Sim City 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha jól látom, akkor itt fent van, csak regisztrálni kell.
simtropolisrõl biztos.
mobilra valakinek megvan vagy tudja honnan leht leszedni?=)
mobilra valakinek megvan vagy tudja honnan leht leszedni?=)
http://www.twitch.tv/hegii
Azoktól kérdezem akik szép városra törekednek, hogy hogyan szokták egy szintbe hozni a földet meg a vízet meg akármit.Pl ami falak is vannak simtropolison ami egy bizonyos meredekségen jó.Szóval ezeket hogyan állítjátok be?=)
http://www.twitch.tv/hegii
teljesen alap a játékom semmi nincs letöltve hozzá.
és majd megtanulok gépelni is...<#crazya>#crazya>
Üdv mindnkinek!
Az a jó hírem van, hogy úgy vettemészre, a legújabb NAM-ban már mûködik a villamos. (legalánbbis nekem már nem fagy ki)<#vigyor2>#vigyor2> És amúgy tök jó a többi új lehetõség is.
Az a jó hírem van, hogy úgy vettemészre, a legújabb NAM-ban már mûködik a villamos. (legalánbbis nekem már nem fagy ki)<#vigyor2>#vigyor2> És amúgy tök jó a többi új lehetõség is.
olyan nekem is volt hogy a demand a mínuszban volt..
néhány kereskedelmi épület amit a simtropolis.com és hasonló oldalakról töltesz le leviszik a demand-ot..
szóval vagy le rombolod õket vagy nem..
néhány kereskedelmi épület amit a simtropolis.com és hasonló oldalakról töltesz le leviszik a demand-ot..
szóval vagy le rombolod õket vagy nem..
Elnézést!!
Rájöttem
Kösz, mûködik
Czakó
Rájöttem
Kösz, mûködik
Czakó
Üdv!
Rámentem erre a cimre, http://members.chello.hu/csonka.norbert/SimCityLocale.DAT
le is töltöttem a DAT fájlt,de a Media Playert hozta elõ, nem tud vele semmit kezdeni.
Hogy kell ezt láthatóvá tenni?
Kösz: Czakó
Rámentem erre a cimre, http://members.chello.hu/csonka.norbert/SimCityLocale.DAT
le is töltöttem a DAT fájlt,de a Media Playert hozta elõ, nem tud vele semmit kezdeni.
Hogy kell ezt láthatóvá tenni?
Kösz, ezt már megtaláltam😊)
<#sim>#sim>
egy kis olvasgatni való 😊
SweDance
there is another ''industrial'' city next to this one, right? thats whay they build so rapidly
AmINotAllowedOrSomet
Reply
exactly! 😛
there is another ''industrial'' city next to this one, right? thats whay they build so rapidly
AmINotAllowedOrSomet
Reply
exactly! 😛
Üdv a SimCity-sek világában. Kalandod még csak most kezdõdik igazán. 😄
Ezen a fórumon mindent megtalálsz amire csak kíváncsi vagy. Jónéhány leírás is készült már a témában amik között találhatsz pár igazán jót is.
Az aláírásomban megtalálhatod a legátfogóbb eddig készült magyarítás linkjét. Ezen még dolgozunk hogy minél átfogóbb legyen.
De az alapokhoz jó, javaslom kezdd a tutorialokkal amik megtanítanak majd az alapokra. (Mindent lefordítottam már).
Ha valahol elakadnál itt simán tudsz segítséget kérni. Sokan leszünk akik majd válaszolnak ebben biztos vagyok.
További jó játékot.
Ezen a fórumon mindent megtalálsz amire csak kíváncsi vagy. Jónéhány leírás is készült már a témában amik között találhatsz pár igazán jót is.
Az aláírásomban megtalálhatod a legátfogóbb eddig készült magyarítás linkjét. Ezen még dolgozunk hogy minél átfogóbb legyen.
De az alapokhoz jó, javaslom kezdd a tutorialokkal amik megtanítanak majd az alapokra. (Mindent lefordítottam már).
Ha valahol elakadnál itt simán tudsz segítséget kérni. Sokan leszünk akik majd válaszolnak ebben biztos vagyok.
További jó játékot.
Sim City 4 magyarítás: http://simcity4.uw.hu/SimCityLocale.dat River Valley Project on Simtropolis
Üdv!
Megvettem a deluxe változatot. Hozzá sem tudok szólni😊)
Skypen keresek valakit, aki segítene a kezdeti lépések megtételéhez.
Vehetjük a kezdési szintemet nullának.
Rátöltöttem már egy magyarítást, de csak néhány részt fordít magyarra. De ez nem jelent egyenlõre számomra semmit.
Megvettem a deluxe változatot. Hozzá sem tudok szólni😊)
Skypen keresek valakit, aki segítene a kezdeti lépések megtételéhez.
Vehetjük a kezdési szintemet nullának.
Rátöltöttem már egy magyarítást, de csak néhány részt fordít magyarra. De ez nem jelent egyenlõre számomra semmit.
Üdv all. Rége írtam utoljára, kb. 2-3 hónapja. De a gomdom még mindig ugyanaz<#confused>#confused> A boltok meg az irodák nem épülnek. próbálkoztam mindnnel: Reptér, kikötõ, parkok, programok, az adók teljesen 0%-on vannak de mindig minuszban van a demand. Valaki tud segíteni?
AKIK L E Ö L T É S T KERESNEK VAGY A M A G Y A R Í T Á S T AKARJÁK, AZOK NÉZZENEK FEL A WWW.SIMSHUNGARY.HU OLDALRA!!!!!!!
Tud valaki olyan oldalt ahol lelehet tölteni sim city 4 hez épületeket a válaszokat elörre is köszönöm.<#wave>#wave>
Köszi!
Czakó
Czakó
Üdv! Mázli, hogy épp erre jártam...
nos, a deluxe változat kell neked! Mindent tartalmaz, ami az alapjátékban és a RH-ban benne van! A Societies teljesen független, külön játék ettõl!
(Hogy a játék egyedivé váljon és igazán élvezetes legyen, rengeteg kiegészítés "plugin" tölthetõ le hozzá.) De elõbb mindenképpen tanulj bele, mert kezdõként nem egyszerû! A sikeres városépítéshez több tanácsot is találsz itt a fórumon... olvasgasd vissza a korábbi bejegyzéseket! Késõbb, ha kell, segítek... -A-
nos, a deluxe változat kell neked! Mindent tartalmaz, ami az alapjátékban és a RH-ban benne van! A Societies teljesen független, külön játék ettõl!
(Hogy a játék egyedivé váljon és igazán élvezetes legyen, rengeteg kiegészítés "plugin" tölthetõ le hozzá.) De elõbb mindenképpen tanulj bele, mert kezdõként nem egyszerû! A sikeres városépítéshez több tanácsot is találsz itt a fórumon... olvasgasd vissza a korábbi bejegyzéseket! Késõbb, ha kell, segítek... -A-
Üdv Mindenkinek!
Barangolva a neten, találkoztam ezzel a fórummal. És eszembe jutottak azok a régi idõk, amikor a sima SimCity megjelent, talán a Commodore 64-re. Pénzem nem volt megvenni, de következõt, a SimCity 2000-t már megvettem a 90-es évek elején/ha jól emlékszem/ és sokat szórakoztam vele. Majd elfelejtõdött😊), meg másra kellett az idõ.
Most 62 évesen látom, hogy mivé fejlõdött ez a "játék". És most már van idõm is.
Meg kellene venni, de tanácsot szeretnék kérni. Ugyanis 3 SimCity4-et látok a polcokon:
1/ SimCity4
2/ SimCity 4: Rush Hour
3/ SimCity 4: Deluxe Edition
Melyik, micsoda??
Mind a három külön-külön lemez.
Olvasom, hogy a Deluxe változat tartalmazza a Rush Hourt is. De ahogy látom a terjedelmét, nem annyival nagyobb, mint a két lemez együttesen.
Sõt negyediknek ott van a SimCity Societies is.
Kérem a segítségeteket!
Kösz
Barangolva a neten, találkoztam ezzel a fórummal. És eszembe jutottak azok a régi idõk, amikor a sima SimCity megjelent, talán a Commodore 64-re. Pénzem nem volt megvenni, de következõt, a SimCity 2000-t már megvettem a 90-es évek elején/ha jól emlékszem/ és sokat szórakoztam vele. Majd elfelejtõdött😊), meg másra kellett az idõ.
Most 62 évesen látom, hogy mivé fejlõdött ez a "játék". És most már van idõm is.
Meg kellene venni, de tanácsot szeretnék kérni. Ugyanis 3 SimCity4-et látok a polcokon:
1/ SimCity4
2/ SimCity 4: Rush Hour
3/ SimCity 4: Deluxe Edition
Melyik, micsoda??
Mind a három külön-külön lemez.
Olvasom, hogy a Deluxe változat tartalmazza a Rush Hourt is. De ahogy látom a terjedelmét, nem annyival nagyobb, mint a két lemez együttesen.
Sõt negyediknek ott van a SimCity Societies is.
Kérem a segítségeteket!
Kösz
<#integet2>#integet2><#integet2>#integet2><#integet2>#integet2><#integet2>#integet2>
nem tudja valaki véletlenül honan lehet letölteni vilamost,meg épületeket.nekem most 47000 simem van medig lehet elmeni mi a maximum.
eleinte raktam le egy csomo buszmegálot de nem is használták csak a pénzt vite.ezt a játékot ajálanám,demszkinek meg gyurcsánynak.ez lenne az alkamaságiuk.
<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
nem tudja valaki véletlenül honan lehet letölteni vilamost,meg épületeket.nekem most 47000 simem van medig lehet elmeni mi a maximum.
eleinte raktam le egy csomo buszmegálot de nem is használták csak a pénzt vite.ezt a játékot ajálanám,demszkinek meg gyurcsánynak.ez lenne az alkamaságiuk.
<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
Mivel is lehetne feldobni egy döglött hétfõ estét?!
Talán a NAM legújabb verziójával...
...amit nem is olyan könnyû megtalálni, mert egyrészt a simtropolison nincs, másrészt itt is csak update-elték a régit (NAM 2009 january): http://sc4devotion.com/csxlex/lex_filedesc.php?lotGET=851
És persze a hozzávaló (essential): http://www.sc4devotion.com/csxlex/lex_filedesc.php?lotGET=850
Sok szép és izgalmas újdonságot tartalmaz, de ne hagyjátok figyelmen kívül a telepítési infókat (több fájlt és a régi NAM-ot is törölni kell!) Sok sikert! -A-
Talán a NAM legújabb verziójával...
...amit nem is olyan könnyû megtalálni, mert egyrészt a simtropolison nincs, másrészt itt is csak update-elték a régit (NAM 2009 january): http://sc4devotion.com/csxlex/lex_filedesc.php?lotGET=851
És persze a hozzávaló (essential): http://www.sc4devotion.com/csxlex/lex_filedesc.php?lotGET=850
Sok szép és izgalmas újdonságot tartalmaz, de ne hagyjátok figyelmen kívül a telepítési infókat (több fájlt és a régi NAM-ot is törölni kell!) Sok sikert! -A-
Így van!
Én is utálom a terepkészítést... de nehezen találok az igényeimnek megfelelõ térképet. Olyan irgalmatlanul nagy régiókat csinálnak. És az egész agyon van bonyolítva... miért nem lehet csak letölteni és berakni a régió könyvtárba?! és menne.
Én az egyik elsõ városomat foltozgatom. Ennek fõleg az az oka, hogy utálok terepet készíteni:-)
<#integet2>#integet2>
Kösszi pzolika978
MEGVAN IGY MÁR MINDJÁRT MÁS.MOST NEKIÜLÖK ÉS NYOMATOM ÉJFÉLIG.
<#alien2>#alien2>..............................................<#alien2>#alien2>
Kösszi pzolika978
MEGVAN IGY MÁR MINDJÁRT MÁS.MOST NEKIÜLÖK ÉS NYOMATOM ÉJFÉLIG.
<#alien2>#alien2>..............................................<#alien2>#alien2>
Az új simcity mikor jön, lehet már tudni?
Az új simcity mikor jön, lehet már tudni?
9316-on megtalálod azt a magyarosítást ami a lényeget magyarul adja.
Rég játszottam már <#rinya>#rinya>
Rég játszottam már <#rinya>#rinya>
Ha egy fa nedves levelei égnek,akkor mit szólhatnak a szárazak.
<#fejvakaras>#fejvakaras>
Most szereztem be,nem tudom mért de feltetem rá a magyarositást és nagyon keveset fordit át magyara,nem tudom ez igy normális -e.Mert amugy nagyon érdekel ez a játék de angolul nem tudok és szotáral meg tul körülményes lenne játcani.ha valaki ir akkor kösszönöm vagy ha tud valami oldal mondani ahol tuti magyarositás van.helo<#hawaii>#hawaii>
<#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama>
Most szereztem be,nem tudom mért de feltetem rá a magyarositást és nagyon keveset fordit át magyara,nem tudom ez igy normális -e.Mert amugy nagyon érdekel ez a játék de angolul nem tudok és szotáral meg tul körülményes lenne játcani.ha valaki ir akkor kösszönöm vagy ha tud valami oldal mondani ahol tuti magyarositás van.helo<#hawaii>#hawaii>
<#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama>
Nos igen. A kifagyás állandó idegesítõ dolog. Csak remélni tudom, hogy a fejlesztõ ígéretének megfelelõen kijavítja a hibákat.
Én már egy ideje kifejezetten a minõségre megyek, nem annyira a gigantikus városokra és lélekszámra. Így viszont -a játékmenet miatt- a kevesebb lakos kevesebb elérhetõ dolgot, alacsonyabb fejlettségi szintet eredményez. Amolyan "európai hangulatú" városokat igyekszem építeni... de ki sem látszom a plugin-okból. Emiatt viszont lassul a játékmenet, mert a gépem nem bírja a terhelést... szóval nem egyszerû. Nincs mese, új gép kell.
De vajon egy laptop elbír-e vele?
Én már egy ideje kifejezetten a minõségre megyek, nem annyira a gigantikus városokra és lélekszámra. Így viszont -a játékmenet miatt- a kevesebb lakos kevesebb elérhetõ dolgot, alacsonyabb fejlettségi szintet eredményez. Amolyan "európai hangulatú" városokat igyekszem építeni... de ki sem látszom a plugin-okból. Emiatt viszont lassul a játékmenet, mert a gépem nem bírja a terhelést... szóval nem egyszerû. Nincs mese, új gép kell.
De vajon egy laptop elbír-e vele?
Ja, egész jó, csak semmit nem ér, ha a villamos állanóan kifagy.
Amúgy tényleg lapos a közélet. Én mindenesetre egy 800 000-es városcsoportkát szervezek éppen össze nagyvárossá. Közben igyekszem átlépni egy minõségi szintet a városkialakításban.
Amúgy tényleg lapos a közélet. Én mindenesetre egy 800 000-es városcsoportkát szervezek éppen össze nagyvárossá. Közben igyekszem átlépni egy minõségi szintet a városkialakításban.
Hello városépítõk! Talán nem mindenkinek újdonság, de úgy tûnik, új NAM készül! Találtam néhány riportot/beszámolót egy-két összetevõjének készítésérõl... itt: http://www.simcityplaza.de/content/blogcategory/50/178/
Hogy mikor jelenik meg, arról nincs infó, de az új villamos modulok szuper jól néznek ki!
Remélem, az új NAM friss lendületet ad az alábbhagyott lelkesedésnek!
-ciao-
Hogy mikor jelenik meg, arról nincs infó, de az új villamos modulok szuper jól néznek ki!
Remélem, az új NAM friss lendületet ad az alábbhagyott lelkesedésnek!
-ciao-
AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I
Helo honan tudnám letölteni a sim city 4-et?(ingyen)v mi ojan helyrõl ahol nincs vírus😊
Hú de rég játszottam már a sim city 4 -el.
Hétvégén nyomatom ezerrel majd.
Hétvégén nyomatom ezerrel majd.
Ha egy fa nedves levelei égnek,akkor mit szólhatnak a szárazak.
Ha rányomsz az isten mód gombra miközben nyomva tartod a CTR+ALT+SHIFT gombot akkor ISten módba kerülsz ahol minden tereprendezés és faültetés is ingyenes. Innen vissztatérni polgármester módba értelemszerûen a polgármester gomra kattintva lehet.
Sim City 4 magyarítás: http://simcity4.uw.hu/SimCityLocale.dat River Valley Project on Simtropolis
hy, már jó rég írtam ide :S, na mindegy. Ezen a lineken nyomon lehet követni a magyarítás menetét, ez amolyan fejlesztõi napló 😊 , ha érdekelne valakit.
valaki nem tudja esetleg azt a betûkombinációt h polgármester módban ugyan úgy tudok fát ültetni mint az isten módban?
SimCity 4.exe -CustomResolution:enabled -r1680x1050x32
Természetesen a felbontásoddal.
Természetesen a felbontásoddal.
Sziasztok!
Az a gondom, hogy most olyan monitorom van, hogy szélesvásznú (16:9), míg a simcity4 az csak 4:3-as felbontásokat enged. És ez gond, ugyanis függõlegesen összenyomja a képet, ami eleinte zavaró, megszokható, homályos, de a vidikarit terheli, hogy elférhessen a kép a monitoron.
Tudtk valami megoldást a simcity4 felbontására? Nagyon kszönöm
Az a gondom, hogy most olyan monitorom van, hogy szélesvásznú (16:9), míg a simcity4 az csak 4:3-as felbontásokat enged. És ez gond, ugyanis függõlegesen összenyomja a képet, ami eleinte zavaró, megszokható, homályos, de a vidikarit terheli, hogy elférhessen a kép a monitoron.
Tudtk valami megoldást a simcity4 felbontására? Nagyon kszönöm
Sikerült, nagyon köszi! 😊
Kösd össze a várost közúton valamelyik szomszéd településsel, különben nem tudnak honnan a városba jönni az emberek.
Itt van nagyobban:
http://img98.imageshack.us/my.php?image=gondxs7.jpg
http://img98.imageshack.us/my.php?image=gondxs7.jpg
Sziasztok.
Tudnátok segíteni? Van egy nagy gondom 😞 Felraktam a sim cityt+meg a kiegészítõt. Ezzel nincs is semmi gond, felraktam rá a magyarítást, (anélkül se mûködik) meg a "legújabb" patchet (ugyanez, ha ezt is felrakom semmivel sem javul)
Mikor építeni akarom a házakat, ezt a képet kapom:
http://img98.imageshack.us/img98/2792/gondxs7.th.jpg
Szóval mintha nem lenne ott út, de van. :S Az alap utcafajtával se mûködik.. A játék nem eredeti, de régen ugyanezzel a verzióval mûködött, rengeteget játszottam vele kifagyás stb. nélkül 😊 Szóval mi erre a hibára a megoldás? Már újraraktam rengetegszer.. Egyébként már vártam éveket, hogy ráeszméljen a program, hogy ott van út dehát nem jön rá😄..
Elõre is kösz.
Tudnátok segíteni? Van egy nagy gondom 😞 Felraktam a sim cityt+meg a kiegészítõt. Ezzel nincs is semmi gond, felraktam rá a magyarítást, (anélkül se mûködik) meg a "legújabb" patchet (ugyanez, ha ezt is felrakom semmivel sem javul)
Mikor építeni akarom a házakat, ezt a képet kapom:
http://img98.imageshack.us/img98/2792/gondxs7.th.jpg
Szóval mintha nem lenne ott út, de van. :S Az alap utcafajtával se mûködik.. A játék nem eredeti, de régen ugyanezzel a verzióval mûködött, rengeteget játszottam vele kifagyás stb. nélkül 😊 Szóval mi erre a hibára a megoldás? Már újraraktam rengetegszer.. Egyébként már vártam éveket, hogy ráeszméljen a program, hogy ott van út dehát nem jön rá😄..
Elõre is kösz.
igen valóban ott van, de kell hozzá eredeti játék:S
You must be product registered to use this tool.
Ezért ha valaki akinek megvan írna nekem vissza hogy áttudná küldeni az installert vagy valahová feltudná tölteni azt nagyon megköszönném😊
You must be product registered to use this tool.
Ezért ha valaki akinek megvan írna nekem vissza hogy áttudná küldeni az installert vagy valahová feltudná tölteni azt nagyon megköszönném😊