefoglal rengeteg dolgot?
Mer nincs kedvem megin mindent öszegyüjteni egyenként...
Esetleg valaki feltõltené egykupacba a jó cuccait?
Valaki megosztaná velem?
Nagyon megköszönném.
Ha segítene valaki plz Privi.
Köszi....
lehet tudni már mikor jelenik meg a Cities XL hasonlóan városépítõs játék?
vhol azt írják még idén vhol meg 2009et írnak
elég jónak tûnik h. nemcsak várost, hanem komolyabb úthálózatot lehet építeni meg láttam épületszerkesztõs videót is róla vagyis már teljesen olyan várost építesz amilyet akarsz😄
http://www.youtube.com/watch?v=LOSpdUxKLNg&feature=related
A memória pedig 1GB. Semmiféle kiegészítés nincs fent.
Más: nem tud valaki egy olyan modot amivel lehet vezetni a teherautókat meg egyebeket is?
Betölt a játék, megy is néhány percig, majd utána szó nélkül újraidítja a gépet.<#wow1>#wow1>
Lehet hogy már írták, elõre is elnézést.
Gépem:
CPU: AMD Athlon XP, 1666 MHz (12.5 x 133) 2000+
Alaplap: Abit NF7(-S) v2.0 (5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio, LAN)
Videokártya: NVIDIA GeForce 7300 GT (256 M😎