13557
  • BADE
    Mit indítsak el a játékban legelőször?
  • scynetyc
    Köszi!
  • BYpsilon
    minnel kisebb
    amugy Allat szokest jelent
  • Braveheart
    légyszi adjon vki egy helyet, hogy honnét lehet letölteni! köszi
  • scynetyc
    Az állatkertben az "Animal Escapes" nekem 1. Mennyinek kellene lennie és ez mit jelent?
  • Carlos
    http://simcity4.freeweb.hu/
  • BADE
    Mi a címe a magyar Simcity oldalnak?
  • Carlos
    Ment email!
    Olvasd el kérlek!
  • scynetyc
    köszi
  • Csacsi
    Nézd meg a honlapomon a yimby&nimby táblázatot, abban ebnne van a gazebo, és az is hogy mit érsz el vele.
  • Braveheart
    honnét lehet letölteni ezt a progit?
  • scynetyc
    Mi az a Gazebo és érdemes-e tenni? Én mikor letettem pár darabot valamit üzengettek, hogy jó munka ,vagy valami ilyesmit.Szótárazás során valami szabad akármit jelent.Gondolom szabadtéri grillsütő féle. Viszont valamit irkál a tüzzel kapcsolatban is amelett,hogy dicsér mert letettem.
  • K.András
    Egyébként érdekes mert a SimCity 3000-ben több volt a katasztrofa(elöfordulása), örülök hogy ebben nem kapot annyi szerepet...
  • K.András
    Ja, sorry:)
  • Evil
    en termeszeti katasztrofara gondoltam.Kiprobaltam milyenek csak veletlen igy mentettem le.Aztan meg nem volt kedvem elegyengetni a vulkanokat.
  • K.András
    Katasztrofátol?Ne pörgesd szét a játékot!Probálj a legkisebb sebbeségen utazni...
  • TopGun
    ertem, nekem meg csak kb 20 ev koruli a varosm, de van 4 simem!
  • K.András
    Azért csödölnek be a ht gyárak mert tanult embereket foglalkoztat csak, amiböl viszont nincsen annyid mint ht munkahelyböl...
  • Evil
    hat eleg regen 200 egynehany eves.Mondjuk az elejen elbaszkuraltam egynehany dolgot ami jonehany evtizedre visszabvette a fejlodest.
    +ez a masodik varosom.Az 120e nel tart ot amikor nepessege egy ket katasztrofatol megcsappant es veletlenul elmentettem. :(
  • TopGun
    mennyi ideje nyomod a varost? hany eves?
  • TopGun
    mennyi ideje nyomod a varost? hany eve?
  • Evil
    sajat simet nem csinaltam, de majd alkotok egyet. 90e es a varos ergo nem olyan nagy.
  • TopGun
    Hali! Nem kell minden segget kinyalni!! meg kell talalni az egyensulyt, gondolom jo sok lakosod van mar? van SIMS-ed sajat? hallgasd meg azok mit akarnak es azt csinald amit ok kernek
  • Evil
    hat komolyan mondom ,kezdem felbaszni az agyam.Egyszeruen lehetetlen mindenkinek kinyalni a segget, mert akkor hamar lealdozik polgarmesteri karrierem.Max igeny valt ht iparra, rakom is le a zonakat, vagy atzonazok mas leamortizalodott teruleteket.Szepen meg is kelennek de 50% a igen hamar becsodol es rombolhatom le.De ettol fuggetlenul maxon van az igeny ra!Mitol csodol be ha egyszer van ra kereslet?
    A befeketedett epuleteket muszaly lerombolnom vagy esetleg epul helyere masik?
  • TopGun
    Carlos! megkaptad a mailt amit irtam?
  • TopGun
    pedig par perce elkuldtem mar!
  • Carlos
    Olyan szájbarágósan kéne, ha nem gond!!!
  • Carlos
    Próbálkoztam, de nemtom mitévő legyek az átzónázással kapcsolatban!!!
  • Carlos
    Meghát!
    Demég nemjött meg!!!
  • TopGun
    HU! BAMMEG!! ha itt irok neked a mailodra megkapod?
  • Carlos
    Mit állítsak be hogyan???
    Ezt kurvára nem vágom, hogy mit mondasz!!!
    Hogy lehetátzónázni bontás nélkül? Nem értem... :(
  • Carlos
    Nekem most 3000 emberem van.
    1000 embernél még állt. suli sem volt! :)
  • TopGun
    Ugy tudom 1000 emberhez meg felesleges a fosuli! raersz joval kesobb csinalni nekik!
  • TopGun
    Dehogy gyalultam le! figyi! ugynezki a dolog, hogy ahol a viz, legszennyezes stb.-t nezed ott a zonakat allitsd be! Utana zonazz at mindent highre es egy darabig ne epits mast, varj egy kicsit es ha latod, hogy epulnek emeletes hazak, akkor par park, jatszoter segit, hogy meg gyorsabban koltozzenek a lakok es magasabb hazak legyenek erted? az most mellekes, hogy gazdag, vagy szegeny muksok koltoznek oda, a lenyeg, hogy legyen tobb emeletes haz!
    High tech iparhoz meg magas iskolazottsagu lakossag kell!
    Nekem az a kerdesem attol aki tudja ra a valaszt, hogy ha rinyal egy lako, hogy kell neki iskola, mert lusta ket-harom haztombot autozni a nyamvadt kolkevel reggelente, akkor epitsek ujat oda ahova keri? es rendorseggel is ugyan ez a helyzet, meg a tobbi kiszolgalo egyseggel? Ugyanis van ket iskolam ami lefedi az egesz lakoteruletet, de egy csajszi rinyal uj iskolaert! :(
  • BYpsilon
    uj exe crack is kell hozza, v1.0.242.0 verioszamu

http://198.104.146.50/games/pc_simcity_4.shtml

en a nordic-t hasznalom
  • Carlos
    Arra gyúrok ugyanis. Megvan már neki a hely is!
    Van víz, Land volue High-on és nó légszennyezés.
    Bár messze távol van Dirty ipar. Az baj???
  • Carlos
    Mi kell ahhoz, hogy megkörnyékezzen a HighTech ipar???
  • Carlos
    Legyalultad a régi házakat, amik ottvoltak?
  • Carlos
    Én meg nem fogadtam meg és nekem nincs emeletes ház, de viszont van/volt 1000 emberen 600 hasznom, most nincs, mert 3000 ember van és van egy tűzoltó, egy ált. suli, egy High school és egy klinika. Ja meg szemétlerakó. Most naggyából egálban van a haszon és a kiadás!
  • TopGun
    Carlos! Szia! megfogadtam BYpsilon tanacsat, atzonaztam mindent high densityre, nem zonaztam ujakat es elkezdtek szepen epulni az emeletes hazak! Igaz, hogy meg csak 3-5 emeletesek, de mar ez is haladas! :)