13557
| Kezdőknek! | | | Simtropolis | |
-
#1988 New York régióban a 19.fájl. Bár annyit alakitottam rajta, hogy a szélén a balfelső sarokban volt csak egy kevéske viz. -
#1987 MUSZALY! :)) Nem akarok kolcsont felvenni! tul sokba kerul! mert vissza kell fizetni egyszer! :( -
#1986 ;) -
#1985 Ezt megkeresem ma, legfeljebb ha egyenesbe jovok akkor majd elbontom oket! :( -
#1984 Asszem igen.
Nekem ottvolt az "ajándék" épületek között!
Lehet, hogy Neked is ott lesz! -
#1983 Sajnos arrol semmit! :(( nekem is halodik a varosom, reggel irtam is! de senki nem mondott otletet, hogy mit kene csinalnom? a katonai bazis meg a raketa silo kesobb is megveheto ha egyszer elutasitottam? -
#1982 Najó, nem teljesen vágom, hogy mit magyaráz a fiatalember!!! -
#1981 Amúgy tudsz valamit az ipar álltal termelt cuccok exportálásáról? Lehet-e bevételre szert tenni ezáltal? -
#1980 Bár nekem egy gondom lenne a képpel.
Lehetne élénkebb piros és lehetne vastagabb!
Amúgy QL.
Az írás is csak nehezen látszik. Mondjuk lehet, hogy csak nálam. -
#1979 Kár...
Amúgy én Photshop-ban viszonylag jó vagyok!
Akkor elolvasom, hátha kitok belőle bogarászni valamit. -
#1978 Pönge lett!!!
Persze azért tetszik, mert én csináltam a képet... :) -
#1977 Sajnos nem tudom lefordítani, mert a felét nem értem, ráadásul nem vagyok egy nagy agy photshop-ba, úgyhogy sorry. Meg kéen szerezni Budapest légifelvételét, vagy űrfelvételét, azt elmenti bmp-be, és úgy behozni, kiváncsi vagyok mi lenne a végeredmény :D
Carlos : Sehogy nem lehet módosítani. -
#1976 Az sux!
Megnézem a frissített site-ot!
Back in a bit! -
#1975 Csacsi, mehet a kövi szájt tipp???
Ha igen, akkor lefordíthatnád, hogy hogyan kell új régiót csinálni. Top Gun írt egy linket! Azt kellene lefordítani, ha nem gond! -
#1974 offtopic:
Hogyan lehet a regisztrációs adatokat módosítani???
offtopic vége. -
#1973 Igen! en is valami hasonlot veszek ki belole, de pontosan nem ertem! :(( van egy masik ilyen progi is, de az meg veletlenszeruen csinalja a regiot, avval meg nem sikerult importalnom :( -
#1972 Felraktam, a honlapra, hogy hogyan kell beilleszteni a városokat.
-
#1971 Tuti valami fotoshop móka van benne,
Valami olyan, hogy megcsinálják a kép hőtérkét (talán) aztán grayscale és kábé így. De fingom sincs. Tuti nem ők rajzolják!
Be is b***na... :) -
#1970 semmi gáz!
No para! -
#1969 Gondolom!! mar en is nagyon szivesen csinalnek valami jo kis regiot! azt nem tudom a Schiffer regiot hogy tudtak a gameban ilyen jol kidolgozva megcsinalni? En probaltam egy regiot, de eleg sovany lett! :(( -
#1968 #1966 -
#1967 Dehogy!! echte angol! -
#1966 na komoly!!!
Majd átnyálazom!
Bár szerintem Csacsit kéne megbízni.
Faszán lefordította a tippeket is. Ez neki meg sem kottyanna!!! -
#1965 A francba ketszer ment at! bocsi! :(( -
#1964 nézem!
Remélem nem német! -
#1963 Szia Carlos!! En tudom a valaszt ra!
http://www.sc4ever.com/knowledge/showarticle.cfm?id=1103&openItemID=cid.49,cid.45,cid.47
ezt kellene leforditani! itt le van irva pontosan, hogy kell uj regiot csinalni! Lehetne csinalni egy jo kis Budapest regiot! :) -
#1962 Szia Carlos!! En tudom a valaszt ra!
http://www.sc4ever.com/knowledge/showarticle.cfm?id=1103&openItemID=cid.49,cid.45,cid.47
ezt kellene leforditani! itt le van irva pontosan, hogy kell uj regiot csinalni! Lehetne csinalni egy jo kis Budapest regiot! :) -
#1961 Átment!!!!!!
Felteheted a honlapra, ha erre gondoltál!!! -
#1960 okés.
Mingyár megy.
A kérdésemre tudod a választ??? -
#1959 Igen. jöhetne, mert akkor azt felteszem, és leírom, hogy lehet beolvasni letöltött várost.
-
#1958 Mert az áramot, nem csak a térkép széléig kell elvinni. A másik városba, össze van kötve a város az árammal, úgy értem, hogy nem csak kihúztad a térkép szélére, azt jóvan?
Az a lényeg, hogy a másik városban a térkép szélétől el kell vezetni az áramot, és utána tudod csak eladni, szerintem ez lehet a gond, remélem érted.
-
#1957 Kell még az a kép???
Pont ugyanolyat csináljak, mint amilyet csináltam, csak üres 'telken' ??? -
#1956 Ráadásul a másik 'telekre' nem építettem erőművet, így ott nincs árom és nem is akar venni sem, pedig mellette lévő város meg dúskál benne! -
#1955 Hogyan kell áramot eladni?
Mert a víz az megvan, azt felajnálja,
az áramot meg nem!
Pedig volt tartalék! -
#1954 Kiélném a kreativitásomat! -
#1953 Az sux!
Köszi!!!
Amúgy mivel lehet könnyen régiót csinálni??? -
#1952 Úgy kell barakni a várost, hogy rákattintasz egy üres "telekre" a régión, és ott van egy számítógép ikon felette nyíl. Nah arra kattintasz, megekeresed hova raktad az .sc4 kiterjesztésű filet.
Bocsi, nagy volt a dugó, a belvárosban.
-
#1951 Fél óra, mi?
Csak nem melózni kell??? -
#1950 Oksa!
Pá! -
#1949 hát csak nálam hétköznap is általában találkozunk, szóval sem esténként, sem délelőttönként nem tudok játszani.
Most el kell mennem fél óra múlva jövök