13557
| Kezdőknek! | | | Simtropolis | |
-
#1948 Ehhh...ezért nemtok énsem 7végén játszani...
Ha melózok 7köznap, akkor megy esténként, csak akkor már fáratt vagyok! -
#1947 még nem próbáltam ki azokat, amiket letöltöttem, szóval nem tudom megmondani. Sajnos otthon nincs sok időm játszani, mert van más dolgom is, barátnő, meg leginkább barátnő :D
-
#1946 Most nem megy, mert beraktam egy terrain betöltést és az nálam kurva lassú!!!
Nálad mennyi idő alatt tesz be egy terraint??? -
#1945 Ja!
A városok berakásához! -
#1944 Alakul a kép, de olyan kéne, ahol üres terület van, nehogy valaki a régi városára mentse el az új várost.
"Installálási útmutató van hozzá?"
Ezt írtad. Mihez kell instalállási útmutató?
-
#1943 Ezt mopst meginn' nem értme! -
#1942 Megy kép!
Nézd meg, hogy erre gondoltál-e!
Nem az én városom!!! :) -
#1941 Egyébként a város beimportálás installjára gondoltál?
-
#1940 Várj, megpróbálom részletesebben.
Van egy régiód, az területekre felbontva.
Ott ráklikkelsz egy üres területre, és akkor feljön egy kis ablak.
Nah erről kéen screenshot.
-
#1939 Amikor kiírja, hogy miből mennyi van?
Lakos, industry job, meg commercial job???
Törölheted azt a légiót, meg rátölthetsz egy másikat??? -
#1938 Milyen kép kellene?????
Nem teljesen értem! -
#1937 Szóval, kéne csinálnod megint egy képet, ha nem nagy kérés, olyan kép kéne, amikor egy región vagy, és kattints rá egy területre, és ott készíts képet.
Küld el a [email protected] címre.
A másik, meg kösd össe vonattal két várost, és akkor hátha, meg utakkal is, de nem tudom, hogy megy-e.
-
#1935 Nemtom.
Csak tippelek.
Ha már elviszik gondolom adnak is érte valamit.
Meg ottvan a Transportation résznél, hogy
Income/Fares. Ebből gondoltam! -
#1934 Installálási útmutató van hozzá? -
#1933 Ezt hol olvastad, hogy pénzt lehet importálni az ipar árujából?
-
#1932 Az én kérdésemre tuggya vbalaki a választ??????
Há' nemigaz!!! :( -
#1931 Sziasztok. feltettem két várost, az egy Bybsilon-é, azt nagyon érdemes megnézni, mert sokat segíthet, abban, hogyan érdemes elkezdeni egy várost, de azért ez nem minden, neked is lesz dolgod bőven.
A másik város szerény személyemé. Itt kérném meg K.Andrást, vagy Synetyc-et, vagy bárkit, akinek jól megy a játék, hogy nézzen már rá a városomra, és mondja el, hogy mit tudnék tenni.Hogy jöjjenek az emberek.Előre is köszi.
-
#1930 Sziasztok! Ugynezki csodbe akar menni az egyik varosom! :( Pedig tegnap delutan meg olyan jol nezett ki!! De lett egy csomom elneptelenedett munka hely, azt ledozeroltam, jott helyette par uj gyar, de innentol kezdve valamiert baromi gyorsan csokkent a kezpenzem, allandoan azt mondja, hogy a szemet egetes nem jo uzlet es mondjam fel! Ez miert van? Akart adni katonasagot, meg raketa silot, de nem fogadtam el mert tudom, hogy a lakossag nem szeretne emiatt! :(( most mit lehet csinalni? -4578-nal tartok, de kolcsont nem szeretnek felvenni! mi van ha nem tudom visszafizetni?
Epitettem egy csomo parkot, tettem le fakat is! -
#1929 Ez melyik régió???
San Francisco vagy valami letöltött???
Hogyan kell a kikötővel árut exportálni az iparból???
Köszönöm a segítséget! -
#1928 http://free.x3.hu/scynetyc/scyn-land3.JPG
http://free.x3.hu/scynetyc/scyn-land3nappal.JPG
Nincs az az isten hogy feljebb tudjam mozditani a létszámot ezen a középméretű régióban. -
#1924 Nagy az én kérdésem!
Hogy kell az iparban előállított cuccot exportálni???
Tökmindegy hogyan de pénzt szeretnék látni belőle!!!
Hogyan kell megvalósítani??? -
#1923 ha elrontja bárki és visszaakarja állitani az eredeti állapotot, akkor az eredeti regiófájljait ott találja meg ahova felinstallta a játékot. Ott szintén van Regions mappa és az tartalmazza az eredetit. A mentést viszont a már leirt dokumentumok mappá helyezi. Ha elront valaki valamit, akkor innen csak kidobja a fájlt és a másikból bemásolja az eredetit.Könnyü megtalálni, mert számozva vannak a régiok! -
#1922 Keress rá az .sc4 kiterjesztésű file-okra, és akkor megtalálja.
-
K.András #1921 Thx mert nem találtam sehol, mondom ilyen nincsen... -
#1920 C:/Dokumentumok/SimCity4/Regions mappába menti. -
K.András #1919 Hova menti a várost? -
K.András #1918 Csinálnék egy várost ma este kezdöknek, de nem tudom hogy mentsem el, hogy el tudjam küldeni... -
#1917 Kérhetnék tőled erre a mailcímre, egy várost, ami kicsi, és kezdőknek ideális, hogy rájöjjenek, hogy mit kell csinálni, és hogyan kéne elkezdeni?
ha megtennéd, szerintem sokan hálásak lennének érte. Előre is köszi
Ide küld pls : [email protected]
-
#1916 Még ezt begépeltem annyi idő alatt sem ment fel a frissítés, szóval kb 5-10 perc múlva lesz csak elérhető
-
#1915 Mivel szarakszik a free.x3.hu-s tárhelyem (nagyon lassan tölt fel) ezért ma már nem sokat frissítettem. Még felraktam pár régiót, és ennyi. Honap, ha minden igaz, lesz fent legalább 2 város, az egyik az enyém, ami segítségre szorul, a másek Bypsiloné, ami meg kezdőknek ideális. Nah mentem további jó játékot mindenkinek. Ha valakinek van valamilye, amit fel akar töltetni velem, akkor azt most a [email protected]ímre küldje, mert za egyből megkapom, és otthon csak azt nézem. Szóval most megyek, még estefelé lehet benézek, a többi majd kiderül. Sziasztok.
-
K.András #1914 Rakjál hozzá 1%-ot mindhez kivéve az ipart, mert ott 9 mindenhol az elején... -
#1913 Ertem! koszi!! Egyebkent sejtettem, hogy ez lehet benne, csak nem ertettem pontosan!! :) -
#1912 Ott csak annyit ír, hogy az auto-road option az elég rossz, mert mindig másképp rakja le az utakat a zónában, ezért érdemes kikapcsolni, viszont meg fog jelenni a no car ikon mindig, ha a zónának a nyíl része nem az út felé mutat, csináld úgy, ahogy ezen a képen látod : free.x3.hu/sc4/roadgrid.jpg.
Tehát előbb tedd le az utakat, és utána zónázz, vagy zónázz, de akkor ne kapcsold ki az auto-road-ot, mert akkor olyan zónát csinál, ahol nincs mindenhol út összeköttetés. Remélem érthető voltam. Szóval, amerre a telek nyíl mutat, oda mindenfélekélpp kell zóna. Azt a képet, ahol olyan nagy zónát rajzolt, azt csak példaképp rakta fel, hogy lásd, hogy lehet úgy is zónát csinálni, hogy kikapcsolod az auto-road-ot, de az nem azt jelenti, hogy az működni is fog.
-
#1911 wincommanderrel ftp ablaknál készitesz egy uj kapcsolatot az x3-hoz és amikor a tárhelyre beléptél, simán átmásolod. -
#1910 Szia! En is talalkoztam evvel mar tobbszor is! De sajnos nem tudom rendszeresen megcsinalni en sem a zonakat akkorara mint ahogy Te is mondod! Nem ertem en sem miert van ez? :(
-
#1909 Az elso kepet ugy csinaltam, ahogy azon a weboldalon irjak ott az ut nelkuli zonazasrol ir valamit csak nem tudom, hogy mit!? megtudnad nezni? Kerlek! megegyszer
a cime:simtropolis.com/guides.newbie.howstart.asp
ott van egy olyan, hogy disabling auto-roads kep. itt ir valamit errol, de nem ertem jol, hogy mit? :( -
#1907 nem!
A simcity a másik gépemen van! -
#1906 Nah feltettem pár régiót. Ma már nem biztos, hogy lesz frissítés, de majd meglátjuk. Mert azért valamit dolgoznom is kéne, mert kirúgnak.
-
#1905 Megjött
SZóval az első képen, láthatod, hogy a nyíl nem arra felé mutat, amerre az út van letéve. érdemes ezért, milőtt zónát raksz le utakkal körberakni a helyet, és úgy lerakni a zónát, miközben nyomod a shift billntyűt, és akkor nem rak le utat, és arra fordítja a zóna elemeit amerre az út van. Ezen pont ellenkezőleg áll a zóna azon része, ahova az út kéne.
2. kép: Nem pontosan értem, de a lényeg az, hogy gondolom van valami szemét üzleted más várossal. Azzal kapcsolatban mond valamit, hogy meg kéne újjítani a szerződést, de persze ez nem biztos.
Csak tippelek. De az is lehet, hogy éppen fel akarja ajánlani azt, hogy talán megérné, ha eladnád a szomszéd városnak a szemetet. -
#1904 ok. pedig ket kis kep volt csak!