Sim City 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. Építs egy "fire department landing strip"-et. Ha esetleg még nincs meg akkor meg lehet nyerni:Csinálj egy kis tüzet majd csinálj meg a "fire!" címû küldetést a tûzoltókocsival.Ha kész akkor megkapod!
2. Csinálj tüzet valahol messze a városodtól a fákat gyújtsd fel! Épphogy csak úgy hogy a tûz majd magától elálljon. Mikor felgyújtottad gyorsan menj a tûzoltórepülõvel. Ki fog írni egy olyan küldetést hogy "water drop of fire". Azt váltsd el a "what's my alternative?" paranccsal és egy olyan címû küldetés fog feljönni hogy "let it burn!"
Ha megcsinálod 70000 dollárt kapsz de csökken tõle a népszerûséged.
Ezt bármennyiszer meg lehet csinálni!
Ha pedig zavar hogy a népszerûséged csökken akkor ismét gyújtsd fel a fákat és a tûzoltórepülõnél a "water drop of fire" küldetést válaszd. 110 népszerûséget ad és semmit sem kell csinálni mert amikor a tûz eláll akkor vége a küldetésnek és megkapod a jutalmat.
Lehet bonyolultnak tûnik de akik szoktak rajta küldetésezni annak talán könnyebb megérteni. És szerintem sokkal kényelmesebb mint a weaknesspays-t másolgatni!
Ha egy fa nedves levelei égnek,akkor mit szólhatnak a szárazak.
És honnan lehet újfajta épületeket fákat stb. letölteni? elõre is kösz
puding
Tudtok olyan módról amivel a folyók mentén gátakat lehet építeni? Nekem olyan gátakra lenne szükségem amiken autóval,vasúttal átlehet menni a folyón.
az UFO kuszívja a vulkánt <#nyes>#nyes>
nagy bilegge
nekem tört be van és valaki nemtudna hozzá magyarosítást mert én nem találtam
nagy bilegge
(pl.: reptér növeli a kereskedelmi lakosságot)
A mûveltséget hogy is kell növelni?
Lenne egy gondom:
Nem tudom a Demand-ot pluszban tartani. A lakóházak általában pluszban vannak de az irodák/boltok egyfolytában minuszban és nem épülnek! A lakóházak pedig egyfolytában épülnek meg fejlõdnek de mind elhagyottá válik mivel nincs munkahely. Nem tudja valaki hogy lehet a commercial-t pluszban tartani?
ja és mégegy kérdés:
Hogy lehet high-tech indrustial-t építeni? Azt tudom hogy gyárrészeket kell kijelölni de a gyárrészekre mindig másfajta gyárak épülnek és lecsökken a high-tech desirablity!
Elég nehéz így építkezni, pedig sok még a beépítetlen terület.
Úgy lesz több lakosod, ha növeled a zóna sûrûségét, így magasabb házak épülhetnek. Ha nem épülnek, az azzal függ össze, hogy a játék bizonyos lakosszám alatt nem enged magasabb házakat épülni. Mivel ezt régióban méri, ilyenkor kezdheted el a szomszédos várost építeni.
meg nemtudok több residental zone-t építeni mivel nincs helyem. így hogyan lesz nekem több lakosom?
elõre is köszönöm ha vki válaszol
Talán sim city.com , vagy simtropolison találsz adatokat. Én csak pár dolgot tudok. Könyvtár 2x2 kórház 3x4 városháza 3x4 nagy rendõrség 3x3 Bíróság 3x3 , operaház szintén azt hiszem,de talán nézd meg a honlapokat,hátha ott vannak ilyen adatok. Megkeresem majd a játék könyvét hátha benne vannak ilyen jellegû adatok. Addig is jó játékot.<#wave>#wave>
Nem tudtok véletlenül egy oldalt, ahol fel van sorolva, hogy melyik objektum mekkora területet foglal ?
Végre felépítettem elsõ mûködõ városomat, eddig nem értettema játékot, már többször belefogtam évek alatt, kész csõd volt.
Most meghaladta a 11 ezret a lakosság, már csak havi párszáz simelon a deficit, ( persze csalok a pénzzel, másképpp 2 hónap alatt csõdbe mennék 😊 )ha az dókat felviszem 10-re, akkor már nyereséges, de az emberek nem szereik, kiköltöztek.
A közlekedés még elmegy, de ha nõ a lakosság létszáma, a forgalom is fog...olyan zyúloltság van, hogy nem tudom követni a buszok útvonalát, és mindig szól a közlekedéses, hogy felesleges itt vagy ott a buszmegálló. Szeretném elõre eltervezni a fix helyeket, amit üresen hagyok, amíg nincs rá szükség. Höhö, megtervezem négyzethálós lapon, nos ehhez jó lenne egy méret táblázat, ne egyenként kelljen megnézni õket. 😊
Végre élvezem a játékot, nagyon jó !<#worship>#worship><#eljen>#eljen>
Ennek a jpg-nek a mérete függ össze azzal, hogy maga a régiód mekkora .
Amit én használok, a 769 x 769 pixeles, ami egy viszonylag kis méretû régiót jelent .
300 feletti városnál csak 1-2 helyen van dugó(bár ezt még megleeht oldalni, de most a vasútat probáltam ki), és autópályát még nem is építettem.
Metró nagy hasznot hoz így is (+10k), de a forgalom csökkentése miatt jelentõs.