Sim City 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
* Double-height Elevated Rail and Monorail puzzle pieces have been added.
* GLR bridge has been added.
* New GLR-in-Avenue puzzle pieces have been added, including Avenue Roundabout with GLR crossing.
* New Rail Viaduct puzzle pieces have been added.
* Diagonal Highway on-slope puzzle pieces have been added, existing on-slope puzzle pieces have been revamped to eliminate shadow bug.
* All overpasses have been modified to eliminate the color shift of the network that crosses under another (both Maxis and custom overpasses).
* Elevated Rail to GLR transition has been improved visually.
* Double-decker puzzle pieces have been improved visually.
* Elevated Rail and Monorail over Elevated Highway overpasses have been improved visually.
* Various other overpasses and puzzle pieces have been improved visually.
* Diagonal Highway shift by one tile is now possible.
* Oneway-Road arrow removal plugin has been updated.
* Custom Menu plugins have been added to reorder icons in Rail and Misc Transportation menu.
* A new set of Traffic Simulator (Traffic Plugin) files have been added, outdated Traffic Plugin files have been removed.
* A variety of RUL, texture and pathing errors have been fixed.
* NAM Controller contains RULs for updated RHW (Rural Highway mod), updated SAM (Street Addon Mod) and new HSR (High Speed Rail) plugins (released separately).
NetworkAddon_(April_2008)
VILLARREAL CF mindörökké!
Örömmel látom, hogy nem halt ki a topic, hamarosan bekapcsolódom én is, de újra kéne tennem a játékot, és a mentett régióimat a pluginokkal visszapakolni... 😞 Majd rakok fel pár képet, a fél évvel ezelõtti városomról! 😊
Van azóta valami változás? Amit érdemes leszedni a Simtroploisról? Villamos még mindig kifayg? A Network Addon módot megint felteszem, és pár épületet amit leszedtem anno...
VILLARREAL CF mindörökké!
Ha egy fa nedves levelei égnek,akkor mit szólhatnak a szárazak.
Szerintem hiányzik valami pachcsem.
Gigabyte B450 Aorus Pro, RYZEN 5 5600X , G.Skill Aegis 32GB DDR4 3200MHz, Sapphire RX6700XT Nitro+ , FSP 700W hyper m , Cooler Master Silencio 650 Pure
http://simshungary.hu/letoltesek.php?letid=816&ppage=2
csatoran néven szerepelnek ( mert ugye a canal= csatorna <#circling>#circling>), az oldal letöltései közt is nézelõdhetsz mert vannak olyanok is amik speckó a simtropolison nicsenek, vagy pedig törõlve lettek onnan 😄, meg itt az is le van írva, hogy mit kell tenned ahoz, hogy elindúljanak 😄, am megjegyzésként mondom, h hiába van a simshungary -n sok dolog, de a simtropolis nyomába soha nem érhet és nem is fog, hiába hivatolsa magyar rajongói oldal ....
A kanálisokat a canalis kiegészítõvel lehet csinálni. Érdemes regisztrálnod simtropolisra,mert több mint 10000 kiegészítõ van fent.
A játékot érdemes megvenni 3000ft körül lehet beszerezni.
Elkezdtem építeni ma a lehetõ legnagyobb városomat. Eddig tervezgettem papíron,meg alakítgattam a szomszédos városaimat,hogy minnél több ember tudjon lakni a metropolisomban. Az ingázási idõt megpróbálom a minimálisra csökkenteni. Ha már lesz valami érdemi dolog akkor teszek fel képeket is.
jah és még1 kérdés... a #8824 komment elsõ 4képén lévõ kanális féleséget milyen modal lehet megcsinálni (bocs már hogy ennyit kérdezek :S)
Gigabyte B450 Aorus Pro, RYZEN 5 5600X , G.Skill Aegis 32GB DDR4 3200MHz, Sapphire RX6700XT Nitro+ , FSP 700W hyper m , Cooler Master Silencio 650 Pure
innen
Az a problémám vele hogy kb 10000 lakos után 4!! Fps-el megy! Még a régi gef2 mx-en is sokkal jobban ment! Probáltam már low grafikán, de semmi javulás :\ jah és kb 20 perc után kinyírja a gépet, kifagyaszja (a többi játék hibátlanul megy)!
Más...Pár oldalt vissza olvasva láttam hogy van vmi "Network Addon Mod"
rákerestem googleban, de nem tudom leszedni mert nem mûködik az oldala!
Valaki tudna adni egy mûködõ linket ahonnan letudnám szedi?
elõre is köszi!
Nyirog : A képeimet fel tudtad használni?
Pukk...
A kép a következõt mutatja: közlekedésem jobb oldali, de az útkeresztezõdésem bal oldali (angol). Valószínû, azt általam letöltött NAM-ban így van. Lehet-e rajta segíteni?
Ha nem, akkor kitörlöm a Plugin mappából, mert így hülyeség.
Most megpróbálom a képet feltenni. Ha sikerül, nyitok egy pezsgõt.
tömegközlekedés van, busz és metro, bár az ingázási idõ télleg hosszú. A lakosság 60 000 fõ! Van egy olyan modom hogy az ipar befogadóképeséhget 4x növeli, ezért több szár embert foglalkoztató ipari központok épülnek, bár én inkább a kereskedelmet résesítem elõnyben és a Gyártó ipart.
Cam Commercial, pedig a kereskedelemben dolgozók számát növeli?
az sc4devotionon pedig regisztrálva vok!
Nézd meg a közlekedést,ha túl hosszú az ingázási idõ,akkor nem mennek dolgozni.Mennyi a lakosság? Van tömegközlekedés? stb...
VAN OLYAN MOD AMI EGYIK MELLÉKHATÁSA AZ HOGY MUNKANÉLKÜLISÉGET OKOZ?
MERT NEKEM VALAMIÉRT RENGETEG MUNKA NÉLKÜLI VAN A VÁROSBAN, PEDIG ÓIRÁSI IPARI ÉS KERESKEDELMI ÖVEZETEKET HOZOK LÉTRE! SÕT! MÉG A NEVEZETESSÉGEKBEN IS LEHET DOLGOZNI!ÉPÍTETTEM IS EGY PÁRAT DE MÉG ÍGY IS SOK A MUNKANÉLKÜLI, A VÁROSOM MEG EGYRE CSAK NÕ!
valaki segítsen!
Ma ráértem és játszottam. Elkezdtem egy új várost,majd kicsit késõbb teszek fel képeket.(még alakítgatni kell).<#guluszem1>#guluszem1>
Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp

Képet töltenék fel, de csak 200 kilóig engedi a fórum. A képeim ennél nagyobbak. Hogyan tehetem meg a feltöltést?
Köszi<#wink>#wink>
itt megtaláláljátok a képket..., elõre is thx a helpért!
A számítógép dátumát tegyétek dec 25-re,és kezdjetek el játszani. A hegyes dimbes dombos városokban hó lesz. Régebben tettem fel képet is róla.