13557
  • Carlos
    MIÉRT??????????
  • Amero
    A régi crac kel hozzá, vagy jó hozzá az új is???

Köszi előre a választ.
  • BYpsilon
    az azsiai patch-t hasznald hozza
  • Amero
    Ha tényleg a Patch a gond akkor a Deviance félét miel kell patchelni???

Előre is köszi a választ.
  • scynetyc
    Van valamelyikötöknek ati radeon 9000-es kártyája? Az érdekelne,hogy a D3D és OpenGl beállitásoknál bekell-e kapcsolni a Thruform-ot?
  • scynetyc
    Kár hogy amiben lakom az nem igy néz ki. :o)
  • K.András
    Nagyon nagy melo, de ha megcsinálod akkor le a kalappal, remélem lesz türelmed hozzá!!!
  • BYpsilon
    hat nem szep? :))

• scynetyc
    http://www.extra.hu/gmiki/ oldalán Klikk a Kapcsolodó linkekre és ott a GameHunter- re.

Programoknál Nézd meg a magyarosító programokkal foglalkozó aloldalukat!

• Csacsi
    Hat ha valaki megmondaná, hogy hogyan kell megcsinálni a fordítást, akkor Én szívesen lefordítom, vagy elég, ha Ő beilleszti a játékba, nekem meg elküldi az angol szövegeket
  • scynetyc
    Nyaggasd Hunnenköniget /ha jól emlékszem igy hivják/ ő foglalkozik magyarositással. Asszem a játékmagyaritások vagy Gmiki oldálán megtalálod. De itt valamelyik forumban tuti.
  • K.András
    Nem is lesz sajna, hacsak nem csinálsz te...
  • scynetyc
    Kezdem azt hinni,hogy szivatod itt az egész bandát!
  • Carlos
    Srácok.
    Valamit csináltam, nemtom mit, de most nagyon megy.
    Játszom fél órája.
    800-900 lakos és 350-400-as bevétel.
    Nincsen semmi, csak csomó park meg ilyenek.
    Aztán meglátjuk mi lesz belőle! Majd jöhet suli, doki stb. Remélem most ráéreztem!
    Megyek is vissza játszani!!!
  • GyaxyBoy
    Magyarosítás nincsen még ehez a gaméhoz?
  • scynetyc
    OK, sikerült!
  • scynetyc
    Szerettem volna megnézni,de nálam nem találja az oldalt! :o(
  • Carlos
    Szarul jött le., Máris jobb!
  • Carlos
    szépek!
  • Carlos
    Mintha CRC-s lenne. Vagy csak én töltöttem le szarul.
    Töltöm meginn!
  • TopGun
    Szia! Probald azt a modszert amit en ma mar leirtam, nekem jol bejott eddig! talan neked is...
  • Csacsi
    Scynetyc: Köszi a tippeket, majd ha lesz egy kis időm, akkor kipróbálom. Csak az a baj, hogy azért nem építettem ipart, mert nem volt rá kereslet. Lakókat, meg azért nem telepítek többet, mert nincsen egy fillérem se kölcsönt meg nem akarok felvenni, de lehet, hogy nem lesz más lehetőségem, Nha mind1. Lehet, hogy egy elkezdek egy 20. várost is. :D
    Bypsilon, megkaptam a képet deélután feltöltöm.
  • scynetyc
    Köszike!
  • Carlos
    Kipróbálom majd akkor ezt a stratégiát!!!
  • Carlos
    Nekem is felinstallta, csak én nem látok változást! Bár eddig a "rekordom" 2000 ember volt! :((
  • Carlos
    Nade!
    Valaki meg aszt tippelte, hogy eleinte mindenből az alacsony és akkor jó. Hallottam azt is, hogy mindenből a drága, mert arra is jönnek emberek és később nem kell átzónázni!
    Akkor most melyik?????
  • Carlos
    Bocsánat!!!!!
  • Carlos
    QL!
    Akkor olyan vagy mint én!
    A szakdogával is így voltam...
  • Carlos
    QL!
    Akkor olyan vagy mint én!
    A szakdogával is így voltam...
  • TopGun
    Na igen!!! ha valami megfog, de veszitek idolegesen akkor felreteszem, de nem hagy nyugodni a dolog es ujra, meg ujra eloveszem es folytatom ha belegebedek akkor is :)
  • Carlos
    Hehe...
    De azért kicsit érdekes (talán mint a Street Legal-nál), hogy akármilyen szarul megy az embernek a játék meg csődbemegy (ott az egész játék "szar"), DE(!!!) akkor is játszik vele az ember! Ezek a jó játékok. Nem a Generals, hogy szopat ezerrel már 10x. Fogtam uninstall aztán haggyon békén, építsük meg inkább a 20 csődesélyes városunkat.
    Picit elkalandoztam, bocsi. :)
  • TopGun
    Helyes! SOHA! ne add fel! :)) CSAK TE NYERHETSZ! :))
    Egyebkent en sem vagyok egy nagy numera MEG! ebben a jatekban, de latod megusztam tegnap is kolcson felvetele nelkul :)
  • Carlos
    Legyalultam, mert dühös lettem a városomra!
    Mostmég nincsen. Az exprotálást (áruelszállítást) próbálgattam, meghogy mi a jó a népnek. De még nem csináltam várost!
    Én egy lúzer vagyok ebben a játékban, de nem érdekel, engem egy játék nem szivat! Nem adom fel úccse!!! :)
  • TopGun
    Marminthogy hol? Miert Te hol tartasz? Nalad mi a baj?
  • TopGun
    Marminthogy hol? Miert Te hol tartasz? Nalad mi a baj?
  • Carlos
    Érdekes. Bár én is itt tartanék!!! :)
  • scynetyc
    ok,köszi a tanácsaid! A peccseléssel tele van a farkam már,mert vagy 4-5 x tettem ujra a játékot és ezekszerint még mindig nem jó a peccs.Pedig ezt http://simcity.ea.com/patch/index.php tettem fel. Kell még ezen kivül is valami?
  • Carlos
    Ezek az épületek mekkora népsűrűségnél jelennek meg???
    K.András: Te melyik regio melyik térképén játszol?
  • TopGun
    Szia! Koszi megfogadom a tanacsod!
    Carlos sikerult kihuznom a k**i-bol a varosom! SOT! erdekes dolgot tapasztaltam, Beraktam a katonai bazist es a raketa silot is, igaz kicsit zugolodtak a nepek, de hamar megbekeltek, lassan kezdett csokkenni a minuszom, pedig meg ekkor nem csinaltam semmit, aztan mikor mar a kezpenzem nem minuszban allt, elkezdtem piszkalgatni az adokat a koszos ipar adojat felnyomtam 11-re a szegeny lakok es uzletek adojat 9 fole a tobbit addig allitgattam amig jott egy kis penz, azutan visszavettem eggyel es szepen epulnek a gyarak, nem csak a koszosak, uzletek is epulnek, es a lakok TODULNAK! nem tudok annyi zonat letenni, hogy az RCI-ben az elso zold csik ne legyen mindig a max-on! Erdekes nem??
  • GyaxyBoy
    Hi!

Én egy kezdő játékos vagyok és van egy gondom! Elég nagy!
    Nem jön a pénz, legalábbis észrevehtően!
    Építek mindent, kórházat, rendőrséget, iskolát, lakó-, ipari- és üzleti negyedeket, be is költözik, de nem jön a lééé!
    Miért? Mi az amit kell még tennem?
    Ja és hallok itt valami pachról meg vmilyen addonról. Az feltétlenűl kell? Az mit segít?
    Köszönöm!