13557
| Kezdőknek! | | | Simtropolis | |
-
#2120 Mit indítsak el a játékban legelőször? -
#2119 Köszi! -
BYpsilon #2118 minnel kisebb
amugy Allat szokest jelent -
Braveheart #2117 légyszi adjon vki egy helyet, hogy honnét lehet letölteni! köszi -
#2116 Az állatkertben az "Animal Escapes" nekem 1. Mennyinek kellene lennie és ez mit jelent? -
#2115 http://simcity4.freeweb.hu/ -
#2114 Mi a címe a magyar Simcity oldalnak? -
#2113 Ment email!
Olvasd el kérlek! -
#2112 köszi -
#2111 Nézd meg a honlapomon a yimby&nimby táblázatot, abban ebnne van a gazebo, és az is hogy mit érsz el vele.
-
Braveheart #2109 honnét lehet letölteni ezt a progit? -
#2108 Mi az a Gazebo és érdemes-e tenni? Én mikor letettem pár darabot valamit üzengettek, hogy jó munka ,vagy valami ilyesmit.Szótárazás során valami szabad akármit jelent.Gondolom szabadtéri grillsütő féle. Viszont valamit irkál a tüzzel kapcsolatban is amelett,hogy dicsér mert letettem. -
K.András #2107 Egyébként érdekes mert a SimCity 3000-ben több volt a katasztrofa(elöfordulása), örülök hogy ebben nem kapot annyi szerepet... -
K.András #2106 Ja, sorry:) -
#2105 en termeszeti katasztrofara gondoltam.Kiprobaltam milyenek csak veletlen igy mentettem le.Aztan meg nem volt kedvem elegyengetni a vulkanokat. -
K.András #2104 Katasztrofátol?Ne pörgesd szét a játékot!Probálj a legkisebb sebbeségen utazni... -
#2103 ertem, nekem meg csak kb 20 ev koruli a varosm, de van 4 simem! -
K.András #2102 Azért csödölnek be a ht gyárak mert tanult embereket foglalkoztat csak, amiböl viszont nincsen annyid mint ht munkahelyböl... -
#2101 hat eleg regen 200 egynehany eves.Mondjuk az elejen elbaszkuraltam egynehany dolgot ami jonehany evtizedre visszabvette a fejlodest.
+ez a masodik varosom.Az 120e nel tart ot amikor nepessege egy ket katasztrofatol megcsappant es veletlenul elmentettem. :( -
#2100 mennyi ideje nyomod a varost? hany eves? -
#2099 mennyi ideje nyomod a varost? hany eve? -
#2098 sajat simet nem csinaltam, de majd alkotok egyet. 90e es a varos ergo nem olyan nagy. -
#2097 Hali! Nem kell minden segget kinyalni!! meg kell talalni az egyensulyt, gondolom jo sok lakosod van mar? van SIMS-ed sajat? hallgasd meg azok mit akarnak es azt csinald amit ok kernek -
#2096 hat komolyan mondom ,kezdem felbaszni az agyam.Egyszeruen lehetetlen mindenkinek kinyalni a segget, mert akkor hamar lealdozik polgarmesteri karrierem.Max igeny valt ht iparra, rakom is le a zonakat, vagy atzonazok mas leamortizalodott teruleteket.Szepen meg is kelennek de 50% a igen hamar becsodol es rombolhatom le.De ettol fuggetlenul maxon van az igeny ra!Mitol csodol be ha egyszer van ra kereslet?
A befeketedett epuleteket muszaly lerombolnom vagy esetleg epul helyere masik?
-
#2095 Carlos! megkaptad a mailt amit irtam? -
#2094 pedig par perce elkuldtem mar! -
#2093 Olyan szájbarágósan kéne, ha nem gond!!! -
#2092 Próbálkoztam, de nemtom mitévő legyek az átzónázással kapcsolatban!!! -
#2091 Meghát!
Demég nemjött meg!!! -
#2090 HU! BAMMEG!! ha itt irok neked a mailodra megkapod? -
#2089 Mit állítsak be hogyan???
Ezt kurvára nem vágom, hogy mit mondasz!!!
Hogy lehetátzónázni bontás nélkül? Nem értem... :( -
#2088 Nekem most 3000 emberem van.
1000 embernél még állt. suli sem volt! :) -
#2087 Ugy tudom 1000 emberhez meg felesleges a fosuli! raersz joval kesobb csinalni nekik! -
#2086 Dehogy gyalultam le! figyi! ugynezki a dolog, hogy ahol a viz, legszennyezes stb.-t nezed ott a zonakat allitsd be! Utana zonazz at mindent highre es egy darabig ne epits mast, varj egy kicsit es ha latod, hogy epulnek emeletes hazak, akkor par park, jatszoter segit, hogy meg gyorsabban koltozzenek a lakok es magasabb hazak legyenek erted? az most mellekes, hogy gazdag, vagy szegeny muksok koltoznek oda, a lenyeg, hogy legyen tobb emeletes haz!
High tech iparhoz meg magas iskolazottsagu lakossag kell!
Nekem az a kerdesem attol aki tudja ra a valaszt, hogy ha rinyal egy lako, hogy kell neki iskola, mert lusta ket-harom haztombot autozni a nyamvadt kolkevel reggelente, akkor epitsek ujat oda ahova keri? es rendorseggel is ugyan ez a helyzet, meg a tobbi kiszolgalo egyseggel? Ugyanis van ket iskolam ami lefedi az egesz lakoteruletet, de egy csajszi rinyal uj iskolaert! :( -
BYpsilon #2085 uj exe crack is kell hozza, v1.0.242.0 verioszamu
http://198.104.146.50/games/pc_simcity_4.shtml
en a nordic-t hasznalom -
#2084 Arra gyúrok ugyanis. Megvan már neki a hely is!
Van víz, Land volue High-on és nó légszennyezés.
Bár messze távol van Dirty ipar. Az baj??? -
#2083 Mi kell ahhoz, hogy megkörnyékezzen a HighTech ipar??? -
#2082 Legyalultad a régi házakat, amik ottvoltak? -
#2081 Én meg nem fogadtam meg és nekem nincs emeletes ház, de viszont van/volt 1000 emberen 600 hasznom, most nincs, mert 3000 ember van és van egy tűzoltó, egy ált. suli, egy High school és egy klinika. Ja meg szemétlerakó. Most naggyából egálban van a haszon és a kiadás! -
#2080 Carlos! Szia! megfogadtam BYpsilon tanacsat, atzonaztam mindent high densityre, nem zonaztam ujakat es elkezdtek szepen epulni az emeletes hazak! Igaz, hogy meg csak 3-5 emeletesek, de mar ez is haladas! :)