13557
  • TopGun
    Sziasztok! Megkerdezem ujra, hatha most valaszolni fog ra valaki!? Ha mar van iskolam, tuzoltosagom stb. tobb is, de egy sim rinyal, hogy neki kellene egy masik, mashova akkor tegyem le oda neki? vagy ne foglalkozzak vele, ha levan fedve a terulet? repuloteret hany lakostol erdemes epiteni? mert eleg huzos az ara es nem szeretnek kolcsont felvenni ra! megeri epiteni? jol hoz a konyhara? Azert jo dolog ez a katonai bazis, meg a raketa tesztelo, masodszor is kihuzott a k**kibol! :)
  • Carlos
    Azért fless a lepukkant ház mellette... :)
    Ez is nagyon szép!
    Nekem ilyenek csak az álmaimban jönnek elő?
    Hány lakosnál kell ilyesmire számítani?
  • Carlos
    Hehe...
  • scynetyc
    Én a hím vagyok!!! A szopás nem az én feladatom!!! :o)
  • Madmaxx
    Kit kell leszopni azér hogy ilyened legyen?
  • Madmaxx
    Te szemét! :)) Ez kiba jó!!!
  • scynetyc
    juhhé, sikerült. köszi BYpsilon!!

azért ez is szép ugye? :o)
  • scynetyc
    >
  • scynetyc
    azért,mert olvastam valamelyik radeonos forumon hogy állitólag bekell kapcsolni.
  • scynetyc
    köszi! gondolom regelve vagyok itt is,mert asszem nem lehetne kint a bannerem.Majd probálkozom.
  • Madmaxx
    63 emelet ha jól számoltam :))
  • BYpsilon
    elszor is regisztralni kell valaholy egy tarhelyet, ahova feltolod a kepeket
    aztan regisztralni kell itt a forumun is hogy html kodot illeszthes be
    majd a kov kodot kell hasznalni:
    IMG SRC=" ide a kep pontos url-je " BORDER="0"
    az egesz elejere < jelet a vegere > jelet kell tenni
  • scynetyc
    BYpsilon! hogy tudok igy képet betenni?
  • BYpsilon
    145-155e kozott mozog.
    miaz hogy kicsi????
    kb 60 emeletes lehet :)
  • BYpsilon
    mert iszonyat memoria igenyes a jatek
    hetvegen kiprobaltam 1GB ram-mal es 140e-s varosnal zavartalanul ment
    ua varos felannyi memoriaval mar el elgondolkodott
  • TopGun
    JAH! persze! :)) nem latok a szememtol :)
  • [HUN]PAStheLoD
    lakosság ? és hogyhogy ilyen "kicsi" ??
  • [HUN]PAStheLoD
    mért van az hogy 1024*768 ba 2000+ meg gef2 val és 256 mb ddr-el + win XP pro egyszerűen belassul 2000 lakos körül ?
  • Csacsi
    Lehet látni a képen.
  • TopGun
    HUBAMMEG!EZ NEM SEMMI! hany eves a varos??
  • Carlos
    Gyönyörű!!!
    Ügyes vagy!
  • FrezeR
    patc=patch
  • FrezeR
    huha tök szép! melyik patc kell hozzá és hol találom?
    Köszike
  • Madmaxx
    Vegre egy üveges üzletház. Isten vagy.
  • BYpsilon
    nezzetek mim szuletett :)

• Carlos
    Még nem próbáltam ki!
    Sajtospogácsa erre most nincs időm!
    Sorry!!!
    Amúgy jáccani sincs... :(((
  • Csacsi
    Daemon tools-al próbáltad, vagy pedig kiírtad?
  • jugen
    Sziasztok! XP van fenn a gépemen és egyszerűen nem indul el az install...:-( Valaki tud segíteni?
  • TopGun
    Sziasztok! Carlos csinaltal uj regiot a photoshop-os modszer szerint? van egy hely a www.usgs.gov ahol allitolag az egesz fold felvan terkepezve nagyfelbontasu terkepek vannak, Olaszorszagrol lattam en is! akkor Magyarorszagrol miert ne lehetne?
  • Carlos
    Nemtom mitcsináljak énsem.
    Lehet, hogy hagyom a szarba ezt a régiót és csinálok valami normálisat mellé!
    Szerintem nem éri meg kapásból a nagy víszpumpa vagymi. 350-be kerül míg a másik 50-be. Ja, és ha nem full támogatáson megy, akkor spriccel a víz a házak közé frankón... :))
    Örültem neki!!!
  • TopGun
    Sziasztok! nekem igen is epult uj epulet a szenes helyett!! Igaz, hogy gyartelep volt, de epult! es megcsak at sem zonaztam, egyszeruen levittem a high-tech ipar adojat a beka segge ala es egy csupa korom epulet helyen hipp-hopp lett egy csilli-villi uj.
  • zacsko
    Ebben csak azt nem értem, hogy mér olyan hulye a sim, hogy 3 utcára a munkahelyektől, a tengerparti házat otthagyja, ahol mindene megvan ami lehetséges, csak a segge nincs kinyalva. Ráadásul nem egy-egy ember megy el, hanem egyszer az egész ház, mintha összebeszélnének:(
  • zacsko
    Ja ez tipikus, ha jól megy szereted, ha nem megy utálod.
    Én pl. már majdnem uninstalláltam dühömben amikor a városom (érezvén a veszélyt:)) beindult.

• scynetyc
    nem kell egyszere átzonázni mindent. ha elfogy a kölcsönöd és lesz annyi bevételed hogy nélkülözheted a katonaságot akkor bontsd le.sokszor azért feketedik be az épület mert átköltöznek másik házba/lehet nagyobba/. ha nem csökken a lakosság akkor másikba költöznek a te városodban.
  • zacsko
    Ez az elszenesedés engem is bosszant, és hiába rombolom le a házat, felhúznak egy újat ami pár hónap múlva megint kormos lesz.
    Olyat meg még nem láttam, hogy fekete ház helyén automatikusan épülne friss, vagy megújulna. Ott állnak üresen amig le nem bontom. Hiába van a zöld csik az égben, egyes kerületek olyan feketékké válnak egy idő után, mintha atomtámadás történt volna.
  • Carlos
    Sok a kérdés, de ezeket (hasonlókat) már én is akartam kérdezni! Valaki válaszoljon rá!!! :)
  • Carlos
    Nos, átzónáztam meg minden. Lett is sok szép nagyobb házam és azt vettem észre, hogy nincs lóvém.
    Beköltözött a hadsereg rakétástól és így van kábé 400 bevételem. Frankó. Most ilyenkor mivan?
    Vettem fel kölcsönt is... :)
    Sokba került az átzónázás. Asszem majd kezdek egy újat és frankón majd egyből drága zónát pakolok... :)
  • TopGun
    Sziasztok! Carlos sajnos nem tudom szajbaragosabban elmagyarazni az atzonazast! csak ahogy mar leirtam! :((
  • kisviku
    Na megint itt vagyok.Most már semmi gond sincs a játékkal.Jó, mondjuk én még a c64-es simcity-nél indultam és azóta az összes rész ment,de itt van még egy-két megválaszolatlan kérdés.A buszmegálló már nem kérdem meg megint viszont az hogy a commercial épületeknél a "customers" miért mindig "low" azt nem tudom.Próbáltam így meg úgy és semmi.Nem változik.A forgalom már olyan elviselhetetlenül nagy hogy a légszennyezéstől fuldoklanak a kicsi simek és legalább 5-6 ezer ember lakik egy commercial épület mellett.Szóval mi az oka hogy kevés a vásárló?
    A másik: mit lehet tenni a nagy ill. növekvő forgalom ellen.Behoztam a város rendeleteibe a "használjátok a tömegközlekedést" meg a "ne járjatok annyit kocsival" című rendeleteket,de nem nagyon akart csökkenni a forgalom.Építsek metrót?Egy közel 100 ezres városba?Kicsit túlzásnak találom...
    Mindjárt abbahagyom.A régebbi válaszokat köszönöm,megfogadtam őket.Ha tényleg azt szeretnéd elérni,hogy felhőkarcolók legyenek akkor sok időt kell "eltelíteni" a játékban.Az elnéptelenedett (fekete) épületek miért keletkeznek?Csak nem kihalnak a lakói?Mindenesetre én lebontom,majd építenek másikat.Uccsó kérdés:van hogy az épületek nem telnek meg teljesen pedig nagy az igény mindenre.Miért van ez?És az hogy a $$$ (gazdag) épület egyszercsak $$ lesz (közepes).Ez az adók miatt van?Elszegényedik?
    Várom a további értékes válaszokat.
  • Braveheart
    vki légyszi adjon címet honnét lehet letölteni