13557
  • scynetyc
    New York régióban a 19.fájl. Bár annyit alakitottam rajta, hogy a szélén a balfelső sarokban volt csak egy kevéske viz.
  • TopGun
    MUSZALY! :)) Nem akarok kolcsont felvenni! tul sokba kerul! mert vissza kell fizetni egyszer! :(
  • Carlos
    ;)
  • TopGun
    Ezt megkeresem ma, legfeljebb ha egyenesbe jovok akkor majd elbontom oket! :(
  • Carlos
    Asszem igen.
    Nekem ottvolt az "ajándék" épületek között!
    Lehet, hogy Neked is ott lesz!
  • TopGun
    Sajnos arrol semmit! :(( nekem is halodik a varosom, reggel irtam is! de senki nem mondott otletet, hogy mit kene csinalnom? a katonai bazis meg a raketa silo kesobb is megveheto ha egyszer elutasitottam?
  • Carlos
    Najó, nem teljesen vágom, hogy mit magyaráz a fiatalember!!!
  • Carlos
    Amúgy tudsz valamit az ipar álltal termelt cuccok exportálásáról? Lehet-e bevételre szert tenni ezáltal?
  • Carlos
    Bár nekem egy gondom lenne a képpel.
    Lehetne élénkebb piros és lehetne vastagabb!
    Amúgy QL.
    Az írás is csak nehezen látszik. Mondjuk lehet, hogy csak nálam.
  • Carlos
    Kár...
    Amúgy én Photshop-ban viszonylag jó vagyok!
    Akkor elolvasom, hátha kitok belőle bogarászni valamit.
  • Carlos
    Pönge lett!!!
    Persze azért tetszik, mert én csináltam a képet... :)
  • Csacsi
    Sajnos nem tudom lefordítani, mert a felét nem értem, ráadásul nem vagyok egy nagy agy photshop-ba, úgyhogy sorry. Meg kéen szerezni Budapest légifelvételét, vagy űrfelvételét, azt elmenti bmp-be, és úgy behozni, kiváncsi vagyok mi lenne a végeredmény :D

Carlos : Sehogy nem lehet módosítani.
  • Carlos
    Az sux!
    Megnézem a frissített site-ot!
    Back in a bit!
  • Carlos
    Csacsi, mehet a kövi szájt tipp???
    Ha igen, akkor lefordíthatnád, hogy hogyan kell új régiót csinálni. Top Gun írt egy linket! Azt kellene lefordítani, ha nem gond!
  • Carlos
    offtopic:
    Hogyan lehet a regisztrációs adatokat módosítani???
    offtopic vége.
  • TopGun
    Igen! en is valami hasonlot veszek ki belole, de pontosan nem ertem! :(( van egy masik ilyen progi is, de az meg veletlenszeruen csinalja a regiot, avval meg nem sikerult importalnom :(
  • Csacsi
    Felraktam, a honlapra, hogy hogyan kell beilleszteni a városokat.
  • Carlos
    Tuti valami fotoshop móka van benne,
    Valami olyan, hogy megcsinálják a kép hőtérkét (talán) aztán grayscale és kábé így. De fingom sincs. Tuti nem ők rajzolják!
    Be is b***na... :)
  • Carlos
    semmi gáz!
    No para!
  • TopGun
    Gondolom!! mar en is nagyon szivesen csinalnek valami jo kis regiot! azt nem tudom a Schiffer regiot hogy tudtak a gameban ilyen jol kidolgozva megcsinalni? En probaltam egy regiot, de eleg sovany lett! :((
  • Carlos
  • TopGun
    Dehogy!! echte angol!
  • Carlos
    na komoly!!!
    Majd átnyálazom!
    Bár szerintem Csacsit kéne megbízni.
    Faszán lefordította a tippeket is. Ez neki meg sem kottyanna!!!
  • TopGun
    A francba ketszer ment at! bocsi! :((
  • Carlos
    nézem!
    Remélem nem német!
  • TopGun
    Szia Carlos!! En tudom a valaszt ra!
    http://www.sc4ever.com/knowledge/showarticle.cfm?id=1103&openItemID=cid.49,cid.45,cid.47
    ezt kellene leforditani! itt le van irva pontosan, hogy kell uj regiot csinalni! Lehetne csinalni egy jo kis Budapest regiot! :)
  • TopGun
    Szia Carlos!! En tudom a valaszt ra!
    http://www.sc4ever.com/knowledge/showarticle.cfm?id=1103&openItemID=cid.49,cid.45,cid.47
    ezt kellene leforditani! itt le van irva pontosan, hogy kell uj regiot csinalni! Lehetne csinalni egy jo kis Budapest regiot! :)
  • Carlos
    Átment!!!!!!
    Felteheted a honlapra, ha erre gondoltál!!!
  • Carlos
    okés.
    Mingyár megy.
    A kérdésemre tudod a választ???
  • Csacsi
    Igen. jöhetne, mert akkor azt felteszem, és leírom, hogy lehet beolvasni letöltött várost.
  • Csacsi
    Mert az áramot, nem csak a térkép széléig kell elvinni. A másik városba, össze van kötve a város az árammal, úgy értem, hogy nem csak kihúztad a térkép szélére, azt jóvan?
    Az a lényeg, hogy a másik városban a térkép szélétől el kell vezetni az áramot, és utána tudod csak eladni, szerintem ez lehet a gond, remélem érted.
  • Carlos
    Kell még az a kép???
    Pont ugyanolyat csináljak, mint amilyet csináltam, csak üres 'telken' ???
  • Carlos
    Ráadásul a másik 'telekre' nem építettem erőművet, így ott nincs árom és nem is akar venni sem, pedig mellette lévő város meg dúskál benne!
  • Carlos
    Hogyan kell áramot eladni?
    Mert a víz az megvan, azt felajnálja,
    az áramot meg nem!
    Pedig volt tartalék!
  • Carlos
    Kiélném a kreativitásomat!
  • Carlos
    Az sux!
    Köszi!!!
    Amúgy mivel lehet könnyen régiót csinálni???
  • Csacsi
    Úgy kell barakni a várost, hogy rákattintasz egy üres "telekre" a régión, és ott van egy számítógép ikon felette nyíl. Nah arra kattintasz, megekeresed hova raktad az .sc4 kiterjesztésű filet.

Bocsi, nagy volt a dugó, a belvárosban.
  • Carlos
    Fél óra, mi?
    Csak nem melózni kell???
  • Carlos
    Oksa!
    Pá!
  • Csacsi
    hát csak nálam hétköznap is általában találkozunk, szóval sem esténként, sem délelőttönként nem tudok játszani.

Most el kell mennem fél óra múlva jövök